Something borrowed

Ikväll har vi varit på bio och sett Something borrowed, som var en helt okej kul men ganska medelmåttigt bra film. Jag vill ju ha jättebra. Jag vill se Grown ups som alla säger är jätterolig. Så det ska jag nog göra någon dag framöver.

Vilket bra vecka det har varit hittills!!

Nog sommarns bästa. Man måste leva i nuet och uppskatta det som händer just nu och inte tänka på saker som ska komma. Gör jag det dör jag typ.


Geni

Blev lite ändrade planer igår så jag och Sara drog hem till Jesper och slog honom och Simon i Geni där istället. Det gjorde vi faktiskt.. Sen pratade vi i timmar ute på hans altan med ljus som hela tiden ville blåsas ut av vinden. Himla mysig och bra kväll.








Malmsjön,


Idag ringde Sara och väckte mig vid elva och sa att vi skulle åka till standen. Både smhi och yr.no lovade regn men vi åkte ändå och fick lite mer än två timmar med helt okej solväder innan regnmolnen kom iallafall. Ikväll är våra föräldrar i Gävle så ska passa på att bjuda hem ett par trevliga killar och spöa dem i diverse spel ;)

Grillad fångst igårkväll.


Göös.. Jag har fått mersmak på att fiska!! Det är ju jätteroligt.


Två bra dagar


Har haft två jättebra dagar med Saras familj och min idag och igår. Igår åkte vi upp till Stockholm och fikade vid Kungsträdgården, vidare därifrån till ett ställe på Strandvägen för lite dricka och så avslutade vi vår lilla runda på Djurgårdsbrons sjöcafé. Där åt vi middag i kvällssolen, åtminstone var det sol ibland... haha. Sen tog vi färjan i solnedgången över till Slussen och gick igenom Gamla stan. Idag har vi varit ute med båten och solat, badat och fiskat. Solat de få gångarna solen var framme iaf.. Jag fick en sketen liten abborre på hela tiden vi fiskade medans de andra fick napp hela tiden, fattar inte? Jag verkar inte ha tekniken. Nu gungar det när jag sitter här i sängen, mitt balanssinne måste vara väldigt känsligt..

Note to myself..


Tror du att ensamhet kan dölja vad du känner? göm dig, så får du ingenting.

The best is yet to come

Jag har precis packat bort resväskan, rekord tror jag, så här snabbt har jag aldrig tagit bort den efter en resa. Sen har jag hängt massa kläder på mina nya galgar och mördat en spindel. Nu ska jag prova mina nya högtalare som jag köpte på Onoff's lagerrensning!!


Ikea,


Huvudvärk, skoskav och trötthet efter en jäkla massa timmar på Ikea.. Linda handlade en massa inför flytten och jag fick med mig ramar, galgar och en kudde hem. Vad jag egentligen ville få med mig hem var en byrå och ett soffbord. Om man ändå var rik..

Har precis färgat Saras hår,


och det blev inte grönt!


Bäst.


En vecka senare.


Hemma efter en galen och underbar vecka i Visby. Har hunnit äta grillat här hemma, kramat på mamma, kollat igenom alla de väldigt många bilderna från veckan och sett på Uptown girls. Dakota Fanning är helt otrolig, jag blir så imponerad av att en nioårig liten tjej kan spela så bra som hon gör i den filmen. Grym!! Nu ska jag leta reda på en bra film att se. Känns ensamt, tomt och konstigt efter en veckas kul med mina tjejer.. ♥

Gotland en vecka.





2010

Gotland

Nu är klockan två och jag har inte packat färdigt. Men nu orkar jag inte mer så nu går jag och lägger mig. Vi åker vid halvelva så jag hinner fixa lite imorgon också.. Roliga är att jag har massor kvar som ska ner men ingen plats kvar i resväskan. Hur fan ska det gå..


Kalastorsdag

Idag har vi firat att madde fyller 47 hemma hos familjen sjökvist, med fika och ballonger. Senare har felicia varit här och det var verkligen på tiden för jag har saknat henne.

 


på fredag på fredag på fredag








Allsång på skansen

Igår var vi uppe på skansen och såg allsång med en grym veronica, en snygg måns och en helt otroligt söt sara vargas. Kunde inte bli annat än bra. Och så lite middagspicknick innan sändning. Korv med mos. Bra grejer. Kvällens enda besvikelse var att veronica inte kom ut och sjöng fler låtar efter sändningen. Väntade lite förgäves där. Men men, fick iallafall höra Jag kommer och Välkommen in. Och måns sjöng ju också, så det var lungtändå.
























13 juli

Började dagen med att sola och äta hallon ur häcken till frukost. När solen gick i moln gick jag in och tog det lite lugnt, såg på Pretty little liars och kollade runt lite. Så kom jag på att jag inte har så himla mycket tid att gå på stan tills vi åker på lördag så jag hoppade in i duschen och skyndade mig ner på stan, hade ungefär en och en halv timme tills de stängde så jag hanninte med så mycket.. Men fick med mig en fin klänning, ett linne och lite smått jag behövde hem iallafall. Glömde typ det viktigaste så jag måste ändå ner igen.. Jag har åkt på en superskön huvudvärk nu.. inge vidare. Sitter och kollar på fotbollen som tyvärr inte går så bra. Ska övergå till Pretty little liars istället.


Stockholm i mitt hjärta


Lindas studentdag, del fyra
























23.50

Idag har jag storstädat tills klockan blev väldigt mycket, då såg jag Pretty little liars (en väldigt bra ny serie) och nu har jag catchat upp med lite bilder på facebook och ser på livesändning från röda mattan, Harry potter och dödsrelikerna 2. Jag kan inte vänta tills jag får se den senare i veckan. Sista filmen, sorgligt


11.07.10


Idag är jag glaad, fastän det är söndag. Ingen söndasångest har infunnit sig eftersom det är sommar,sol och ledigt. Imorgon kommer Sara hem och sedan väntar en bra vecka som slutar med att vi åker till Gotland. Efter två-tre veckor utan att ha träffats för att alla varit på olika håll så ska det bli så underbart att åka vi fem och umgås en hel vecka.


Ceasars
















Snart så


Weekend,

Men oj vilken bra helg jag har haft, det hade jag inte räknat med för några dagar sedan.   I fredags samlades släkten på Ceasars och firande semestern, det var trevligt och gott. Vidare till Barolo för lite dricka efter det.

Igår blev det sol och bad vid malmsjön på dagen innan jag fixade iordning mig och mat för att möta min kusin och hans vän och åka till Mariekväll. Spelade kubb, grillade, drack och hade det mys. Lyssande på en trubadur gjorde vi ett tag också, vi lånade honom från ett annat gäng en bit ifrån. Han sjöng Halleluja och man kände att livet var allmänt bra då.

Vid elva drog jag vidare hem till Jepser och såg skräckfilmer med honom och Simon, Dead Silence och The Rite, ingen var väl sådär jättebra men jag skulle nog säga att Dead Silence var bäst. Det var superhärligt att passera en kyrkogård när jag gick hem sen..    Nej det var inte så farligt, inte en död eller levande i sikte. Eller docka..


















..


Denna som går på repeat här just nu.

Torsdag,

Jag har pressat lite för mycket på stranden idag känner jag, så nu sitter jag här och
det känns som jag är en eld. ''Du ser ut som en eld också'' sa Linda, heheh... I Sverige behöver man ingen solkräm tänkte jag, men ack så fel jag hade. Vi var på Brandalsund idag jag, Elin, Lisa och Danne. Nu känner jag inte för att vara i solen på minst en vecka.. Men hoppas den känslan går över till imorgon.




Idag,











Idag hämtade jag upp Elin så åkte vi till Näsets udde och badade. När vi kom dit kom vi på att vi hade glömt handla lunch så vi åkte till Willys och till Tidermans och köpte mackor och bullar, sen åkte vi tillbaka och när vi precis hade slagit oss ner kom jag på att jag hade glömt mina bikinibyxor. Man kan ju inte glömma bikinibyxorna, så himla onödigt... Som tur är skulle Elins pappa cykla ut och ta ett dopp så han tog med sig dem. Efter stranden fortsatte vi sola i Elins trädgård och gjorde korsord i skuggan, hängde i dersa hängmatta också, det var ganska underbart. Jag vill ha en hängmatta.

Min favorit just nu,


Kötta längst fram,

Idag vill jag väldigt mycket. Jag vill till Allsång ikväll då Håkan Hellström och Ulrik Munter kommer. Och jag vill så himla mycket till Allsång nästa vecka då VERONICA kommer. Allra mest vill jag på hennes konsert i augusti som min lillasyster köpte biljetter till igår. Jag måste bara hitta någon att gå dit med, annars får jag gå med Linda och hennes vänner och (hennes ord) ''kötta längst fram''.. Haha!

Ojoj.

Jag är heeeelt slut och vill inte veta vad jag gjort av med idag men tror det är uppåt två tusen kronor. Man kan säga att min lön kom och försvann, nu har jag shoppat för hela sommarn. Men 12 plagg och en bikini fick jag för pengarna, det är väl ganska bra för två tusen kronor? eller.. ?? Fy fan vad svettigt det var i affärerna och omklädningsrummen, jag hade tagit på mig en aning fel kläder. Bikini hade varit det enda rätta. Nu ska jag äta pasta till middag och se klart på Little fockers som jag började se igårkväll. 

  

Idag blir det Stockholm och shopping!


21/6 -11




























































http://camillamariaa.blogg.se/2011/june/1450.html


Just go with it

Såg Just go with it/Min låtsasfru igårkväll. En film med Adam Sandler och Jennifer
Aniston
kan nästan inte bli dålig, och det var den inte heller!! Väldigt bra var den.

Lindas studentdag, del tre








































sjunger för linda


Sol & bad




Det har ju varit så vamt idag så jag och mamma har varit ute vid Näsets udde och solat och badat. Träffade på hela FEM dagisbarn! Galet. Nu ska vi snart grilla fläskfilé!


Till morfar,

I söndags var en sådan söndag, som de flesta, då jag inte gjorde ett skit, förutom att skjutsa Sara till tåget. Så jag gick ut på en liten promenad på kvällen, med kameran, ståltråd och en tång i väskan. Tanken var att jag skulle plocka blommor, göra en krans och lägga den på morfars grav. Jag hamnade på ett litet berg här i Rosenlund där jag gjorde kransen framför solnedgången, det var hur fint och bra som helst förutom att jag dog lite av alla myggor och dessutom kröp det festingar på mig. Panikstora myggor verkligen. Men det var det värt för att göra en krans till min älskade bästa fina morfar vid midsommar.




























Morsdag-present.

Ikväll har jag bjudit mamma på bio, vilken var hennes morsdag-present och hon valde Kronjuvelerna som vi såg på Heron. Filmen var inte alls som jag hade förväntat mig och inte lika bra som jag trott, men alla bra skådespelare räddade den, utan dem hade den varit dödskass. Alicia Vikander, Björn Gustavsson, Bill Skarsgård och Alexandra Rapaport till exempel. Björn Gustavsson spelade ett konståkande hockeyproffs som blev bög. Haha.

  

Sommarkväll.



















Hur sjukt är det inte att det är juli nu?