Tisdagens planer

Kollade precis upp morgondagens väder på smhi och det är så sjukt typiskt att alla kvällar denna vecka kommer att vara soliga utan det minsta spår av sol men imorgon ska det minsan regna. Vet inte riktigt hur vi löser det, och fy va tråkgit för Linda, en mottagning ska ju vara ute i solen i trädgården och inte inne i ett trångt vardagsrum.

Idag ska jag ner på stan och handla stundentpresent och kolla efter något att ha på mig imorgon också kanske. Efter det hem och baka och ikväll får vi se hur allt blir.

30 maj

Igår hände något för jag hade dubbla besökssiffrorna här och dessutom en kommentar av självaste Sven Brundin, en av komikerna från i torsdags. Och från hans brorsdotter också. Haha.. Fattar ingenting. Skulle ju vara intressant att veta varför det blev så.

Hur som helst.. Idag har jag jobbat till fem, många timmar blev det men som tur var gick det hur bra som helst och känner mig inte hundra men bättre än igår. Det går åt rätt håll.

Onsdagar



Jag har två väldigt bra onsdagar att se fram emot. Älskar att ha saker att se fram emot! Denna onsdag tar min syster studenten, så det blir en trip till Skogås för utspring och senare studentmottagning här med hela tjocka släkten. Nästa onsdag, om 10 dagar, är det dags att åka till Samos. Sol, värme, avkoppling, god mat och sjukt fin miljö. Ska bli väldigt mysigt att åka till en lite mindre grekisk ö för en gångs skull. Kan tänka mig att dessa 10 dagar kommer gå ganska fort.

Imorgon är det en lång lång jobbdag, speciellt med tanke på att jag absolut inte är helt kry än, men det är bara att ta sig igenom för bra pengar blir det ju. Och sen har jag ju faktiskt inte en enda jobbdag inbokad på resten av veckan.

ps. PETER GICK TILL FINAL WOHO.


Sandaler

Jag har spanat in dessa skor från Scorett. Väldigt fina, jag behöver sandaler. Ska prova dem på stan på tisdag, hoppas att de passar. De kostar dock 499:- men det är de väl värda.


Söndag 29/5

Idag har det varit årlig morsdag-fika med släkten hos mormor, senare var jag och mamma på Ica maxi och handlade och nu har vi precis ätit grillat. Mästarnas mästare-final nu!

Mors dag.

Idag är det Mors dag och eftersom jag har världens bästa mamma så ska jag gå upp och ge henne en present och en kram nu. Vad skulle jag göra utan henne? Min trygghet.

Magnus Betnér

Goddagens! Jag ligger här och dricker te och hoppas på att jag ska få lite ork att göra iordning mig senare så jag kan följa med tjejerna till Alex och Patrik. De har flyttat till Lidingö så vi ska dit och kolla in nya lägenheten och laga lite middag. Det måste jag väl orka med, jag orkar iallafall inte med att sitta här och vara rastlös en kväll till. Vi ska åka bil så de blir skönt! Förutom att vi precis fick reda på att det är Stockholm Marathon idag, så vi får åka världens omväg pågrund av avstängda vägar. Typiskt.

Betnér på Olearys i torsdags var grymt förresten! Sara och jag åt först sjukt god middag innan allt började, tre komiker uppträdde och så grymma konferenciern Martin Lagos som också drog skämt, han var jättebra. Den enda som fick mig att skratta så jag grät var dock Sven Brundin! När Betnér började snacka sist av alla fick man bara en overklighetskänsla, allt var nedsläckt förutom där han stod och det kändes bara som man kollade på tv och inte att han stod där två-tre meter ifrån oss! Vi hade platser väldigt nära. Skitbra kväll iallafall, tack bästa fina underbara Sara ♥

















blä

Jag är hemma från jobbet idag för jag mår dåligt. Halsen är värst. Sov skit inatt. Ska ta en halstablett och lägga mig i ett bad och läsa hp. Fy va tråkigt med detta inför helgen.

Ännu en bra söndag

I söndags hängde vi nere vid kanalen som sagt, spelade minigolf och sen en massa kubb tills vi inte såg kubbpinnarna längre. Då åkte vi till Donken och åt glass/drack milkshake/kaffe. Mycket bra och mysig kväll, bilderna får tala lite mer som vanligt.




































Lägligt värre.

Crap, imorse vaknade jag med halsont.. Och cpförkyld, plus allergin, underbart.

Imorgon ska jag jobba en äckeldag, 07.00 till 16.00 och på eftermiddagen är all ordinarie personal borta plus att två andra förskolor skickar sina barn till mig och ett par andra vikarier. Kommer bli så himla kul med min allergi och min hals. Bara att kämpa sig igenom dagen och tänka på att det är helg sen. Jävla hals, så jävla olägligt. Om jag blir värre och inte kan gå imorgon kommer det bli kaos på jobbet, haha.

LÄNGTAR TILL IKVÄLL!!!


Played on repeat


Så himla duktig tjej, så himla bra låt. Fall for you med Secondhand Serenade.

Onsdag

De här tre dagarna har gått fort och nu är det redan onsdag! Jag längtar till imorgon, då ska jag och Sara se Betnér på Olearys. Stort! Han e grym. Men först ska jag jobba till 16 och hoppas att jag inte får huvudvärk eller blir totalt slutkörd. Hoppas på en lugn dag.

 

19.05 tjugofjärde april

Idag har inte varit en bra jobbdag, ska jag säga er. Så jag var lite mentalt död när jag kom hem. Eller fysiskt död också eftersom jag inte lyckades få så mycket sömn inatt. Och nu kom jag på att jag glömde åka och köpa allergitabletter idag så imorgon blir lär bli jobbig. Jag trodde äntligen jag skulle få en sovmorgon imorgon, jag hatar så jävla mycket att gå upp tidigt, men inte det inte, då behövde de mig tidigare såklart. Det har varit jätteskönt väder idag om ni frågar mig, jag gillar när det droppar lite regndroppar när vi är ute, det är uppfriskande. Och inte för varmt så man dåsar ihjäl, inte så kallt så tårna fryser till is. Hade mina fina rosa gummistövlar. Matchar perfekt till min röda jacka.. vem kom på att man inte kan ha rosa och röd tillsammans? Måste varit min mamma. Nu ska jag äta fiskpinnar och kolla på gårdagens bigbrother-avsnitt. Jag ville lite åka med på bio idag men jag orkar verkligen inte. Jag känner för att sova redan nu, fast samtidigt inte för skulle jag sova nu så skulle det bli imorgon snabbt och jag känner inte direkt för att gå till jobbet just nu, lite ångestladdat sådär. Men det går nog över någon gång, brukar gå upp o ner det där. Jag kan iallafall vara glad över att det kommer bli en väldigt bra lön i slutet av juni! Långt kvar dit dock.


110508, en mysig kväll i hölö























































Maj 23, 2011

Det har ekat lite här under helgen. Den har varit jättebra iallafall! Hur bra som helst faktiskt, brukar oftast inte ta vara på söndagarna men igår hade vi en väldigt bra kväll nere vid kanalen. Inatt däremot var inte lika kul, sov jättedåligt och drömde, jag drömde att jag hade folk hemma i en lägenhet jag bodde i, folk jag inte kände, och så tog en av dem två av mina kära kameror och tänkte dra med dem. Men jag vägrade, sprang efter och när han hotade med kniv sträckte jag mig ändå efter kamerorna och då knivhögg han mig i armen.

Så idag har jag jobbat och sedan vilat, städat upp lite också. Sett på gårdagens Bigbrotherlive och fyfan vilken glädje att Gurkan äntligen åkte! Var verkligen dags för tjurskallen nr ett att dra därifrån. Nu kvittar det nästan vem som vinner, alla som är kvar är bra. Men föredrar nog Peter, Simon eller Crille.

Igår åt vi årets första hembakade rabarberpaj med raberber från landet. Det är galet nog drygt två veckor kvar tills vi åker till Grekland, men så fick jag höra idag att det där jävla askmolnet börjat härja igen. Må den inte hindra vår resa, då jävlar.

  

lördagsmorgon

Vaknade tidigt idag (för att vara jag iaf) så jag gick ut ch satte mig i solen med mamma som lyssnade på Melodikrysset. Tog med min bok och satt någon timme, men som vanligt när jag klär mig i bikini och går ut i solen så ska det komma en massa moln. Moln, sol, moln, sol, moln. Till sist gav jag upp, så nu ska jag se bb och äta soppa till lunch! Skulle bli finare senare så ska nog lägga mig lite då, fast jag har redan börjat bli lite röd på ett ställe. Smörja sig lite vore kanske smart.


In another world, i'll be yours tonight



Idag har det varit så fint väder och på jobbet har vi varit ute mest hela tiden, så det har varit en bra jobbdag. När jag slutade var jag ute på en liten promenad och senare åt vi grillat på altanen. Sen orkade jag inte mycket mer än att se Talang och här sitter jag nu. Nu ska jag sova. Jag kom över den här låten nedan (It could be you) tidigare ikväll, den är från Kyle xy. Älskar den serien, måste kolla om från början någon dag.


Hufvudstaden















Sara och jag har spenderat dagen i Stockholm, åt myslunch i solen i Kungsträdgården och efter det blev det lite (mycket för min del) shopping. Ett par shorts från Gina bla.

18 maj

Bestämde mig för att ta vara på solen idag så jag la mig på altanen och solade några timmar. Typiskt nog kom det en massa moln och skulle förstöra men jag låg kvar och väntade ut dem, huttrandes med gåshud. När det blev helt monligt och totalt kört så gick jag in och la mig i ett bad istället. Vill bli lika brun som jag var förra sommaren nu direkt!!

  


Polaroid


Idag har jag jobbat, senare varit på stan. Skulle hämta ut ett paket men jag lyckades handla ett par shorts och en tröja på h&m också. Och nästan ett par skor och en ring. En randig tröja, min tusende i samlingen. Jag gillar randigt helt enkelt. I paketet låg en polaroidkamera som jag budade hem på Tradera för några dagar sedan. I brevlådan idag kom också film till kameran jag köpte på någon sida för några dagar sedan. Jag chansade lite och beställde någon billig film jag hittade, men den passade inte. Så nu får jag lägga ut ännu mer pengar på dyr film som är rätt istället. Sjukt dyrt är det. Men värt kanske? Jag vet inte riktigt längre. Blev irriterad för att den jag redan köpt inte passade.

Nu ska jag borsta tänderna, hämta ett glas isvatten och se på 90210. Började kolla säsong två som jag fick i födelsedagspresent igår, så i himla bra!!


Nytt. Orange.




Caesars

Jag har inte haft en speciellt bra måndag av flera anledningar.. Så jag ska se på Pirates of the Caribbean som går på trean, sedan sova och hoppas på en bättre dag imorgon.

Favoritlåt senaste dagarna.

110507, dop.










Vinnarbidraget.


En väldigt bra låt faktiskt, de förtjänade att vinna.

One night. One birthdaygirl. One piece.

Efter släktkalaset förra fredagen bestämde Sara och jag oss för att fira Saras födelsedag lite extra med att gå ut. Sara i sin onepiece! Vi hamnade på Olearys och lyssnade på när trubaduren tillägnade Sara ''Ja må hon leva'', ''I en rosa helikopter'', ''På rosa moln'' och fler låtar, och spelade alla sköna gitarrlåtar. Älskar att lyssna på trubadurer! När han packade ihop drog vi ut och hängde lite med skönt folk innan det blev hemgång runt 3.




























Hockey

Fy, kollar vmfinalen och blir så jävla nervös varje gång finnarna kommer nära Sveriges mål. Tur att Sverige har Viktor Fasth. HEJA SVERIGE!! :D

Lördag

Igår blev vi bjudna på grillade hamburgare ute på Saras altan och senare blev det paketöppning och fruktsallad. Vid elva tog vi en taxi ner till 550 där vi hängde ett tag, innan kvällen tog en oväntat vänding. Johannas mamma smsade att Sverige låg i ledningen i Eurovision, så jag Sara och Johanna kände ett plötsligt sug att se röstningen för att se hur det skulle gå. Så vi sprang till Olearys, där vi kollade röstnignen och Sverige kom trea. Efter röstningen började en ny trubadur spela, en väldigt snygg och sjukt duktig trubadur. Så vi satt där på första parkett och önskade låt efter låt, allt vi kunde komma på, och sjöng med för fulla halsar. Hahaha. Drömläge! Hes röst idag. Sen tog vi ett snack med honom och han berättade att han ska spela på Gotland när vi ska dit v. 29. Asbra.
















































Hopplös!

Av någon jävla anledning så får jag alltid panikbråttom när jag ska hinna till något, hem till någon på förfest/firande osv. Spelar ingen roll om jag har hela dagen på mig, jag blir ändå sen. Och när man blir sen och stressad går allt fel. Haha fy. Fick dessutom en sticka under nageln igår som gjorde sjukt ont så hela fingret dunkade. Mitt i stressen. Välja kläder, fixa hår och sånt suger att göra när man är stressad för då blir det bara pannkaka av det hela, och självklart hann jag inte måla naglarna. Som vanligt. Men hade en grym kväll iallafall! Helt underbart bra faktiskt. Berättar sen, nu ska jag äta och se OC!

 

14:27

Hallå hallå. 14 maj.. Jag ska ta ett bad med min bok innan jag gör iordning mig för kvällens roligheter! Ser verkligen fram emot kvällen. Måste komma ihåg att slå in presenter och framför allt måla nagarlna, det lyckas jag alltid glömma. Öppnade precis mitt fönstret, pappa har klippt gräset i trädgården, luktar sommar ♥

IT'S SO FLUFFY!!!!


TGIF

Skönt med fredag. Har jobbat idag och efter det sett på hockey, vilket var underbart eftersom Sverige slog favorittippade Tjeckien. Final! Var precis och handlade en snabbis och nu är det Talang! Har inte ätit middag än för min mage gör ont.. :(

Vi hade ju så mysiga planer idag men vädret förstörde allt. Imorgon är det också grillning planerat men ser inte så ljust ut just nu.. 15 grader och mörka moln är ju inte ultimata grillvädret. När man vant sig vid varmt och soligt är detta skitväder inte kul.

...

På något sätt lyckades jag se på både Criminal minds och Eurovision och till och med hänga med någolunda i båda. I Eurovision gick Sverige vidare till finalen på lördag, yey, men när 9 av 10 länder som skulle gå vidare hade räknats upp hade man verkligen gett upp hoppet, men självklart lästes Sverige upp sist. Typsikt. Men bra. Sovdags, jobb imorgon.

Den som städar han finner

Det bästa med att städa är att man hittar saker man hade glömt att man hade! Det här armbandet låg tillsammans med mina favoritörhängen längst in i min byrålåda.



Krock

Ikväll har Linda konsert i sin skola och jag skulle egentligen åkt med mamma med flera men jag bestämde mig för att stanna hemma eftersom jag vill se Eurovision-semifinalen för att se om Sverige går vidare. Och för att det är så långt att åka. Hade inte varit lika viktigt att se Eurovison idag om det inte hade varit så att jag inte kommer kunna se finalen på lördag, för då är det nämnligen födelsedagsfirande inplanerat. Så då får jag se denna semi och vara glad för nått! Men den krockar ju totalt med Criminal minds.. Så jag vet varken in eller ut! Men vad gör det om hundra år.. Vilket härligt i-landsproblem. Tur att det finns repriser. Synd att femman inte visar Criminal minds på sin webbtv.


Kameragalen

Har ägnat precis hela dagen åt att städa. Rensat bort kläder så att alla mina kläder jag faktiskt använder får plats i min byrå, plockat upp allt från golvet, dammat och så.

Och nu har jag suttit senaste timmen och suktat efter systemkameror och objektiv, när jag väl känner suget är det svårt att inte köpa men det gick som tur var över, bra för jag har verkligen inte råd och jag har ju redan en. Haha stört att jag ens tänker att jag ska köpa en ny. Men hade jag valt systemkamera idag hade jag nog valt en annan.. Men ett nytt objketiv hade inte suttit fel, ett lite mer ljusstarkt. Hur som helst slutade det med att jag beställde polaroidfilm iallafall, eftersom jag vann en polaroidkamera på Tradera här om dagen. Det var en idé jag fick helt plötsligt, en vecka senare hade jag vunnit en. Tänk er polaroidbilder från Samos? Tror det blir jättefint. Nu hoppas jag bara att filmen jag skickat efter ska passa i kameran för jag har ingen vidare koll på sånt.







...

Haha. Vet ni hur orolig jag blev nyss?? Ljudet fungerade inte på youtube, jag startade om datorn och provade spotify. Funkade inte heller. Jahapp tänkte jag, bara att köpa ny dator då, fy va jobbigt. Jag var totalt inställd på att ljudet hade gått sönder. Men så kom jag på att kolla ljudet som finns nere i höger hörn, ljudet för hela datorn, ''Volume control''. Och det var avstängt, hur fan gick det till??? Vilket lättnad iallafall. Då slipper mina sommarbesparingar gå till en ny dator. Älskar min dator!!

Yiruma




Släktkalas!

Rolig och händelserik helg. I fredags fyllde min fina bästa Sara 21, så efter jobbet åkte familjen dit på lite släktfirande. Blev bla bjudna på smaskiga bakelser bakade av Sara med kärlek ;) Mycket gott! Oväntad present från storebror till Sara: En rosa Onepiece.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sol, lunch och presenter

Idag har Felicia och jag ätit lunch vid maren och fixat lite saker inför helgens födelsedagsfirande! Blev såklart lite shopping till mig själv också, verkar inte kunna gå ner på stan utan att det blir så nu för tiden. Sen var jag en sväng till Moraberg för tjugonde gången, min mobil har blivit försenad och släppts om hundra år. Faan alltså. Jag har inte så mycket till val än att vänta, för jag vill inte ha någon annan. Nu har jag iallfall sett till att både Elgiganten i Södertälje, Elgiganten i Sickla och Onoff i Södertälje kommer smsa mig när den kommer i deras lager ^^, haha. Så slipper jag springa där varje vecka. Bara att vänta tålmodigt. Tar förmodligen en månad eller två.






V a r m t

Åh nej vilken jobbdag. Den var inte rolig, kändes som det var tjaffs och gråt varje sekund och inte nog med det så fick man solsting av att vara ute. Helt dåsigt och svinvarmt i solen, föredrar verkligen inte såhär varmt väder när man ska jobba. På eftermiddagen ansvarade jag för 9 småpluttar och var så upptagen med att räkna dem och hålla koll att jag glömde att jag slutade = jag jobbade för länge.

Nu sitter jag i mitt svala sköna rum på undervåningen och ska fixa en sak innan jag åker iväg till stan i ett ärende. Vidare till Moreberg sedan för att köpa ipodhögtalare och förhoppningsvis mobil om den kommit in. Det hoppas jag för jag vill ha den nu, blir mer och mer irriterad på min gamla tegelsten för varje dag som går.

3-2 till Canada

Följt trekronors matcher på senaste och ''bettat'' varje gång med j och s, inte förrän idag prickade jag wohoo! Yeeeees. Losers ni andra ;-)

Nu ere dags att borsta tänder och sova, jobbar halvåtta imorgon. Ska till småbarnen!

Sol vind och vatten

Denna lediga och soliga dag har jag och Sara tillbringat nere vid minigolfbanan! På en filt, med fika, musik, och bikini. Ganska bra måndag måste jag säga.











förjävligt.

http://olalindholm.blogspot.com/

...

måndag.

8 maj

Idag är det en månad kvar tills vi åker till Grekland, och jag har inte solat en enda gång. Oj vad blek jag kommer vara. Jag förmår mig inte att gå ut och sätta/lägga mig i solen, tycker det är så himla tråkigt. Men jag ska.. någon dag snart.. På tisdag kan jag sola ute när jag jobbar, då skulle det blir skitvarmt såg jag. Blir bikini på jobbet.









kreta 2009!

Så himla braaa


Lördags.




































































En väldigt väldigt väldigt bra kväll.


Femte maj.

Var ju till Skärholmen idag med mina bästa och därifrån kom jag väldigt mycket fattigare kan jag säga. Vi var förbi Kungens kurva också och senare åkte jag ner på stan. Det blev två par blåa shorts från H&m, en tröja, en sjal och leggings också från H&m, en kavajliknande sak ifrån VILA, och så en randig tröja från Monki. Presenter till Sara också, som fyller år imorgon! Nu är det Criminal minds, love it!


Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Mitt dumma huvud var ont nästan hela dagen igår, nu är det också ont men jag ska ta en allergitablett och hoppas att det är det. Helt plötsligt ska jag bli beroende av allergitabeltter också, det har jag aldrig varit förut.

Nu ska jag fixa lite lunch och äta framför bb, senare åker jag, Sara och F till Skärholmen

Jag dör lite på nya gratis-spotify. Rikigt jobbigt. Man måste tänka hela tiden på vilken låt man väljer och att inte lyssna för mycket. Men ska fixa premium snart..


Måste

Jag höll mig till nu! NU ska jag sova.

Imorgon är det inge jobb vad jag vet än så länge så då ska jag göra roliga saker som att städa och städa ännu mer. Rensa bort, fixa iordning och så också. Kanske starta ett konto på blocket och lägga upp lite saker för försäljning när jag ändå håller på. Fast känner jag mig själv rätt kommer inget av det jag just nämnde bli gjort. Men jo.. Måste.


Tisdag den trejde maj

De ringde imorse så jag har jobbat idag. Nu är jag så jävla trött. När jag slutade kvart i fyra gjorde jag planer att åka till Skärholmen (för att kolla efter de där shortsen med mera) men sen kom jag hem, satte mig i sängen och blev så himla trött. Så frågan är om jag ska se gårdagen bb-avsnitt nu eller om jag kommer somna. Gissar på sistnämnda..

Och så spenderar vi lite mer pengar

Det fanns fem cocktailglas kvar på Indiska och inga fler på lager, så där hade jag tur. Nu har jag sex fina somriga blommiga handgjorda glas. Jag och mamma skulle ner på stan endast för en del ärenden men vi fastnade i en massa affärer och provade kläder, jag kom hem med två klänningar. Att man inte kan låta bli alltså, pengarna bara försvinner. Men det är ju alltid kul och bra med nya kläder, kanske något att använda i helgen då det är dop. Hittade ett par bra och fina shorts också på H&m, men i helt fel färg. Gul.. ? Nu måste jag till Stockholm för att handla dem i blått. Inte fanns de på hemsidan heller.


komigenkomigen

Jaha. Här sitter jag och kollar på hockey, helt koncentrerad och håller tummarna för att det blir 4-0 till Sverige så jag slipper skämmas till döden. Haha. Vi har bettat förstår ni. Förloraren får skämmas till döden. Hemskt ju. Så kom igen nu Grossman och resten.

Lunchdags

Hej! Andra maj. Började dagen med att jobba några timmar. Vi gick runt i skogen och samlade skräp, det är tydligen den stooora skräpplockardagen idag. Fan vad skräp det var
i skogen. Även en död humla och tusentals vitsippor.

Jamen nu ska jag äta lite lunch och vänta på att mamma ska sluta, då ska vi ner på stan. Ska köpa linser, alindrin och lämna tillbaka en tröja. Sen ska vi förbi Indiska. Fick ett par glas av Felicia i lördags, handmålade från Indiska som jag hade gått och spanat på. En riktig överraskning. Blev jätteglad. Nu ska jag iallafall förbi och köpa fyra till.


1 maj


Tiden går så snabbt nu för tiden, fattar inte var den tar vägen. Redan maj. Fem dagar kvar till Saras födelsedag. En månad kvar till sommarmånaderna. En månad och en vecka kvar till Grekland. Tre månader kvar tills ingenting blir som förr. Men först en underar sommar..


Åh vad bra det blev igår. Firade min födelsedag här hemma med världens bästa tjejer, vi drack fördrink i solen på altanen, åt gott och umgicks allihopa vilket inte blir allt för ofta nu för tiden. Senare drog vi till Strip och där blev det också lyckat till slut :-) En väldigt bra kväll och mina fina vänner gav mig så himla fina presenter. Tack tjejer.