I've got dreams of love and I love you, I know you feel the same way too

Haha, igårnatt drömde jag att Sara kom hem för att det var jul.. Och inatt drömde jag att hon ringde från Florida. I guess I really miss her!!! Sanningen är ju dock att vi inte hört från henne sedan juldagen.. Men förhoppningsvis har hon det bra.


Nyårsklänning

Hejhej såhär på nattkvisten. Heheh. Jag börjar bli väldigt trött så jag ska nog gå och lägga mig alldeles snart. Jag har nog bestämt att jag ska ner på stan imorgon och ge En nyårsklänning en sista chans. Jag VILL ha en nyårsklänning. Går inte annars. Vägrar ta på mig något tråkigt som jag redan har. Så.. Hittar jag inget blir det the naked style helt enkelt. Eller så får jag sy mig en egen klänning. Va häftigt att kunna sy sina egna kläder och vara duktig på det! Man skulle aldrig behöva leta och leta och leta efter något utan bara veta exakt hur man vill ha det och sedan sy.

Kanske skulle satsa på att bli sömmerska?


Onsdag

Segt det går att blogga nuförtiden...........

Idag har jag, Felicia och Alex varit på systemet inför imorgon. Laddat upp med både det ena och det andra. Imorgon kör vi, och jag har bestämt att det kommer bli svinkul! Och det blir ju vad man gör det till, har jag hört.

Tisdag!

Idag har jag varit i Sthlm och tanken var ju då att jag skulle mellandagsreashoppa. Och jodå jag kom hem med en del saker men nejdå ingenting på rea. Haha. Ungefär som vanligt. Blev en kofta, ett armband, ett halsband, en klänning och ett par nya mjukisbyxer eftersom det inte är alltför bra att gå omkring med mjukisbyxor med hål i på jobbet. Vill inte att föräldrar, personal eller barn ska se in i mina byxor! Jag hittade ett par supersnygga skor på Monki, men tack och lov var de i fel storlek. Ja, jag säger tack och lov för om de hade varit i rätt storlek hade jag inte kunnat hindra mig själv, men jag varken behöver eller har råd med nya skor just nu. Så.. PJU!

Uffe ♥


Brev

Just det! Idag fick jag brev från USA :-) Från Sara. Tack så himla mycket älskade du. Dock tror jag det var meningen att det skulle komma innan jul.. Men idag funkade ju bra också förutom att jag inte kommer kunna genomföra mitt uppdrag vilket var att krama alla i släkten på julafton. Haha. Saknar ♥ :( Men vi tog oss igenom julen ändå! Och det har gått drygt 3 månader av 13. Bara tio kvar (A)

Skräckfilmer

Det blev skräckfilm ikväll precis som jag hade hoppats på ^^, Dock gick det inte så bra för oss. Vi satte på Antichrist men efter cirka 15 minuter av filmen hade ingen några invändningar på att stänga av. Så vi bytte till Carriers, vilket var en helt okej film, dock inte speciellt läskig. Handlade om en epedimi. De flesta sådana filmer är ungfär samma skit. Men den var OK, som sagt. Nu ska jag se på OTH!


Inställt

Idag skulle vi på bio, jag och Felicia. Luftslottet som sprängdes skulle vi se. Men eftersom det skulle bli blixthalka ute och vi inte kände för att sätta våra liv på spel för lite bio så ställde vi in. Istället ska jag snart till Elin, Viktor&Daniel eller Pontus för att se film. Och när det gäller filmval så hoppas jag på en skräckis!


Tjing

Hej! Kändes som det var söndag igår.. Så är det söndag idag också. Inte OK. Ikväll, om några minuter, så ska jag iallafall pallra med mig ner till Elin för att se film med henne och några till. Vilken film det blir återstår att se! Vi ska välja från Mickes hårddisk. Och jag ska passa på att sno med mig några hem också .. ^^,


Juldagen - förfest och utgång

Efter julklappsutdelningen igår så bättrade jag på sminket lite och gick sedan till andra sidan kvarteret, hem till Elin. Där hade de redan börjat förfesten, så jag hängde på. Blev lite lekar och en hel massa sång. Kvart över tio tog vi bussen ner på stan. Vi, eller iallafall jag, tyckte att vi var tidiga! Men när vi kom till The Strip någon gång vid halvelva så möttes vi av att Metin sa att det var fullt. Men han berättade att problemet var att det var garderoben som var full och inte själva stället, så om vi lämnade våra jackor någon annanstans var det OK att komma in. Som tur var bodde en av oss på stan, så gick dit och lämnade jackorna och sen gick vi in. Hade en rolig och lyckad kväll!

Juldagen - julfirande med släkten

Igår vid fyratiden droppade släkten in här hos oss. Vi skulle fira jul med hela mammas släkt. När vi hade ätit och smält maten lite öppnade vi kusiner spelet jag och Linda fick i julklapp. Det var roligt, en blandning mellan Pictionary och Med andra ord. En rit-version av Med andra ord skulle man kunna säga. Efter en stund avbröt vi spelet för att vara med på mormors julklappsutdelning. Jag fick en söt lykta och pengar :-)

Juleklappar

Woho! Äkskar att gårdagen blev lyckad. Nu är det bara nyår kvar att planera, haha.. Har en känsla av att det kommer gå sådär, har ingen aning om vad man ska göra. En rolig fest, se raketer vid tolv och en rolig efterfest vore det utlimata. Men det kryllar inte direkt av roliga hemmafester i den här stan. Nu ska jag fixa mat och se på någon film. ÅH, ska se på Harry Potter och halvblodsprinsen som jag fick i julklapp ^^, Jag är en Harrypotter-nörd. Harry + Twilight är nog de bästa böckerna jag läst.

Förutom filmen så fick jag på julafton mina skor från H&m (som jag hade beställt själv ;p), mina kamera-filter (som jag också beställt själv), pengar, Alias-box, Twilightböckerna två och tre, pengar till playstation2, ett ljus, ett sällskapsspel, strumpor och godis. TACK MINA BÄSTA FÖRÄLDRAR. Och syster för filmen.

Julafton 2009


























Jag är så nöjd över dagen och över mina klappar ♥

God jul!

Hej! Ojojoj vad jag stressade imorse, även fast jag satte klockan på halv elva och vi skulle åka halv två. Men jag tror jag tog det lite för lugnt när jag åt frukost.. Slutade med att det var en timme kvar, och på den tiden skulle jag hinna duscha, sminka, föna, fixa håret, välja kläder, klä på mig, packa lite saker, SLÅ IN JULKLAPPARNA. Jag vet inte vad det var med mig och julklappsinslagning i år, jag sköt upp det till allra sista sekund. Jag som alltid brukar ha det färdigt tidigt. Som tur var var det fler än jag som var sena, så vi kom iväg en halvtimme efter bestämd tid ^^, Men ingen större skandal.

Ang julklapparna så har jag ett tips: Slå inte in julklappar när ni har bråttom. Jag fann mig själv sitta och vråla av frustration när tejpen inte ville samarbeta, hahaha. Dessutom vart paketen allt annat än snygga... Men får väl trösta mig själv med att de ändå ska slitas upp senare. Jag hann förresten inte klart, jag hann varken sätta på snöre eller skriva vem paketen var till. Antingen fixar jag det nu eller så hoppar jag det? Som sagt, de ska ju ändå rivas upp ;p

Nu är vi alltså här hos min kusin utanför Nykvarn. Vi har hunnit fika, sett på Kalle och skypat ungefär en timme med Sara. Henne var vi ju tvungen att ha här, om så bara för en timme. Alla kom och sa hej och önskade God jul i camen :-) Nu tror jag minsan det är dags för mat snart.. ? Bra det, jag åt bara ett par knäckemackor med julskinka på imorse.

GOD JUL allihopa! :-)

Julförberedelser

Det blev en låång dag på stan med Felicia och Johanna. Jag hittade de saker jag skulle köpa och ett armband på JC! Tråkigt nog ingenting att ha på mig på juldagen..  Vid tretiden mötte vi Anette, Marcus och Thim för lite mat. När jag kom hem pyntade jag, dammsög bort lite dammtussar och dammade. Nu är det juligt här i mitt rum! Efter det har jag suttit i vardagsrummet med mamma och pappa hela kvällen, uppesittarkväll, ganska mysigt. Spelade Bingolotto (ingen vinst såklart) och klädde granen. Får inte gömma julskinkan, julens höjdpunk. Julskinkeknäckemacka!!! Det åt jag nyss.





Återkommande

Från klockan nio imorse har jag haft magknip, mitt speciella. Det finns nog många saker som gör ondare än mitt magknip men jag har iallafall aldrig kännt något så ont och ihållande i mitt liv. Det är outhärdligt. Just nu, klockan halv ett, känner jag hur det håller på att försvinna och jag har lust att börja gråta av glädje. Jävla skitmage.

Nu har all must sugits ur mig i och med oförmågan att slappna av och hög smärta i flera timmar. Jag SKA ner på stan (med Felicia?), jag SKA möta Johanna, frågan är bara hur länge jag orkar. Får se. Nu ska jag iallafall äta gröt som mamma har lagat.


00.00

För en gångs skull tänkte jag gå och lägga mig tidigare än två. Passar på idag eftersom jag har varit helt slut hela dagen.. Imorgon ska jag ner på stan (tredje gången gillt, planerat att göra det både måndag och tisdag) i julyran och inhandla två ypperligt viktiga saker. Nagellack och en paljettsak. Kolla lite på kläder till julafton/juldagen är tanken också, om man nu kommer fram bland allt folk. Man kan ju alltid hoppas att folk varit ute i god tid med klapparna och är hemma och pyntar imorgon ;)

Gran-shopping

Idag gick mamma och jag iväg till Weda för att köpa julgran. Påvägen tände vi ett ljus för morfar i minnelunden. Det blir första julen utan honom denna jul. Den som känner av det mest och mår dåligt är självklart mormor. Hon som har firat jul med honom i över 50 år, eller något sånt. Men förhoppningsvis får hon en förhållandevis bra jul ändå.

När vi kom till Weda gick vi in på leksaksaffären och kollade efter en julklapp till Vilmer, lyckades även hitta en åt mig och Linda från mamma ^^, Sen kånkade vi hem granen, det var jobbigare än man tänkt sig men det gick bra. Det var en liten gran, som tur var.


Förhoppningsvis

Nu ska jag se på skräckfilm som heter Hit and run och för första gången smaka på pepparkakorna vi bakade i lördags ^^, Imorgon är en ny dag, förhoppningsvis en bättre.

Fucked up

Not my greatest day. Funderar på att ta en promenad i snön för att rensa tankarna men jag orkar inte bylsa på mig en massa och dessutom skulle jag helst inte vilja tänka alls just nu. Bara släppa alla idioter som gör en besviken och tänka på att det är jul och vara glad. DET är dock lättare sagt än gjort.

Råkar vara en kompis födelsedag idag - grattis till honom.

Studs Back Comfort Boots


Jag har letat efter ett par uggs som passar bra i all snö som kommit nu. Så stötte jag på dessa på en random sida jag aldrig varit inne på förut. Snygga!! Frågan är bara.. har jag pengar till ett par skor just nu? Och, vilken färg? Svart eller brun?


Söndag 20 december

Fjärde advent är det idag, fyra dagar kvar till julafton.
Jag hoppas årets julafton och juldag blir mysiga och lyckade dagar. Det blir de nog. Jag sitter och ser Blood Diamond på trean just nu. Började med att tvn stod på bara, men jag fastnade. Dicaprio är med bla.. Den håller på till tolv, då blir det dagens skräckfilm ;-)


Tre gubbar, tre gubbar från pepparkakeland


Another Christmas


Min favorit i julmusiks-spelningslistan just nu.

They say that I'm a dreamer, but what else am I to do? When dreaming is the only way I can be with you. And when I wish upon a star, make it come true. If only for a second or two. Another Christmas..


White christmas


Har spanat in prognoser på olika sidor och nu kommer det fortfarande vara minusgrader dagen innan julafton. Dvs så blir det (högst troligt) en vit jul. Underbart!

Pepparkakor skall det bli.

Jag har precis klätt på mig och borstat håret efter ett bad. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, fläskfilé med röra i och hasselbackspotatis, och sedan åker mamma & pappa iväg. Passar väldigt bra för då kommer Alex oxh Felicia hit. Vi ska ägna oss åt att baka pepparkakor, med glassyr såklart. Fika lite på lussebullar och pepparkakorna ska vi nog också, efter det får vi se vad vi hittar på. Antingen stannar vi inne och myser eller ger oss ut för lite äventyr. Sara saknas ikväll ♥


Fredagkväll, 18 december

Igår lekte jag och Felicia med Viktor och Erik. Sysselsatte oss med att spela Tecken, spela Bluff, göra en hälsning till Martin som fyllde år, spela in videor, försöka spika bästa fjortisposen, le som Tyra Banks, dricka jumust och glögg, äta cocosbollar, spela på falskor, ha pulkarace i Ragnhildsborgsbacken, spela gitarr, se film och leka lekar!


















Jävla otiming

Hahaha, sköna mardrömmar jag drömmer. Nattens mardröm var att mamma sa att vi skulle äta soppa på nyårsafton. Det kallar jag riktigt LÄSKIG mardröm! Jag blev arg. ^^,

Jag börjar bli mer och mer orolig för att snön kommer regna bort alternativt smälta bort dagen innan julafton. Finns prognoser som tyder på det. Inte OK. Det är så sjukt jävla typiskt att jag blir så jävla arg. Det ser nämnligen ut ungefär såhär: kallt kallt kallt varmt dagen innan julafton och då kommer lite regn, kallt kallt kallt. Kallt fucking hela tiden förutom just dagen innan julafton. Måste vara någon djävul som vill jävlas med oss eller något. För den otimingen finns ju inte..

Men prognoser förändras ju, så vi får väl hoppas på det.

It's funny.. Right?

Ojojoj säger jag bara. Denna måste varit en av de bästa skräckäfilmer jag sett! Och den läskigaste på länge. Eller så var jag bara extra känslig idag?? Men den var jävligt bra. Perfekt: Bra handling, skitläskig, bra skådespelare och inte overklig.



Amusement

Jag håller på och går igenom alla filmer jag fått av Sara nu på kvällarna, idag blir det ytterligare en skräckfilm: Amusement. Den verkar bra! Om det verkligen är så ska jag ta reda på nu. Skräckfilmer måste ha bra handling också, inte bara vara läskiga. Dock saknar de flesta både och, tråkigt nog.

.

Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little outta touch, little insane
Just easier than dealin with the pain


En halvmeter?


Snön har nått höjden av mina fönster. Snöar det lite mer kommer de inte gå att öppna ;p ..

Bussar inställda

Idag skulle jag och Felicia göra ett ärende på stan, men eftersom bussarna är inställda blir det inget av det. Gillar när det snöar, verkligen, men inte så kul när det förstör på detta vis. Jaja, istället tänkte jag se Andra avenyn, ut och fota, julpynta klart, slå in julklappar, dricka varm oboy och sätta på julmusiken på högsta volym. Det är mina storslagna planer för dagen.

Every new beginning..

Idag har jag spelat en massa gitarr! Viva la vida, The ballad, My name is Luka och Show me heaven för att nämna några av låtarna jag hittat med ackord jag kan. Men favoriten är ändå Closing Time. Bra skit. Förresten och på tal om något annat, gud vad det snöar! Inte mig emot, men typiskt skulle vara ifall all snö försvann dagen innan julafton. Nu när man fått det så blir man ju lite orolig att man ska förlora det. Är ju trots allt en vecka kvar. Men det måste bli en vit jul.. Vet förresten vart vi sak fira jul nu, woho! Inte en dag försent som det bestämdes. Vi ska åka till Jenny, Fredrik och Vilmer :-) Ska bli mysigt. Och eftersom Vilmer är liten så kanske vi har tur och får en alldeles levande tomte också! Inte fy skam det. Längtar!


16 december 2009

Haha, insåg just att det är onsdag idag! Woho. (trodde det var tisdag) Det betyder att det kommer Paradise hotel ikväll. Och direkt efter så kommer filmen House of Wax, en skräckfilm med Paris Hilton och Lucas i One tree hill ;D .. Den har fått jättedåligt betyg i LT men va jag minns så var den ganska bra. Men smaken är ju as known som baken.

Now I get it.

Hann bli riktigt irriterad, tills jag läste det här.

Goddag förresten. Jag är otroligt rastlös efter att ha varit uppe i endast en timme. Men ska fixa mat och se OC tror jag. Denna dag har absolut inget att erbjuda och jag är måttligt irriterad och ledsen pga. vissa saker. Aja. Snön ligger åtminstoen kvar, himlen är blå. Sara, om du var här nu skulle jag föreslå att vi skulle åka pulka :D Ta med varm choklad och ha det supermysigt. Och nej, finns ingen annan som jag vill/kan göra det med.

Empire state of mind


Dagen i bilder


Käkade lunch och fixade sista julklappen på stan med Alex och Felicia.


Åkte till jobbet där de just hade haft lucia-firande och satt och fikade.


Hjälpte till att städa lite smått medan jag väntade på mamma och bilen.


Lots of snö


Mamma och bilen :D


När jag kom hem hade systemkamerafilterna jag skickade efter iförrgår (!) kommit, så jag provade dem lite. Nu ska jag ge dem till mamma så får hon slå in dem!


Idag saknar jag dig mer än någonsin


All alone

Nu ska jag sätta på en skräckfilm! Babysitter wanted, heter den. Är en obehaglig känsla att se på skräckfilm ensam, jag vet inte om jag vill pina mig själv eller om jag gillar känslan. Fast vem gillar obehagliga känslor, haha?  Men nu är det som det är! Filmen ska ses. Sen ska jag sova, imorgon ska jag, Felicia och Alex luncha på stan :-)


Smaka på sin egen medicin

Tjabba. Måste bara dela med mig lite av mina åsiker angånede Paradise hotel. Catja, den söta lilla flickan, spelar först med ytterst fult spel och fattar inte varför folk tycker illa om henne pga. det, det är ju ett spel. När det sedan kommer in en som spelar på samma sätt, så hatar hon den personen och tycker han är ''den äckligaste person hon någonsin träffat''. Smaka på sin egen medicin kallas det. Även dubbelmoral. Töntigt värre.

Nitar






Allt från
Chicy! Hade jag haft lite mer pengar hade jag definitivt slagit till på allt.


Min känsla stämde! Och mer är påväg..



Nu ska jag klä på mig och gå ut ett tag! Dagens favorit:
Mariette – Dear Mister President

13.00

God morgon! Känns det som iaf, jag vaknade för 20 minuter sen. Men klockan är ju snart ett. Jag har en känsla av att det är snö ute idag men jag har inte kollat än. Kan det vara så? Hoppas iallafall. Enligt tidningarna ska det ju vara det, men de är väl i och för sig inte alltid att lita på.. Jag ska nog fixa ihop lite tacos-rester och sätta på Robinson, vilket inte blev av igår. Typiskt nog slog jag upp aftonbladet och där var två sidor om Robinson, slog igen kvickt som sjutton men såg en tjej iallafall.. Hoppas det inte var hon som åkte, så tråkigt och veta i förväg. Typiskt mig, vad skulle jag i tidningen att göra?!

IDAG kära ni, så ska jag äntligen pynta mitt rum, tror jag. Jag har inte så mycket annat för mig. Min julpyntslåda står här och är ivägen så det är lika bra. Måste plocka undan efter i lördags också, glas, spitflaskor och sånt, orkade inte det igår hehe ^^, ..

 


13 december - Lucia



Även om jag sov bort hela dagen så är det ju Lucia idag och även tredje advent. Vilket innebär 10 dagar kvar till julafton :-) Härligt! Hur firar man detta då?? En lussebulle kanske. Och lite Robinson från igår.


''SLUTA TAFSA PÅ TJEJRUMPOR!''

Det som skulle bli ytterligare en alkoholfri helg på rad blev istället en spontan utgångs-kväll. Vid sextiden åkte jag och hämtade Johanna i Hölö, i snöyran, åkte till Vagnhärad och fixade lite, hämtade Felicia och åkte hit. Här fixade vi iordning oss och påbörjade förfesten. Senare kom Linnea och det blev en riktigt trevlig förfest i mitt rum. Vid tjugo i tolv tog vi taxi till centrum och till 550. Skön kväll med massa dans och sånt. En rolig incident var när Felicia upptäcker Erik (vår vän) och ropar ''Kolla där är Erik!'', ''Ja det är det ju!'' sa jag och då trodde Linnea och Johanna att det var Idol-Erik, haha ^^, Så värst lika tycker jag inte de är, haha. Utgången slutade lite tråkigt med att en kille gick runt och tog tjejer på rumpan. Vissa killar är ju bara så dumma i huvudet. Han tog på min, och jag ignorerade det först, men när jag sedan fick reda på att han tafsat Linnea och minst två andra till på rumpan också, så blev jag ritkigt förbannad och det fick han smaka på :-) Vilken jävla looser går och tafsar på alla tjejers rumpor, han kan itne få mycket han. ''SLUTA TAFSA PÅ  TJEJRUMPOR!!!!''. ''Du såg riktigt förbannad ut'' sa någon till mig sedan. Ja, det kan varit för att jag VAR det. Jaja, Felicias mamma hämtade oss, vi gjorde ett stopp på Mc donalds när ett okänt nummer ringer mig och säger ''Jag seeeeer diiig, kolla till höger!'' haha. Det var Erik. Tror han förföljde efter mig den kvällen .. :O Haha ;-) Lyckad kväll!! (förutom cpidioten, han var allt annat än lyckad)














Underbart

Igår var det ju lite lucia-fika hos min moster. Lillkillen hade växt en hel del sedan oktober, det syntes. Något annat som hade växt var Jennys mage :D Sex veckor kvar..



The Holiday

När jag vaknade idag mådde jag inge bra alls. Jag hade jätteont i magen.. Så jag hämtade min vän vetesäcken, kollade på Vem vet mest och försökte slappna av. Somnade till slut och vaknade klockan fyra... Haha. Så idag har jag i princip sovit hela dagen. Men nu känns det mycket bättre. Har just börjat kolla på The Holiday på trean, men vid 22 ska jag se Paradise hotel.


Just nu:

Hej. Nu sitter jag och Johanna i mitt rum. Johanna är så jävla snygg. Felicia och Linnea är på toaletten. Fråga mig inte vad de gör där. Hehehehe. Vi ses ut e i dimman va, för det är väl så man säger? Puss puss och sånt där. Hihi.

Lördag den tolfte

Goooooddag. Jag har just ätit resterna från gårdagens middag och sett näst sista avsnittet av OC någonsin. Nu ska jag sminka lite, föna lite, spraya lite, klä på lite och sedan åka till Brunnsäng och fika hos min moster. Ska bli kul att träffa Vilmer och Jenny som jag inte sett seadan bröllopet i oktober!!

Kvällens planer är oklara.. Utgång? Inte? Jag vet ju inte vad jag vill!! Vi får se..

Will Smith

Gillar Will Smith skarpt. Han är en av de skådespelarna som verkar vara så äkta och genomgod. Han och hans familj ledde Fredspriskonserten på ettan ikväll. Så söta allihopa!

Snacka om perfekt familj.

Higher


Väldigt bra vinnarlåt, som sagt. Redan fått den på huvudet.

Jag håller på och dö av värmeslag här nu i mitt rum så funderar på att gå ut och ta lite luft. Sedan ska jag öppna en julmust, lägga mig under mitt duntäcke och läsa Twilight ♥

Erik Grönwall!

Coolt att min favorit från allra första början vann. Asbra. Så himla värd.

...

ps. Calle var också bra ikväll så om han vinner är det väl ingen större skandal. Vinnarlåten är ganska bra tycker jag. Cirkus Möller också ^^,


Snygging


Hihi! Idag hade min syster inga kläder att ha på festen hon skulle på, så hon kom till mig för att låna något. Jag slängde på henne en outfit och sa åt henne att ha hög toffs på huvudet. Det roliga med detta är att det här inte alls är hennes stil, men jättefint ändå. Hon gnäller på att hon inte hittar några festkläder, tror hon bara måste ta och utöka sin stil lite. Höga kjolar till exempel är inget hon använder. Men vem vet, framöver kanske!

Idol 2009

Nu börjar finalen. Kan nog bli intressant! Men enligt mig finns det bara en
som förtjänar att vinna. Han har glänst, showat och fått folk att tappa hakan,
fått stående ovationer och bevisat gång på gång vilken stjärna han är.

Erik såklart!


Julklappspapper och julklappar

Usch, hatar när jag får stunder då jag bara känner mig arg, irriterad och ledsen. Helt kasst. Nu är det iaf bättre! Jag och Felicia åkte ner på stan idag, jag behövde köpa lite saker och kolla runt lite bara. Köpte julklappspapper, snöre och sådana lappar man skriver vem julklappen är till på, och så en julklapp. Är inte hundra på den, julklappen jag egentligen vill köpa till den personen finns i Sthlm. Jag tänkte köpa den när vi var där förra helgen men var för osäker på om den passade personen i fråga. Men nu kan jag inte få den ur huvudet! Fast jag berättade om den för perosnen idag, så nu spelar det väl ändå ingen roll.. Jaja. När vi gick där på gågatan började det plötsligt snöa. Då blev jag lite glad. När jag var påväg hem från bussen hade det övergått till dugg....

Jag är klar med alla julklappar förutom en halv nu, tror jag. Jätteskönt!
Ingen julrush för min del inte.

....

Den här fredagskvällen känner jag mig helt irriterad.


Frost eller snö till jul

Förresten! Idag såg jag i tidningen att det kan bli snö på julafton. Med största sannolikhet kallt iallafall. Så frost åtmonstone är nog att räkna med. Asbra! (om man nu vill tro på tidningen vilket jag väljer att göra för att hålla modet uppe!)

2 veckor

Idag råkar det vara två veckor kvar till julafton. Det känns väldigt konstigt, och lite jobbigt just nu eftersom vi inte vet vart vi ska hålla hus på julafton. Vi har nämnligen bestämt i vår släkt att vi är med dem (mammas släkt) på julafton varannat år. Så andra året är vi med vår andra släkt, eftersom man har två föräldrar med två släkter. Problemet är bara att vi umgås inte med vår släkt på pappas sida, så vi brukar vara med mormor och morfar, och förut också med farfar och liz. Men nu finns en kvar av fyra. Så jag vet inte riktigt vart vi ska vara på julaftoin. Att vara hemma familjen med mormor känns inte alltför glatt, av någon anledning.. Men vi får se. Ett till problem med detta är ifall man ska ut på juldagen. Vi i mammas släkt firar ju jul den dagen detta år. Så vi får se hur det blir med utgången då.. På ett litet sätt känns det som att det kvittar lite, Sara är ju ändå inte där. Hon kommer fattas och saknas. Så kasst. På bilden är tomten jag fick av mamma när hon hade varit på julmarknad i Trosa


Veo veo


Sara, hur många ggr har vi inte undrat vad de egentligen sjunger i sången vi minns från utomlands? Här är den!! Veo veo, que ves? Una cosita y que cosita es?


Deja vu

Blir galen. Känns som jag är påväg att bli sjuk varannan dag. Men sen blir det liksom aldrig någonting och så mår jag bättre dagen därpå. Så börjar det om. Idag har jag bland annat irriterande lock för öronen. Hatar att ha det. Vaknade av att telefonen ringde imorse, lika bra det då jag drömde KONSTIGA drömmar. Då fixade jag toast och satte på Deja vu, som jag hittade i Lindas rum. Var länge sedan jag såg den, den var lika bra som jag mindes den! Så tips! Se den. Nu ska jag duscha, julpynta och handla middag. Tacos!

Onsdag

Idag har jag jobbat från halv åtta till kvart i fyra. Typiskt nog kunde jag inte somna igårkväll, låg och vred mig från halv tolv till halv två ungefär :( Hatar sånt!! Sov nog inte så djupt de fyra timmarna jag hann sova, för när klockan ringde kände jag mig sådär konstigt pigg. Har varit samma sak hela dagen, eller kanske snarare zombie-like än pigg. Konstig iallafall. När jag kom hem fick jag någon knäpp och kände för att julpynta. Insåg att det behöves en rejält städning innan så det satte jag igång med. Julstädning! Hela paketet. Fan va mycket ytor det finns att damma alltså! Det hela tog tre timmar. Vi sjutiden damp jag ner i min säng och såg på The biggerst loser. Så skönt att ha städningen avklarad! Nu ligger jag i min säng, precis fått upp värmen i mitt rum med hjälp av filt, dator och ljus. Precis sett på Paradise. Alltså, hahaha. Denna Francesca. Var har de hittat henne egentligen? Argare människa får man ju leta efter. Har hon ens skrattat ett enda skratt (som inte var ett hånskratt eller ironiskt) på alla dessa dagar? Nej. Hon är bara arg, aggressiv, hotfull och det hoppar en jävla massa grodor ur mun på na.

Funderade just på när tröttheten skulle slå till.. Och den kom ungefär nu!
Sängdags tror jag minsan.

Going to sleep

Borde sova för länge sen. Min klocka ringer halv sex inatt/imorgonbitti, sen är det jobb till klockan kvart i fyra. Bra med jobb! Bara huvudvärken inte kommer blir det nog bra och kul :-) Godnatt!

Mamma, här är min önskelista!


Mycket detaljerad och med ungefära priser ;-)
Note to mom: För att skriva ut, högerklicka på bilden - spara bild som.. - spara i 'Mina bilder' - klicka upp mappen 'Mina bilder' - klicka upp bilden - högerklicka - skriv ut - sätt på skrivaren - klicka Ok tills den skrivs ut. Good luck!


Look of tonight


Örhängen


Halsband


Knästrumpor


Hår


Kläder


Hemkommen

Precis som jag trodde var det 11 år Mattias fyllde :-) Bjöds på säkert 8 olika fikabröd, inte dåligt! Tråkigt nog saknades Sara, Niklas, Jenny, Anders, Linda. Dvs nästan alla kusiner från mammas sida. Bara jag, Jocke och Mattias där.





Födelsedagskalas

Hej! Jag ska äta middag precis och sen ska vi iväg till Vagnhärad och fira min kusin. Vill inte göra bort mig och säga fel men jag tror att han fyller 11 ^^, haha.

 Blir nog en trevlig kväll.

Ska vi fira???

Idag är första dagen på fem dagar jag varit relativt fri från huvudvärk. HALLELUJA!

Nitar och kläder




Lördagens köp i Sthlm :-) Armband 1 - Lindex, armband 2 - Punkt shop, kläder - H&m

''Ja jää..ttehögt!''

Det gick fort och bra att jobba idag :-) Woho! Bra dag. Förmiddagen bestod av geggamoja, geggamoja och mer geggamoja. Lunchen bestod av köttbullar & makaroner och sagostunden bestod av Melvin Igelkott. Vi brukar alltid dela gruppen vid sagostunder men idag var vi så dåligt med personal att jag läste för 15 stycken, hela gruppen. Och med någon annan bok hade det varit kaos, men med Melvin, så blir alla bara helt tysta, koncentrerar sig och lyssnar. Helt magiskt.

När jag slutade åkte jag och handlade! Sen slocknade jag här hemma och vaknade vid halvsjutiden, tror jag, av att mamma kom ner och pratade med mig. Minns inte vad jag sa eftersom jag halvsov men med tanke på hennes fråga ''Sover du fortfarande?'' var det nog inget som makade sense. Efter ett tag vaknade jag till iallafall, åt firre och nu är det Paradise hotel jag väntar på.

Påtal om jobb och dagis, haha, så har jag lite svårt att tänka på mitt språk ibland. Jag försöker verkligen, tro mig, men när man är van att prata på ett visst sätt med jävlar, fan, shit, skit i det osv är det lätt att det slinker ur en även på jobbet. Någon gång, till exempel, råkade jag säga ''Vi skiter i det. Eller .... hehehe, vi struntar i det menar jag.'' Ett av barnen märker direkt på min reaktion att jag har gjort bort mig och ''Vi skiter i det vi skiter i det vi skiter i det'' börjar upprepa meningen. Haha! Här om veckan hade en flicka byggt ett högt torn av lego. ''Kolla va hööögt'' sa hon till mig. ''Ja jää.. '' började jag. Tänkte säga ''Ja jäklar'', haha. Men räddade det i sista sekund med ''Ja jää.. ttehögt!'' Hahaha. Ganska snygg räddning där.


23.32

Idag har mamma bakat lussebullar och därmed lyckats höja julstämningen rejält för mig. Otroligt vad lite lussebullar, julmusik och tända ljus kan göra. De blev dessutom jättegoda! Något tråkigt däremot är att jag, precis efter att ha blivt frisk, inte känner jag kry alls idag. Så himla tråkigt, orkar inte med mer sjukdom. Ska iaf jobba imorgon, vi får se hur mycket ork jag har men det är ingen lång dag så det ska nog gå.


The almost kiss

http://www.youtube.com/watch?v=6lRJyilWra4

Så kan det gå

Min beställning från H&m blev allt annat än lyckad. Det var för litet, för stort och för stickigt. En sak vara bra och det var skorna. Skorna var pefekta. Resten åker tillbaka!

Shopping, julmarknad, restaurang och bio

Igår tog jag och Felicia kvartöverett-tåget upp till Stockholm. Ägnade oss åt lite shopping och julklappsköpande innan vi mötte upp hennes mamma och syster. Gick igenom julmarknaden vid Kungsträdgården och sen tog vi bussen till Gamla stan. Tråkigt nog regnade det så det blev ett ganska snabbt besök på julmarknaden där. Men det var mysigt ändå. Köpte brända mandlar, julklapp och så. Sen tog vi oss till vår restaurang där vi bokat bord. Var gott tyckte jag faktiskt, är inte det största fanet av restaurangmat direkt, men där var det helt klart godkänt! Precis bredvid oss satt.. dumdumdum...... SUNE! Haha, eller ja, Anderas som han heter på riktigt. Så vi satt hela middagen och pratade om Sune, citat och sådant. Undra om han hörde? Han är nog runt 30 nu.

Efter resturangbesöket var klockan ganska lite och jag och Felicia hade bokat biljetter till New Moon på Sergel vid 21.20.. Så efter att ha sagt hejdå till Rut och Lovisa satte vi oss på ett café och drack Latte/varm choklad. När filmen väl började satt jag som fastklistrad, ville inte att den skulle ta slut. Men jag tror att boken är mycket bättre (precis som när det gäller ettan) så den ska jag önska mig i julklapp och börja på när jag läst ut ettan. Har blivit helt fast i denna saga...












Idol

Vilken spänning! Och så rätt. Calle och Erik till final. Och på tal om Idol, hur kan man vara i målbrottet när man är vuxen? Inget ont mot Jihde men det låter lite roligt när hans röst brister gång på gång, haha. Och vilket uppträdande Erik gjorde med Iron Maidens Run to the hills. Rysningar.


Ikväll..

Haha. Ikväll har min morbror lyckats lura med min pappa ut! Pappa går aldrig ut, så jag tycker det är lite roligt. Innan ska de basta här, tror jag. Sen ska de ''ta ett par öl och äta'' någonstans, var snack om Ceasar's. Jag föreslog att de skulle gå över till rockbaren som ligger vägg i vägg sedan ;) Mamma har ''knytfest'' på jobbet så hon är inte heller hemma, så jag och min syster är lite on our own. Jag ska se på Kyle XY på tv nu klockan fem iallafall. Sedan ska jag fixa någon mat till oss och ikväll se Idol. Roligare än så blir det inte. Längtar däremot till imorgon!

Lördag 28 november förkrök hos Felicia





















Gone baby gone




Idag är frosten borta :( Back to grått och trist.

Härligt

Godmorgon. Eller dag. Jag vaknade upp för en timme sedan, helt uppskakad efter en dröm om överfall. Två män överföll min syster, mig och min systers kompis. Senare var det jag och Felicia som blev överfallna. Ekar fortfarande i huvudet av mina egna ord när jag skrek SPRING SPRING hur många gånger som helst. Härlig start på dagen, verkligen! Jag ska äta något och se på Mamma pojkar nu.

Prioritering



Mitt humör blev på topp när jag vaknade och fick se den vita frosten igår. Det är så mycket bättre än grått och trist! Och det bästa av allt var att solen sken. Skulle jobba klockan tolv. När klockan var tio över elva, gick jag upp ur sängen, på med jackan och tog med kameran ut. Var tvungen, skulle vara mörkt när jag kom hem vid halv fem. Haha. Man måste ju prioritera! Fick skynda mig ganska mycket sen. Duscha, sminka, föna, klä på, frukost, gå till jobbet. Allt på 35 minuter.


Ökänd

Professionell hjälp, säger jag bara. You need it.

Underbara torsdag

Herregud.. Jag har haft huvudvärk precis hela dagen. Inte nog med det så var jag på kaosigaste avdelningen, så det fanns ju ingen chans att den skulle gå över. Jävla hemsk dag alltså. Trodde jag skulle smälla av. När vi slog ihop alla avdelningar vid fyra sög jag mig till de äldsta barnen, mina underbara sötnosar som är rena rama änglabarnen jämfört. Det är för DEM jag fortfarande går till det där stället. Nu blir jag helt blödig, haha. Söta underbara fina älskade barn.

Jaja, när jag kom hem vid halv sex gick jag raka vägen ner till mitt rum, stängde dörren och då släppte allt. Alla känslor man inte kan släppa ut på jobbet bara sköljde över mig. Och huvudet dunkade. Bytte bort jobbkläderna och la mig under täcket. Bara slappnade av. Somnade, vaknade åtta. Huvudvärken kvar.. Vaknade nio. Huvudvärken kvar. Men behövde äta så fick ta mig upp och fixa mat, tog en tablett och nu, 12 timmar efter att huvudvärken kom är den borta. Skönaste känslan någonsin.

Read it

Bokade precis biljetter till New Moon på lördag. Im so happy! Jag läser ju Twilightboken just nu, och när många sa att den var så bra trodde jag dem inte riktigt. Var skeptisk till att börja läsa den när jag redan sett första filmen flera gånger också. Men boken är så mycket bättre än filmen, men blir helt.. fast.

1 december

Idag är det första december. Tiden går läskigt fort, det var ju verkligen precis sommar. Kollade in första avsnittet av årets julkalender idag på svt.se. Inge vidare, tycker synd om dagens barn som inte får uppleva bra julkalendrar som Greveholm, Kaspar i Nudådalen, Ronny och Julia, Jul i Kapernaum, m.f. (Här finns alla SVTs julkalendrar från 1960 till 2008) När jag gick för att duscha låg det en chokladkalender till mig i trappan från min kära mamma. Så nu har jag öppnat första luckan.

Ligger under min filt just nu och funderar på ifall jag ska ta mig till affären här i Rosenlund och hämta mina saker jag beställt från H&m idag eller imorgon. Lutar mot att jag gör det nu. Är ju lite kul och se om det är bra och passar. Dessutom minns jag inte vilka två av de fyra sakerna som skulle komma först så det blir lite av en överraskning.

En vanlig dag

Kalla mig löjlig men jag har förälskat mig i en låt från Lilla melodifestivalen.
Hans röst (speciellt i de höga tonerna) är ju helt fantastisk.

Inspiration-station

Min favoritlåt för tillfället: The Cardigans – You're The Storm Och dessa också:
U2 – Pride (In The Name Of Love) & Studio 99 – Hey Jude Med inspiration från Idol.

Juljulstrålandejul

Hej. Har haft lite sorg i mitt hjärta idag. Även sorg i magen i form av värk. Ganska kasst. Jag började dagen med att se OC, fortsatte med att sätta på julmusik, damma och julpyta en liten liten aning. Bestämde mig sedan för att fortsätta med julpyntet och tog mig upp på vinden, hittade mina julsaker, tog ner dem för stegen OCH fällde ihop och upp stegen i taket igen alldeles själv. Duktigt av mig. När jag väl kom ner och stank vind så hade julpyntssuget försvunnit och jag övergick till att rensa bland gammalt smink, slängde en hel del gammalt äckligt. Sen satte jag igång att göra en julsångslista på Spotify, och sedan letade jag upp bästa sidan att fixa en julklapp på. Fixade och beställde julklappen. Perfekt. Tog sin lilla tid, nästan hela kvällen. När min mage inte gjorde lika ont längre åt jag och såg på Paradise hotel. Ingen där verkar ha problem med att ha sex i tv, inte..

Imorgon är det första december. Och nu ska jag läsa Twilight och sova.