Det får gärna bli 15e juli snart


test

Provar att blogg från mobilen.

29/6 -11
























Onsdag.

Åh vilken bra dag. Fick sluta tidigare, halv två istället för fyra så nu sitter jag och äter glass istället för att jobba!! Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan ringa pappa och min morbror, de är ute och fiskar men ska hämta upp oss när mamma slutat så ska vi ut och bada och sola och äta middag. Önskar bara att Sara kunde vara hemma så att hon kunde vara med. Funderar på om jag ska ut i trädgården och leta lite mask så jag kan meta.

tisdag.

Nu har jag avverkat två av fyra långar jobbdagar, två dagar kvar till 'semeseter' ;D Var så slut när jag kom hem idag att jag somnade, vilket inte är bra då jag börjar halv åtta imorgon, men det gick inte att stoppa. Nu har jag vaknat men är fortfarande lika trött. Måste ta och äta middag. Sen ska jag sova igen, för natten. Man blir så himla trött när det är stekande varmt ute, och man svettas till och med i skuggan med kortärmat. Dock bättre än regn så att.. man ska inte klaga. Det känns att det är sommar iaf! Synd bara att man inte kunde spendera dagarna på stranden.

Suck..

Idag är jag mig mest arg på min telefon då jag är förvirrad och irriterad över att jag inte förstår hur jag ska göra vissa saker. Som att stänga va 3g-internetet och att lägga över bilder till datorn till exempel. Blir inte bättre av att jag har huvudvärk heller.

Idyll








Länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem, nykter eller alldeles för full

Åååh. Idag började ÄNTLIGEN mitt nya simkort gälla så att jag ÄNTLIGEN kan börja använda nya mobilen. Den är underbar och perfekt, jag är kär!!

Nu har jag precis skjutsat Sara till tåget, hon ska åka till Norrköping och imorgon till Italien i två veckor. Och Felicia är i Italien just nu. Alex, Jessica och Linda åker till Peace and love imorgon. Jag vill också åka till Peace and love har jag kommit på, kanske inte i fem dagar men ett par och jag vill se Veronica Maggio så himla mycket. Men jag får nöja mig med att stanna hemma och jobba. Det känns iallafall lite bättre nu när min mobil börjat fungera. Och så känns det bra att det är sol idag. Jag måste nog städa här i mitt rum känner jag.. Men först ska jag lägga ut alla fina bilder ifrån midsommarafton på fb.

 


Midsommardagen

  
Jag hade en underbar midsommarafton igår. Helt perfekt. Idag har jag sovit länge, fixat med bilder och sen åkte vi iväg hit till brunnsäng och grillade. Nu blir det film :-)

Am I still your charm, or am I just bad luck?


Rise Against – Swing Life Away


Lindas studentdag | del två
















































22 juni


Idag har vi firat midsommar på jobbet med allt vad det innebär: blommor i håret, midsommarstångsklädning, sång och dans, glass och jordgubbar, midsommarlunch och filmstund. OCH det var bra väder. Så det har varit en ganska bra, mysig och skön dag.


you smile, i smile



Lindas studentdag | del ett




















15.00

Braaa tisdag!! Började dagen med att gå ut på promenad och plocka blomor med de 2åriga änglabarnen, så duktiga och underbara. Längtade efter midsommar då vi ska plocka blommor, göra kransar, klä midsommarstången och fira ute i Järna. Sen var det bara lunch och efter lunch lite balansgång ute med flickorna innan jag slutade. Senare i eftermiddag ska jag och Sara med våra pappor och flytta båten från Enhörna till vår nya båtplats i Viksberg, perfekt med närmare!! Blir en avstickare till någon ö för lite fika och fiske också.


i need a new job.

Jag vet inte vad jag ska skriva om den här dagen, den har liksom inte varit så bra men nu på kvällen kom Sara över och pratade lite och vi såg på Lotta på Liseberg med mormor. Ryback var söt och sjöng på svenska. Så ja, den slutade helt okej iaf. Imorgon jobbar jag, som idag, så jag ska samla lite kraft nu, se lite danska paradise hotel och sedan sova.


Igår.

Igår blev ju då inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men natten slutade ganska bra ändå.
Om man bortser från att jag drack för mycket och idag känner för att aldrig dricka mer.

 






September och Petter på Gröna lund

Jag, Patte och Alex var på Gröna lund för någa helger sedan och såg Petter och Septemeber! Över förväntningarna var det, iallafall September, hon var grym! Efter uppträdandena satte vi oss och drack lite och senare tog vi ett åk i Flygande mattan ;) Den var askul, haha, jag fick mersmak. Älskar Gröna lund!! Vill dit och åka massa karuseller med åkband.










































I smell like a minibar, dj's passed out in the yard

Sådärja. Fixat och klart med min fina nya mobil. Fick dessutom en dyr fotobok på köpet som jag tydligen hade förtjänat. Nu har lite släkt kommit över för grillning, senare blir det förkrök på ännu oklar plats och till Strip dit Eric Amarillo kommer. Det kommer bli asbra, inte just för att han kommer utan för att det är väldigt många som ska dit. Jag har inte festat på jag vet inte hur länge. Taggad!


Sony ericsson xperia neo

Jaha. Efter tre timmars körning med köer och sjuka omvägar för att undvika Södertledstunneln som (självklart) var avstängd pga olycka kom jag äntligen hem med min kära mobil. Laddade den över natten och har pillat lite på den idag, men eftersom det uppstod lite komplikationer när vi kom fram till Elgiganten i Sickla igår så måste jag in med mamma till Elgiganten i Södertälje idag för att fixa det. Men efter det kan jag äntligen börja använda den, tror dock jag börjar imorgon eftersom det blir festligheter ikväll, lika bra att inte börja med att supa bort mobilen. Jag är så glad, älskar den.

Jag och Sara såg Never say never igårkväll (Justin Biebers film) och blev en aning frälsta. Herregud.. Vilken het liten grym underbar 16åring. Får man ens tycka att 16åringar är heta, snygga och sexiga när man är 22? Haha!!


Craap

Fuuuuuck :) Ska ju iväg och köpa min mobil som jag lagt undan sen en vecka tillbaka på Elgiganten i Sickla, och vidare till Haninge för att hämta en sak som jag ska köpa  via blocket. Men nu ringde precis Elin och frågade om jag ville följa med på en inspelning med Lars Winnerbäck, fy det var med sorg jag fick tacka nej alltså. Hemskt. Men jag har ju inget val, måste hämta mobilen idag. Crap.

Hade inga hål iallafall! Alltid lika skönt att höra.


00:29

Det kom ju lite sol idag så det blev någon timmes solande iallafall, men inte ens en minuts upppackandet eller städande så resväskan ligger kvar och ser jobbig ut.. Har varit ner på Olearys ikväll och fixat biljetter till på lördag, sen hos Sara där vi slingade hennes hår, drack te och såg på Talangfinalen. Älskar när rätt person vinner!!

Imorgon ska jag till tandläkarn, fy. Sen kanske det blir en fika i brunnsäng och sedan blir det ut och åka med Sara och GPSen. Yey.

  


18 november


Hemma.



Kom hem från Samos igårkväll. Det kändes sådär men ändå helt okej, det är ju aldrig kul att komma hem från utlandsresor till vanliga tråkiga vardagen. Men hela sommaren ligger ju åtminstoen framför oss! Nu måste jag bara ta tag lite i en sak så att jag kan njuta lite mer åt den. Vi får se hur det går. Jag hade hoppats på bra väder så jag kan behålla och bättra på min bränna men det ser inte så ljust ut, såg mest regn och moln på Läns- tidningens vädersida. Skit. Nu ska jag iallafall kolla på alla de väldigt många bilder som jag tagit, vågar inte ens säga hur många för det är löjligt många, sen ska jag äta lunch till världens bästa tvserie och sen ska jag packa upp och städa mitt rum. Om inte solen kommer fram för då ska jag sola. Satte klockan på elva idag men vaknade nio, vi har gått upp nio hela veckan så det är nog därför.

På Samos har jag förresten varit hemsökt, jag har en tendens att drömma mardrömmar väldigt ofta och att skrika i sömnen, skriker oftast för mitt liv så det är liksom hysteriskt-panik-skrik. På Samos skrek jag i sömnen FYRA nätter av sju. Mer än hälften av nätterna fick min moster, mamma och syster vakna av mitt skrik och bli livrädda. Haha. Det är ju inte så kul för mig heller, jag drömmer mest att jag blir instängd. Ingen rolig känsla. Men det var lite småkul vid frukosten på mornarna ''Jaha, inatt igen då.. hur rädda blev ni inatt?? Var det högt?''.


Awesome.

Jag tror nästan gårdagen var årets hittills bästa dag! Vi började med att fira Johannas födelsedag med tårtkalas i Sofias trädgård. Fikade, spelade kubb och hade det alltmänt skönt i solen och värmen. Senare åkte vi iväg och badade, det blev årest först dopp för mig! Inte alls så kallt som jag hade förväntat mig. Fortsatte kvällen på Rhodos i Trosa där vi åt middag och senare spelade vi volleyboll vid Mälarbadet. Grym dag!!

Det finns tusen bilder från dagen men om jag ska hinna packa klart och sova ett par timmar så får de flesta dyka upp om en vecka när jag kommit hem.














14:13

Jag kom precis hem från jobbet och ska snart byta om och dra ner på stan. Måste köpa lite nödvändigheter inför resan som solkräm, skavsårsplåster och sånt. Sen är det raka vägen hem och börja packa för om jag känner mig rätt så tar det sin lilla tid, och jag orkar verkligen inte vara uppe hela natten och sen vara dödtrött som jag oftast brukar. Min klocka kommer ringa vid två.. Det är ju inte ens tidigt, det är snarare sent på tisdagen.

6 juni, grattis Sverige!


Grattis på födelsedagen ♥

Idag fyller Johanna år så jag och Sara ska åka till Vagnhärad på tårtkalas. :-)





4årskalas

Vi har varit iväg hem till Vilmer idag som fyllde 4 i onsdags, det firades med tårta, presentöppning, såpbubblor och en massa bus. När jag kom hem fick jag lite panik för mitt internet fungerade inte, och ikväll är ju bbfinalen som jag kollar på internet eftersom jag inte har tv11. Men jag lyckades precis fixa tillbaka det, så nu är jag lugn igen. Pju. Ska ta och fundera ut någon middag och börja plocka fram lite kläder till resan nu, det är två ganska fullproppade dagar framöver så det är lika bra att börja packa lite smått nu.




Lördag 4 juni

Det blev en fika/lunch och lite strosande i Trosa idag. Nu är jag hemkommen och sitter
och äter en Makrillsmacka, det är lite tradition att alltid köpa makrill på Fina fisken där och ta hem! Ska alldeles strax åka en sväng till affären och sedan hjälpa mamma med maten. De blir grillat! Får se hur denna kväll slutar. En sväng till Sthlm eller inte?



Trosa!

Igår var grymt! Berättar mer sen, nu blev jag precis väckt av mamma som frågade om jag ville följa med till Trosa, det vill jag ju så nu ska jag duscha och göra mig klar.

Idag ska det bli 26 grader har jag läst på smhi, vad tar man på sig då, bikini??

15.38


Den här kvällen ser ut att bli en aning bättre än jag trodde!

12.47

Haha. Drömde inattt att jag var i ett stort medeltida slott och i det slottet stötte jag och någon mer på alla möjliga äckliga skräckinjagande djur, det var helt sjukt. De anfallde och vi försökte ta oss ut. Det var ganska skönt när jag väl vaknade och slapp det. Jag trodde jag skulle vara barnvakt idag, men nu blev det inte så och det känns som alla åkt bort eller är upptagna, så vad fan ska jag göra av denna fredag. Får se vad det blir, eller inte blir. Nu ska jag iallafall äta lunch!


 


Efterfest hos Glenn

Idag när jag vaknade upp var jag helt förvirrad och sargad. Haha. Jag trodde helt säkert det var söndag och jag tänkte ''vad skönt att jag inte jobbar imorgon, men i övermorgon jobbar jag ju''. Tog ganska lång stund innan jag fattade att det var torsdag och då kändes det så jävla bra!! Hela helgen kvar och efter helgen är det bara en jobbdag och sen åker vi!! Sargad var jag på benen av alla myggbett jag fick igår och under fötterna eftersom jag gick hem från krogen, barfota. Eller ja, i nylonstrumpor.

Hela dagen och kvällen igår var hur bra som helst, alla hemska myggbett är värt det. Efter studentfirande för Linda bestämde Sara och jag oss för att dra till Olearys som hade bartömning, det var smockat med folk och väldigt roligt. Efteråt gick Sara, jag, Simon och Jesper hemåt men av någon anledning hamnade jag och Jesper på en efterfest hos Glenn. Jag försökte slå killarna i bilspel men den planen gick lite åt skogen, men jag var glad ändå. När jag kom hem klockan fyra så skulle jag dessutom lägga mig och kolla på 90210, undra hur mycket av det avsnittet jag minns idag. Inte så mycket tror jag.

Torekällberget

Förra lördagen åt Sara och jag tacos och drack vin/cider/alkoläsk/drinkar hos Ulla i Ritorp med 30plusarna innan vi åkte med Jenny till hennes och Freddans hotellrum och förade lite mer. Senare spelade Fredriks band Orangeclub på Berget. Riktigt bra kväll, grymt skönt med lite miljöombyte och 23årsgräns så man för en kväll slapp alla små. 






































Shopping, hp och muffins

Idag har jag hängt på stan hela eftermiddagen, shoppat en massa till mig själv och en massa till Linda i studentpresent. De fina skorna passade jättebra så de köpte jag! Senare kom Sara hit och hjälpte mig att baka, skönt för jag litar aldrig på mig själv när det gäller bakning. Och efter det såg vi senaste Hp som Sara inte hade sett och åt muffins. Jag kämpade mig igenom hela filmen men somnade i slutet, tradition att jag somnar när vi kollar på film hon och jag haha..... Men jag somnar bara på filmer jag redan sett!