Bra bra bra

http://www.youtube.com/watch?v=8-8nkkOA_AM

Snacka om att låten blir heeeelt annorlunda när han sjunger den.
Ni vet till skillnad från de där.. Outkast.

Gotland


Jag, Alex och Elin innan utgång ;)


Lunch vid hamen - Jag, Alex, Felicia, Elin och Johanna


Killarna spelar fotboll på Snäck


Lunch på Snäck


Middag med Jocke, Aram och Kevin


Grillkväll i vår trädgård


Och det där var inte ens alla xD


Utanför muren - Felicia, Elin, Johanna, Alex och jag
 

Smockat i vårt vardagsrum ;p


Sexiga Sara ;)


Johanna, Alex, Sara och jag! PUSS


Jag, Johanna och Felicia påväg


Sara och jag vid Hamnen


Folk i vårt vardagsrum!


Hampus och jag på förkrök


Alex, jag och Sara på väg ut!


PUSS

Idag ska jag paaaaaarta. Jag har längat hela veckan. Och jag ska inte spara på spriten inte. Men jag ska inte heller hamna i den där hemska bubblan som jag kommer ihåg från mösspåtagningen och förrförrahelgen i Danderyd.

Jag måste be mina kompisar om hjälp om jag sa kunna klara detta. Jag dricker så förbannat sakta och segt så jag hinner aldrig dricka mig full ju! Så tjejer, ikväll är det ni som super mig under bordet! Eller nästan, jag vill ju gärna komma till olearys också.. och komma in också skulle inte vara helt fel.

För när Felicia har druckit en hel vinflaska på 70-100 cl så har jag vanligtvis druckit en halv drink eller så. Och så är klockan plötsligt mycket och vi ska gå. Och jag orkar aldrig ställa mig och trängas ute för att köpa en drink. Spec ikväll känns det som att det komer vara smockat runt baren. Hoppas! Smockat men ändå så man kan röra sig.. Åh, jag längtar.

Vi ska  förfesta här innan. I mitt kök. Och snart ska jag börja göra mig iordniiiiing. Hihihih. Länge sedan jag var såhär pepp! Oh my, jag måste ladda kameran förfan. PUSS

A walk to remember

Igår åkte jag och Felicia till Sthlm för att spendera lite pengar.. Jag skulle leta efter nått festligt att ha på lördag, men hittade bara massa vardagskläder som jeans, t-shirtar, shorts osv.. Köpte tre par örhängen också och ett armband. Armbandet gillade jag skaaarpt. Men min lön typ bara försvann så nu är jag fattig igen. Känns great!

Idag satte jag klockan för att inte sova bort hela dagen. Sen har jag sett på A walk to remember. Den bästa filmen genom tiderna. Om du är tjej och inte har sett den så måste du göra det. Den är sjukt bra..

Ni ska få min bästafilmergenomtiderna-lista:
1. A walk to remember
2. Dagboken
3. An american crime

Och serie-lista:
1. OC
2. One tree hill
3. Heroes

Roses are red




.

Alltså jag orkar verkligen inte hörrni.. Varför ska alla vara så jävla jobbiga och komplicerade? Störda och så. Det motsatta könet TÄNKER fan mer och gör saker mer komplicerade än vi tjejer. Seriöst.. Sluta tänk. Sluta ta allt så jävla allvarligt. Jorden går inte under. Bara SLUTA TÄNK och sluta TRO så jävligt. Eller nått..

Ne jag orkar verkligen inte.. Och liksom. Varför kan det inte bara vara så att man kan klara sig utan en kille? Killar = problem. Sånt borde man ju hålla sig borta ifrån men nej.. Det går inte. Som ett jävla beroende. Typ som att bli drogfri men sen kommer suget.. Ok cpbeskrivning men. Förr eller senare behöver man den där skiten (killar). Inte så att man kan leva utan dem föralltid. Även om det skulle vara förbannat skönt. Omöjligt.

Sen att en person helt plötsligt inte är samma person.. Och man bah.. va? Vart tog du vägen liksom. MIN SNÄLLA ROLIGA VÄN SOM JAG TYCKTE OM. Bah POFF. Bortaaaaaa

Spanien


Islantillas strand


Jag & Sara


Sara, Niklas, jag och Mamma


Niklas & Sara


Syster


Favoritrestaurangen - Kina


Stora  högar med bara snäckor överallt på stranden


Turisten


Pappa & Mamma


Sara


Jag & Linda


Sara & jag

Typiskt mig

Att ha jättebråttom och precis ha duschat.. Kolla ut och bli hemskt sugen på att fotografera. Att gå ut barfota i handduk på huvud och kropp medans det regnar. Men sen hittade jag faktiskt ett par fina träskor som jag aldrig lagt märke till förut. Fina, visst? Och det slutade regna. Och jag missade bara nästan bussen.

Det vart inte så roliga bilder.. men det var mysigt för solen sken samtidigt som det regnade.
Det är mycket som är mysigt nu för tiden? Känns som jag skriver det hela tiden;
Mysigt hit och mysigt där. Mysig kväll, mysig film. Mysiga bilder och mysiga människor.
Aja..

Men förstår ni hur mycket jag vill ha ett macroobjektiv? Och vet ni vad det kostar?
Fem tusen ungefär. Så dream on liksom.... Tills julafton iaf

Söndagen

Igår fyllde min morbror år så vi var där. Tjoooockt med folk, o som vanligt var allas uppmärksamhet mest på Vilmer ;P .. haha. Ungen vet hur man gör. Näst yngsta kusinen badade som vanligt medan vi andra satt och frös, haha. Galen. Efter fikat körde vi en liten kusinfotbollsmatch också, skitnice då jag förstörde mina vita tygskor.. De blev svarta. (y)

Och idag hade jag en fullbokad dag; skulle jobba på dagen och på kvällen va barnvakt åt Vilmer men allihopa blev inställt. Så nu ska jag ner på stan med F och fixa lite saker.


Måste erkänna att jag längtar tillbaka lite


Helgen

Fredagen med Sara på bio var mysig. Vi åkte upp till stockholm och vi såg som sagt Barnhemmet. Det var en skräckfilm och faktiskt en av de bästa jag sett. Innan filmen börjat satt vi och pratade om andra skräckfilmer och att vi både hade slagit ihop huvudet med någon för att vi blivit så rädda. Haha, jag kommer ihåg det; jag och Felicia var väl sisådär femton år och hade precis kollat på Excorsisten. Vi var helt uppe i varv. Så helt plötsligt står hennes lillasyster i dörröppningen utan att säga något. Bara stod där. Gissa om vi blev så jävla rädda? Så både kastar sig mot soffan och huvudena säger kloooonk, haha. Riktig smäll. Och Sara hade gjort likadant förut.. så vad gör vi under filmen om inte slår ihop huvudena? Haha, det var när den vad vi trodde döda tanten fick liv igen och såg ut som jag vet inte vad i ansiktet, hon var påkörd. Ni kan ju föreställa er. Ingen vacker syn.

Så aaa, Barnhemmet. Nog den bästa skräckfilm jag sett när jag tänker efter.. Den var läskig OCH bra. Felet med de flesta skräckfilmer är att de kanske är läskiga, ibland överdrivet, men de är ofta inte speciellt bra tycker jag.. Men det var denna, så den kan jag rekommendera. Dock vet jag folk som inte tycker likadant men alla kan ju inte tycka samma!

På lördage var Sara, jag och Felicia bjudna på kräftskiva hos Alexander som bor i Vaxholm, Resarö. Så dit begav vi oss, tog ca. 2 och en halv timme att komma dit.. Där hade de dukat upp med partytält och fixat fint nere vid bryggan. Sjötomt, fatta va skönt att ha det! Folk droppade in och vi käkade och sjöng alla möjliga visor. Bilderna får väl tala för resten.. :) Bryggan blev iaf ett  dansgolv, lite riskabelt tänker jag nu efteråt haha, men det gick bra. Åkte hem relativt tidigt eftersom vi hade så långt hem, Kom hem vid tretiden tror jag.. Jättetrevlig kväll! Träffade massa nya människor :)









































22 augusti

Hej hörrni. Jag är helt jävla slut efter denna cpnatt. Gick och la mig vid två och somnade vid halvsex. Sånt är så jobbigt!!! Det är min hals fel.. Sen skulle jag såklart vakna vid nio och inte kunna sova mer. Fast sen kunde jag sova lite mer iaf. Efter ett tag. Nu känner jag mig helt svag o död iaf. Men nog om det.

Idag firar min familj tre saker:

1. Min mamma och pappas bröllopsdag. 16 år har de varit gifta. Grattis till dem för att de har stått ut med varadra till skillnad från de flesta andra som skiljer sig.
2. Min lillasyster Linda döptes också på samma dag, för 16 år sedan. Men hon är ju 16 år, tänkte jag, döptes hon precis när hon föddes? Sen slog det mig att hon inte är prick 16 utan 16 och några månader. Jag är smart
3. Det var också 16 år sedan jag stod på min mammas och pappas bröllop och kollade in under min mammas bröllopsklänning under självaste I do. Ja men jag måste väl också få fira något? Det fanns på band men inte längre, mamma råkade spela över det med Jordan rättsläkare. Haha.. hon spelade över sitt einda bröllopsband med Jordan rättsläkare. Haha, är inte det lite komiskt? Fast det var inte så roligt, vi blev ledsna.

Jag ska iaf fira med att gå på bio med Sara. Haha.. Vi ska se en skräckfilm. Och jag VAR typ imun mot sånna för jag såg dem jämt men nu har jag inte det på ett tag så aa. Plus att jag har kommit på mig själv med att alltid hålla för öronen när det är läskigt, och då blir det ju inte lika läskigt? Så ikväll kommer jag tvinga mig själv att lyssna och se på varenda liten del av filmen. Barnhemmet, ska vi se.

Att ägna en liten tanke

Den här länken hittade jag bland mina favoriter på den här stationära datorn.
Fem år har gått men ändå känns det som igår..
http://www.asa.pp.se/

Eva Cassidy - Time after time

Kanelbulle?

Mmmm, det här är inge kul. Gissa vad jag hade i halsen när jag vaknade? En jävla KANELBULLE.. Kändes det som iallafall..Ingen härlig känsla ska jag säga er. Så nu vette fan vad det blir av ikväll. Jag känner mig deppig.. Jag gillar inte ens kanelbullar

btw, det är ju jävligt kul att jag måste sittta vid den här dumma stationära datorn för att internetfan inte funkar på min. Och vad som är ännu roligare är att jag inte kom in på Publishme.se igår på hela kvällen typ, och det skulle ju vara jääätteroligt om det fortsatte vara så. Datorn la dessutom av mitt i alltihopa igår... Virus?

Torsdag

Atjena. Idag har jag bara jobbat.. Var faktiskt en rätt rolig dag. Söta ungar förgyller dagen. Mamma har ju varit sjuk nu i några dagar och nu känner jag hur min hals börjar göra ont också. Fan va tråkigt!

Känner mig lite förvirrad och upprörd pga vissa saker just nu, men jag tror nog att jag gör bäst i att ignorera det. Iallafall känns det rätt onödigt att ta upp det. Men jag blir så jävla upprörd. Riktigt jävla upprörd alltså. Sådär så att varje gång jag tänker på det så får jag typ ont i magen. Stört jävla cpupprörd. Hehe.. Ja ni fattar nog nu

Imorgon är det torsdag. Tänkte försöka knåpa ihop ett litet cv men det kommer nog inte gå så bra.. Annars kanske jag dammsuger så blir mamma glad. Hon är ju trots allt sjuk och om det är den enda lyckan hon kan få så är det väl inte mer än rätt av mig att görat. På kvällen ska vi nog ut.. ? Jag tror det iaf. Club Flamman.. Flamingo. Aa jag känner mig inte så insatt. Men det blir nog kul.

Gå inte och dö

Nu måste jag skriva lite om detta. Det kommer dock vara rätt flyktigt.. Men jag måste bara påpeka hur mycket saker har föändrats på ändå rätt kort tid. För det första vem hade trott att det skulle vara såhär för ett år redan? Saker har till och med förändrats drastiskt bara på någon månad. Det är skumt.. Om någon skulle sagt till mig för ett år sedan att det skulle vara såhär skulle jag tycka att det lät helknäppt. Men mycket saker hinner ju iof hända på ett år. Det bästa som hänt sedan runt ett år tillbaka är fanimig att jag har funnit en av mina två närmaste vänner i min kusin. Det är så skönt att veta att man åtminstone kommer att ha en vän kvar föralltid för man kan ju inte avsluta vänskapan när man är kusiner;) Så Sara, ledsen att säga det men mig blir du inte av med ;D (inte för att jag tvivlar på att jag och F kommer vara vänner livet ut)

Vet ärligt talat inte vad jag skulle göra om jag bara hade många halvbra kompisar men inga få riktigt bra. Ni vet, frågan 'Om du skulle få välja skulle du helst ha en massa bra kompisar eller en/få riktigt nära?', den är så himla enkel att svara på. Vem fan skulle jag säga allt till om jag inte hade er? Jag skulle fan explodera. Snälla ni, gå inte och dö nu för då skulle jag inte klara mig.

Simon måste också få vara med på ett hörn, dig litar jag på och kan berätta allt för.

Spanien













19 augusti

Dagen har sett ut som så att jag jobbade till halv tre, sen tog jag en sväng ner på stan o köpte lite nödvändiga saker. Kom hem och somnade i sängen. Icke bra eftersom jag ska jobba imorn med. Börjar dock elva, skitskönt! Nu ska jag se Paradise hotel


Work work

Hejhej. Idag har ja varit hos Sara med Felicia. Hade huset nästan för oss själva, förutom en sjuk Niklas. Ställde oss och gjorde fruktsallad + glass med varma hallon. Så det mumsade vi i oss till A lot like love, en film som jag kom ihåg som rätt lam man som faktiskt var rätt bra..

Lite sorgligt nu när Sara mfl börja skolan.. Då känns det ju verkligen som att sommaren är slut. Måste verkligen börja tänka på att fixa ett jobb.. Men imorgon ska jag iaf vicka på Växthuset(dagis), börjar klockan tio så jag borde väl nog sova snart. Längtar nästan lite till imorgon, ska va på min favoritavdelning med en maaassa sötungar bla. Sophies lillasyster. Dock är jag inte lika förtjust i personalen där.. De är inge vidare.

Efter jobbandet så vet jag inte ritkigt vad som händer.. ? Återstår att se. Hoppas nästan att jag behövs resten av veckan också, orkar inte sitta hemma och glo.. Men det är ju kanske lite taskigt att säga så för det är ju min mamma jag vickar för och jag vill ju inte att hon ska fortsätta vara sjuk. För det blir så äcklig mat här hemma då, ingen som orkar laga när mami är sjuk. ;p Heheee

Det luktar sommar

För pappa klipper gräset. Och det måste ju vara världens somrigaste lukt?

Denna helg

Dags att uppdatera lite kanske... hehehe

Helgen har varit en rolig sådan! I fredags packade jag, Sara och Felicia vårt pick och pack och åkte upp till Danderyd. Staden med allas fördomar. Inget speciellt med den, det var som Södertälje men med lite mer träd och mindre utlänningar. Och så kallar de vår stad för landet? Det förstår jag inte riktigt.. Näe alltså det var fint. Fast på vår lilla eller snarare låånga promenad från stationen hem till Isac såg vi inte många människor, undra vart alla höll hur?

Hos Isac satt Hampus och drack öl i trädgården, han såg nöjd ut. Detta varade inte länge då Isac råkade kasta en boll på Hampus öl så den ramlade. Stackars Hampus hade svårt att hålla tårarna tillbaka.... Det var en sorglig stund. Men för att han skulle bli lite gladare så åkte vi till WALLAthai oc köpte thaimat. Vi kände oss som hemma, walla walla. Så ja vi lämnade Danderyd i Isacs Pärlan och åkte ut till WALLA-torp. Fick lite sightseeing på köpet, det var jävligt intressant ska ni veta.

Vi käkade i Isacs trädgård och kunde iaf säga, trots allt som hänt att vi haaaade iaf tur med vädret. Sen förfestade vi på Isacs undervåning och jag kan stolt säga att jag inte är stolt över den mängd alkohol jag fick i mig. Var som att jag satt och gick runt i en bubbla och önskade att jag inte skulle druckit så mycket. När jag skulle prata kändes det som att ingen hörde min röst.. Fast det var kanske bara jag som hörde dåligt? Hur som helst var det inge kul.

Lite mer folk kom och vi åkte till Lidingö, där vi skulle på en fest som Isacs kompis hade, och då var jag rätt borta så jag har fortfarande inte fattat om det var så att festen var slut eller om den hade flyttats, men den var iaf inte där. Så vi åkte in till Gamla stan och gick in på Huset. Där var vi glada så länge det varade för sen skulle såklart en  jävla idiot tjaffsa med Emil så han blev utslängt och då drog vi andra med honom. Hem till Isac, med ett stopp på Korverian, och sen däckade vi. Fast jag tror nog jag hade roligast på hela kvällen när jag och Felciia skulle sova i en 80säng i ett rum. Maran var all over, så att säga.. Hon är söt den där Maran.



Dagen efter mådde alla bra hallelulja så vi åkte hem rätt tidigt, eftersom Isac skulle jobba. Hem och sova, upp och äta middag, göra iordning. Till Sophie, förfest för vissa, nyktert för mig och Sara. Sen drog vi ner på Olearys och jag hade faktiskt en jäävligt rolig kväll. Roligast var efteråt, utanför olearys, vid Sibylla och så på centralen i väntan på nattbussen. Sen när jag skulle gå ifrån nattbussen så skulle jag ringa Jesper för att få lite sällskap men han hade inte tid med mig, så då skulle jag sprina liiiitegranna bara för att det skulle gå lite fortarare att komma hem. Det var en bra idé tills jag fölll och började blöda p knät .. Hehehe.. Det roliga var att en tant såg allt i fönstret, hon stod där och spanade. Vilken tant är uppe klockan fyra på natten kan man ju fråga sig? Men vem vet, hon kanske just kom hem från Berit och ett parti Alfapet. När de väl börjat spela kan de inte sluta! .. Sen när jag om hem så hade tydligen Jesper tid för mig igen, men då var det ju försent, då blödde jag redan på benet och det gjorde fasligt ont.


Vi käkar blommor


En av alla dem


Guitarplayer

Idag åkte jag ner och mötte Sara på stan. Vi gick till banken och vi gick till musikaffären. På banken fixade jag med min lön och på musikaffär'n köpte Sara en gitarr. När vi skulle ut därifrån så började det såklart ösregna, perfekt för den nya gitarren. Men min mamma var lägligt nog på stan så hon skjutsade oss hem till S. Där fikade vi, och spelade gitarr, och pratade och sen åt vi mackor och pratade lite mer och så spelade vi kort med morfar. Han blir så glad då. Hjärter är hans favorit.

Senare åkte vi ner på stan och mötte Felicia som var så söt just idag. Faktiskt. Det var hon. Vi hyrde en film som för en gångsskull var bra, köpte käk och åkte hem. Köpte en massa annat också, som hör till att hyra film ni vet. Trade hette filmen, och var som sagt braa. Handlade om trafficing ni vet.. men det slår inte den bästa filmen genom tiderna inom det området: Traffic.

Mysig dag... hehehie. Blir ju alltid så när man spenderar den med de man tycker om mest :)


Gokväll!

Idag tog jag tag i denna sak att sitta hemma varje dag utan att ha något att göra. Jag drog med mamma till Moraberg och kikade lite.. Hittade en tröja på Intersport-rean. Sen gick vi in på Jula och fan va stort. Fy jag mådde dåligt såfort jag kom innanför dörren, så mkt saker! Hatar mycket saker. Speciellt när man är med mamma.. Hon ska se på ALLT.  Men vi kom faktiskt därirån tro det eller ej.. Och snart ska vi käka tacotrallrik vilket jag har längtat efter nu i snart fem veckor, sen vi var på Gotland. Va fort tiden har gått :S

Jag kom på att vi hade en mixer som vi aldrig använt. Jag älskar sånna! Så ikväll, i brist på annat, så tänker jag mixa lite saker. hihihi, jag har redan funderat ut några ingredienser. Banan! Kanske slutar med att det blir någon skum sorts milkshake.. Sen ska jag se på Project runway och trycka i mig vad det nu blev av mitt mixande. Om det går dvs.. :D

Smyckeshopping i Spanien


Och så billigt det var!

Never been kissed

Tjaaaaaaa. Vi har fått nya grannar, finsk mamma med två ungar och en man. Ungarna skriker och mamman ropar högt på finska. Toppen. Slut på friden häromkring nu alltså.. Finska är inget fint språk.

Idag har jag tagit ut resväskan ur mitt rum, det tog exakt en vecka. Starkt jobbat! Ska fortsätta se på Never been kissed nu. Sen kommer lite bilder på mina smycken jag köpte i Spanien. Fick ju höra innan att man ska köpa smycken där, så jag shoppade loss för glatta livet.

paparazziii

Mer Gris-bilder

v

Mamma Mia

Holaaa (kommer ta tid innan jag får den frasen ur huvet....)

Igår så skulle jag ta tag i mitt bombnedslag till rum. Gjorde jag det eller? Nääää. Men det är väl ingen överraskning. På eftermiddagen åkte jag ner på stan med Felicia och kikade lite. Hittade till min stora förvåning en skinnjacka. På h&m.. Jag slog till! Sen mötte vi Sara vid Nancys och käkade för att sedan gå mot bion. Kom fram fem minuter innan filmen börjat och möttes av ''Men då kommer ni inte få sitta bredvid varandra..'' Haha nooo. Men det fixade sig till slut, när vi bad alla på rad ett flytta ett steg åt höger ;p haha.. Vi såg Mamma Mia, och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen förutom att den kanske var lite over the top.. övedriven. Litegrann. Eller mer.. Lite för mycket sång för vår smak. Men den var okej. Hade iaf en jättemysig kväll med mina FAVORITER i världen. Finns ju inga bättre. <3


Tussigt!

Idag kände jag för att fota något och det enda som fanns i närheten som var villig (eller snarare inte kunde säga emot) var Grisen.. Han var riktigt duktig faktiskt, eller ja.. hur man nu ska se det. Inte så bra på att göra olika poser, stod mest still. Men det är ju bra i sig, inte så lätt att fota ett omkringspringande marsvin. Grisen är min systers och är vår släkt väldigt kär. Ett väldigt sött marsvin med stark karaktär.

Efter en stund blev det däremot sprutt i den lilla kroppen och han kutade in i rosenrabatterna hela tiden. Fick avbryta.. haha. Bilderna blev så tussiga såå!


Söndag....

Även fast man är ledig imorgon så känns det att det är söndag. Hemska dag!! Dåliga vibbar ger den och det blir aldrig att man gör något.. Eller så städar man. Vilket är precis vad jag måste göra idag annars slänger väl mamma ut mig ur huset. Sen ska jag övningsköra och vi får se hur det går, med tanke på att jag inte har kört på en månad nu. Tänk om jag har glömt bort allt!!!!

Och jag kom just på att jag har lånat en film av Vicke i sisådär ett år så jag kanske ska ta och kolla på den.. hehehe. Paycheck.. jag har för mig att den är ganska bra. För exakt ett år och 3 månader minus sex dagar sen lånade jag den. Haha.. jag är ingen god lånare.


Strandpromenaden



Det är inte utan att man längtar tillbaka nu alltså.. Man fattar det inte då men det är så oerhört skönt att bara komma bort. Typiskt att man ska längta hem när man väl är där. Och när man kommer hem så längtar man tillbaka. Trodde verkligen inte att jag skulle göra det. Framför allt saknar jag värmen.. Hemskt att komma hem och mötas av detta väder i Sverige och veta att vi precis missat Sveriges enda två sommarveckor. Bittert..

Partyäntligen

Jag längtade ju hem från Spanien men när jag kom hem var allt bara tråkigt ändå.. Har varit rätt segt några dagar men igår hände det iaf lite saker :) Efter lite krångel på dagen så kom iaf Isac, Emil, Jesper och Hampus ner hit hem till Alex och träffade mig, Felicia, Alex och Sara. Vi käkade och hade det mys och sen söp vi till rejält haha, lyckades missa bussen så kom in till stan och Olearys rätt sent. Var helt okej med folk och många ansikten man kände igen.

Pga av några missöden slutade iaf kvällen på bryggan, det var rätt skönt. Var nog kallt men det var inget jag kände av iaf. Hade verkligen längtat efter att festa efter dödtiden i Spanien. Otroligt lyckad och rolig trevlig mysig kväll! Killarna skulle sova över hemma hos Alex och jag hade kanske tänkt följa med men nu kände jag inte för det så jag började min vandring hemåt ensam, tänkandes på mordet som skedde i Rosenlund för någon/några månader sedan. När jag kommer till bussgatan kommer plötsligt en kille med svart luva och två till emot mig. Spärrar vägen för mig och i vanliga fall borde jag blivit skitskraj men nu vart jag mest irriterad.. Haha, men två sekunder senare kollade killen men luva upp och det var MAZEN! Hahah, en kompis alltsåå. Så jag fick skjuts hem, gud så skönt och vad tacksam jag var. TACK TACK TACK.





























Islantilla



Gotland och Spanien

HEJ! Den har bloggen har varit död i sisådär fyra veckor med undantag för några få inlägg.. Men det är ju för att jag har vairt borta. Gotland v.29 och efter det i Spanien. Gotland vad bara så bra.. Vi fick en stor fyra för rätt bra pengar och bodde fem minuter ifrån Söderport. Redan första dagen presenterade Elin och Johanna oss för sina vänner som de träffade i Chamonix förra vintern, och deras kompisar. De var också på Gotland den veckan och med dem hade vi jättekul!

Min tanke att jag inte skulle supa så överdrivet mycket försvann när man var där nere.. Det blev liksom så. Och det var så himla roligt. Haha, fast när helgen kom så var man (jag) helt slut och jag var förkyld och hostade och hade halsont så på lördagen drack jag inte en droppe. Vi kommer vara helt slut efter den här veckan, var det någon som sa innan. Vadå, nähä tänkte jag, varför det? Haha, så rätt den personen hade.. När jag kom hem var det bara att packa ur smutsiga kläder, tvätta dem och sen packa ner dem igen. Men jag var så trött då och hade ingen som helst lust att åka till Spanien följande dag, ville bara vara hemma och varva ner ett tag..

Men Spanien vart lungt. För lungt. Vi åkte ju med släkten så aa.. Men det värsta var ju att vi lyckades med att åka till ett extremt spanskt ställe. Fanns det turister så var det portugiser eller spanjorer från norra Spanien Ingen kunde engelska, inte ens polisen! Det blev ett litet problem för oss när min mammas väska blev snodd av ficktjuvar. Grymt störande händelse, jag blev så jävla arg. Att nån har mage att göra sånt och att ingen av oss åtta personer märkte ett jävla skit förrän de var long gone med mammas körkort, pengar, Visa-kort och allt vad det var där i. Just då hatade jag Spanien och varje spansk kille jag såg misstänkte jag vara ficktjuv. Haha..

En annan sak som var så störande var att Spanjorerna inte kan göra sås. Beställer man kött får man tort kött och pommes frites. Inte gott.. Ett annat bevis på att de inte kan göra såser är när jag beställe Pasta Carbonara och fick in Spagetti badande i en stor jävla insjö av smör. Usch det var vidrigt, jag mådde illa hela kvällen! Det borde man ju verkligen inte betlalt för, fattar inte varför vi gjorde det. Eller jo det fattar jag, skulle vi klagat skulle de ändå inte fattat nått. Både jag och Sara har ju läst lite spanska och om det inte varit för det, så skulle vår släkt fan inte klarat sig där nere. På restaurangerna förstod de inte ens ''Water''. Eller ''Well done''.. ''No ice''. Så jävla efterblivna och riktigt störande var det. Jag förstår inte att man kan få ett jobb som polis utan att kunna engelska? Det borde ju fan va jävligt obligatoriskt.

Nä Spanien, eller snarare det resmålet vi åkte till, var ingen höjdare.. Det var en massa mer dåliga småsaker som att vårt hotells lunchrestaurang hade usel mat, att det kom en jävla lasbil och dumpade glas klockan ett varje natt nedanför vår balkong, att det inte fanns någonstans att sitta på balkongen förutom två ynka stolar. Under dessa två veckor var det som att vi levde i en bubbla. Ingen fattade vad vi sa.. Det var bara vi. Vi träffade på EN svensk familj på hela tiden. Sen träffade vi faktiskt Anna, en svensk tjej som jobbade med underhållning och sånt på hotellet. Det var tur för hon hjälpte oss med en del saker.. Sen i slutet av veckan började också en fnittrig 20årig flcika från Sundsvall jobba som servitris där. Haha, hon garvade så roligt. Helt hysteriskt!

På torsdagen andra veckan var vi ju i Sevilla, som skulle vara Europas varmaste stad. Det var sjukt varm, när man stod i skuggan fattade man knappt att man gjorde det. Det var lite coolt, men rätt jobbigt. Den långa bussresan dit var också jobbig.. Haha, så kul, jag drömde att jag träffade min Spanskalärare och bah ''Britt-Inger!! Jag har varit i Sevilla!'' .. Haha! Drömde gjorde jag ju en hel del dessa veckor.. På gotland började veckan med att jag skrek  i sömnen. Jag drömde att ett rum slukade mig, rummet hade samma tapeter som det i Johanna och Elins sovrum. Så jag vaknade och skrek och Felicia tog tag i mig och försökte lugna mig. Stackars människa, haha.

På tisdagen tror jag det var, gick jag i sömnen. Gick upp från sängen och öppnade dörren, sen när Felicia frågade ''vad fan jag höll på med'' så vaknade jag, asgarvade för att jag är så cp och gick och la mig igen.. Det var ju då, eller någon annan kväll, som Felicia skrämde upp mig för livet. Haha, ärligt talat.. Jag hade tidigare läst i Kenzas blogg att hon hade sett något konstgt på natten. Något som satt och flinade på henne. Felicia berättade att det hette Sömnparalyz och att det är ett tillstånd preics innan man somnar. Man kan då se en figur, som brukar kallas Maran. Och man kan inte röra sig, man är vid medvetande men är helt förlamad i kroppen. Denna Maran har etsat sig fast i mitt huvud och jag vågar knappt kolla när det är mörkt.. Jag låg där på Gotland i vår säng och grät av rädsla. HAHAHAH så jävla patetiskt men jag var så jävla rädd. Jag vågade inte röra en fena och när Felicia fick sms så vågade jag inte ens tända min nattduksbordslampa så hon kunde hämta mobilen. Haha,gud.. Men till sist tände jag min egen mobils lampa och det slutade med att vi låg och gjrode figurer i taget med fingrarna för att lugna ner oss (mig).. HAHA. Men sedan dess tänker jag på Maran så fort det är mörkt! Sjukt hur mkt det där har påverkat mig..

När vi var i Spanien tyckte jag att jag hörde någon viska Camilla på natten så jag ruskade hårt om mamma och frågade om det var hon men det var det inte. En annan sak som visar på att jag är på helspänn typ hela tiden var när jag och Sara satte kameran på självutlösare och skulle ta en bild. Så vi ställer oss bredvid varandra och så lägger någon armen om mig och jag blir så jävla rädd för jag tror det står någon bakom mig och håller på mig, en gubbe eller så. Så jag skriker så hela jävla hotellområdet hör och kort efter skriker sara HAHAHa för  hon blev så rädd när jag skrek. Visar sig, dumma dumma mig, att det bara var SARA, VEM ANNARS, som hade lagt armen om mig.. Det tänkte jag liksom aldrig på, att det kunde vara min KUSIN som stod BREDVID mig. Jag börjar ärligt talat bli orolig för mig själv! Det roligaste var att vi fick mitt skrik på bild, en väldigt rolig bild där Sara står och posar med armen om mig och jag ser ut som att jag har sett Maran herself, hahah.

Det är lite roligt för dessa veckor i Spanien har man blivit van vid att man kan säga vad som helst om vem som helst hur mycket de än hör. ''Vilken ful frisyr hon har'' om någon som sitter bredvid. De fattar ju ändå ingenting! Man har blviit så van vid det att jag är lite rädd att jag fortfarande ska göra samma sak nu när jag är hemma. Skulle ju inte vara så lyckat kanske.

Har så otroligt många bilder från de här veckor så jag orkar verkligen inte lägga upp alla på en gång, så de får komma lite i taget.. Men de flesta från Gotland finns iaf på Facebook!