Hickan gör att jag får ont i magen

Aj jag har hicka. Jag ska snart gå och lägga mej, vem lägger sig halv 11 på en fredagkväll? Idag har jag varit i Skärholmen med Sara, hittade ett ynka linne på rea, gillade inte ens färgen. Jag är inte så mycket för starka färger. Det var iaf grönt. Vi fick skjuts hem av min snälla mamma som på kuppen missade postkodsmiljonären, stackars mamma. Men det var Lindas fel, tydligen. När jag kom hem såg jag på tv, det var rätt dåligt men jag kollade ändå. Nu sitter jag hår och har som sagt hicka, får ont i magen av det. Och ska som sagt sova snart, imorgon ska jag upp klockan nio. Vi ska väl åka kvart över 11. Fråga mej inte varför jag behöver två timmar och en kvart. Men jag vill ha tid att bestämma vad jag ska ha på mej och vad jag ska göra med min frilla. Finns iof inte mycket att göra med den.

Hejdå.


En av alla sega dagar

Skoldagen idag var kort (både sovmorgon och slutade nogolunda tidigt) men kändes seg och lång.  Har snart gått en skolvecka men känns redan som att vi har gått flera veckor. Känns rätt hopplöst.. Men man får väl glädja sig med att det är sista året. Och med helgerna! Är ju fredag imorgon, skönt. Denna helg blir nog skojig :)

När jag kom hem från skolan somnade jag som vanligt. Grymt jobbigt att vakna efter att man har somnat med linserna på, man ser helt grumligt. Brukar vara helt seg (konstigt) + ha ont i munnen av någon anledning också. Skulle jag få en önskan, skulle jag önska att jag fick normal syn. Hatar att vara ett jävla cphandikapp. Fastän jag faktiskt har börjat vänja mej lite med linserna, plus att jag har blivit bäst på att sätta i dem. Haha, kunde ta upp till 20 min förut, nu går det på 2 höst!

Snart sovdags, godnatt

image669


Huvudvärk, usch

Har jätteont i huvudet.. Jättejobbigt. Tror jag fick det innan jag klippte mej, dvs hade jag det när vi övade i kyrkan och det var ju inte det skönaste.. Fy. Men övningen gick bra annars, kändes det som. Jenny fick gåshund, wey :) Kommer bli superpirr inför över 100 pers sen men.. Det fixar vi.

Efter träningen fick vi en sväng på stan. Sen fick vi sjukts hem av henne, vilket var skönt med tanke på min huvudvärk. Har ätit middag och sett på tv sedan bara,  fast skönast är det att blunda med denna huvudvärk, men det går ju inte för så somnar jag ju. ´Men snart kommer top model, sedan project runway och sedan får jag sova! Börja halv tio imorgon, skönt.

image662

image664

image665


Tisdag

Haha men åh. Tänkte precis skriva här att idag är mitt internet inge krångligt alls, kan till och med sitta inne i mitt rum framför tvn och inte utanför. Och precis då, så lägger det av. Haha, det måste vara emot mej.

Idag hade vi sovmorgon, det var jävligt skönt, jag kände mej knappt trött imorse. Fick sova i 9 timmar. Rätt bra jämförst med mina genomsnittliga 5-6 timmar förra terminen. Ska verkligen skärpa mej när det gäller att gå och lägga sig i tid. 23 senast! Gör det så mycket lättare att komma upp + man mår mindre illa.

Imorgon har vi en pytteliten sovmorgon, haha kan man väl säga, vi börjar kvart i nio. Efter sista lektionen som är italienska måste jag rusa för att hinna till klipptiden! Vi har 10 min på oss. Sedan får jag väl (och förhoppningsvis F) strosa lite på stan till klockan tio i fyra då jag ska möta Sara. Så ska vi öva!

Somnade såklart när jag kom hem från skolan.. Har ingen aning om hur länge jag sov. Fan. Dvs kommer jag inte somna i tid ikväll. Rätt jobbigt. Mamma hade varit på akuten idag också, hon hade ramlat :( Såg creepy ut, jag blev nästan arg. Hon får ju vara lite mer försiktig! Tänk om hon skulle dött liksom. Hypokonrikern nr 1. Men hon hade inte behövt sy, fick bara ett ynka plåster haha, som hade blödigt igenom dessutom, såg inte kul ut. Min älskade mamma <3


image660

Skoladag 1

Första skoldagen idag alltså. Eller egentligen imorgon, då börjar vi läsa enligt schemat. Idag lyssnade vi på rektorn som sa några ord i aulan, sedan fick vi lite papper och sedan fick vi mingaaaa med ettorna, wiho. I ''partytälten'' som var uppsatta framför skolan, haha. Vid 11 drog jag och Felicia hem till mej och sedan ner på stan. Käkade lunch och kikade lite, mötte upp Elin och tog sedan bussen hem, där Johanna satt! Vilken timing.

Natten till idag var hemsk.. Jävla mygga. Jag skulle vara duktig och gå och lägga mej halv 11. Kom väl i säng kvart i någon gång.. Somnade vid 2. Låg där i över tre timmar.. Det var rätt så jävla jobbigt.

image659
Det så kallade ''Jippot'', i skolan. Det är inte jag som står där.. Så ni vet.

Lugg it is

Yes! Ringde nyss och fick en klipptid på onsdag, klockan 14.30. Perfekt eftersom vi ska till kyrkan vid klockan 16.00 och öva igen. Nu har jag bestämt mej, haha, och det var bara det som behövdes. Så nu blire lugg igen. :) Blev så glad att det fanns tid innan dopet också, vilken tur jag hade.

Saknar mitt långa hår.. Fast var tvungen att klippa, var så fruktansvärt tunt och slitet. Plus att det bruna skulle bort en gång för alla. Tog tre år för mitt hår att växa ut.

image655 image657

Försökte sätta upp det förut så att det skulle se ut som lugg och se om det såg bra ut  XD
image658
Haha, det blev rätt kasst ^^,

Felicia har skillsen

141445-654
(made by Felicia på gotland, 2004)

Det här kommer du komma långt på Felicia. Vilken tur att vi valde bild iår! :D

Lugg eller inte lugg, det är frågan

image653

Tre och ett halft år sedan. Haha, the emo herself. Nejmen det var jag väl inte.. Hade bara svart hår! Man behöver inte vara emo för det.. Vad nu emo är. Iaf, jag är skitsugen på att klippa lugg igen men är döskraj för att det ska bli fult. Blir galen på mitt vanliga tråkiga hår, I need change. Om jag tar mitt förnuft och till fånga och samlar mod snart, så blir det lugg.

Glömmer aldrig när jag stod i rulltrappan på Heron City och fick en knäpp i huvudet och bestämde att jag skulle klippa lugg och färga håret svart. Ville ha en förändring och fick den störta möjliga. Haha, fan vad jag ångrade mej.

Linköping

Idag åkte vi alltså till Linköping och hälsade på Niklas! Var rätt seg bilresa dit faktiskt, speciellt eftersom att jag hade  vaknat med nackont precis på den sidan där bältet skulle sitta, ajjjj. Morfar var helt extast på ditvägen, slutade inte prata haha, tur man hade med sig mp3. Hemvägen sov jag nästan hela vägen, det var sköönt.

När vi kom dit umgicks vi lite på Niklas lilla studentrum, såg på friidrotten och fikade. Sedan skulle han på något grejs i skolan, vett och etikett inför något de skulle ha på fredag. Så då gick vi en sväng där i området. Sedan var han klar och då åkte vi in mot centrum och hamnade tillsist på en kinesisk restaurang. Fast jag var lite feg och tog oxfilé, mahaha. Sedan åkte vi hem, blev en heldag från 11 till halv 9.

Idag ska jag lägga mej senast halv 11, har jag bestämt. Får se hur det går med det, var ju så typsikt att jag skulle somna på hemvägen och sova i två timmar. Börjar halv 9 imorgon. Halv 1 som sara gjorde första dagen tycker jag är en mer rimlig tid. Ska de låta ungdomarna som gått upp 11 tidigast på sommarlovet gå upp 7 sådär helt plötsligt, det är inte snällt. Men vem har iof sagt att de är snälla i skolan :)

Förresten, jag sitter i soffan utanför mitt rum med datan nu. Ibland har jag nästan lust att slänga skiten i väggen, när det vägrar funka. Kan inte ens sitta i mitt jävla rum, för ibland bestämmer sig signalen att inte räcka dit. Jag blir galen, måste göra något åt det..

image651

image649

image648

image647

image646

GODNATT!

Dags att börja längta till nästa sommarlov

Grillning i Brunnsäng idag. Haha, fick skjuts dit av Linda på moppen, kände flashbacksen där. Har ju till och med egen hjälm från back in the days. När vi ätit såg vi på lite roliga saker på Saras dator, och sedan åkte vi hem. Pappa skjutsade mej på sin cykel, hahah. Aj vad ont det gjorde hela vägen, kände mej som en säck potatis och ont i låren som fan fick jag av den där jävla pakethållaren. Men hem kom jag iaf. Började kolla lite på Shrek och sedan tog jag och Felicia bussen till Lina, till Söder. Och Nisse också. Hans hund :D Där såg vi på film lite och tog sedan sista bussen hem. Träffade på Gabriel också! Eller träffade och träffade, han åkte förbi i en bil och någon skrek ''Ska ni ha skjuts'', men det kan ju inte varit allvarigt menat med tanke på att de åkte iväg utan att lyssna på svaret, haha. Det roliga var att vi hade pratat om honom samma kväll, och sa att han säkert är på Gotland. Så träffar vi honom. Rätt kul faktiskt.

Imorgon ska jag åka med Sara, Micke, Madde och Morfar till Linköping, till Niklas. Få se hur staden där mina vänner + kusin bor numera ser ut. Vet faktiskt inte om jag har varit där förut. Och har jag varit det lär jag ändå inte känna igen mej. Niklas delar tydligen kök med taiwanare och annat utländskt folk, utbytesstudenter. Hett.

Ska ta och sova, klockan är 02.00 och jag ska ju sätta klockan på 09.30. Rätt bra egentligen, så jag somnar på kvällen imorgon och orkar upp till helvetet på måndag. För ja, nu är sommarlovet slut. Rätt hemskt egentligen. Men får väl börja längta till nästa sommar nurå.

image642

image643

image644

image645

Godnatt


Spy i kyrkan?

Sov till 13.00 idag, ändå är jag dötrött nu. Idag har jag faaaktiskt städat lite. Det känns rätt bra nu efteråt faktiskt, inte massa högar kläder på golvet. Under högarna som jag städade upp fanns tvåå spindlar, små som tur var. Börjar nästan bli lite imun nu. Efter, vad är det.. Vet inte exakt men har kanske haft detta rum här nere i 5 år. Det tog sin lilla tid att vänja sig. Fast stora spindlar är alltid lika hemska.

På kvällen åkte vi till min morbror som fyllde år.. Vad han fyllde är fortfarande ett mysterium för mej. När jag frågade honom sa han 27 och på hans gratulationskort stod det ''Grattis på 40+dagen''. Så jag har faktiskt ingen aning. Men men, vi åt smörgåstårta och kusinerna badade. Wilmer, Jenny och Fredrik kom också, kuuul. Vi blev en del, men så är det oftast. Fick dock magknip mot slutet, så då drog vi..

Sara berättade för mej att det ska pågå ett annat dop i samma veva som Wilmers dop. Vilket betyder att vi ska sjunga för ÄNNU fler människor. Hm.. Över 100 definitivt. Siiiiing hallelulja. Kanske ska sjunga det istället :D En vecka kvar nu iaf! Och så hoppas jag att J tar sitt förnuft till fånga och har sin fest på lördagen, så Sara och jag kan joina i drickandet. Fest utan sprit? No fanks. Kan ju inte dricka oss fulla dagen innan vårt stora performance. Eller dricka överhuvudtaget, vill inte riskera något. Haha, skulle vara just snyggt, om någon av oss spyr mitt under det hela.

Ibland blir jag så trött på folk.. Men det är inte lätt. (fått det på hjärnan nu, damn.. ''Det är inte lätt'' alltså.)

Imorgon ska det hända något, för det är min sista lördag på detta sommarlov. Vad är däremot en bra fråga.. Den som lever får se. Eller är det ''veta''?

image641  


 

Schemat

Kom just på hur bra mitt schema egentligen är. Jag går visserligen till 17.10 på måndagar, men annars är det 15.10 på tisdag och resten runt 14.00. Har dessutom två sovmornar vilket jag är så glad över, älskar dem. Har 17 lektioner per vecka denna termin jämfört med förra terminen då jag hade 21. Och matte och naturkunskap är borta, SÅ JÄVLA SKÖNT. Det är bild vi har till klockan 17.10 på måndagar, tror nog inte vi kommer gå hela tiden ut då, vår bildlärare är rätt slapp. Så med tanke på schemat ska det nog bli helt okej den här terminen. Det jobbiga är de tidigare mornarna och alla jävla läxor. Mindre läxor skulle vara så skönt. Men varje lärare tror ju att deras ämne är det enda och vill att man ska prioritera det. De verkar inte fatta att man har MASSA läxor i ALLA ämnen.

Onödigt känns det att ha lunch i två timmer resp. två och en halv på måndag och tisdag. Vad ska man göra då liksom? Dötid..

image640

Beautiful Girls

Oj, oj, oj vad jag är slut.. Ikväll blir en lugn kväll vill jag lova. Ser jag faktiskt mkt fram emot, bara ta det luuungt. Ska se på andra delen av Human trafficing på 3an.

Idag
Satte klockan på 11 för att inte sova bort hela dagen. Vaknade timat klockan tio i 11 innan mitt alarm hade ringt. Skönt, jag hatar att vakna av alarm. Tänkte då gå och duscha eftersom vi (jag, johanna och elin) skulle ner på stan. Men istället åt jag lite frukost först, vilket var tuur för när jag loggade in på msn då bestämdes det att vi skulle åka och bada istället, med tanke på vädret som var väldigt fint. Så då behövde jag ju inte duscha. Vi (jag, johanna, eliin, klara och hannes) tog 13.00bussen från stan och kom till Malmsjön en halvtimme senare. Där var nära på inte en människa, ovanligt att se - brukar vara fullproppat. Solen höll sig framme ett tag men sedan kom molnen.. Haha, återigen. Men var rätt skönt ändå, vi badade och pratade och solade de få gånger solen kom fram. Elin skulle jobba så vi tog 15.00bussen hem, och påväg till bussen ringer mamma och frågar om jag vill åka och bada, haha, med henne och Sara. Så efter att Johanna och jag köpt med oss mackor från Nancys så hämtade mamma och Sara oss och vi åkte till Tullan. Varn inte mer än ett dopp och inte mkt sol där heller. När jag kom hem tog jag ett bad, var himla skönt det även fast jag redan hade badat två ggr haha. Men badkaret var klart skönast! Badsaltet och badskummet gjorde det! 

Sedan jag har inte gjort så mkt mer än ätit middag och så. Igår övade vi ju förresten inför dopet. I början blev man lite skraj alltså, med tanke på hur det lät. Alla sjöng med olika toner och med pauser på olika ställen osv, haha, men det ordnade upp sig bra och tillsist lät det jättebra, tycker jag. Längtar faktiskt lite, det svåraste kommer vara att inte börja le när man sjunger. Kommer ju vara såå mkt folk, kommer inte kunna se på någon utan att le :P Så får väl stirra på någon punkt och tänka något ledsamt, så ska det nog gå bra :D Efter att vi hade varit i kyrkan åkte vi (jag, linda, sara) hem till oss. Käkade lite nudlar till lunch. Sen tog Sara och jag cykeln till brunnsäng och fikade med mamma och moster. Hon (moster) har varit i kroatien i två veckor, lyxxxx. Åkte hem med mamma, åt middag och gick sedan ner till Johanna där Elin också var, som har varit i Spanien i 10 dagar! Alltså jag blir så avundsjuk på er alla som fått vara utomlands :( Blev ju inget av våra planer.. Men på novemberlovet så!  Hos Johanna såg vi på What about Brian, tjattrade lite och hade mys.


image638
Sara är pepp. ;)

image639
 Detta ska vi sjunga

image637
Vi blev lite irriterade där ett tag när Kantorn (hon som jobbar i kykan, som ska spela piano till vår sång) var sen.. Haha, syns spec på Sara :D

Tisdag. hej

Idag var jag och Felicia nere på stan. Vi hade planerat att besöka tantaffären bredvid tratten, eftersom Felicia hade sett ett par skor genom fönstret. Från bussen xD Haha, aaa så dit gick vi iaf. Skorna hon hade sett var väl helt okej, men dyra som fan precis som alla andra skor därinne. Men eftersom de hade lite rea kikade hon där och hittade ett par andra snygga skor som hon köpte. Sedan kikade vi lite till och efter det kom jag på att vi var tvugna att inhandla lite till skolstarten, så vi köpte block, pennor och lite sådant skit. En kalender också.. Får se hur mycket den blir använd, brukar inte vara så bra på sådant.

Nu på kvällen tänkte jag ta cyklen till Sara och se på film med henne, Sophie och Jansson men precis när jag skulle åka kom min morbror och lämnade av min pappa så då fick jag skjurre dit, niiice. Fick se hennes nya frilla som var så fin (lugg) men kanske lite för lång, vi funderade båda på hur frisören hade tänkt. Fast hellre för långt än för kort säger jag bara. När Jansson kom såg vi på Linas kvällsbok. Allt som händer när man är femton i en film, haha. Men den är rätt bra tycker jag, rolig. Sen hämtade mamma mej och vi skjutsade hem Sophie.

Imorgon måste jag gå upp vid halv 10, jobbigt. Klockan 11 ska vi nämnligen repa (hahah), då har vi bestämt tid med hon i kyrkan, som ska spela gitarr till vår fina sång. Dopet är om en och en halv vecka, inte mkt tid kvar.. Får se hur det går imorgon, går det skit så skippar vi det hela. Men det ska väl nog gå bra.. Fasar fortf för att sjunga för 86 personer.

Godnatt.

Måndagskväll


image631
Mötte Felicia runt 20.00 vid bron övanför solvägen. Jag var sen, fy på mej :D

image630
Vi cyklade vidare till donken and ate some icecream. Satt där ett braaa tag och snackade om allt och inget.

image634 image635
Tillslut fick vi nog och hade nästan planerat att cykla hem. Men vi körde en sväng förbi statoil och skulle se om vi träffade nå folk. Folk träffade vi men inga intressanta.. Såå vi bestämde oss för att ta oss till folket. Haha, ja, så vi bestämde oss för att cykla till Lina. Klockan var väl då sisådär 22.30. Jag tänkte ''Min mamma kommer freaka om hon får reda på detta'' och sedan åkte vi! Haha, min mamma är en orolig mamma hon. Men men, vi köpte lite ''proviant'' innan, bestående av en Ramlösa - Skogshallon och en påse halstabletter med honungsmak. Sen började vi vår lilla trip till vår kära vän söder, slödder, luddet, christoffer. Haha. Det skulle ju bli en överraskning men jag tror han började misstänka lite vad som väntade när vi smsade ''Nej fan, du får inte gå och lägga dej! Vi har en överraskning, den är snart framme!''

image633
Och äntligen var vi framme hos vår kära vän. Men såklart åkte vi fel innan vi träffade honom. Inte lätt när vägvetaren själv åker fel, haha. (vägvetaren = felicia) Men jag ska inte säga något, utan henne hade jag nog inte överlevt. När vi kom till affären ringde vi iaf Söder och han vägvisade oss så duktigt till någon fotbollsplan och kom sedan ut till oss. Tuuur, annars hade det hela varit lite förgäves. Vi snackade i sisådär en timme och behav oss sedan hemmåt.

De här sötnosarna..

...träffade jag på stranden för ett tag sedan. <3image629

image628


Plötsligt händer det

Hahaaaa. Fy. Tipzzzz: Kolla alltid i glaset innan ni dricker Loka! Såvida ni inte gillar spindlar. Vilket får mej att tänka på vad en av tjejerna sa, senast vi var hos Johanna. Att man sväljer 8 spindlar per år när man sover. Det är ju vidrigt. Tänk så vaknar man med en spindel i käften? :O Må det inte hända mej.. Skulle aldrig våga sova igen.

Puss & kram, godnatt


Enjoy the picture..
image626
Ja, jag är trött och uttråkad. Men tycker faktiskt bilden vart rätt cool. :D Känns lite Jesus-på-korset-inspirerad.


When the stars go blue

Idag är mitt internet snabbt och har inte krånglat en enda gång, hallelulja. Dagen har väl varit lite småseg men det kan väl också behövas ibland. Imorn får det iaf ta och hända nått, orkar inte sitta hemma huuur länge som helst. Saknar min kompis.. Nu ska jag se klart på Beck.´Sedan invänta CSI som kommer någon gång vid 00.00. Godatt, sedan

image625

I veckan

Det har varit rätt så fullt upp de senaste dagarna, och såklart har kameran varit med heeela tiden. Det blir en jävla massa bilder alltså, min dator börjar bli överfull :P Känner nu såhär i slutet på veckan att man är lite sliten och idag ska jag verkligen ta det lungt. Mamma åkte till taxinge med Saras mamma, de frågade om vi ville följa med, men det hoppade jag. Måste erkänna att det blev lite för hårt igår. Kan inte säga att jag är bakis, men känner hela tiden att jag är nära illamåendet. Men jaaaa. Så ere. Så idag.. ska jag ta det lungt. Är  verkligen helt utpumpad känner jag. Ska se på reprisen av What about Brian och sedan ikväll någon film eller så! En vecka kvar till skolan börjar nu.. Känns rätt så skumt, har nog inte fattat det ännu. Stackars dem som börjar nu på tisdag eller torsdag! Fy.. Aja, ett år kvar att ta sig igenom. Then it's over. Fan va skönt, och fan vad jag längtar till studenten.

Veckan har väl sett ut såhär:

Måndag: Cyklade till brunnsäng och gick ut med kusins hundar med Sara.. Käkade sedan hos dem och sedan spelade vi minigolf. Skjutsade Sara till Sophie och skulle sedan se på film med Johanna men det blev inget av.

Tidag: Jag, Sara, Johanna. Sophie och Emma åkte till stranden, men molnen kom och vi åkte hem ganska tidigt. Vi bestämde oss för en Singstarkväll men vädret var för fint, så vi cyklade istället ner på stan och mötte killarna och några köpte lite glass och så. De hade båt, så de åkte till Östertälje och vi tjejer cyklade. Min cykel dog där ett tag, kedjan hoppade men jag fixade skiten :D På kuppen fick jag olja på både min vita väska och mitt vita linne :( Inge kul. Mårten åkte med oss ut med båten till en lite strand vid Hall ungefär, där alla andra killarna redan var. En brasa gjordes (All credit åt Sara och Mårten där) och vi hade mys. När vi åkte hem hade ingen lust att vänta på att få åka andra vändan med båten (Vi var ju så många) så alla åkte med tillbaka till Östertälje. Var en upplevelse :D Trodde vi skulle sjunka :|

   
   
   
       
        

Onsdag: Gick upp någolunda tidigt för att åka till Felicia och duscha (varmvattnet var avstängt här hemma) och sedan behav vi oss till Sthlm. Vi blev båda helt deppiga där ett tag då varken hon eller jag hittade något att köpa, men slutade iaf med att jag köpte en tjocktröja och ett svart, ett rosa och ett silvrigt linne. Gick en hel del pengar /: Vi åkte hem och käkade och sedan till Johanna, Singstarkväll! :D Med Sara, Emma, Sophie, Johanna och Felicia. Efter vårt fina kvittrande drog Felicia hem och resten av oss gick till Shell och köpte chirre och cola. Sen tillbaka till Johanna och såg på Underbara älskade. Den var rätt sorglig men kunde av någon anledning inte få ut en enda tår, haha. Kan det var för att jag hade linserna i? Eller för att jag hade så ont i huvet? Nått av det var det nog. Men det bästa med filmen var helt klart Anastasios soulis :D Älskar den skådespelaren.

   

Torsdag: Jag städade lite på dagen och lite efter 5 kom Sara. Vid 6 åkte vi ner på stan och käkade på Nancys som verkligen var grymt gott, vi åt potatisgratäng och kyckling. Där hade jag verkligen missat något! Har typ käkat där en gång, var nån sallad med pasta och jag var inte så imponerad. Sedan gick vi och hämtade ut biljetterna till bion, Harry Potter skulle vi gå på .. Mamma bjöd ;) Haha, eller iaf häften. Den var väl typ som de andra filmerna. Efter filmen hämtade mamma oss och vi åkte hem till Sara, hon packade lite saker eftersom hon skulle sova här. Sedan åkte vi hit och på vägen hämtade vi Sophie, jag gjorde mej iordning och sedan hämtade vi Johanna (haha stackars mammaaaaa, taxiii) och sedan till Schotte, där det var party partyyy. Hade väldigt trevligt :) Blev rät tidigt, kom hem någon gång vid halv 3. Vi slocknade ganska direkt.

   
    
    
    
    
   
   
   
   
  

Fredag: Vi tog bussen till Brunnsäng och gick ut med hundarna. Såg världens största larv :O Ok inte världens, men faktiskt den största jag sett live i sverige. Borträknat typ på zoo och så.. Finns det ens larver där? :S Kanske till att mata djuren med xD Haha, den va rät cool, röd och tog sig fram väldigt snabbt. Efter larvupplevelsen gick vi tillbaka och fikade med Jenny och alla. Mamma kom också.. Åkte hem med henne. En timme senare cyklade jag och pappa tillbaka och grillade där. Oxfilé :D Ja, sedan cyklade jag och Sara hemmåt, men hon cyklade till Sophie. Jag cyklade hem och låg i min säng resten av kvällen, var trött redan vid 8 men somnade inet förrän halv 3 :S 

    

Lördag: Alla (Sara med familj, Jenny med familj + mormor och morfar) kom och fikade.. Vi bestämde allt med dopet och så. Så nu är det alltså bestämt. Jag, Sara och Linda ska sjunga på Wilmers dop. Haha, vad har jag gett mej in på? Sara?!?!? Herregud :P Men jag tänkte, visst.. Sjunga inför sisådär 30-40, högst 50 pers kan jag väl klara. Men nej.. Då får jag redan på hur många som verkligen är bjudna. 86.. Haha, herregud. Vi ska sjunga för nästan 100 pers?! Får hjärtklappning bara av att tänka på det. Så någon gång nästa vecka ska vi träna litegranna med hon som jobbar i kyrkan och som ska spela gitarr. ''Du är det finaste jag vet'' ska vi sjunga.
Alla drog hem efter fikat och vi käkade middag. Sedan drog jag och Johanna till Johan och förkrökade lite. Träffade deras morbrors hund som var världens gulligaste och hade världens gulligaste namn... Milla! :D Haha. Kändes connectionen :P Vi tog bussen till Schotte någon gång efter 11. Där var lite folk men som vanligt gick tiden skitsnabbt. Blev rätt tidigt denna gång också, kom hem vid två.

   
   
    
     

Haha, Grisen! Släktens ögonsten

image527

Härligt

Du säger en sak men du menar fan en annan. Är ingen idé att fråga dej vad du ska göra, eller om du vill göra något, för man vet vad man kommer få för svar. Herregud, trodde verkligen att jag betydde mer än så. Mer än att nån jävla kille skulle komma emellan och betyda mer. Så fel man kan ha, eller? Är iaf jävligt ledsen på dej. För såhär är inge kul att ha det. Det suger och jag känner mej fan ensam. Men det antar jag väl att du inte gör, och det är ju bra det iaf


Mhm, jaså

Blev på dåligt humor nu. Fan. Mamma berättade dessutom att de ska stänga av varmvattnet här, från sju på morgonen till klockan fyra på dagen. Eh? Kunde de inte tagit åtminstone från klockan 10 så man hinner duscha innan. Alltså, jävla skit. Jag som förmodligen ska till Sthlm. Jag måste duscha? Dumma jobbargubbar.

Blev lite nervös nu, ska kolla mitt schema........ Jahapp. Skulle inte 3an vara det året man har så jävla bra schema? En sovmorgon. Fyfan, jag hatar tidiga mornar. Daaaaaamn. Aja. Orkar egentligen inte tänka på skiten än.

Bestämde mej iaf för att ha kvar skorna. Kom på att det  var mamma som gav mej pengar när jag köpte dem, och lämnar jag tillbaka dem är det hon som får dem xD Och det har jag ju ingen glädje av! 

  
Tog en till titt på schemat och insåg att jag hade kollat på schemat för hela året. Kollade bara period A  nu, och måste säga att det ser faktiskt helt okej ut. Två sovmornar iaf, slutar runt två tre dagar och en 16 och... en 17. Har aldrig slutat så sent, tror jag :P Men det är bild då, lär ju få gå tidigare! Vad som är sååå dumt är att två gånger i veckan har vi lunch i 2 respektive 2, 5 timmar. Det är så onödigt. Dötid.

Vart tog solen vägen?

Det blev en trip till stranden idag (med Sara, Johanna, Sophie och Emma), precis som jag ville! Men ack, inte en lyckad sådan. Vaknade imorse och solen sken, klarblå himmel och gryymt varmt. Det bra vädret höll i sig.. tills vi klev av bussen vid malmsjön. Det gick inte många minuter innan himlen var HELT molnfylld, haha. STACKARS OOOSS. Men vi gjorde det bästa av det hela iaf, badade en gång, simmade ut till en sten en bit ut, bra jobbat tjejer ;) Hihi. Sen låg vi ett tag, lyssade på lite musik och sedan käkade vi. Efter det gav vi upp.. Haha. Då var väl klockan kvart i 2, tog 2bussen hem.  Det alla mest irriterade var ändå att när kom tillbaka till Södertälje var det sol och badväder igen?! Vilken tur man kan ha..

Bestämde att ikväll blir det singstarkväll också, mysigt, jag älskar singstar! Måste bestämma om jag ska ha de sablans stövlarna nu, för om inte så måste jag åka ner på stan right away! Gud vad jobbigt..  Iof sa min älskade bästa mamma att hon skulle betala halva. Och då blire ju bara 200 som jag får betala. Inte så mkt, kanske borde ha kvar dem ;D

Nu: Sminka.

PS. Jag är sugen på popkorn... DS.
PSigen. Igår var det en harkrank i min säng.. DS. (igen)

     

Sorgligt

Idag flyttade min kusin till Linköping. Helt skumt, kommer sakna honom. Han har liksom alltid varit around. 5 år.. är lång tid. Som Sara sa idag; ''De gamla tiderna är slut, nu har alla blivit stora och ingenting kommer bli som förr igen''. Mm, barndomen är väl typ slut... Rätt sorgligt. Kommer sakna allt kul vi jämt kommer på, Niklas skämt och alla fånerier genom åren. Detta är då andra kusinen (på mammas sida, pappas kusiner har jag verkligen inte koll på) som flyr stan. Haha, vem blir det härnäst? 

image518

mmm.

Fick just huvudvärk :( Och då slog det mej! Jag har inte haft det på länge.. Markant länge. Gud vad skönt! Håller jag på att bli normal? De senaste dagarna kanske har varit extra sköna :) Har faktiskt tyckt att de senaste dagarna / veckorna har kännts lite mer som sommarlov än de innan. Kan ju iof bero på vädret. Och känns som man har hittat på en del. Men det beror väl nog också på vädret. Finns alltid mer att göra när det är soligt. Regn förstör allt. Hoppas solen och värmen inte försvinner nu och förstör allt! Kan egentligen inte fatta det.. Sista året kommer nu? Sen då? Sen har man gått ut alla desa jävla år man måste gå i skolan. Visst kommer det nog fler, men inte precis på direkten iaf. Samtidigt som det är helt sjukt och skönt att skolan och gymnasiet är över så vet jag fan inte vad jag ska göra? Varken vad jag vill blir eller sysselsätta mej med tills jag blir det. Det är ju lite läskigt faktiskt.. Har i min ungdom velat bli fotograf, journalist, reseledare, advokat och dagisfröken. Är de jag kommer ihåg iaf. Reseledare skulle ju passa min linje bäst, iaf :P I italien kanske? :D Fan v nice, semester all the time.


Har nog gett upp det där med att se på film med Johanna nu, hon har inte ringt än och nu fick jag ju huvudvärk och så, så.. :( Får bli en annan gång.


Vet inte varför jag ska skriva det här, men skummaste saken hände. Jag hade inte pratat med en person på månader, så drömde jag om den inatt. Så sa den hej på msn idag! Skuuumt värre, är det ödet? Hahah. Det är verkligen ett sammanträffande iaf.


Idag blir det en CSIkväll, såg ett avsnitt nyss och nu kommer ett till snart! Har aldrig sett på det spec mkt men har fastnat på senare tider! Fastnar för allt i tv-väg, får akta mej så jag inte börjar kolla för ALLT på tv.


Men min älskade serietoplista ser iaf ut såhär:
1. OC / One tree hill

2. Prison Break

3. Desperate housewives / What about Brian / Alias


Sen har vi realityserierna:

1. Project runway

2. Top model

3. Idol


Promenad, minigolf och en fika

Det blev en riktig långpromenad. Cyklade någon gång vid kvart i tre och när jag kom fram åt vi lite glass. Gick vid kvart över tre och kom tillbaka strax innan fem. Var otroligt skönt och så varmt ute att vi både hade lust att bada när vi gick där nere vid minigolfbanan. Var ju molnigt imorse men sprack upp. Det är ju tropisk värme nu, tror det är om det är över 20 grader på natten som det räknas som tropisk värme. Det är sååå kvavt, höll på att smälla av när jag skulle sova inatt. Snacka bastu, kunde inte ens ha huvudet på kudden för det blev så varmt. Sen har jag märkt också att mina kläder här nere är typ fuktiga. Men nejdå, jag klagar inte på den tropiska värmen. Lite synd att det kommer liiiite för sent bara. Men bättre sent än aldrig ju.

När vi kom tillbaka med hundarna var vi ett tag hos Jenny och Fredrik som bor hos Marre (min moster) medan de är i kroatien. Lekte lite med Vilmer, älskade underbara barn! Men gud vad han äter, haha. Varje timme, förstår inte hur han orkar. Men det gör väl alla barn iof, tänk hur många ggr det är om dagen. Seeen var det mat at Sara's house, hade inte tänkt äta så följde med ner för att ta cykeln hem. Men pratade med min mor och fick reda på att vi skulle äta firre så då stannade jag på middag. :)

Trodde jag skulle ner på stan med Felicia men tydligen inte visade det sig, så då hänkade jag på på minigolf med Sara, min morbror och morfar. Haha, jag fick iaf 4 spikar :D Var kul, var första gången jag spelade minigolf där nere i sommar. Spelade ju i Danmark men usch där gick det INTE bra! Kom iaf på delad sistaplats med morfar, haha! :D Wiiiho, inte sämst iaf. Mamma och pappa kom cyklandes förbi också, kikade lite och cyklade sedan vidare till brunnsäng där vi skulle fika senare. Cyklande familjen är vi alltså :D Eller ja, förutom Linda, den latmasken åker moppe istället. Både dyrare och dåligare för naturen! Fy skäms, men oj vad skönt det skulle vara att ha det egentligen. Men då ska den ju faktiskt vara trimmad och inte gå i 10 i backar som Lindas, haha. Varför hade inte jag moppe? Kan ju fakitskt svara på det; För att vi hade moppepojkar istället, haha. Perfekt ;)

När vi hade spelar fikade vi som sagt litegranna, och sedan cyklade jag, mamma och pappa hem och fick sällskap av Sara som skulle till Sophie. Johanna ringde och ville se på film också, så ska väl kanske träffa henne snart tror jag? Får se hur det blir, saker har en tendens att ändrats snabbt nu för tiden. Imorn måste jag kanske ner på stan och lämna tillbaka stövlarna jag köpte för snart två veckor sedan.. Men kan inte bestämma om jag ska ha kvar dem. Åh, denna beslutsångest. Jobbigt, jobbigt. Får se vad jag bestämmet mej för.. Köpte ett par till skor samtidigt, svarta med hög klack och åh, ja superfina. Men frågan är när jag har tänkt ha dem, för det är endå rätt hög klack och det är jobbigt i längden att gå i hög klack. Men de var ju på rea, så ska nog behålla dem iaf! Men stövlarna, får se.

Blir det bra väder imorgon? Fick för mej att jag ville åka och bada. Och juste, bio med Sara naklas också! Imorgon kanske? Eller torsdag? Måsta ta ett snacka med na. ;D Har inte varit och badat en enda gång med Felicia och Johanna. Måste hända, innan sommaren är slut! Elin den jäveln är i Spanien, hur avundsjuk blir man inte på henne? Jag skulle ge mycket, myyycket för att vara där nu. Men nej, vi får vänta till novemberlovet. Kommer vi inte iväg då vet jag inte vad jag gööör. Men jo, det ska vi göra! Innan väntar bara en spruta.. Åh, hur ska det gå egentligen. Man ska ju iaf helst ta en spruta mot typ gulsot m.m. eller vad det är, men man behöver ju faktiskt inte. Jag tor jag hoppar :D Fast har tänkt lite och blir man sjuk och så måste man nog ändå ta massor med sprutor.. Så kanske är värt det ändå ::P

Johanna, du sa för en halvtimme sedan att du var på slutet av din gata, och att du skulle ringa när du kom hem.. Varför har du inte ringt? :O Kanske är du inte ensam? ... :O Hihi.

image496

    
     
    
    


Promenad

Nu ska jag cykla till den här snyggingen och gå ut med Ruben & Klas.

image495

De 50 bästa tjejfilmerna

Skum dag har det varit idag, det har varit himla kvavt och varmt men helt molnigt och inte många glimtar sol. Lite trist att det är varmt utan sol, för det gör ju att man inte kan åka till stranden.. Eller kan och kan, visst kan man ligga där men vad är det för meningn really? Nej.. Ingen strand utan sol. Så idag har jag sett på tv och slappat mest, sov till min förskräckelse till halv 1, nästan 12 timmar! Men jag sov nog ut från natten innan, då jag sov 4 och en halv. Har sett på reprisen av What about Brian och så såg jag ett 2 timmar långt program där de listade de 50 bäst tjejfilmerna. Det var lite intressant, skrev upp alla så jag vet vad jag ska hyra för filmer nästa gång ;P Var rätt många jag inte hade sett faktiskt. Jag kanske inte är så mycket för de där filmerna? Jaja, dessa var de iaf:

50. Sweet home alabama

49. Mystic Pizza

48. Mean girls

47. Bring it on

46. 10 things I hate about you

45. Hålla andan

44. Brudens far

43. Hur man blir av med en kille på 10 dagar

42. Never been kissed

41. Chocolat

40. Splash

35. Elmo's fire

34. Muriels bröllop

33. Wedding crashers

32. Pretty in pink

31. Stekta gröna tomater

30. Romeo & Julia

29. Mitt stora feta grekiska bröllop.

28. Före detta fruars klubb

27. Joy luck club

26. Notting hill

25. Bröllopfixaren

24. Clueless

23. Bodyguard

22. Födelsedagen

21. Fyra bröllop och en begravning

20.Stolthet och fördom

19. Working girl

18. Love actually

17. Min bäste väns bröllop

16. Jerry Maguire

15. Leagally Blonde

14. Snacka går ju..

13. Våra bästa år

12. Medan du sov

11. Briget Jones Dagbok

10. Thelma and Louise

9. Dagboken

8. Ömhetsbevis

7. Ghost

6. Dirty dancing

5. Sömnlös i seattle

4. När Harry mötte Sally

3. Blommor av stål

2. Pretty Woman

1. Stränder

Har nog sett lite mindre än hälften, tror jag. Har varken sett 1an, 3an, 5an, 7an, 8an eller 9an. De ligger ju ändå på top 10 så de borde man kanske seee. Får hyra dem nästa gång!

På kvällen idag kom Jenny & Fredrik med Wilmer och vi käkade gott, örtfylld fläskfilé. Efterrätt blev det också, glass och varma hallon. Haha, älskar att ha gäster! :P Vid halv 9 kom Felicia och vi kikade lite här på datorn innan vi började se på Rosa the Movie. :D Haha, men slutade kolla vid hälften och kollade på bilderna från Elins landställe istället. Väldigt många.. Ovanligt :D Följde Felicia till Bussen nyss, ska nog ta och se klart på Rosa. Imorgon, ja vad händer då? Kom just på att jag ska fråga Sara en sak :D

Godnatt.. Snart iaf

   
   


En lördag

Hello. Mitt inernet har varit sönder i sisådär en vecka, vilken nog har märkts i bloggen. Jag höll på att bli galen men medans jag var på Elins land tog min kära far tag i problemet och det funkade när jag kom hem!

Igår blev det stranden med Felicia, hennes mamma och hennes syster. Trist var det att solen gick i moln vid 3, och vi åkte hem. Käkade lite när jag kom hem och sedan cyklade jag till mina kusiner i Brunnsäng där min andra kusin var med Wilmer! Så jag agerade lite barnvakt medan de åt. Sara skulle till Sophie och jag skulle ju hem igen, så jag skjutsade henne dit. :) Gick in och sa hej till Emma och Sophie lite + familjen. Sedan sa jag hejdå men istället för att gå blev det lite lek med Emma och Emilia, Sophies småsyskon. :P (Känner dem eftersom de är Vickes kusiner..)
 
Seeeen cyklade jag hem och väntade förgäves på ett samtal. Så resten av kvällen gjorde jag inte mycket.. Men var så himlans trött, så det gjorde inte så mycket. Mamma och pappa var hos några kompisar och Linda är på en kompis landställe, så var ensam. Såg på lite One tree hill, as usual.

    
    

Sean Faris

image476

Yummie

Tre dagar

Hej! I torsdags var släkten här. Hade väldigt trevligt, vi grillade först, hoppade lite studsmatta, spelade kubb och avslutade kvällen med Poker. Lindas djur fick en hel del uppmärksamhet också. Linda gjorde hinder åt Kaninen och Philip aka. Grisen sprang omkring i trädgården, haha. Kubben gick rätt bra men slutade med att vår familj förlorade, men det var bara för att pappa och mamma var så dåliga. :P Pokern gick det däremot bra på, vann första omgången och fick en FÄRGSTEGE för första gången i mitt liv ;D

Igår var jag & Felicia på bio, vi åkte upp rätt tidigt och käkade lite och sen gick vi på Ciao bella. Var helt okej men inte bättre.

Idag har jag varit i Trosa med Mamma, Sara och Madde (Kusin + hennes mamma) Det var väldigt varmt ute så det var mysigt där, vi fikade och kikade lite i bodarna men som tur var var affärerna inne i ''centrum'' stängda, så vi slapp vänta på att mamma skulle kolla i tre år, haha.

Ikväll får vi se vad som händer.. Har en del att välja på. Beror helt på vad man orkar och har lust med :D

Done

I'm done with all of you. Förstår inte varför jag utsätter mej gång efter gång.. Aldrig mer, känns det som just nu. Vet ju iof att det aldrig kommer bli så, men jag önskar det kunde. Mår så mycket bättre utan.
----
Är ensam hemma. Familjen har åkt på middag hos kompisarna från Gävle. Kände inte för det och speciellt inte eftersom att Sofie hade åkt hem till Gävle. Vette fan vad jag ska äta till middag, de skulle grilla :( Men nått får jag väl hitta på. I värsta fall en macka, men usch, ingen middag direkt. Tänkte ägna min kväll åt mitt älskade One tree hill. Den boxen tillsammans med OC är.. obeskivligt bra. Funderar på att köpa Desperate Housewives och Prison Break också. Kanske Alias? Fast det har jag iof sett massa repriser av på tv. Damn att boxarna är så dyra bara, 500-600 är en del pengar. Men sen är det ju en del timmar att se på också.

Igår var vi hos Mackan, jag drack min Blåbärsvodka för första gången, det var gott som fan. Blandade med fanta och det smakade godis! Ingen äcklig bismak eller något alls, synd att jag inte köpte fler. Johan den jäveln gav oss dissen och kom inte, synd det. Men men, blev inte så sent, kom hem vid 2, Johanna skulle ju jobba. Singstar blev det lite av också, men kände mej väldigt out of shape pga av drickandet, singstar + alkohol är ingen bra kombination för min del. 

image473 
Sara och Sophie från igår