23.16

Idag efter jobbet var jag och Felicia i Stockholm på utklädnads-jakt. Och det slutade väl relativt lyckat.. men jag hann tänka att jag hatar halloween en hel massa gånger först. Det är kul att se alla andras utklädnad men inte lika roligt att tänka ut något eller betala en massa pengar för det själv. Klä ut sig e kul, men det ska ju vara något jättebra och uttänkt då, gärna som någon bara skänkt till en gratis. Utanför Butterick's var det till och med kö, så att det inte skulle bli för fullt där inne. Ganska smart av dem, men det kanske är så varje år? Jag har inte varit där på hur länge som helst innan idag.


Har sett Idol ikväll, och sen såg jag den här. Roligt!

Torsdag

Jag fick akut längtan efter julen när jag drack julmust tidigare ikväll. Sen läste jag i en blogg att det är julafton om mindre än två månader. Jisses, tiden går så jäkla fort alltså. Det är konstigt för hösten brukar vara så seg och deppig men senaste två höstarna, denna inräknad, har gått fort. Och inte alls speciellt deppigt. Och i helgen är det halloween och vi ska på halloweefest, men jag har ingen ork och fantasi till att försöka komma på något att klä ut mig till. Men jag och F ska till Stockholm imorgon och försöka lösa det. Kul med utklädning iallafall, och kul med hemmafest!

Jag har lyckats hålla mig ifrån att få veta vem som åkte ur Idol i fredags så nu ska jag kika på programmet och ta reda på det!

 
Jobbig förmiddag på jobbet....

Mitt i allt elände

 

Ikväll har vi ätit middag och sett på Standup på Olearys, Al Pitcher var där och det finns nog inget annat ord som beskriver honom bättre än cpkul. Hysteriskt rolig, man skrattar i princip hela tiden. Han är galen och störd och jättebra. Sen var jag hos frissan tidigare idag också, så nu är jag brunhårig. Och jag vet inte om jag är nöjd eller inte, jag orkar inte riktigt reflektera över det, för nu är det ju som det är. Och det finns vikigare saker än hår. Men helt katastrofalt är det ju inte iallafall. Tror jag.


Listening to the wind of change


Eh.. Senaste tre dagarna har varit lite som att leva i en mardröm. Det kändes inte verkligt och tiden stod still. Innan det var allt bra och vi hälsade på Linda i Norberg. Plockade svamp, kollade på hennes klass-konsert, åt god mat, var på grym teater, shoppade i Avesta, lagade tacos, spelade kort och myste. Och så fick jag se hur hon bodde och träffa hennes vänner. Sen blev det söndag och vi packade bilen för att åka hem, men då rasade världen lite samman istället och istället för hem så åkte vi åt andra hållet upp till Mora. Sov i min morbrors stuga i några dagar. Nu är jag hemma, och de andra är kvar. 

Repeat


Amanda Fondell - Det hon vill ha

Nu blir det måndagsmyys

Den här veckan började bra och kommer fortsätta lika bra. Måndagsmys hos Jesper med Two and a half men, glass och Hitta Nemo. Alltså Hitta Nemo.. Så bra. Man bara ler. Och skrattar. På onsdag ska jag äntligen till frissan, och lagom tills dess har jag börjat undra om jag verkligen ska göra det eller inte. Men det blir nog så ändå. Och på torsdag åker vi upp mot Norberg och kommer hem på söndag! Då håller vi tummarna för att jag inte blir ännu mer förkyld och hostig än jag redan är, för jag känner inte riktigt att en roadtrip + sova i rum med fler personer är det utlimata då.


Helgen,

 
 

Det har varit en braa helg, i fredags film hos Jesper, igår kalas för Jenny på dagen och på kvällen var jag och Felicia hos Alexandra och myste. Något som inte är lika bra är att jag gått och blivit sjuk, eller påvägen till sjuk iallafall. Fan vad okul. Orkar inte riktigt. Dagisbaciller.. Men kan ju vara glad att det är en förkylning och inte en magsjuka iallafall. Sov till halv två idag.. haha. Lycka till att somna ikväll.

Onsdagsbio

Det blidde inte riktigt som jag hade tänkt mig idag hos frisören, men kortare blev det iallafall. ''Nu är jag korthårig'' tänker jag, och så ser inte ens mamma att jag klippt mig .... Jag är inte korthårig, men med tanke på hur långt det var förut så känns det så. Nästa onsdag blir det ljusbruna slingor :) Längtaaaar. Hoppas att jag inte hinner ångra mig tills dess. Det är asnice att gå till min frisör för hon berättar alltid hur underbart och unikt mitt hår är :D Blont hår växer i vanliga fall inte såhär långt säger hon och jag har fin färg och bra kvalle på håret enligt henne.

Ikväll blir det bio! Vi ska se What's your number tror jag.

...

Usch vad jag hatar att vänta på saker, jag vill att min frisör ska ha tid för mig och mina behov IDAG. Jag behöver förändring nuu, och en klippning räcker inte. Kommer dö av otålighet till nästa vecka.. Dessutom är det jävligt svårt att säga när man kan när man har alla jobbtider på små lappar lite här och där. Känner att jag måste köpa en alamacka.


10/10/11



Idag har jag varit ledig, gillar lediga måndagar. Men jag råkade sova alldeles för länge..

Jag har precis beställt klipptid också! På onsdag ska jag klippa mig. Det är bra, att det är så snart, för två gånger de senaste dagarna har jag varit så nära att ta en sax och ta saken i egna händer. Men någon smart liten röst i mitt huvud hindrade mig iallafall, annars har det ju hänt förut att jag gjort det. Det brukar väl inte bli jättebra kanske. Nu längtar jag till onsdag, ny frill och ny längd. Förändring.

Lycklig lördag.

  
En riktig bra kväll med restaurangbesök i Gamla stan med mina fina flickor. Igår var jag och Felicia till Sara för att säga hejdå, lagom kul. Hur kasst är det inte att någon som betyder så mycket, som man tycker om så mycket och som man känt helt livet bor så långt bort? Sen på kvällen drog jag med killarna på Standup i vanlig ordning, för sjätte gången.


Oktober

 
 
 


Lycklig fredag.

 
Hade den bästa fredagen på länge den här helgen då Sara kom hem från Göteborg några dagar. Vi fikade hos moster och träffade kusiner och kusinbarn, var ute på promenad, iväg till Musikaffären, kollade på fotbollsmatch, blev bjudna på trerätters och kollade Idol.


High up above or down below

 
I helgen var min syster hemma som sagt. Hon har det helt underbart i Norberg, pluggar musik och har startat en band: Tacksomfan. De hade sin första spelning i helgen och det gick jättebra. Och på torsdag, i övermorgon, kommer Sara hem över helgen. Yeeeeeey.


Cause you know i'd walk a thousand miles





Jag har städat halva dagen idag och det har nog inte varit såhär städat i mitt rum på flera år, helt allvarligt. Sen att det kommer vara stökigt igen efter en-två dagar är en annan sak.. Just nu ser det iaf perfekt ut och det är det som räknas. Undra när jag tänker få tummen ur arslet och framkalla alla bilderna till alla mina ramar.


är det lungt om jag kallar dig baby?








Follow your heart

Deeet har varit en ganska så bra helg, igår förfestade vi i Nykvarn med några trevliga killar innan vi drog in till Södertälje för att gå ut på 550 och se Newkid. Som spelade tre sekunder och sen var det klart. Ingen vidare utgång för min del.. Men mycket trevligt i Nykvarn, och taxiresan in var nog kvällens höjdpunkt.

Och idaag, gissa vad jag gjort idag? Jag kunde ju inte missa standupen hur bakis jag än var. Idag var Al Pitcher där, han e väldigt bra och crazy.

 
Idag kom min älskade mamma hem från en kryssning och hade med sig den här fina presenten.