ett kärt återseende.

på förskolan växthuset där jag jobbar så finns det fyra avdelningar. på den äldsta avdelningen går det treåringar och när de blivit fyra år så flyttar de över till ett annat dagis några stenkast iväg där de går ett år innan de börjar sexårs. idag kom de barnen ifrån förskolan ett stenkast iväg till oss på växthuset och lekte på vår gård. det är de barnen jag känner mest och gillar mest. jag har kännt dem i två år nu och jobbat mycket hos dem. var så himla roligt att träffa dem igen efter månader, jag höll på att börja gråta när tre av flickorna sprang emot mig och skrek mitt namn. gud vad jag hade saknat dem och gud vad jag hoppas att jag får jobba hos dem någonting framöver. 


today

Jag har inte så mycket att säga här idag. Jag har jobbat till kvart i fyra, sen har jag sovit och nyss sett på Fångarna på fortet. Snart dags för sängen.

Jag vill ta alla människor jag älskar och flytta oss till Göteborg.

love love love



tjenaaaa. haha.. nyktra gänget.                    från johannas firande femte juni ♥


2010.08.29.

Idag har varit en riktig fix- och städardag. Nu är det fint och städat i mitt temporära rum och i min underklädslåda finns äntligen lite ordning och mer plats. Det var roligt att se hur man har kvar så sjukt gamla saker.. Var verkligen dags att rensa ur och slänga.

Så när det äntligen ser fint ut här och inte ligger en massa saker i väskor eller ligger högar med kläder överallt så säger pappa att jag kanske kan flytta tillbaka till mitt rum nästa helg..... Blandade känslor där. Jag gillar ju det här rummet nu, haha. Det är skönt med nära till köket, toaletten oh familjen. Rummet en trappa ner har ju också sina fördelar, större och lite privacy men ja.. Det är inte direkt tal om att bo kvar här så det är bara att flytta ner igen. Det blir nog bra. Det tråkiga är bara att jag vill möblera om, men jag vill inte flytta på min säng. Och om sängen ska stå där det står så är det i princip omöjligt att flytta på de andra möblerna så att det blir bra. Men lite nya möbler skulle sitta fint.. Synd att sådant är så dyrt.

Mitt nya golv kommer att vara parkettgolv i en nyans som jag inte sett än.. Ska bli intressant att se. Lite mörkare än det jag hade tydligen. Det blir just den där mörkare nyansen eftersom den var på extrapris och parkettgolv är ju ganska dyrt som jag fattat det. Det blir inget vitt tak har vi förresten bestämt, det får bli senare isåfall.

...

Åh. Pip-Larssons gick på ettan förut idag såg jag nu. Nostalgi!


vitt eller trä??

Jobbiga beslut som måste tas nu... ska jag ha ett vitt tak i mitt rum eller inte? Pappa vill måla taket vitt (har trä nu) men jag är osäker.. Det kan bli bra och fräscht men tänk om det blir fel och fult? Jag gillar inte förändringar.. Men vissa förändringar är ju till det bättre. Och då är det ju bra.

Ikväll var det 25 grader och kvällssol på vår altan så vi har ätit middag där ute. Får se vad det blir ikväll, en del ska ut men jag känner noll sug så det blir inte det för min del iallafall. Kanske blir det hemma, eller till Elin. Eller något annat. Återstår att se.

Concrete jungle where dreams are made of

Just nu så fixar jag med bilder ifrån USA och lyssnar på Melissa Horn. Tänkte att det är dags att ta tag i det här nu. Just nu går jag igenom Manhattanbilderna. Gissa om jag vill tillbaka... Det är definitivt en plats jag kommer besöka igen, helst flera gånger i livet.

Fredagen

Igår åt vi middag på Olearys och sen såg vi lite på Timotej. När de hade slutat spela var det lite mer än en timme innan Darin skulle komma och eftersom ingen kände att det var värt att vänta så länge för honom så drog vi hem till Elin och spelade istället. En rolig kväll hade vi! När jag skulle gå hem ifrån Elin satt det en jävla tjej i ett träd och skrämde livet ur mig när hon sa 'hej'........... ? Undra vad det var för fel på henne.






Sjugosjunde augusti

Har varit runt och uträttat lite ärenden idag. Lämnat tillbaka skor på skopunkten,
filmen på filmkedjan och varit på systemet. Ikväll ska vi ner på stan och kika lite på Kringelfestivalen och sen blir det nog hem till Elin och spela spel :-)

Parken Zoo i slutet av juli

Det var en jättevarm o solig dag och jag blev kär i killingarna.







 



 

 

















 



 








Kräftskva hos Micke, II



 

 












26e augusti

Fan va skönt med ledighet nu i tre dagar.

Målade just mina naglar med ett nytt nagellack ifrån bikbok. Blått.. såg det ut att vara när jag köpte det. Svart, är det snarare nu när jag målat det på fingrarna. Och två sekunder efter att jag målat klart så får jag något ryck vilket slutar med att jag har ena ögonfransarna fulla med nagellack........ haha.

Nu blir det skräckfilm!

Kräftskiva hos Micke, I





 

 









 



 

 








21.15 onsdag

Idag har jag jobbat, städat, sett på smallville, ätit hemlagade hamburgare, fixat ett nytt utdrag ur belastningsregistret för jobbet och nu kollar jag på fångarna på fortet.

Ja det var väl det..


Nej tack.

Igår frågade tre personer på jobbet mig ifall jag inte skulle utbilda mig till förskolelärare. Svaret är så otroligt självklart.. Nej det ska jag verkligen inte.

Det skulle vara som att välja att ha ett liv med ständig huvudvärk.

Det var ingen rolig dag idag..

22.56

Fångarna på fortet var ganska långtråkigt. Men det blir nog lite roligare när det kommer lite roligare lag, fortets mästare och svenka mästare var inte direkt något att hänga i julgranen.. Speciellt inte Patrik Sjöberg. Han är inte min favorit. Imorgon kommer Idolerna och Let'sdancelaget!

Nu ska jag inta min dagliga dos av Paradise hotel och sen sova. Imorgon jobbar jag 09.00-15.45. Det ska regna.. Så måste ladda upp med nya fina rosa stövlar och regnkläder!

Why we're talking when we dance so good?


Mögel

Såhär himla mysigt såg det ut när pappa tog bort karmen i mitt rum häromdagen. Otroligt ohälsosamt så det var tur att vi började riva mitt golv så snart som vi gjorde..

...

 
Missa inte Fångarna på fortet nu 20.00 på fyran!


Fan va skönt.

Jobb idag. Och imorgon. Och mer blir det. Jag blev tillfrågad idag om jag ville jobba som resurs mån - tors på obestämd tid och det var klart att jag ville det!! Så sjukt bra. Så nu har jag alltså jobb måndag, tisdag, onsdag och torsdag varje vecka på obestämd tid, det kan vara allt ifrån ett par veckor till hela terminen. Det är lite fler timmar än deltid, så det är jättesköna dagar och fredagar lediga. Underbart, ni anar inte hur glad jag är!


22 augusti


Idag var pappas och mammas bröllopsdag, idag har de varit gifta i 18 år. För 18 år sedan sprang jag omkring framför altaret och kikade in under mammas kjol medans mina föräldrar sa ja till varandra. Och sen dansade vi på altanen med släkt och vänner runt omkring oss.

Vi firade med världens godaste kreolska gryta!

Söndag.

Jag vaknade upp med en jobbig sorts huvudvärk idag.. Lite migränliknanade och jag mår illa av den. Jag har tagit en huvudvärkstablett för timmar sen men den verkar inte hjälpa. Mina ben är uppsvulla också av allt kliande på myggbetten, jag har minst 20 på varje ben och flera i ansiktet, på armarna, händerna, fingrarna, fötterna, höfterna och så. Skulle uppskatta dem till minst 60-70 stycken. Helt ärligt. Sjukt. Jag hatar myggor.

Nu ska jag lägga mig ett bad och slappna av lite och hoppas på att huvudvärken släpper.. Senare blir det en lugn kväll med filmen jag hyrde i fredags och sova tidigt, jag börjar kvart över sju imorgon vilket betyder att min klocka kommer ringa halv sex ungefär.. Det ser jag inte direkt fram emot. Men jag ser verkligen fram emot att få träffa barnen :)

01.15

Hemma från en trevlig kväll med kräftskiva hos Micke! Fyfan va myggigt det var bara, helt sjukt.. Värre än värst, jag har säkert fått tusen nya myggbett. Nu blir det ett avsnitt paradise innan jag ska sova. Har fått jobb på tisdag också, woho haha.. TVÅ DAGAR YES.

Jag har kliat så mycket på mina ben ikväll att dem värker. Jävla sadistmyggor.

Kräftskiva ikväll

Hallå. Jag har just sett ett avsnitt ph och ätit grillrester från igår. Nu måste jag hoppa in i duschen och sen hjälpa till att plocka ut och packa ner mitt rum.. En till två månader ska tydligen det hela ta, sa min pappa idag. Suck...

Senare måste jag åka och handla också inför ikväll. Och vad ska man ha på sig? Jag har ingen aning om hur kallt det är på kvällarna nu för tiden, men en skyddsdräkt för myggorna skulle ju vara bra. De är äckligt stora och många nu för tiden. Vet inte heller hur det blir med att komma ut till Enhörna och komma hem.. Sova över eller va nykter och köra? Blir förmodligen så att jag kör ut, sover över och sen kör hem imorgon. Det jobbiga är bara att man inte riktgt vet när det är ok att köra efter att ha druckit kvällen innan..

 
 
Förra årest kräftsiva med släkten


I datarummet på obestämd tid..

Jaha... Fan. Imorgon ska vi tydligen börja plocka ut möbler ur mitt rum och rummet bredvid. Och när det är klart riva upp golven, få bort fukten som ligger under hur länge det nu tar och sen lägga nytt golv. Och min far har ingen aning om hur lång tid detta kommer ta. Så jag kommer få bo i datarummet på obestämd tid. Det är verkligen inge roligt alls. Jag kommer inte ha något tv? Alla mina saker måste packas ner, det känns jäkligt jobbigt, jag har så mycket saker. Vart ska min säng få plats att stå så länge? Vart ska alla möbler få plats? Jag måste gå från att ha en 140säng till 90 :O .. haha.

Rosa stövlar

Haha, jag är rolig jag. Först åker jag till Skopunkten och köper ett par höstskor och ett par gummistövlar. Sen köper jag ett par nya höstskor från Scorett och idag ett par nya gummistövlar ifrån Din sko. Stövlarna är mycket finare än de andra och de är rosa. De kostade 100 kronor mer men det är ju inte så mycket.

På stan handlade jag på systemet också inför imorgon! Då är det nämnligen kräftskiva hos Micke i Enhörna :) Det ska bli roligt! Jag är aboslut ingen kräftätare och vet knappt hur man skalar en kräfta.. Men det ska nog gå bra! Undra om man ska ha med sig en egen hatt? Jag hyrde film till ikväll också, en skräck film: The Children. Men just nu känner jag bara för att kolla på ph hehehe. Så det blir nog det. Man får ju ha filmen en vecka.

FREDAG

YEEEEEEEEEEEY. Ska jobba på måndag! haha. Hoppas på fler tider resten av veckan också, jag behöver verkligen pengar och är så vansinnigt trött på att inte ha något att göra om dagarna. Hoppas det släpper nu och att folk bli lite sjuka ;)

Idag och nu ska jag äta en rödbetssalllad- och köttbullemacka och se på danska Paradise hotel! Började kolla på det igår och är på avsnitt fyra, det är braaa! Danska paradisehotel är som svenska paradisehotel x 10. Mer tjaffs, mer naket, mer bimbos, mer bitchar, mer lögner, mer sex, mer intriger, mer tvister. Haha. Mer allt!


Magnus Uggla säger sitt


De nya skorna:-)


2.13


Igår var jag och Felicia hos Johanna i Vagnhärad och hade en mysig filmkväll. Vi handlade vindruvor, melon och choklad i affären och hyrde film. När vi hade pratat en massa och skulle se filmen var ljudet bortblåst och det tog oss 45 minuter att få på filmen med ljud, haha.. Jag tycker att jag har ganska bra koll när det gäller sånt där men det där jävla ljudet ville bara inte komma. När vi väl fått på filmen verkade den sådär men visade sig senare vare ganska bra. 2.13 hette den, en thriller om en mördare som satte masker på sina offer.. 

Tack för igår tjejer ♥ 


Found them

Idag mötte jag Felicia på stan för att äta lunch på hennes rast (från skolan). Vi hamnade inne på Scorett innan och ut därifrån gick jag med ett par skor för 1100. Jag har aldrig köpt ett par sådana dyra skor förut!! Men de var ganska perfekta, sjukt sköna och förmodligen bra kvalité med tanke på att det var läder. Man måste ju lägga lite pengar om man ska få något som håller. Det är höstskor alltså, vilket jag redan hade köpt ifrån Skopunkten för 250 kr men de åker tillbaka. Hellre dyrt och bra än billigt plastigt och inläckande. Det känns iaf som att det är smartast att resonera så.. Sen att jag knappt har några pengar kvar nu och inte heller några jobbtider inbokade är en annan sak. Jag måste ju ändå ha ett par höstskor! Det är det allra viktigaste ;)

Lördag





Central Park and Empire State Building

 
 


Igår,

Jag som aldrig är bakis, men idag är något slags undantag verkar det som. Herregud.. Men igår var bra och inatt var mysig. Fast ärligt talat vet jag inte om kvällen var värd att må såhär.. Skulle vara trevligt om man fick må lite bättre snart så man kan äta något.

14 ag.


Jag och mamma har varit och badat vid Glashyttan idag! Det har ju varit så varmt idag. Och nu kommer snart en taxi med en Felicia i och hämtar upp mig. Till Tom ska vi. Sen ut.


familjen adams

imorgon och tre dagar framåt blir det bra väder! (enligt smhi) sola.. !!

lag eminem mot lag familjen adams förut ikväll. TP. den smartaste famljen skulle utses. vilka tror ni vann?? den smartaste familjen såklart.

Fredag den trettonde

Dagen till ära ska jag se på Fredag den trettonde som kommer på tv nu ;)
Kolsvart rum är obligatoriskt när man ser på skräckfilm.

13 augusti

Fredag sol och grillning!


Time square by day


Greyson Chance singing Paparazzi



Har legat i 39 graders feber hela natten, inte det roligaste. Idag ska jag ta det lungt och hoppas att febern inte kommer tillbaka. Och fixa lite bilder från usa till facebook.



9 augusti var ett år. jag hoppas att du gillade blommorna jag kom till din grav med klockan tio på kvällen. att gå ensam till kyrkogården i mörkret för din skull var du värd.

Idag..

Jag lever! Vad skönt, nu känner jag mig levande igen. Jag och Felicia har varit uppe i Stockholm idag, jag skulle kolla ifall jag hittade några andra höstskor som sagt. Det gjorde jag men de kostade åttahundra och självklart var 39orna för små och 40orna för stora. Synd det för jag gillade dem.. Men åttahundra är mycket pengar. Hur som helst, en halsduk kom jag hem med och en förjävlig huvudvärk också. Det var lite åt migränhållet, jag hade iallafall inget annat val än att lägga mig i sängen och blunda och sova bort det. Och nu känns det bättre! Efter två timmars sömn. Skönt. Inte helt bra, men bättre..

Deprimerande att jag köpte en halsduk föresten haha..


Bebis




Skor..

Jäklar alltså, det är verkligen kvavt ute. Man kan nog gå i shorts ett tag till för idag svettades jag i leggings. Och faktum är att jag hittade ett par höstskor på Skopunkten, men jag är lite osäker.. De sitter inte så bra som jag hade velat. Ska upp till Stockholm och kolla efter skor också, så får vi se hur det blir sen.

Hittade ett par fina höga skor också men som TUR var så var 38orna för små och 39orna lite för stora. Väldigt bra för annars vet jag inte ifall jag hade kunnat hålla mig. Jag borde verkligen inte lägga pengarna på skor jag inte behöver just nu. Men i andra fall så är det alltid sjukt störande att ha fötter som ofta är mtt emellan två storlekar.. speciellt när man verkligen vill ha ett par skor. Ett par gummistövlar blev det också, jättesköna och ganska fina faktiskt. Till jobbet. Det är verkligen på tiden att jag skaffar ett par gummistövlar efter att ha jobbat på dagis i två år haha..

Nu ska jag ta och vara snäll och fixa ihop lite bilder som min släkt vill ha från lite tillfällen, bland annat ifrån USA-resan. Tänkte försöka lägga upp lite på facebook också men det är så många bilder så det känns jobbigt.. Men någon gång så.

Ännu en

Hahaha.. vafan. Pappa har tagit hit en ny avfuktningsfläkt. En mindre denna gång, som tur är, och den låter inte lika mycket. Men den låter. Just nu låter den utanför mitt rum, men den ska även stå här inne.. Gud vad jag hatar avfuktnignsfläktar. Och översvämningar. Men jag förstår ju varför fläkten måste vara här, om vi lyckas rädda golven med hjälp av alla fläktar så slipper vi ju riva upp dem. Och det skulle ju vara förjäkla skönt att slippa det, för om vi river upp mitt rum vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen och sova.

Ska åka bort till Coop och kolla på skor på Skopunkten nu!


Jag saknar Göteborg och behöver nya skor

Usch. Jag blir verkligen jätteledsen när jag tänker på att sommaren är slut. För det känns ju så. Det gick alldeles för snabbt. Det är ju förtusan bara 9e augusti.. En liten till värmebölja kan vi väl få? Känns så hopplöst att man ska börja längta efter nästa sommar redan nu.. Men vinter och snö är också mysigt, jag vill på julmarkand på Liseberg. Haha..

Jag måste ha ett par höst/vinterskor..

Inatt drömde jag att jag födde två barn. Haha. Det gjorde inte ont alls och de var jättesöta. Fast sen var de plötsligt tre.

Vad hemskt det är när den bruna färgen man solat sig till börjar blekna..

Beckfilmen

Filmen var jättebra måste jag säga. Och rolig också. Något annat roligt var när jag blev rädd, höll för öronen och skrek. Tydligen var det bara jag i hela salongen (som inte alls var stor och med få människor i) som skrek och det känns som att det var väldigt högt. Men vad vet jag, jag höll ju för öronen. Hahaha.. Ytterst pinsamt. Satt och skrattade åt det länge efter. Och skämdes. Men det var ju förtusan läskigt och helt oväntat.

Levande begravd


http://theworldthrumyeyes.bloggsida.se/files/2008/12/martin-beck.jpg

Det har blivit en väldigt lugn helg, men inte mig emot. Idag blir det bio på Heron, nyaste Beckfilmen ska vi se! Har hört att den ska vara bra. Får hoppas på att det stämmer, förra filmen var skitdålig och verkligen ingenting att ha. Det kan egentligen bara bli bättre.


Göteborgbilder.


































































Göteborg.

Igår kom jag hem ifrån en jättebra, mysig och rolig trip till Göteborg. Vi åkte i tisdags och på vägen ner stannade vi och åt mat vid Brahehus. När vi kom fram parkerade vi bilen i ett inte så billigt parkeringshus och packade upp lite. Sen gav vi oss ut på promenad, gick förbi Universeum påväg på Avenyn och upp i ett av de två Gothiabyggnaderna. Där uppe finns ju en bar så där drack vi vin, öl och drinkar och såg på den fina utsikten. På kvällen åt vi på Lilla London som låg mitt på Avenyn och senare gick killarna till Rockbaren medan vi tjejer gick till hotell Avalons bar.

På onsdagen åt vi vandrarhemmets goda frukostbuffé och sedan blev det en heldag på Liseberg. Men först en vända till systemet inför kvällen! Långa köer och massa folk på Liseberg men det var en rolig dag och vi åkte alla berg&dalbanor, höjdskräcken, hanghai, uppskjutet och favoriten uppswinget! Kållerado och flumride åkte vi med våra fina ponchosar och undvek ganska bra att bli blöta, haha. Alla vi tjejer hade på oss vita tröjor så det kändes som en bra idé. Spökhuset lyckades vi pricka in precis när det kom en regnskur också. Så det var en lyckad dag! Och det fortsatte med en lyckad kväll, vi åt thaimat på rummet och sen förfestade vi länge innan vi gick till Nivå på Avenyn. Det var en rolig kväll, mycket för att jag träffade en kille som jag pratat med i ungefär åtta år på msn, via sms och i telefon. Det var stört och sjukt och overkligt och jätteroligt. Haha. Konstigt. Jag var tretton ungefär när vi började prata på lunarstorm..

Dagen efter sov vi hur länge som helt innan vi åt goda baguetter och åkte till Nordstan för att shoppa. Efter några timmars shopping och en fika höll alla på att somna så vi åkte hem, vilade lite och fixade innan vi gick på restaurang på kvällen. La Gondola, en italienska restaurang där vi åt pasta. Saffranspasta blev det för många, svart pasta med saffranssås och räkor, scampi och sånt. Promenerade hemåt för att roa oss med lite kortspel och sånt men eftersom Frida kom på att hon glömt sin kamera på restaurangen och vi fick gå tillbaka så blev det sent, så alla somnade när vi kom hem.

Hemgång på fredagen, perfekt eftersom det regnade!

Måndag

Idag har jag varit en sväng på stan och så packat :) För imorgon ska jag till Göteborg!


En underbar romantisk fin film.


En av filmerna jag hyrde i fredags, och den var så bra. Top fem bästa romantiska filmerna.


Lördag och utgång!

Vissa dagar varken känner jag för eller hinner uppdatera här. Eller, jag hinner nog men jag prioriterar andra saker som att se på tv ^^, hehehehe. Hur som helst! I lördags var jag emot utgång hela dagen, jag var fortfarande lite sjuk och ville inte bli sjukare och jag var inte sugen, men tror ni inte att jag fann mig själv förfestandes hemma hos Felicia på kvällen iallafall? Det typiska var att det var en jätterolig kväll, roligast på länge! Hade inte varit ute i Södertälje sen i maj så jag tror att det var det och att jag inte hade några som helst förväntningar som gjorde det. Sen fick jag i mig lite för mycket också kanske, hehe.. Har aldrig varit så full när jag kommit hem! Dagen efter var inte speciellt rolig heller, jag som aldrig är bakis. Men så fort jag rör fler än en shot då kommer bakfyllan dagen efter eller i värsta fall får jag spendera natten på toaletten haha men det slapp jag som tur var i lördags! Borde hålla mig borta från shots.