Tvkväll

Idag fyller jag år iaf .. tänkte jag skriva :S Men det jag menade var att jag hade namnsdag. Muhaha. Och inte är det Camilla inte, nej .. Maria. :P Men iaf .. Och jag är jävligt irriterad (på tal om..?) att tre program som jag vill se kommer precis på samma tidpunkt på samma dag :) Lost, Top model och What about Brian. Känns ju inte så kul.. Men det löser jag ju iof rätt bra :D Ser på What about Brian, jag spelar in Lost och sen ser jag på Top Model reprisen på lördag. Fast il problema är bara att jag oftast glömmer bort reprisen. Men men. Aja, sen kommer ju också OC ikväll som inte alls är lika bra längre men ändå sevärt. Men kan ju inte bara sluta kolla för att EN person dör? Nej. Juste efter What about brian/Lost/Top Model så kommer ju Lustgården också. Fast det är inte så jättebra enligt mej, men har man inget annat att göra så duger det. Snacka om mycket tvprogram :D Men så äre, Onsdag är tvkväll!

Ska nog ta och äta frukost ..

Depp

141445-69


Åååååh jag är så deppad. Jag vill ha en bubbelpool och en katt.

Heldag på Heron

Idag har det varit heldag på Heron City. Åkte upp någon gång vid halv 1.. Vår plan var: Bowla, käka, bio. Men vår plan blev förstörd när vi kom dit och fick reda på att alla banor var upptagna till klockan 15.00 och 15.10 började ju bion. Så vi gav upp tanken på att bowla och spelade lite biljard istället. :P Men när vi var klara va alla så sugna på att bowla ändå, så då bokade vi tid för det efter bion istället. Så åt vi och sedan på bio. ''Varning för dårarna'' Den var väl helt okej, men inte riktigt min stil kanske. Lite för .. lam :P Men helt okej iaf. Bion slutade 17.05 och vi hade bestämt tid klockan 17.00 på bowlingen så vi sprang dit så spelade vi en timme och vem tror ni vann? :D haha jag såklarrrt. ;) Sen var alla supertrötta .. Så vi åkte hem. Busy day :P Men det var kul, så jävla tråkigt att bara sitta hemma på lovet.

Ikväll kommer Desperate housewives :D Så känns de som jag borde göra lite nytta också, får se om det blir städa eller  plugga :P Städa är nog nästan roligare. Eller mindre tråkigt iaf. :P Ska nog se Pokerfejs också som börjar snart, de va rätt kul så lite igår :D Men oj .. Då blir ju klockan 10 efter all tv. Inte orkar jag städa dååå. Haha, synd.


Looov

Tjaaaaaaa. Sitter och äter frukost. Haha klockan fyra men ja ..Vi kan kalla det Brunch. ;D Ska snart duscha. Idag skulle Felicia och jag träna.. Men vi känner inte för spinning, så det får bli en promenad istället, till Bollhallen i Hovsjö, har vi bestämt :P Jag kommer väl frysa ihjäl men det får jag leva med. :P haha, nej men det är bara att ta på sig varmt. Men min halsduk är smutsig fan :( Den luktar rök som fan, orkar inte ha den då.  Mår illa av lukten. Sen ikväll får vi se vad som händer.

Feeest

Verkar som kvällens planer blir ändrade, blir fest istället! :D Blir nog mycket folk weey. Lite stressigt eftersom Felicia är borta och kommer hem halv8 och vi ska åka 8. Men det får fixa sig. Har iaf fixat drickat, mums :D Ska snart gå och hämta det. Känner mej lite rastlös just nu, bara sitter här och gör ingenting. Men men, ska ju snart gå så. Sen äta och sedan göra mej iordning. Känner för lockar, så det tar ett tag. :P Ska nog ha leggins men vet inte om jag pallar det det är så JÄVLA kallt att ha det ute :P Jag går typ och skakar, haha. Men ska man vara fin får man lida pin :O


Gotland 2004

      
     

''NALLEEEE, HUR GICK DE MED STOPPNINGEN?!?!''

Har nog aldrig haft så kul, skrattat så mycket som på den här resan. <3

Minnen

Fronda - Rullar fram
Emilia - vad rör det mej
Modern Talking - Brother Louie
Svensk pop - Busslåten


^ De fyra låtarna påminner om Gotland 2004.
Glömmer aldrig den resan, även fast det nästan bara var du och jag så hade vi skitkul. Haha i bilen, det var kaos. När vi träffade killarna. Solglasögonen. Armbandet. Killarna som följde efter och skulle ha våra mobiler. Haha, och vi sa att vi inte hade med oss några mobiler till stranden för ''vem har det liksom?!'' Haha, så ringer min mobil i min väska. HAHAHA. Lyckat .. Det var faktiskt lite creepy. De såg skumma ut. Och när vi cyklade ner till .. ''Tofta centrum'' haha. Vilket består av en parkering och en kiosk. :P Så kunde vi inte cykla på cyklen som vi lånat av de vi bodde hos, för den var så ranglig.


Rihanna - Faithful ~ Gotland 2006. Det var en upplevelse vill jag säga :P Hann hända mycket på några dagar. Synd bara att vi inte var på stranden mer och att det blåste och var molnigt den dagen vi skulle åka till tofta.



Vasco & Millboy feat. Emilia - Det är över nu ~ fest i stugan 2006


Lördag

Ja.. Då var det lördag. Jag har väntat i tre år på datan. Börjar bli irriterande, min syrra sitter alltid vid datorn när jag vill :S Har inte en jävla aning vad jag ska göra idag. Vill gå på bio, men vet inte om det finns tid till det. Fan vi har planerat att gå på bio i 4 veckor nu :P Fast man kan ju iof lika gärna göra det imorn eller någon annan dag på lovet. Fast varför kan det inte finnas  bior som börjar klockan 10-11? :S

Ja, idag har jag vaknat, ätit frukost och sett på One tree hill. Drömde skummaste drömmen inatt också :S Den va lite creepy och den kändes skitverklig också, jag liksom kände allt jag drömde, haha. Sen vaknade jag o insåg som tur va att det bara var en dröm. Skönt, för situatuinen i drömmen precis när jag vaknade var rätt jobbig :P Haha. Jag drömmer typ varje natt, den ena drömmen konstigare än den andra. 





Cupid

141445-58

Kusiner <3

141445-53


Vi var bästisar när vi var små. Vi bröt brythjärta och hade hemliga språk. Ett av dem hade vi skrivit ner på ett papper och låst in i en låda som jag hade gjort på slöjden. En dag var pappret bara borta :O Och jag förstår fortfarande inte hur det kunde försvinna :P Det var fan hänglås på lådan, och bara jag hade nyckeln. Hur som helst .. När vi började skolan, iaf efter ett tag, blev det problem. Hon fick nya kompisar och när vi var hos min morbror en dag, på kalas, så sa hon till mej att '' vi kan inte vara bästisar längre, jag är det med blabla och blabla nu ..'' Hahaha, jag blev skitledsen och stängde in mej på toaletten och grät. Hahaha, naw men jag var faktiskt bara .. vad kan det varit, 10? Aja, liten hur som helst. Haha, hon gav mej bästisdissen. Så kul när jag tänker tillbaka på det, att jag blev så ledsen. Hon är ju min kusin för alltid och den bästa man kan ha. :) <3

---

Jag hatar Södertälje.

Min pappa, the wasphunter

141445-51

Ja ..  Det var då en solig sommardag. Min släkt hade kommit över på fika, vilket händer rätt ofta på sommaren. Vi satt i godan ro och drack kaffe m.m. Vad händer? Jo, det som inte kan undvikas vid sommarfikat. Vi får sällskap. Och nu snackar jag inte om 2-3 små kompisar som ville smaka på läsken. Nej, kanske 6-8 små STORA jävla &#¤&%¤/¤ som bestämde sig för att crasha vår fikastund. Smarta som vi är i vår släkt ställer vi ut ett fat med saft en bit ifrån bordet.. Osmarta som getingarna är samlas de vid fatet. När de alla trodde att de hade världens party, ''det här får bli vårt nya snyltarställe'', så kommer pappa med damsugaren ;) Haha, snopet! Synd, men det är vår altan och vår fikastund. Ni skulle hållt er hemma i getingboet, SUCKEEERS.

Hahaha.

Grattis

Ja .. Idag fyller Felicia år, Grattis.

Idag hade jag två prov. Inget gick speciellt bra. Jag hade varken ork eller lust att plugga tillräckligt till dem.. Matte är så jäva tråkigt. Och svårt.

Är väll inte dirket på dåligt humör .. Men jag är irriterad. På massa saker. Allt och inget. :S Eller jo jag är nog på dåligt humör. För lovet verkar inte så lovande. Eller jag har inte nått att se fram emot direkt. Många ska bort, och här sitter jag .. / vi. Känns rätt ruttet. Min önskan om en sistaminutenresa gick upp i rök för länge sen. Har jag pengar? Nej. Det var väl i princip det som var problemet. Med pengar skulle jag resa så ofta jag kunde. Men jag har 400 kronor. :)

Känns inte som jag har någon lust att gå till skolan imorgon. Fast det har jag väl aldirg, men imorn känns det helt onödigt. Känns som lovet redan har börjat. Men nej, imorn måste man ta sig upp, illamående och gå till skolan i kölden igen. Så får jag reda på att kvällsplanerna kanske inte heller blir av .. Ja, yippie. Aja, får sova hur länge jag vill på lovet också. Vilket iof betyder att jag sover bort hela dagerna och hela lovet men .. Det är väll det lov är till för.

Hejdå

How Deep Is Your Love

     

                     

Fifan

Usch, jag har ont överallt :( I ryggen, i nacken, i magen.. I huvudet, som jag alltid har. Jag är så trött på det, på morgonen när jag vaknar, när jag är i skolan, när jag kommer hem och när jag somnar. Hur kul är det att träna med huvudvärk, den blir bara värre av den höga musiken :(  Eller orka med skolan när man bara vill lägga sig ner och blunda. Fifan

One tree hill

141445-39

HONEY

gdfgdf

           Jag älskar dej honey, igår idag och föralltid.

VILL HA!!

naw

Haha naaaw. :)

Oja

mmm

Muräna ;)

Världens sötaste unge

V. österrike snart! säger:

vet du va jag vakna av ida?

V. österrike snart! säger:

av att emil sätter på sin fina cd skiva inne på sitt rum, o nu har han hemmabio paketet där, de ända man hörde va : EN ELEFANT BALANSERADE PÅ EN LITE LITEN SPINDELTRÅÅÅÅÅÅÅÅD DE TYCKTE HAN VA SÅ INTRESSEANT SÅ HAN GICK O HÄMTA EN ANNAN ELEFANT! sen när jag säger åt han o stänga av så springer han in i mitt rum o hoppar på mig i sängen o sjunger samtidigt.

Haha :)


Måndagskväll

Dagen har inte varit nå speciell; skolan, hem o äta och tränat. INTE gjort spanskaläxan .. (A) Ska sova om en kvart och inte senare, orkar inte gå runt som en zombie i skolan imorn med. Börjar 08.15, tidigast på hela veckan .. usch. Men går bara till 13.00 så det ska väl funka. Och på onsdag är det STUDIEDAG så skönt och perfekt dag också, mitt i veckan och den längsta dagen. Visserligen har vi sovmogon då, men nu får man ju sovmorgon hela dagen.

Ännu en vecka att ta sig igenom, en veckan närmare sportlovet och sommarlovet. Och påsklovet då jag fyller år (a) Fast längtar inte så mycket till sportlovet för veckan innan är fullspäckad med prov.


VILL

Jobbigt jobbigt jobbigt

Movie and nuts

Har varit en lugn helg och jag har inte känt mej sådär uttråkad som jag brukar när jag bara är hemma. Så jävla stressigt i veckorna så det är skönt att kunna ta det lungt. Har bara EN läxa till nästa vecka, läsa klart andra kapitlet i engelskaboken, så man behöver inte tänka på skolan heller. Men sen veckan innan lovet kommer alla prov på en gång, hur tänker lärare egentligen? Tänker bara på sitt eget ämen, som sagt. Sen om vi får slita arslet av oss för att plugga till 4 - 5 prov på en vecka, det ger de blanka faan i :)

Ska se på film tror jag and eat some nuts :D Haha, Nhut Long .. ja det är en lång historia. Det är iaf en person, om ni inte fattade det :P Förlåt Nhut, för att jag har blockat dej :$

Föresten, såg lite på melodifestivalen och jag blev så jävla arg när inte min favoritlåt ''Anything but you'' inte gick vidare. Istället gjorde jävla Anna Book det med sin fjollåt. Tål inte henne, hon verkar otrevlig tycker jag. Och rösten är inte mycket bättre :) Aja, melodifestivalen är väl inte livsviktig men jag ville höra den där låten en gång till och istället fick jag höra annars låt. Eller höra och höra, jag bytte kanal. :) Kollade på fear factor samtidigt, fyfan vad vidrigt det var jag fattar inte varför jag kollade. De åt koägon, fårögon och fiskögon. Och .. ja det var det äckigaste jag sett på tv :S Blääää, membranvätska haha. Inte det mysigaste.

Filmtime