Change

Så kan det gå. Söndag idag. Kanske städar om jag orkar.. Annars ska jag bara se en massa tv ikväll: Greek, Project runway, Blåsningen och sedan någon film. Wallander? Minns inte om de är bra eller inte .. Har sett någon eller några någon gång.

22.39

Blev en vinst för Hans, haha.. Vet inte vad jag tyckte om det men skitsamma. Nu ska jag se någon film, frågan är bara vilken. Antingen någon på externa med svensk text, men där finns bara filmer som verkar halvtråkiga och sega.. Eller på http://www.ch131.com/ , där finns en hel massa filmer jag vill se men där är det både ganska dålig bildkvalité och ingen svensk text. Det funkar utan men det är skönare med, så man förstår precis allt! Och inte missar något viktigt för att de pratar otydligt, för snabbt eller man inte fattar.

Hemma en lördag

Snabba cash igår var delvis bra men delvis seg, tycker jag. Inte riktigt vad jag hade förväntat mig, tror jag. Men nu har man sett den iaf! Och Joel Kinnaman var ju bra som vanligt. Idag har vi haft några släktningar över på fika. Och denna lönehelg är den första på länge som vi bestämde oss för att inte gå ut. Känns konstigt men helt rätt eftersom jag inte alls är sugen. Tanken var ju att vi skulle hitta på något annat och vi hade lite planer på g men det blev aldrig så, så nu sitter jag och ser på Robinsonfinalen. Det är fyra personer kvar, Hans, Jimmy, Sanna och Anders. Jimmy tog nyss en finalplats så nu hoppas jag på att Sanna tar den andra, tror jag hejar på henne. Iaf framför de andra.

Bild: tv4.se


Goda tider



Jag, syster och Sara..

Inför sommaren

Det blev ett par höga och ett par låga vita tygskor. Och ett fint armband från KappAhl.

Snabba cash

Jag har precis bokat biljetter till Snabba cash som jag, Felicia, Linnea och Alex ska se ikväll :) Wiho! Och nu ska jag duscha innan jag och Felicia ska bege oss till Skopunkten, jag blev lite sugen när jag läste att Johanna hade varit där. Så jag hoppas på att fynda!

Tjugoåttonde januari

Tjing! Idag tog jag en promenad ner på stan. Anledningen till det var att när jag väl skulle börja städa mitt rum så kände jag starkt för lite nya saker så jag gick ner på stan mest för att kolla på Indiska. Där hittade jag faktiskt det jag sökte, som ni ser på bild nedan. Köpte ett doftljus på Åhléns också. Inte mycket tillägg till mitt rum direkt, haha, men bättre än ingenting! Tråkgit att det finns så lite inredningsbutiker på stan.. Iaf med den inredningen jag vill ha. Till exempel Svea och Cervera har inte direkt den stilen jag gillar. Vilken stil nu det är, haha.. Det har jag ingen aning om. Med mig från stan köpte jag en banan och en chokladkaka. Jag har nämnligen varit sugen på såndär banan med choklad i som man har i ugnen, om ni har ätt det någon gång? Så det ska jag göra ikväll ^^,


Varför???



Varför blir det såhär ungefär hela tiden när jag ska försöka logga in på Facebook?
Blir galen. Varför? Va? Vad är problemet? Hjälp?

Howdy how cowboy

Jag får vårkänslor av min nya header.

Jag kollar på slutet av Into the blue just nu och jag måste ta mig något att äta eftersom jag inte åt så mycket till middag. Funderar på att sätta på True blood sen. Jag fick serien av Micke och Elin, och jag såg ett avsnitt men fastnade inte direkt. Jag stör mig något förskräckligt på huvudpersonen, vad heter hon ens? Sookie? Haha, kan vara från något annat. Men på hennes dialekt, stör jag mig. Vare sig de pratar sådär i södern eller inte så låter det förjävligt! Men ska nog ge det lite mer tid ändå.

Januarionsdag

Idag snöar det ute som bara den, inte mig emot. Det ultimata skulle vara om det var snö fram tills mars, då blir det vår direkt. Inget mellanting med regn och rusk och grått. Sånt hatar jag, blir på så sjukt dåligt humör av det. Så let it snow, säger jag. Fram till mars. Eller våren kan ju gärna komma tidigare men man måste ju vara lite realistisk.

Om en stund ska jag ta och plocka undan mina julsaker som har stått framme pinsamt länge! Känner för en förändring i mitt rum, men vet inte riktigt hur det ska gå till eftersom jag vägrar flytta på sängen och flyttar man inte på sängen så går det typ inte att möblera på något annat sätt än som det är nu. Och köpa nya möbler har jag inte råd med. Så det får väl se ut som det gör antar jag, men ska försöka rensa igenom lite saker. Jag har så himla många grejer, det stör mig för jag använder typ 20% av dem kanske. Och säkert 50% är bara skit, men så blir det när man har svårt för att slänga saker.


26 januari, thumbs down


No good day

Idag är det en av de dagarna då jag kommer hem efter en jobbdag med huvudvärk och lägger mig i min säng i mitt mörka rum och kan inte annat än att ligga där och vilja försvinna. Tog timmar innan det släppte men nu känner jag mig sådär urpumpad som efter varje migränanfall.. Typiskt nog tänkte jag häromdagen att det var länge sen och va skönt. Tji fick jag.. Även fast jag till och med tänkte Peppar peppar!! Förutom huvudvärken idag så har jag känt mig jättehängig, snorig och allmänt borta i huvudet. Var prat om att jag skulle jobba imorgon men är glad att det inte blev något, då kan jag vila istället.


Lille Rune!


Emilio skickade denna till mig nyss, hahaha. Lille Rune!

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Hallå! Jag kan ju säga att jag har hittat något att göra när jag har tråkigt, nämnligen paint :D Haha. Ganska roligt tidsfördriv. (se inlägggen nedan!) Förutom det har jag idag sett film, badat, letat Gotlandboende och inte städat. Imorgon jobbar jag :-) Och alldeles om fem minuter är det Paradise hotel! Så nu ska jag hämta ett glas fläderdricka. Min stora passion här i livet. Kommer aldrig tröttna. Melissa Horn-låtar här! På tal om inget..

Vi pratade datorer och jag visade min laptop


Mundrade upp en kompis med en blomma


Tappat orden?

Jag är så lat när det gäller bloggen nuförtiden att jag varken 1. orkat ta kort på de nya bilderna i ramen som jag sa att jag skulle göra 2. orkat lägga in bilderna från i fredags på datorn och 3. orkat ta några bilder i lördags fastän jag i vanliga fall skulle gjort det. Jag känner mig ganska tom i huvudet så fort jag öppnar ett nytt inlägg, och får svårt att formulera mig.. Men det brukar bli så ibland, det släpper.. Dessutom är jag jätte- missnöjd med min header just nu, så måste göra något åt det. Ska även ta mig an att lägga in bilder från alla år på Gotland på facebook tänkte jag. Blir nog kul!

Slut på helg

Det var ingen som var sugen på bio igår, eller så blev det försent för att gå.. Hur som helst så åkte jag och Felicia ut till Emil och spelade lite spel med honom och Pontus. Buzz, Geni och Picasso blev det. Idag har jag och Felicia letat boende på Gotland större delen av dagen, vilket vi gjort nu ett bra tag. Idag ringde jag hela 15 nummer och sa ''Hej, jag ringer angående boendet på gotland som du hyr ut i sommar'', kände mig som en broken record. Inte ett enda jävla napp heller, helt sjukt. Antingen är det upptaget v.29 eller så hyr de inte ut till ungdomar. Så jävla störande att vi skötsamma ungdomar ska få ta smällen för att vissa inte är det. De drar alla över en kamm och låter inga ungdomar alls hyra, fast det är ju visserligen inte så konstigt eftersom de omöjligt kan veta vilka som är skötsamma eller inte.. Väldigt störande. Frustrerande. Aja, vi leter vidare..

De mest spelade låtarna på min spotify..

.. de senaste dagarna :) Gavin DeGraw – Belief - Stripped Version Kate Voegele – Lift Me Up Regina Spektor – Samson Ron Pope – A Drop In The Ocean Erik Grönwall – Higher

Facebook


Fikafrämmande

Godmorgon! Lördag idag, jag är sugen på bio. Får se om det är någon annan som är det bara! Vid tvåtiden kommer Jenny, Vilmer och min moster hit och fikar. Kanske blir sista gången man får se Jennys mage .. :O En och en halv vecka kvar ungefär. Känns som det var igår som vi fick reda på att hon var gravid, på Kreta. Den här hösten och vintern har gått snabbare än någonsin. Nu måste jag äta frukost & duscha.

Fredag 22 januari

Kanske ska städa lite imorgon, tänkte jag igår (mitt rum ser ut som jagvetintevad), men det är klart jag inte gjorde det. Istället gjorde jag inte så mycket alls idag.. Såg på världens bästa film Step up 2. Och fixade bilder till en fotoram som står i mitt fönster. Ska visa sen :) Snart kommer galningarna på bilden nedan hit!


public enemies

hej. ikväll har jag sett klart Public enemies som jag började se igår. den var speciell.. inte alls som jag trodde den skulle vara. fast visserigen trodde jag att Will Smith var med hehehe. men den var sjukt seg samtidigt som jag gillade den. gillade Johnny Depp. jag har alltid haft något emot honom samtidigt som en annan sida av mig tycker om honom. vet inte varför jag har något emot honom ens? han spelar ju sjukt många bra roller. jag blev lite kär i John Dillinger, huvudpersonen i Public enemies. (alltså Johnny Depp) Christian Bale från American Psycho var med också. haha, va cp, det är Christian Bale som spelar Jum Jum i Mio min Mio såg jag nu! Och Benke, eftersom det är samma person. coolt! där ser man.


Voddler

Haha vafan. Satt och rensade min hotmail-inkorg när jag såg ett mail med en inbjudan från Voddler. Lämnade min epost på deras hemsida för ett tag sedan för att i framtiden kanske få en.. Så nu hade den kommit, woho tänkte jag! Blev medlem men ju mer jag läste om det ju mer lät det som att man betalar för filmerna man ser, dvs hyr, jag hade helt fått för mig att det var gratis? Hade jag fått det helt om bakfoten eller? Sen när jag laddade ner själva saken som man kollar i, voddler client, så segade det supermycket och till sist hakade hela datorn upp sig. Fick starta om och när datorn vägrade sluta låta som att den skulle dö av överhettning avinstallerade jag det.. Fattar ingenting, haha. Vilket skit.


...

godmorgon. blev just väckt ur min sköna sömn av telefonen så nu ska jag dra och jobba. En låååång eftermidddag blir det, hoppas den blir ok utan oönskad huvudvärk eller migrän.


Cause everything is never as it seems


:D

Ja jag är avundsjuk.....

??

Alltså varför har alla fått Thailandhysteri?? Jag fattar inte. Eller det är klart jag fattar att alla vill åka dit men inte varför alla GÖR det helt plötsligt. På ett och samma år typ. Tell me?

Ett skämt?

Har precis sett klart på dagens Paradise hotel-avsnitt. Och jag börjar ärligt talat undra om han Pontus är ett skämt.. En skådespelare.. För hans beteende finns inte. Det skulle vara rätt roligt faktiskt, ifall det var så :p Nu är det sovdags!

Grattis lilla mamma!


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min lilla mammas födelsedag. Så ikväll kommer släkten hit och firar lite. Jag mår bättre idag, tack och lov, så imorgon ska jag jobba.

Söndag i Åre

Söndagsmorgonen i Åre bestod av städande och vid elva var vi tvungna att var ute ur lägenheten. Då delade vi på oss, några drog och bastade i Holiday club hotells Sauna World och vi andra kollade lite i affärer vid Åre torg och åt sen lunch. Vid ett tog vi bussen till Åre Chokladfabrik. När vi klev av bussen gick vi självklart så jävla fel vilket slutade med att vi fick gå en iskall lång promenad…. Inte vad vi hade väntat oss när vi klädde på oss. Kände inte av benen. Kom in i värmen till sist och det fanns tusen sorters choklad och man fick provsmaka en del. Ganska svårt att bestämma sig! Fanns smaker som chili, hallon, fikon, saffran, pepparkaka, kardemumma och massa fler som jag såklart inte kommer ihåg.. Konstiga smaker som man inte tänker sig kan vara i choklad. När vi tagit bussen tillbaka mötte vi de andra och hämtade våra väskor. Tågresan hem gick fort för att vara 6-7 timmar lång. Vi åt mackor, spelade ett spel som Elin och jag hade köpt tidigare på dagen, löste korsord, lyssnade lite på Pojken som kallades det-ljudbok och sov.

Så skönt att komma iväg och även om jag betalade mycket pengar för att åka på en skid- semester där jag bara åkte två dagar så var det värt varenda öre! En vecka att minnas.


















Lördag i Åre

Lördagen… På lördagen åkte jag skidor och jag kan ju säga att allt jag varit rädd för när det gäller skidåkningen besannades. Det hela började med att vi åkte upp i liften, svängde av åt höger när vi kom upp och började åka en backe. Tills vi, enligt mig, kom fram till ett stup. Alla fortsatte åka men allt jag kände var typ.. panik. Ångest. Hjälp. Jag. Dör. Jag. Kan. Inte. Åka. Ner. Här. Jag vägrar. Vad. Ska. Jag. Göra. Jag. Sätter. Mig. Här. Och. Dör. Det var ingen rolig upplevelse. Det var alldeles för brant. Efter många om och men kom jag iaf ner.. åkandes på rumpan en bit tills det blev mindre brant haha. Efter det så var jag inge vidare sugen på att åka mer skidor den dagen men eftersom Linnea och Elin skulle åka endast blåa backar så åkte jag med dem i alla fall.

Efter att ha åkt ett tag så lyckades vi ramla i liften, haha. För att ta oss ner igen var vi tvugna att terrängåka genom skogen som fanns vid sidan, men eftersom det var hög snö som man sjönk ner i tog det ett bra tag innan vi kom därifrån. Elin fastnade med skidorna och vi låg där ett bra tag och bara skrattade, helt slut i benen av kämpandet i snön. När vi väl kom upp på skidorna fick man akta så man inte åkte in i träd och dog, haha. Kan nog ha sett ut lite som bambi på hal is ungefär. Ett riktigt ävenytyr blev det.

När vi senare hade anslutit oss till några som Elin och Linnea var där med och skulle upp på toppigaste toppen så hamnade vi lite fel vilket resulterade i att vi fick gå en mindre fjällvandring på plan opistad mark och i uppförsbacke för att komma till liften som skulle ta oss upp. Jag är sämst på att ta mig fram på plan mark med skidor och allra minst i uppförsbacke så där fick jag ta av mig skidorna och gå, haha. Det tog ett bra tag, jag kämpade mig fram genom att ena stunden stappla mig fram med skidorna och andra stunden ta i med stavarna i marken, gud så slut jag blev! Linnea den jäveln fick skjuts av en som gick med sin snowboard haha ;p Har aldrig lärt mig den där tekniken man har när man ska ta sig fram med skidor på plan mark...

När vi väl kom upp var det jättefin utsikt, verkligen. Vi skiljdes från de andra och tog en massa kort. Underbart att det var sol också! Efter ett ganska bra tag skulle vi ta en blå backe ner, men vart den blåa backen tog vägen är ett mysterium.. Vi hamnade i en opistad backe istället där det var jättesvårt att åka för oss icke-skidproffs. Brant och en massa lössnö och jag tänkte mest ''Hjälp hur ska detta gå vi kommer dö'' och ''Lavin...'' Typsikt att vi lyckades hamna där, haha.

När vi sakta men säkert tagit oss ner utan att dö så kom vi till en backe som senare hade en skarp sväng. I den lilla branta svängen kom jag in i väldigt hög fart, och för att ungvika att åka ner för branten som fanns om man inte följde svängen så bromsade jag. Och bromsade.. och ramlade! Eller jag la mig ner för jag insåg att jag inte skulle kunna stanna innan branten kom.. så där studsade mitt huvud hårt mot marken flera gånger. Och min fot blev lite vriden. Ont i huvudet.  Det var läskigt. Allt mod jag hade kvar när det gällde skidåkning försvann. Jag önskade att vi var nere på marken men vi hade ganska långt kvar ner.. Krafterna var helt borta från min kropp för tio meter senare ramlade jag igen, inte lika farligt denna gång. Men då kände jag mest för att ge upp och bli hämtad av en snöskoter. Jävla skidåkning. Efter denna dag, som iof var den bästa skidåkingsdag jag haft men samtidigt den värsta (ramlade, hamnade i en backe jag inte kunde åka ner i, ramlade i liften, hamnade i en opistad backe mot min vilja) så har jag bestämt att jag aldrig mer ska åka skidor. För jag lovar att om jag gör det så kommer det bli min död! Haha..








































Fredag i Åre

På fredag var ju tanken att jag skulle åka skidor igen med fick så lite sömn så jag ändrade åk-dagen till lördag istället. Så jag sov tills alarmet ringde vid elva, då joinade jag Viktor, Phille och Pontus som inte hade orkat ge sig ut i backen än och Daniel som var skadad och spelade kort och så. Efter ett tag kom Elin, Micke och Erik för att äta lunch. Så jag åt lunch med dem och sen stannade Elin kvar eftersom hon inte orkade ge sig ut igen. Vi hade Dam-maraton ^^, Tydligen hade liftarna stängt, eller vad det var, märkte Erik och Micke när drog till backen igen så de hoppade lite på ett hopp nära vårt hus istället. Drog ut och kollade lite. Micke lyckades med en 180-snurr med sin snowboard och Erik droppade från ett träd, haha. Senare bastade vi och bara myste i stugan.












Torsdagens utgång med Hoffmaestro (Åre)

När vi kom tillbaka från Torget och den inställda åkningen så utgångsfixade vi oss och förande lite. När det var dags att gå så tog vi på oss endast jackor och sprang (för att inte frysa till is och för att ögonfransarna inte skulle frysa och sminket börja rinna) till Bygget som låg ungefär 200 meter bort. Självklart ramlade jag när det var cirka 10 meter kvar. Way to go!! Mina stövlar var inte de allra mest stabilaste allra minst i kombination med min fylla, hehe!

Ett tag efter vi kommit in så träffade jag på Linnea och Stina, vi tre plus Pontus och Erik gick och ställde oss nästan längst fram vid scenen. Vilka bra platser, tänkte vi. Vilka hemska platser, ändrade vi oss till sedan. För när de började spela, Hoffmaestro, så var det ju bara hemskt. Man blev på allvar rädd att man antingen 1. Skulle bli ihjälmosad 2. Skulle bli nedtrampad eller 3. Skulle bli knockad i huvudet av en arbåge. Så efter att stått ut i ungefär fem minuter så gick vi därifrån. Konserter och trängas där framme är inte min grej. Vi gick och shottade istället, och ANDADES. En läskig grej som hände när vi stod där framme var att mitt hår liksom fastande bakom mig mellan några och jag drogs bakåt i håret och det kändes som om det skulle gå av. Linnea var tvungen att dra i mig för att jag inte skulle ramla baklänges och det blev en dragkamp där. Inte så skönt. När vi hade shottat så ställde vi oss vid bardisken och såg, eller mest lyssnade, på resten av spelningen därifrån istället. Jag väntade hela tiden på Young dad, jag hade helt glömt bort att Pontus hade sagt att de aldrig spelar den på spelningar.

När Linnea och Stina hade gått och killarna & Elin gått i förväg så pratade jag med Felicia i telefon. Vi pratade ganska länge och jag gick hemåt samtidigt, när jag kom fram till vårt hus gick jag fram och tillbaka i korridoren utanför vår längenhet och pratade. När vi hade lagt på så öppnade jag dörren och gick in och ställde mig i hallen. Det första jag hörde var en tantröst med konstig brytning. Vad är detta, tänkte jag. Det där är inte någon jag känner. Jag såg mig omkring i hallen, hjälmar.. Jo men det har ju vi hos oss. Såg åt höger på golvet, en rosa plattång. Nej det där är inte vår rosa plattång. Hahah, insåg mitt misstag, hade gått till fel hus (de ser likadana ut) och in i fel lägenhet. Jag öppnade dörren igen och gick ut. Det roligaste med det hela var att ingen märkte något.























Inställd pulka/kälke/snowraceråkning (torsdagskväll i Åre)

Jag, Pontus, Micke och Elin tog oss bort till Bergbanan vid sjutiden på torsdagkvällen i Åre för att vara med på den arrangerande pulka/snowracer/kälke-åkningen. När vi bylsat på oss alla kläder,  fyllt på två stycken fickpluntor och gått dit i kylan så fick vi beskedet att det var inställt. Vi deppade inte ihop för det utan hängde där vid torget ett tag istället, drack upp pluntorna och roade oss med diverse saker..






















Glass från kiosken

Vi har tre sjuklingar i familjen nu. Min mamma, jag och min syster. Så pappa har fått varit till kiosken för att köpa glass åt mig och Linda. En 88a har han köpt till mig. Den ska jag äta till Paradise hotel sen! Just nu ser jag på Spårlöst på fyran men samtidigt tänkte jag att jag skulle blogga klart om Åre. Så det kommer snart..

Felsms.com

Rolig sida! Det är typiskt mig att skicka något till fel person, dock har det mest hänt på msn och inte via sms. Lika pinsamt varje gång haha.  Från sidan:


Till: Sonen
Sms: Säg inte att du runkat ner hela lägenheten nu när jag varit borta.
Svar: Va?

Förklaring: Skulle skicka ordet stökat men T9 skrev runkat. Jag tyckte det var så otroligt pinsamt och samtidigt roligt. Undra vilken min han fick när han läste smset. /Ullis
Till: Pappa
Sms: Vill du raka mig len i duschen i kväll?
Svar: Inget

Förklaring: Skulle skicka till min blivande man men det blev helt fel. Pappa fick smset och satt väl kaffet i halsen. För det gjoede jag när jag såg vart jag skickat

Till: Brorsan
Sms: Du ska bara veta vad jag drömde. Jag sög av dig tills du kom i min mun och jag gillade det. Kanske ska pröva det i kväll? :P
Svar: Eeh nej. Vad är det för fel på dig?

Förklaring: Var säker på att jag skickade till min pojkvän men så blev det inte.
Till: Ligget
Sms: Var med honom i natt. Tur att jag är så jävla grym på att fejka orgasmer, han märkte inget.
Svar: Tur att du fejkade så vi fick det avklarat. Du var ändå sämst hittills.

Förklaring: Tur att du fejkade så vi fick det avklarat. Du var ändå sämst hittills.

Till: Maria Vän
Sms: Helt ärligt. Är det något fel på Marias baby? Den ser lite mongolid ut.
Svar: Och du ska vara min vän????????

Förklaring: Pinsamt nog skickade jag till Maria men skulle skicka till Matilda. Jag skäms fortfarande när jag ser henne.

 


One of those

Idag är en sådan dag > Lars.

Nu har jag förövrigt ringt och sagt att jag inte kommer till jobb imorgon. Tror jag velade fram och tillbaka hundra gånger innan jag bestämde mig för att jag får accpetara läget.

Saturday...

Även om jag inte var på topp blev det en bra kväll i lördags! Började hos Felicia med henne, Linnea och Alexandra för att senare få skjuts ner till 550. Lite dåligt med folk var det kanske men hade en OK utekväll. Spelade Black Jack för första gången, det gick hyftat! Fast det enda jag vet egentligen är att man ska få så nära 21 som möjligt men inte högre. Ess är ett eller elva. Sen om det finns några andra regler förutom dem så har jag ingen aning om dem ^^, haha. Ett litet missöde var när jag stod utanför min ytterdörr runt kvart över två tiden och skulle låsa upp med Felicias hemnycklar i handen. Det hade blivit ett litet mix-up .. Fick väcka stackars mamma så hon kunde öppna åt mig.




















Frustrerande

Jag är så jävla frustrerad. Jag vill jobba så jag kan spara ihop pengar men jag ligger här som en strandad val och mår kass. Natten var hemsk, jag hade feber och det sved i näsan och bakre gomen av nässprayen. Jag hade glömt hur jobbigt det var att ha feber, jag var helt dead. Nu måste jag bestämma ifall jag kan jobba imorgon eller inte, men hur ska jag kunna göra det? Jag har ju ingen aning om hur jag kommer må imorgon. En del av mig vet att jag måste säga nej för jag mår ju inte bra men en annan del tänker att jag ska jobba ändå, det går nog bra. Blir galen.


Blåsningen

Idag har vi ätit världens godaste fisksoppa till middag.. Jag är inget större fan av varken fisk eller soppa men detta var underbart gott! Abborre, lax, kräftstjärtar och räkor i plus grönsaker. Och saffransmak på såsen. Nu sitter jag och ser på Blåsnignen på tv3 där de blåser svenska kändisar, de blåste just Andreas Karlsson, det var kul ^^, Jag mår precis som jag gjort hela dagen, kasst. Suck på det.


Oroande

Idag mår jag inte bra någonstans. Och inte på grund av bakfylla eller något sånt för jag tog det väldigt lugnt igår. Utan för att jag är dunderförkyld. Sådär jobbigt så man bara vill gnälla hela tiden och åh:a sig. Känns som hela mitt huvud är fullt med snor mums. Det oroar mig att jag mår såhär. Jag ska jobba tisdag och onsdag och kanske imorgon och resten av veckan. Bra idé att bli sjuk när man ska försöka jobba ihop pengar.

Jag ska iaf äta goda rester från igår (oxfilé och potatisgratäng) och se på Robinson nu.

pepp 2010

Klockan är halv åtta och jag ooooorkar inte göra iordning mig. orkar inte orkar inte. jag känner mig sjuk. men jag ska ut. fattar inte varför. självplågeri eller något. är helt tjock i huvudet. orkar knappt hålla ögonen öppna. men jag ska ut.. fattar inte?? hehe aja. det blir nog bra. vad ska jag ha på mig? lockar eller rakt? skor? väska? är alldeles för trött för att göra de besluten.


Fläta inbakat

Tjaaa. Nu har jag kommit hem från stan. Vi träffade på Linnea lite, gick på systemet, kollade på lite kläder. Att köpa linser och present till mamma vilket var huvudanledningarna till att jag skulle ner på stan blev inte av.. Haha. Men jag köpte en fin kreation på MQs rea och så en skin-sak på Bik-bok som sannerligen inte var på rea. Lite för dyr för min budget just nu egentligen men jag är in need av lite saker att ha över vid utgångar och fester! Ett par ljusblåa spetstrosor fick jag på köpet också. Vi hade helt glömt bort att stan stängde vid fyra så därför blev det ingen present till mamma.. Och optikern stängde två. Kommer kanske bilder på dagens köp senare! Nu ska jag fläta inbakat i Lindas hår. Haha. (''Jag kan faktiskt också fläta inbakat!'' Thim i sommras hahah :)) Jag kan dock inte fläta inbakade flätor men jag gjorde ett provförsök nyss och det vart helt okej så det var tydligen inte så svårt. Se där!

Seg.

Tog igen sömnen jag missat när jag jobbat tidigt de senaste tre dagarna så inatt har jag sovit tolv timmar. Det verkar inte ha varit en bra idé eftersom jag vaknade och var helt seg. Vilket övergick till seghuvudvärk. Och nu hoppas jag mest på att det ska gå över till ikväll eftersom det verkar som att det blir utgång. Med denna huvudvärk är jag inte sugen alls .. :( Hoppas det blir bättre. Jag vill vara pepp!

Ska strax ner på stan med Felicia, har en del ärenden att uträtta..Om jag bara orkar ta mig upp ur sängen, duscha, klä på mig, sminka mig och gå till bussen...

Fredag kväll

Hej. Vet inte varför jag skriver här för jag är så vansinnigt trött. Men idag när jag kom hem från jobbet så la jag mig i sängen, loggade in på skype och pratade med Sara ett tag. Var länge sen vi gjorde det nu! Det var skönt. Sedan blev det middag som jag åt framför tvn och när jag bara hade läst lite bloggar och så så kom Elin, Micke och deras hårddisk. De ville ha lite bilder och filmer, jag tog lite serieavsnitt av dem också; Heroes och True blood. Vi kollade på en massa bilder, älskar minnen. Bilder är så bra, dagar man helt hade glömt utan bilder kan man minnas när man ser på dem. Det tog en himla tid att ladda över alla filmerna och serier så vi kikade lite American pie och lite Raw också. Nu har de precis gått och jag ska stupa i säng. Ett stort problem är bara att jag är jättehungrig men jag orkar verkligen inte äta. Ska försöka ignorera hungern istället, sova och äta imorgon. Om det går. GODNATT!

Min Sara med hjärtat hon fick av mig i studentpresent

What difference does it make?

Imorse när jag gjorde iordning mig lyssande jag på en gammal bränd skiva som jag hittade i min byrålåda. Och där fanns denna låt! The Poets – What Difference Does It Make. Vilka minnen! Älskar gamla låtar man glömt. Nu har jag precis ätit vofflor. När jag skulle gå ner igen hörde jag min syster spela elpiano och sjunga (jättefint) och då fick jag ett supersug efter att spela gitarr. Så nu har jag fått hjälp av söstra mi o stämma den, eftersom det var ett tag sen det gjordes. Now im ready! Ska leta reda på en jättebra låt med ackord jag kan. Btw, en annan låt som var på skivan från imorse var Maria Mena – You're the only one. Den har jag haft på huvudet hela dagen. Tror jag ska se på Glee klockan nio och sedan sova. Jobbdag imorgon - halv åtta till halv fem. Lovely..

Band camp

Ikväll blir det American Pie - Band camp och sedan är det sovdags! Måste konstatera en sak bara. Spenat är GOTT. Har ätit det till både lunch och middag idag. Inte bara spenat förstås.. Utan till fisk resp. korv. Men jag föstår inte varför det blivit så ökänt med spenat. Om ni förstår vad jag menar :D American pie kommer förresten på sexan!


Tjugondag knut

Dagen gick ganska snabbt. Det är ju alltid skönt. Gillar tidiga mornar för förmiddagen går oftast fortast. Hela tiden ute höll jag i pulkaåkningen. Sånt är ju bara kul! Imorgon börjar jag kvart i nio och går till halv fem. Sena eftermiddagar är inte min grej, man blir så äckligt trött och jag får oftast huvudvärk då. Men jag får ju ta det jag får! Allt allt allt. Och spara allt. Eller nästan allt. Nu ska jag fortsätta kolla runt efter utbildningar... Jag känner pressen säger jag bara. Enligt ett test jag gjorde så borde jag välja något inom Grafisk industri/Media, Mode design/Musik eller Trä, målning, hantverk.

Tisdag kväll

Imorgon blir det jobb från halv åtta till tre. Förmodligen jobb på torsdag med.. Många sjuka nu, bra för mig som måste superspara nu för att ha råd med Gotland och eventuellt Florida. Nuuuu ska jag duscha och om en stund kommer Felicia. Catching up, skräckfilm och Paradise hotel.

Jan. 12, 2010

Haha, ramlade en del gånger i Åre.. Men tydligen, TYDLIGEN så slutar det inte bara för jag kommer hem. Skulle äta pirog till lunch idag men det fanns ingen dressing så då skulle jag åka och handla det. Tog arton år att skrapa isen av rutorna på bilen och jag var måttligt irriterad, när jag precis var klar så halkar jag omkull mellan bilen och en snöhög. Helt jävla snöig och blöt blev jag det. Det var roligt det. Har kollat film idag, Lakeview terrace! Den var ganska bra faktiskt. Tre filmer jag vill se just nu är Avatar, Luftslottet som sprängdes och My sister's keeper.


Ett varmt bad och serier

Ett varmt bad hjälpte lite mot min nacke/hals/axlar. Lite. Men i vaderna verkar det bara göra ondare och ondare. Jag gillar inte att jag bor på undervåningen och måste gå i trappan varje gång jag ska upp just nu. På tal om Florida (dit delar av släkten planerar att åka för att träffa Sara i maj när hon fyller 20) och Sara så har jag drömt om dig nu Sara två nätter i rad. Båda gångerna drömde jag att du kom hem. En dröm jag haft förut också. Gör bara att jag vill åka mer och att det ska bli maj. Och att jag ska ha pengar. Eller att min pappa ska bestämma sig för att familjen har råd att åka med. Det sjuka är att jag inte träffat Sara på snart fyra månader. Det mer sjuka är att om jag inte kommer iväg till Florida så är det ytterligare nio månder kvar tills vi träffas. En underbar sak påtal om tid och hurlängedetärkvartillsaker så får jag en kusindotter eller son (jag tror på dotter) inom en månad.

Jag kollade förresten på de fyra Melrose placeavsnitten som låg upp på Tv4play och det var bra, precis som jag hade trott. Fattade inte förrän efter ganska länge att det utspelade sig några år (15) efter gamla Melrose place och vissa skådespelare från gamla serien var till och med med. Trodde först att de bara hade gjort ett nytt Melrose place, inte att det var fortsättningen på det gamla.. Ganska kul med tanke på att jag följde det gamla slaviskt. Nu ska jag äta middag och se på Robinson. Senare Paradise! Dubbelavsnitt.


Hemma

Kom hem inatt vid tolvtiden. Min kropp mår inte så bra just nu.. Mest ont har jag i nacken/halsen. Jag ska ta mig något att äta nu och sen se alla avsnitt som kommit av nya Melrose place. Tror idag är sista dagen man kan se dem på tv4play.. Om jag inte hade mått såhär så hade jag nog fått jobba imorgon. Fasiken. Jag behöver pengar just nu. Jag ska nämnligen till Florida i maj. Det ska jag. Helt klart. När jag orkar lägga in alla bilder kommer fortsättningen på Åre-veckan.


Torsdag i Åre

Tjabba. Idag vaknade jag av mitt alarm vid elva. Hann inte mycket mer än att kolla runt lite på internet innan de andra (förutom viktor och phille) kom tillbaka. Nästan alla liftar är tydligen avstängda idag pga. den enorma kylan.. Och dessutom hade Daniel ramlat och gjort illa ryggen. Tråkigt och nu är frågan om liftarna kommer fortsätta vara avstängda eller om jag kommer kunna åka imorgon? Eller på lördag eller söndag kanske. En dag till känner jag att jag måste.. Men tycker denna kyla kan försvinna nu, har aldrig hört talas om att det är så kallt att liftarna stängs i fjällen?? Det ligger dessutom en dimma så man inte ser bergen över huvudtaget. 

Ikväll, om inte det också är inställt så ska vi åka kälke/pulka/snowracer i en av backarna. Man åker upp med en linbanelift som jag fattat det och sen åker man. Det lär gå rätt snabbt. Askul blir det nog :D Om man inte fryser till is. Innan det ska vi äta Philles middag som består av fläskytterfilé och potatissallad. Och efter pulk/snowracer/kälk-åkningen så ska vi hem, fixa oss och sen till Bygget för att se Hoffmaestro! Ser jag mycket fram emot, många bra låtar!








Tisdag och onsdag i Åre

Idag och igår har det blivit kallare här. Igår var det -36 i vinden på toppen, det tyckte jag lät supermycket. Men idag var det -35 här nere vid marken. Kvällsåkningen blev inställd för att det var så kallt till och med. Jag har inte åkt skidor varken igår eller idag, eftersom jag inte tycker det är allt för underhållande och därför inte vill lägga pengar på det så har jag bestämt att jag ska åka en gång till bara, på fredag förmodligen. Funkar bra för mig att mest vara här i vår mysiga längenhet/stuga eftersom det är så kallt ute.. När man går till affärn som kanske är 500 - 700 meter bort så fryser allt till is, ögonfransar, ögonbryn och allt litet hår som finns haha. När man väl kommer till affären så smälter allt och man ser ut som en panda pga rinnande smink. Mycket sexigt. Eftersom alla hade en lagamiddagdag redan när jag hoppade på denna resa så gick jag ihop med Pontus idag och vi lagade potatisgratäng och fläskfilé. Supergott! Och det vart över så jag får lunch imorgon ^^, Igår på kvällen så dracks det lite och så, vissa gick ut och andra inte. Jag gjorde det inte, delvis för att jag kvällen till ära hade en jättehärlig huvudvärk.












Måndag i Åre

Tisdagen började med att vi gick upp vid åttatiden och åt frukost allesammas. Sen gick alla utom jag, Elin och Micke mot backen medan vi hyrde skidor åt mig. Vid tio var vi i backen och det gick superbra att åka, bättre än jag trott även om jag var liteförsiktigare än de andra och ibland kände jag att det var lite för brant eller gick lite för snabbt haha, men inga vurpor eller brutna ben. Fin utsikt och sånt. Men det gjorde väldigt ont i mina otränade vader, det kändes som det brann haha! Så när vi ätit lunch så åkte vi en backe till, sen gav jag upp. Haha. Gick hem i de otympliga pjäxoarna (jag HATAR pjäxor), slängde av mig allt och slängde mig ner på soffan. De andra gick på afterski men mina kära vader ville inte att jag skulle kunna gå ordentligt hahaha. Kvällen bestod väl av kortspelande, tvtittande eller så. Just det, någon blev lite väl full efter afterskin och hamnade inne i bastun längst ner på golvet under bänken. Så kan det gå!


















Söndag i Åre

Hallå! Har varit lite krångel med internet här, vi trodde det skulle vara en lätt match för oss att få det. Men det var det inte.. Nu har jag iaf köpt trådlöst internet för 24 timmar ^^, Måste stilla min internet-abstinens! I söndags var en ganska jobbig dag. Jag fick ungefär två timmars sömn på tåget.. Så jag var helt död när vi gick av. Först då fick jag också veta att vi inte skulle få vår stuga/lägenhet/vadmannuvillkalladet förrän klockan klockan tre på eftermiddagen ungefär. Och vi kom fram ca. åtta. Vi åt frukost och sen åkte de andra skidor. Jag hade sjukt trist i receptionen tills jag tog med mig datorn till ett café, åt lunch och såg på Johan Glans. Och sedan på en film. Sen fick vi vår lägenhet som var jättemysig och fräsch. Två toaletter, fyra sovrum, stort vardagsrum. Vi handlade lite, åt och så spelade vi lite om vi minns rätt. Somnade gaaaanska tidigt.









How to prepare and use a ryggkudde


Blåsa upp!


(Sätt den runt nacken) Sova så!


Eller kanske så..


Funkar även som halskudde.


Perfekt när man ska sova sittandes!


Kan även kombineras med en sovmask.

02.30

Hej kära ni. Eftersom jag bestämde mig för att hänga med på denna resa samma dag som vi skulle åka så hade de andra (förutom Phille) bokat en sovkupé. Där sover de nu så skönt.. Och här sitter jag i en av sittvagnarna och känner att jag helst inte vill sluta ögonen. Delvis för att det känns som jag ändå inte kommer kunna sova och delvis för att vem vet vad som händer när jag sover här helt ensam! Någon kan ju sno allt jag äger, våldta mig och kasta mig av tåget, allt på samma gång. Hehehe. Fast eftersom liftkortet var svindyrt, så svidyrt att jag inte har råd att åka en hel vecka, så kan jag vila ut imorgon när de andra åker.. Så ingen större fara :-) Tror vi åkt i ca. 3 timmar nu.. Bara 6 kvar!










Åre i en vecka

Hej hörrni. Idag bestämde jag mig för att åka med Elin, Micke, Pontus, Viktor, Erik, Daniel och Phille till Åre. Jag behöver komma bort lite känner jag.. Jag har inte åkt skidor sedan grundskolan och är så oförberedd man kan bli när det gäller skidtillbehör och sånt! Så har skrapat ihop lite smått och gott, rotat i lådor här hemma, lånat av mamma, av Linda, av Elins mamma osv haha.. Klockan halv nio ikväll ska vi åka! Tåget går kvart i elva från Stockholm central. Tar med datorn :-)

Lindas skidglasögon och mössa ;P .. haha.

Nyår 2009/2010

Kvällen såg ut som så att jag gick över till Elin där vi var tio personer som åt en grymt god trerätters. Förrätt: Toast skagen, varmrätt: Oxfilé och potatisgratäng, efterrätt: Panacotta. Förmodligen ganska likt de flestas nyårsmiddag kan jag tänka mig. Efter det kom mer och mer folk, vid tolvslaget gick vi ut på gatan och såg fyrverkerier, nyårskysstes, önskade varandra gott nytt år, drack mousserande vin och kramades. Därefter gick vi tillbaka till Elin där festen fortsatte, popcorn poppades, det dansades, det bröts arm haha. Slutligen var klockan tre eller så och det var väl ungefär vi 10 som åt middag kvar. Lyssnade på gamla godingar och vid fyra gick jag hem i kylan. Lyckad nyårsafton :-)
































Andra januari tvåtusentio

Inte ens ett inlägg 1a januari 2010. Skanal. Förövrigt känns det ganska overkligt .. ''2010''. Låter så himla mkt som framtiden. Men det är ju nutid!! Jag har så mycket i huvudet just nu, ett beslut att göra och så.. Även andra känslor som bara irrar omkring. Men igår (förrgår om man tittar på klockan) var bra. Och imorgon ska jag visa och berätta. Nu ska jag sova, jag har mycket att göra imorgon tror jag. Beroende på vad jag bestämmer mig för .. Haha, beslutsångest in my heart! GOTT NYTT ÅR!