Hallådär



Låt


Kate Voegele är så jäkla bra.

Tröttsamt

Igår invidge jag min nya solstol! Köpt på Jysk för 500 kronor. Jäkligt dyrt när man tänker efter.. Den funkade bra iaf! Men det blev sjukt tråkigt att ligga där enam i tre timmar. Inte ett skit att kolla på. Blev rastlös. Började hoppaomkring. Nejdå. Men jag satt inte still iaf.. Blev skitvarmt också men som tur är har min kära far köpt ett nytt munstycke till vår vattenslang, ser ut som ett duschmunstycke. Men jag skulle vilja ha en vattenspridare. A la när man fortfarande var liten. Eller helst vill jag ha en pool. Vi är poolvakter, woho skulle man kunna tänka, bara det att de inte startat poolen i år, för innan de (våra grannar alltså) åkte så var det så dåligt väder, så det fanns ingen anledning. Så nu är vi poolvakter men kan inte bada i poolen. Att starta den kostar tydligen en massa pengar. Fan.

Jag har precis ringt till doktorn. Mitt stammis-ställe här i stan. Jag har ju tjänat ihop till ett frikort nu som gäller till i oktober. Jag har fått tillbaka mina svinkoppor (ärjagrättsäkerpå) plus att jag har fått ögoninflammation igen. När ska alla diseasesarna lämna mig ifed? Min mamma bli ruinerad av alla medicin hon måste köpa till mig.

Inatt kunde jag inte sova för att jag hade världens magknip och knappt kunde andas normalet pga. det.
Vad kom det ifrån liksom?

Trött man blir..



Yesterday

Shit alltså. Kunde man radera gårdagen skulle jag göra det. Allt blev bara så jävla fel. Hade visserligen trevligt hos Felicia med henne, hennes mamma, hennes syster och Sara. Åt jordgubbar, melon och drack lite (mkt). Men sen gick allt bara åt helvete.. Typ.

Och fan va varmt det är idag. Jag har ett rum i källaren och tackar gud för det, skulle avlida om jag bodde där uppe. Men nu börjar det till och med bli varmt här nere! På vår altan går det inte ens att vara, där var det 38 grader för några timmar sen! Och det var i skuggan. Vet inte om det är så men detta känns nästan varmare än Rhodos?

Och jag har myggbett precis överallt över hela benen.









Trosa

Igår åkte jag, Sara och Felicia till trosan. Typiskt nog hade vi alla huvudvärk, så ingen var riktigt på g. Vi skulle äta middag på en restaurang men allt var ju helt fullt eller sjukt dyrt, så det fick bli en räkmacka istället. Den var också skitdyr. Efter det ställde vi oss och kollade efter Frida, som skulle springa loppet. Stod jättelänge och höll nästan på att ge upp hoppet när hon till slut kom! Haha, alla skrek men Frida var så koncentrerar så hon såg oss inte :( Haha.. Sen snackade vi lite med några kisar och sen åkte vi hem. Kändes jättetrist att åka hem med tanke på att det var jättemånga vi kände på Tullen, men men.. Sara skulle jobba dagen efter, Felica hade varken leg eller pengar osv. Får bli en annan gång : -)








Overkligt




Vissa saker är bara så jävla svåra att förstå..

Torsdag

Idag har jag ÄNTLIGEN tagit tag i mitt bombnedslag till rum. Jag började verkligen må dåligt över hur det såg ut här, o funderade på om det var det stökigaste någonsin. Jag har skurat och dammat och dammsugit och vädrat och fixat. Bort med resväskan och i tvätten med alla smutsiga kläder.

Men först var jag på stranden. Och efter tog jag ett lååångt bad.
Sen satte jag igång.
Och nu går det att trivas här igen.

Imorgon hade vi planerat in stranden som vanligt men kom precis på att vi kanske borde ta en vilodag från det. Så jag ska nog ta mig ner på stan och kolla lite på rean. Eller hålla i pengarna och stanna hemma. Får se. På kvällen ska vi till trosa och äta middag och se på när Frida springer loppet ; -) Haha. Och kanske träffar vi på några vi känner.

Jag har haft ont i halsen i 10 dagar nu. Jag ska nog ta och gå till doktorn, jag har ju fått frikort där nu när jag har varit där så många gånger. Så nu är det gratis! Woho.

Scrubs nu!


Solnedgång

Jag försöker verkligen komma i säng så att jag inte ska vara helt död när klockan ringer på morgonen o man ska upp till stranden, men lyckas aldrig.. Imorgon blir det malmsjön igen, det var där vi trivdes bäst helt enkelt. Vi har värvat Martin och Alex då : -)

Ikväll har vi haft det mys vid minigolfbanan. Solnedgång och sånt.















Frukt!

Idag hade vi fruktbuffé på stranden. Sjukt gott.
Vattenmelon, bigarråer och jordgubbar.

Idag fick vi även med oss Elin och Siri. Dock inte Sara, som jobbar. Stackars henne i detta väder..
Vi läste i Metro att det kommer bli 30 grader varmt i slutet av veckan. Vaaaarmt. Tycker gott och väl vi kan fortsätta ha den här värmen som vi har nu, den är mer behaglig än supervarmt.

Har pecis varit och handlat med mamma, och nu börjar det lukta grillat här...



.

‘Cause lately you make me weaker in the knees

Sommardag

Jisses vad trött man blir av att ligga på stranden i flera timmar.. Eklundsnäs var bra men vattent var lite äckligt. Visserligen är alla vatten i sverige äckliga om man jämför med Rhodos vatten, vilket vi gör hela tiden. Om det bara kunde vara turkost genomskinlig underbart vatten i sverige.. Men icke.

Kanadagäss är inte trevliga varelser. Som tur var var Sara beredd med strandtennisracketet.

Nu ska jag övervinna tröttheten och sedan åka ut till Enhörna, till Philip som är ensam hemma.
Grill, jordgubbar, kubb, dricka, sommarkväll. Kan det bli mkt bättre..


Ett herrans liv


Heavy shit

Beachen

Idag har vi hängt på stranden : -) Svängde förbi Ellbe o köpte mackor, sen åkte vi ut till Malmsjön. Sara hade innan konstaterat att ''det kommer vara så mycket folk, vi kommer inte få plats o kasta fresbee''. Haha, sötnos. Det var väl sisådär vi och några få andra utspridda över stranden när vi kom. Kom lite fler under dagen, men absolut inte fullt o plats till att kasta freesbe fanns det gott om ;) Träffade på Frida, hennes bror och hans tjej så vi satte oss med dem, jag träffar verkligen på Frida överallt. Men det är alltid lika trevligt!

Vi planerade in Eklundsnäs imorgon med henne. Dvs om vädret håller i sig. Men det ska det va?

Får inte glömma att årets första dopp (i sverige) togs idag. Det var rätt kallt, och rätt dumt, iaf av mig, som är sjuk. Men det kändes ju nästan skamset att åka hem från stranden utan att ha badat. Men nu är det gjort! Årets första dopp 22a juni. Är det sent? Jag har inte riktigt koll. Brände mig gjorde jag också.





Lördag20/06

Hellu! Igår var verkligen inte den gladaste dagen i mitt liv. Men idag känns allt så mycket bättre : -) I lördags hade vi en väldigt mysig kväll, började med att jag och Felicia åkte och käkade hos Sara. Grillat! Smakade gott det. Sen tog vi med oss en filt och åkte ner till mälarbadet. Där satt vi ett tag i solen, dock var det allt annat än fridfullt då vi blev anfallna av änder. Haha, galna. En lugn liten and fick lite godis också. På vägen hem gjorde vi ett stopp vid Ellbe o handlade vindruvor och lite mer. Hemma laddade vi upp med lite ljus och ost,kex,te osv. Riktig myskväll. Sen kom Johanna och David o vi spelade lite spel. Vid tolv gick de andra hem och jag träffade marcus, tom och emil litegrann. Och Jackan såklart. Smurfhits, poliser och däckskrik ;D






Haha, fick med Felicias reaktion på änderna som hoppade upp mot oss på bryggan;) Hon älskar fåglar.









Låt


En väldigt bra sådan..

Australia

Jag måste ju nästan berätta att problemet med youtube som jag haft i några dagar nu helt plötsligt löste sig av sig själv. Fattar ingenting, men men. Det var när jag skulle visa Felicia hur det såg ut, 'det står bara blabla' o så tryckte jag upp det, tror ni inte det funkar då? Typiskt. Men jävligt bra. Så då var det ur världen.

Igår joinade jag mamma, pappa o morbrors familj på altanen och smakade lite midsommarmat, bara för att. Kändes tvunget att äta lite sån mat på självaste midsommarafton. Sen arrangerade jag en femkamp som ingen inklusive jag egentligen ville göra. Det där midsommartvånget igen kanske.. Men som tur var började det regna och så ringde Felicia och sa att hon skulle komma o hämta mig, så vi slapp. Jag o F köpte mat och sen såg vi Australia. Filmen är lång och möjligtvis lite seg i början men.. den satte sina spår. Jäkligt bra. Lille Nullah gör hela filmen. Sötare unge får man leta efter!

GLAG MIDSOMMAR!


Inte för att den är överdrivet glad för mig, men det kunde ju varit värre. Jag kunde haft cancer eller något annat hemskt. Btw, visst är jag fin i rosa klänning, flätor och gympadojjor? Mycket passande.

what to do, what to do

Suck.. Kan inte se på youtubeklipp. Blir så trött... Händer alltid konstiga saker för mig o jag har aldrig någon aning om hur jag ska lösa det. ''Hej! Du har antingen inaktiverat Javascript eller så har du en gammal version av Adobes Flash-spelare. Hämta den senaste Flash-spelaren. '' Så står det. Och jag har kollat att Javascript är aktiverat, och laddat ner senaste flash. Vad ska jag göra nu liksom???

Middag och fest, stod på schemat idag. Men vaknade upp och mådde inte det minsta bättre och det gjorde inte Felicia heller, så nu blir det köpmat och film istället. Inte mig emot!

???

Hjälp mig någon? Om man har råkat inaktivera Javascript, hur gör man för att aktiveta det igen? :-(


Bättring

God dag kära ni. Min ögoninflammation har lagt sig... Det har även mitt halsont. Bara huvudvärken, hostan och nästäppan som måste försvinna till imorgon nu då. Jag försöker ta det så lugnt som möjligt men blir så jäkla rastlös. Men orkar ingenting ändå, så. Helt sluuut. Snälla jag vill ha ork till imorgon? Jaja, vi får se hur det blir.

Jag har läst i min bok som jag började läsa på Rhodos idag. Den heter 14 år till salu och är en hemsk sann berättelse om en 14årig tjej som blir våldtagen och sen börjar sälja sin kropp. Fattar inte att det jag läser verkligen har hänt, så hemskt.

Jag har lagat middag idag, typ. Även fast jag mådde skitkass stod jag och rullade bacon runt kycklingar med fetaost i. Men det blev ju så gott! Min favoriträtt.

Kul.

En bild från Rhodos:

Hallelulja

ÅÅÅÅH. Jag blir galen.. Jag  håller på att få ögoninflammation.

Jävligt roligt.

För er som inte haft det så kan jag berätta att känslan av att ha grus under ögonlocken är sjukt skön. Att hela ögonhålorna värker är också en underbar känsla.

Veckans roligaste dygn

Godmorgon. Har jag sagt att jag är sjuk? Sista dagen på Rhodos var jag tvungen att gå hem från stranden vid två för att jag hade migrän. Det roliga med det hela var att vi inte hade något rum kvar, det hade vi ju lämnat klockan tio på morgonen när vi gick till stranden. Så jag fick trängas med mig själv och min resväska i duschrummet, hyperventilerande och det kändes verkligen som att jag skulle svimma när som helst. När jag var klar fick jag släpa mia tre väskor upp, varav en vägde 20 kilo och sedan sätta mig i baren där på hotellet. Eller ja, inte i baren men vid baren där i krogstolarna. Där fick jag sitta med endast min hotellfrukost i magen, för bara tanken på en Giros chicken (dagliga strandmaten) fick min mage att vända sig ut och in. Och jag hade så fruktanssvärt ont och mådde så illa så jag satt där in public och grät. De tror väl jag är bakis, tänkte jag hela tiden. Haha... Sova kunde jag inte, hade ju inget rum. Gå och handla en yoghurt  att försöka få i mig kunde jag inte heller, för orkade itne släpa på packningen. Ett äpple och en banan som jag hade köpt tidigare lyckades jag få i min plus fyra stycken migräntabletter. Orkade inte läsa, lyssa på musik eller något. Satt där och stirrade i 3-4 timmar innan Sara och Alex kom från stranden. Då hade jag på nått vänster lyckats somna i sittande ställning. Haha.. Med väskorna bredvid mig där vem som helst hade kunnat gå och plocka precis vad de ville ha. Mådde helt okej på kvällen men på flygplanet slog illamåendet till och jag kämpade för att inte behöva ge flygplanstoaletterna mitt maginnehåll. Preics när jag bestämde mig för att nej, nu går det inte längre, så tändes den där bältesskylten. Haha, ironi... Så det blev arlandas toaletter som fick ta smällen istället! Fan va vimmsig jag var i huvudet. Måndagen hade jag hög feber och kände mig totalt orkeslös. Nu har det hela gått över i halsont, huvudvärk och hosta.

Frågan äääär... är jag frisk till på midsommar?

Tisdag med sol

Tudilu! Idag skiner solen. Nice, men jag känner mig lite antisol just nu så jag håller mig inne. Har fått nog av det känns det som just nu. Men sol gör en glad så det är ju bra iaf.

Jag kom precis hem, jag och Felicia har varit hos Sara där Alex också var och hämtat Alex bilder. Nu har jag alla bilder, räääätt så många. Ska göra lite lunch så snart min syster har stekt klart sina pannkakor. Sedan ska jag nog fixa lite med en liten film. Haha, vi regisserade en liten film när vi var på Rhodos nämnligen. Den är inte mycket för världen, men så roligt som vi hade är vi gjorde den tror jag inte jag hade på hela veckan. Den handlar om en cowboy, en kalkon och en häst som heter brunte.

Vad gör alla på midsommar?

Här är cowboy(girl)en.

Studentdagen

Förra fredagen (5e juni) tog min kära kusin studenten. Först var vi nere på stan för att kolla på dem, sen hängde jag med Johanna mfl för att se när de åkte flak ett tag och slutligen väntade jag in Sara och så kom mamma och hämtade oss. Åkte hem till hennes mottagning där det blev fika, mat och grejer. Johanna kom och lite senare åkte jag och hon hem till mig och jag bytte om. Elin, Johanna och Micke hämtade oss och så åkte vi hem till Sara igen och förade lite. O så kom Alex. Linda ställde upp med gitarren som vanligt, älskar våra gitarr-sång-förkrök! Ville inte att det skulle ta slut.. Men vi skulle ta kvart över tiobussen så det gjorde det ju, och vi sprang till bussen. Alltid springa till bussen.. Varför blir det alltid så? Tiden går så fort när man dricker så helt plötsligt är klockan en minut före bussen går. Och så springer man. Och varje gång hoppas man att man inte ska ramla och bryta benen.

Så åkte vi till Ragnhilds skiva på Olearys. Hade en rolig kväll! Jag och Johanna körde lite Barbie och ken-sång och hon lärde mig även spela Black jack. Har verkligen försökt fatta det där spelet hur länge som helst, men ingen annan än hon har kunnat förklara så jag fattat. Hon dubblade iaf sina pengar och köpte sen en breezer ;p .. Duktigt! Jag blev imponerad ; -) Och klockan tolv hurrade vi för henne eftersom hon fyllde 19. Sen blev det lite dans m.m innan Micke kom och hämtade Elin och mig. Blev donken och fyllekäk innan de skjutsade mig hem.

Bra dag!! Regnet höll sig borta från studenterna, skönt för dem. Jag fick dock köldskador när jag stod ute i timmar för att se på dem. Men ska inte klaga, jag hade iaf inte kort klänning och bara ben. Å andra sidan stod jag inte heller o hoppade o blev varm på ett smockat flak.

Så grattis till studenten Sara och Alex (mfl). Även till Johanna som tog den 12e när vi var på Rhodos ♥

Dagen




































Kvällen












En bild


Skönt att ha dig hemma med oss igen. ♥

Hemma

Jag är hemma. Och jag mår inge bra. Orkar inte just nu, hejdå


Rhodos baby ; -)

Tjaaaa. Vi har precis besokt "systembolaget" har, ja sa heter det. Dagen har spenderats pa stranden med turkost vatten och steeekande sol. Ikvall blir det fest!!!!


Hehehe.

Haha..... ''Jag ska sova minst 5 timmar''. Yeah... Right. Nej nu är klockan halv ett och mitt alarm ringer om två och en halv timme. Och är ännu inte helt klar. Har kommit fram till (som så många ggr) att packa är inte min starka sida. Fyfan alltså.

Vilken dag. Började med att jag vaknade och insåg att jag hade fått tillbaka samma skit som jag hade för ett tag sedan. Då jag käkade antibiotoka och inte kunde gå ut på ett par dagar. Fick en akut tid på sjukhuset, ny antibiotika utskriven.

GODNATT, ses


Torsdag!

Jag är verkligen på sämst humör. Av en hel del anledningar. Just nu känns absolut ingenting roligt. Imorgon känns inge kul, rhodos känns inge kul. Sommar känns inge kul, kreta känns inge kul. Det mesta känns hopplöst.

Låt denna känsla gå över till imorn..

Eller jag vet att den kommer det. Och på tal om ingenting, snacka om att man aldrig lär sig. Man kan göra 'misstag' hur många gånger som helst utan att lära sig. Man tycker ju att man borde sträva efter ett tillstånd då men är som lyckligast, me icke. Då ska man krångla till allt igen, som vanligt. Jisses alltså..

Och till råga på allt så har jag handlat upp pengar jag inte har idag. Shoppade loss på Vila för över 1000 spänn. Ligger lite back nu. Men det var fina kläder ska ni veta. När jag kom ner på stan var studentfirandet i full gång. Jag ställde mig och kollade, tänkte ''Är Johanna här tro? Nej hon jobbar nog..'' Och vem ser jag i nästa sekund om inte Johanna? I sällskap med Anette och Cattis. Vi stod där ett bra tag och varje gång ett flak åkte förbi fick jag rysnignar. Stämnigen är så underbar.


Drip drop

Rätt okej jobbdag idag faktiskt. Skumt väder dock, gick från regn till bara mulet till regn till mulet till sol. Man är så himla rädd för regn men är man ute med regnkläder är det faktiskt ganska härligt. Visserligen mindre härligt när man kommer in och är blöt in på strumporna.. Men det får man ta.

Efter jobbet kom jag hem och började, trot eller ej, att packa lite smått.. Eller, jag la inte ner några saker i resväskan, men la fram de kläder jag ska ha med mig. Och slängde de smutsiga jag ska ha med mig i tvätten. Känns jävligt bra eftersom jag alltid är ute i sista sekunden. Jag ska inte, som förra gången, vara uppe till fyra och packa, sova i en halvtimme och sedan gå upp för att åka till flygplatsen. Nej jag ska gå och lägga mig i tid så jag får sova minst 5 timmar (dvs runt kl 11). Fast 5 timmar är ju inte heller så mycket.. Men mer än en halvtimme. Mådde skapligt illa då kan jag berätta. Tjurig blev jag också.

Nu ska jag se klart på på Greys, sen sova.
Imorgon ska jag jobba, till doktorn och sen till stan.
Sen ska jag be till väderguden att vi får sol och 25+ på fredag : -)


Tisdag på stan

Tja. Idag har jag spenderat större delen av dagen på stan. Mötte först Sara och Alex på Nancys, käkade och kollade i taxfreekatalogen. 8 liter sprit ska beställas, haha.. Taxfree is the shit. Sen fortsatte Sara och jag utan Alex, gick lite ärenden, kollade bikinisar och så. Växlade pengar gjorde vi också.. Wiho. Jag hittade en del kläder, ett halsband och ett par solglasögon också. När Sara sprang till bussen letade jag studentpresent till henne,  hittade en från familjen men orkade inte leta mer efter en från mig så det får bli senare i veckan.. När nu det ska bli, jobbar sju/halv åtta till fyra två dagar i rad nu och sen är det ju fredag. Får hoppas att huvudet mår bra efter jobbet så att jag kan ta mig ner på stan.. För att gå och leta studentpresent till henne på fredag förmiddag känns lite för mkt i sista sekund..

Har suttit och försökt beställa taxfreevarorna större delen av kvällen, men sidan segar så jävla mycket så det går inte. Börjar jobba halvåtta imorgon som sagt, och om man ska ringa och beställa är det mellan 8-12, sen är det försent. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra, få hoppas på att jag kan få en liten rast så jag hinner ringa. Typiskt att man ska vara ute i sista stund som vanligt..


Lönehelg

Lördag kväll var pizza, förkrök på min altan och Olearys. Mycket lyckat alltihopa. Ganska glest på Olearys men det störde inte mig, så länge det finns trevligt folk att umgås med klagar man ju inte. Kvällen slutade med att vi gick hem till mig, E bärande mina skor och jag i nylonstrumpor. Flashbacks till den gången jag, Jesper, Sara och Felicia gick till bussen i Vaxholm. Inge blåsor denna gång, dock. Som tur var.






1 maj

Idag fyller Vilmer två år. Det firade vi igår på deras altan.

- Hur mycket fyller du då?
- Två (visar med handen som alla barn när de säger hur gamla de är/fyller)
- Oj, då blir du ju jättestor! Vad får man göra när man fyller två då, får man vara uppe längre på kvällarna?
- Man får tåååtaaaa!











Fredagskväll vid Aspen

Ifredagskväll hade vi en helmysig kväll vid Aspen i (utanför?) Hölö. Fiskade, grillade korv, badade (badandet stod marcus för). Gitarren var med och även mina små mobilhögtalare. Jag var rätt skeptisk till fiskandet innan men fastande för det och fick den första fisken! Haha, en liten mört som blev mobbad för mörtar är inget att ha och de kan man inte äta, sa de :( Men jag var stolt över min mört. Släppte i den i vattnet efter ett tag, fast hur kul är det för en liten mört att simma omkring och ha ont i munnen efter kroksåret?

Sen fick Johanna en abborre och de var visst något att ha, så den slog Emil i huvudet (tusen ggr innan den dog), sen sattes den på en pinne och eftersom ingen ville rensa så grillades den hel. Tills Johanna tappade den i elden där den sakta men säkert blev en kolbit.. Hehe! Jag har nu alltså upptäckt att det är roligt att fiska. Nu gäller det bara att fixa ett metspö (för annat är inget att ha) och en båt har vi ju redan! Så ska vi fiska i sommar, Sara. Du, jag och båten. Och några maskar. Sara, du står för påsättningen? : -)




















Bal på slottet





















I fredags hade Sara, Alex, Jessica och resten av Ragnhilds treor bal på Taxinge slott. Träffade dem hos Sara innan för att agerade lite fotograf för att sedan agera chaufför och skjutsa ut dem. Men inte hela vägen, nej för sista vägen åkte de båt ;) Inge snack om vilka som hade det mest spektakulära sättet att komma dit på..

Måndag

Mamma kom in och väckte mig på sin rast idag. Klockan ett. Jag måste vara jäkligt trött som sov i 13 timmar. Men visserligen fick jag inte så mycket sömn i lördags natt så sov väl för två nätter nu...

Facebook verkar ha problem just nu, iallafall på min dator. Segar som bara satan.. Inte så för någon annan?? Blir ju galen när jag fått melj o skit o så kan jag inte ens läsa det.

Idag har jag ägnat mig åt att skriva packlistor. Har kommit på en massa saker, nu gäller det bara att få ner allt i en väska. Så har jag sett Talang, också. Trollkarlen Charlie Caper och Pianisten David Movsesian som gick vidare var hur duktiga som helst.

 


Vilket veckoslut vi har framför oss.

På fredag tar Sara och Alex (mfl) studenten.
På lördag fyller Johanna år.
På söndag åker vi till Rhodos.

De andra dagarna kommer bestå utav jobb, packning, planering och shopping.
Solning också kanske?