Fegis


Varje gång jag ser denna bild bilr jag arg på mig själv för att jag var så jävla feg att jag inte vågade ta i de underbara kattungarna! Detta är i Finland. När jag något år senare kom tillbaka dit och var redo att lyfta kattungarna var de BORTA. Eller åtminstone helt stora, minns inte ritkigt hur de var. Men det var försent iaf! Helt nyfödda kattungar och jag är för feg för att ta i dem.. What was wrong with me?! (Jag till vänster) Fast kan ju iaf trösta mig med att jag åtminstone behöll lugnet medan Sara ser skitskraj ut :D haha..

Må vara hårda ord men ni förtjänar det

Jag har precis läst lite gamla inlägg i min blogg, och jag vill bara spy galla över AGNETA och ANN. Hemska jävla människor, må ni brinna i helvetet. Jag är så glad att jag slipper er och jag är så ledsen för att ni förpestade mitt (våra) liv förut. Om ni inte har koll så är dessa två människor lärare. Väldigt dåliga sådana. Den ena är en spydig hagga som anklagar folk för fusk och kommer med bitchiga kommentarer och den andra är en oansvarig, förvirrad, idiot till människa som jag undrar hur hon egentligen fick jobbet som lärare. Helt. jävla. lost. Mer irriterande människa får man leta efter. Nej tack och lov för att tiden med er är slut.

Och där fick jag ut lite aggressioner.
Det funkar faktiskt att skriva av sig i bloggen när man är upprörd.

Snart är det er tur..


Vill spola tillbaka tiden fyra år, välja min egen klass (för den jag hade var så jävla kass), gå tre underbara år på gymnasiet (till skilland från de jag hade) och sen ta studenten med en underbar klass och ha världens bästa dag. Världens bästa dag hade jag visserligen på riktigt också, men sannerligen inte med en underbar klass. Med några få underbara personer, möjligtvis. Med min bästa vän, iallafall. <3

Like that

Idag har jag blivit medlem, eller hur man nu ska uttrycka sig, i Tv4anytime. Har nu börjat ta igen de BB avsnitt jag missat.. Men det krånglar en massa, of course Men men .. 90210 finns det att se också, samt Beck och massa annat. Det är jäkligt bra. 50 kr i månaden, det är det värt. Mor och far ska ju dessutom betala 25 kronor. För jag har ju inte råd att betala allt, 50 kr draget från kortet varje månad skulle ju ruinera mig.

Jag fick ett plötsligt sug att åka till Sthlm. Men jag var just där? För att shoppa alltså. Sommarkläder! Kanske ska ta och göra det imorgon.. ensam eller med någon, går bra vilket som. Visst skulle jag känna mig lite lonely om jag gick runt ensam i Sthlm (och skulle behöva hålla mig till de ställen jag hittar till) men det skulle funka. Jag behöver ny mascara, en jeansjacka med korta ärmar, och.. en.. sak som jag inte orkar beskriva.. Och lite mer. Man behöver alltid saker. På tal om något annat, som jag inte kan shoppa, men som jag behöver, så är det en fungerande tvbild. Denna nu, som är så dålig, den går mig på nerverna. Fast visst har jag vant mig lite, men det är ju inge kul. Ingen idé att se på tex. project runway för man ser knappt hur kläderna ser ut. Och påtalomprogram så är det DH ikväll!! I like that.

Italian food


Valborg?

Nu har jag fått min lönespec! Dubbelt så mkt som jag trodde, jag lyckas alltid räkna fel.. Men på så vis blir det ju alltid en trevlig överraskning, iof.

Helt plötsligt, förut idag, så kom jag på att jag skulle ner på stan så jag åkte ner och kikade runt lite. Shoppade lite på H&m och Bikbok. Lite sommarkläder, kan ju behövas. Längtar till Rhodos!!!

Jag tror inte jag är helt på topp.. Jag vet inte vad det är, känner mig seg och lite virrig i huvudet. På torsdag är det Valborg. Jag känner inte för att festa loss, supa, gå ut eller något. Jag känner för att gå till en eld, grilla, mysa, spel kubb. Men nästan alla har supar-planer, verkar det som..

Vill tacka alla mina vänner för alla underabara presenter, blev jätteglad för allting.
Det här är klockan jag fick av Sara


E.R

Godmorgon (dag). En dag som denna sitter jag och trånar efter en svart Elise Ryanklänning. Vart ska man hitta det till ett okej pris tro? 600 för en rosa på Nelly.com men jag vill ju inte ha en rosa. Varför i hela fridens namn har de rosa men inte svart? ´

Och vart är min lönespecifikation? Vavava?

T.F

Thorsten Flink är med i Söndagsparty med Filip och Fredrik, vilken obehaglig person! Både till utseende och beteende. Honom skulle jag inte vilja stöta på.. (som i träffa, inte flirta med. Eller jag skulle visserligen inte vilja flirta med honom heller) Han har varit med i programmet rätt länge nu och sett lika stel ut hela tiden, le verkar inte vara något han gör. (Till skillnad från knarka, dricka och bete sig skumt)

Hahah, pinsamt dålig på engelska är han också..

Här näääst blir det OC säsong 2 ♥

Btw, liiite coolt när den lilla killen i början av programmet staplade koppar hur snabbt som helst, haha. Såg ut som någon snabbspolade eller något.


Pretty damn good

Hej. Igår var en jättebra kväll. Tjejerna kom, vi åt förrätt och varmrätt. Började dricka, åt ost och kex och öppnade presenter. Senare kom killarna och då blev det skönsång i dörröppningen och så hade de med sig en flarra åt mig, snällt av dem :- ) Blev ytterligare sång senare när alla var samlade och när klockan var runt elva drog vi ner till Olearys. Efter en inte allt för lång väntan kom vi in och där var det dans, födelsedagsdrinkar, champange, grattiskramar m.m som väntade. Lyckad kväll! Dessutom väntade ju världes bästa fyllekäk när jag kom hem, rester från middagen.

Idag har vi betalat Rhodosresan! Prick 6 veckor kvar tills den.. Wiho. Har sett på en massa repriser hela dagen och nu på kvällen One tree hill, Gossip girl och Wipeout. Nu kollar jag på Söndagsparty med Filip och Fredrik på femman, stort fan av dessa killar! Ett program med dem är alltid värt att se!
































perfect!

Det gör ont när jag pratar, när jag äter, dricker... So fun!
Så kommer varken kunna avnjuta mat eller dricka ikväll..

Alltid är det nått

ps. men jag är väldigt glad för att jag inte har ont i huvudet iaf! peppar peppar..

Underhållning - Gårdagens talang


Jag tror jag dejtar en transvestit
KOLLA!!

C.G

Hur kan man INTE tycka att Carolina Gynning är grymt snygg??

http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/gynning/2009/04/23/free-people-free-people/

http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/gynning

You're not that fonky, at all

Tjaaa. Vaknade nio idag!! Då satte jag på mig bikinin, gjorde frukost och satte mig med mamma ute i solen. Stekhett. Började läsa boken jag fick i födelsedagspresent, 14 år till salu. Har bara kommit en kort bit men redan är den hur hemsk som helst. Fattar inte varför jag ska läsa böcker som jag mår dåligt av. Men något med sådana verklighetsbaserade, hemska böcker och filmer är det ju som lockar, uppenbarligen.

Ska städa mitt rum och nåla klänningen som mamma ska sy upp, idag. Och senare frammåt kvällen börja med maten, såklart. Vid sex kommer det flickor hit. Har inte bestämt om vi ska sitta ute eller inne än, men efter morgonens solande och nästintill brännande så känner jag mig inte allt för sugen på att sitta i solen.. Dessutom jobbigt att flytta in sen när det blir för kallt. Grilla funderade jag också på men har släppt den tanken, jag har aldrig grillat i hela mitt liv, så. hehe. Skulle ju inte vara så kul med ett misslyckande just denna kväll.

Måla naglarna måste jag också!!! Men jag har verkligen ingen aning om vilken färg, jag ska ha en röd-orange-korallfärgad klänning. Vad väljer man till det liksom?

Friday it is!

Tjabba! Stressig daaag. Började med att åka ner på stan runt tolv, där kikade jag lite innan jag mötte Sara och Alex. Satt vid maren och åt lite i solen innan vi var tvugna att skynda vidare. Hittade en klänning, men nu när jag kommit hem och provat den igen så har jag nog ångrat mig. Får bli en annan imorgon. Åkte iaf hem från stan sen, hämtade bilen, hämtade Felicia, hämtade upp Johanna och åkte bort till Coop. När vi hade köpt det vi skulle och satt och åt glass i solen så kom vi på att Johanna började jobba alldeles snart så då blev det fart i oss, åkte till Ellbe och släppte av henne.

Jag och Felicia åkte vidare och handlade på Willys, inför imorgon. Vart sjukt mkt och sjukt dyrt, märkte vi när vi kom till kassan och jag inte hade med tillräckligt med pengar! Haha, mamma fick komma och betala med kortet... Hehehe. Blir en dyr middag imorgon, men man fyller ju bara 20 en gång så. Det ska bli så roligt och bra!!

Kom hem till grillad mat ute på altanen i solen. Mmmmmm!!!
Nu ere talang som gäller.

So what?


This much is true

Om det inte fanns något som hette konsekvenser så skulle jag ha gett dig en käftsmäll för länge sen. Dock är jag smartare än så. Och som vanligt fattar man endast hälften av det du skriver. När ska du ge upp dina försök att få allt att låta så poetiskt och glamoröst? Ditt liv är allt annat än glamoröst. Du behöver hjälp.
-

Godmorgon! Jag vet inte vad det är med mig, jag vaknade nio idag.. trodde snarare klockan var tolv men icke. Jag ska kanske ner en snabbis på stan och leta efter en klänning till lördag men det känns rätt hopplöst egentligen.. Södertälje har inte speciellt mycket att erbjuda. Sen ska jag, Felicia och Johanna åka bort till Coop i lite ärenenden. Kul att min mousse bara säljs på affären som ligger längst bort...... Men snart slutar den väl säljas, kan jag tro, som alla andra produter jag använder eller saker jag äter eller dricker.

Vet inte hur det blir ikväll, tanken var ju bowling och middag på Heron men det ser mörkt ut. Vilket är jävligt irriterande, jag blir riktigt irriterad faktiskt. Men det var snack om att grilla här hemma, och det vill jag ju inte missa! Talang vill jag se också, så bra att det går att kolla på fyran på min tv då........ När ska någon göra något åt min tv??? vavava?

Give a little bit of love and you'll get it back


Hehehe

Mahahahhahahaha.
Åh... hahahahaha.

Var bara tvungen.
Du är så jävla rolig.
Lilla vännen.

OJ.. vän?! vad säger jag?

Don't like what you've become

Va hemska människor det finns.. Ingen respekt för andra.

Förresten,så hamnade jag på H&Ms hemsida
och råkade klicka hem ett par trosor och en bikiniöverdel :- )


Hell

Igår var en sån där dag som man helst vill glömma.. Jag vaknade vid kvart över tio. Gick upp och fixade lite, satte i linser och så. Hade inte hunnit göra mycket mer innan de ringde och ville ha mig på jobbet. Jag åkte dit och gick inte många minuter innan huvudvärken kom. Höll i sig hela dagen till halv fem, det var jobbigt men det gick ändå. Men som vanligt, när jag kom hem, så blev det värre. Värre och värre och ännu värre. Tills jag bara har lust att skjuta mig själv. Jag plågade mig igenom två avsnitt av vänner utan ljud tills inte det gick heller. Så då la jag mig bara och låg. I min säng. Vid nio gick jag upp och borstade tänderna och la mig för att sova för natten. Jag hatar att ha så ont. Det är så fruktansvärt. Vet inte vart jag ska ta vägen.

Kände mig väldigt skör idag när jag återigen gick till jobbet. Hela väskan full med olika tabletter för olika sorters huvudvärk, ifall att. Men slutade ett och mår helt okej nu. Tack och lov! Hade inte pallat en till kväll av det där.

Fint väder idag och även fint i helgen också, har jag hört. Alltid kul!!

Running up that hill

Idag har jag gått en långpromenad i skogen. Så fint med alla blommor, man blir helt glad! Snart är det fan sommar. Dock kom jag på idag att svensk sommar brukar vara sådär, men man kan ju alltid hoppas på en solig sommar utan regn.
 
Jag och pappa har varit och hämtat ut mitt körkort också!

To the moon and back



Rhodos 7-14 juni

Igår bokade jag en resa åt mig, Sara och Alex till Rhodos stad. Vi ska hälsa på Felicia såklart! Hittade ett litet hotell nära strand och centrum, young selection. Det är om ca en och en halv månad, närmare bestämt två dagar efter tjejernas student, den 7e juni. Kom undan väldig billigt också, vilket känns skönt.  Så har man lite över till resten av sommaren också! Kreta, Gotland. Gärna Göteborg, och en roadtrip. Även snack om kolmården (med systemkameran!). Allt blir så mycket roligare, lättare och bättre när man har tillgång till en bil.

TP och skräckfilm

Godmorgon. Tack flickor, för att ni kom igår! Hade en jättemysig kväll. Med TP, fika och prat. Och när Johanna och Sara, som hade skola idag, åkte hem så åkte resten av oss hem till Viktor och Daniel och såg skräckis. Mirrors.

Nu måste jag hinna duscha innan gossipgirlreprisen.

19 april, 20 år

Idag är det min 20årsdag : -)

Fick 20 röda underbart fina rosor av mamma imorse. Och även tagit mig an bakningen. Och hör och häpna, det slutade lyckligt! Så ni flickor som kommer hit ikväll, jag tror ni kan vara lugna. Fast bara tror. Har inte smakat än. Men fan va jobbigt det är att baka. Elvispade ägg och socker tills jag inte kände av mina hand längre, haha.

Och allt medans spotify stod på ♥


Lördagskvällen

Igår va en bra kväll!! Det kom en massa folk och det blev smörgåstårta, sång, presenter, spelande tårtspadar, sprakande kladdkakstårtor, spel, gitarrspelande, vinyrskivor, gissalåten och så en massa spotify!! Helbra kväll. När jag väl kom i säng var jag helt slut. Fick en massa fina saker, bla. Converse (bäst!!), högtalare till mobilen, jeansjacka, necessär, smink, rosévin, godis, pengar, 20 rosa rosor, presentkort, biobbiljetter, aliasbox, halsband, bok, såpbubblor;)




































Ready


You PMS lika a bitch, I would know

Heeeej. Nu har jag varit och handlat och hämtat smörgåstårtan med pappa. Och jag sket i cocosbollarna.. Eller, det får bli imorgon. Då ska jag baka en massa gott som jag kan bjuda min underbara vänner på när de kommer hit på kvällen.

Jag är helt slut! Vet inte vad det är med mig. Har bara lust att gå och lägga mig att sova. Men det går ju inte.. För jag ska ju ha feeeeest. Jag längtar efter smörgåstårtan. Snart ska jag börja göra mig iordning och sen dekorera kladdkakorna.

Lite klagomål

1. Man måste kunna ta ett nej
2. Man ska inte ignorera folk.
3. Man ska inte ljuga.

Ja det var nog det..
LATER


Fredag

Hello! Igårkväll vid åttatiden hämtade jag Johanna och sedan Sara. Vi körde igenom birkakorset och när vi var vid bron ungefär så märker jag att det är en polisbil bakom oss. Läskigt, tänker jag. Och i och med det glömmer jag att byta körfält (hehehe) så vi blir tvugna att åka fel, vi svänger vänster istället för höger. När vi svänger vänster gör även polisen det, sammanträffande tänker vi. Vi kör in på en liten väg för att vända, även polisen gör det. What?!?! tänker vi. Vi fortsätter neråt och åker in på en parkeringsplats för att vända där. Även polisen åker in.. Jag parkerar och även polisen stannar en bit ifrån. En polisman öppnar dörren men kommer inte fram. Jag öppnar min dörr och säger till den andra kvinnliga polisen som också öppnat sin dörr: ''Ville ni något eller?'' hahah .. De börjar med att fråga om bilen är min, och jag säger nej det är mina föräldrars och jag tog körkort igår. Haha.. Och hon, som var väldigt trevlig, sa att bilens skattelapp var gammal. Jag fick visa ''körkortet'' och blåsa!! Haha.. Alltså. Ja.. Det var bara så himla komiskt. Sen kollade de iaf upp det där med skatten och vi hade betalt den. ''De kanske bara har glömt att sätta på den nya lappen'' sa hon. Och jag förbannade mina föräldrar som hade försatt mig i den här situationen, haha. Även om det var rätt roligt.. Skulle ju varit  värre om jag visste att jag hade gjrot något fel, men det hade jag ju inte.

Men det skumma med det hela var att de följde bara efter mig. De signalerade inte åt mig att stanna, de bara följde efter tills jag stannade. Vad är det för stil... om de vill mig något får de väl be mig att stanna istället för att följa efter mig tills jag själv börjar undra vadfan de håller på med och stannar för att fråga.

Sen åkte vi iaf vidare till Viktor och Daniel. Dit kom även Nicklas, Micke, Pontus och Phille. Blev en hel kväll av Rapakalja. Rätt roligt spel!

Ikväll ska jag ha släktfest. Fyller år imorgon. Så jag måste städa och baka. Först ska jag åka och handla och sen ska jag baka 45 stycken cocosbollar. Usch.. Egentligen orkar jag inte. Men men. Det ska vara med cocos, pärlsocker och strössel. Och så ska mamma baka två kladdkakor som jag ska 'pynta' . Får se vad det blir med. Men det blir nog jättefint!!


HEHE

HAHAH. Det hände någonting komiskt ikväll. Berättar imorgon...

Birthday's coming up.

Idag har jag varit på stan med Felicia. Hittade lite fina saker. Felicia köpte bla. lite presenter till mig. Mihi. Fina och bra sådana. Jag kommer bli sååå överraskad när jag får dem.

Sen åkte vi hem och hämtade bilen för att åka till Willys och handla mousse. Men den fanns ju inte såklart. Så jag shoppade två festis, vatten och en bok istället. Boken ska jag önska mig i present! Spännande.

Ikväll så ska jag, Johanna och Sara till Daniel och Viktor.

Körkort, jobb och morberg

Hej. Det har varit en lång dag. Imorse tog jag KÖRKORT!!! :D .. Jag som trodde att jag skulle vara så fruktansvärt nervös och skakis var helt lugn. Fråga mig inte varför men det är jag verkligen glad för. Inga spagettiben så långt ögat nådde. Och det gick superbra också. Och det är riktigt overkligt. Att man har kämpat för en sak så länge och så plötsligt är det över. Och man har fått det man kämpade för. Så jävla skönt att skiten är över!!!

Och på söndag fyller jag 20. Bra vecka eller vad?

Efter uppkörningen köpte jag med mig tårta (mammas idé, inte min ;p) och åkte till jobbet. Jag tycker inte om tårta men eftersom det var för min skull så kände jag ändå att jag var tvungen att smaka på den, på min rast. Den var äcklig. Haha. Men det kändes bra ändå!! Mamma hade berättat för varenda kotte på jobbet att jag skulle köra upp. Så alla frågade hur det gick. Tack och lov att det gick bra, hur tänkte mamma där egentligen? Inte så kul att alla vet och frågar, ifall man inte hade klarat det.

Efter jobbandet så hämtade jag (höhö) Felicia och vi åkte till Moraberg. Hittade det jag letade efter, nämnligen ett par högtalare till mobilen. Billigt var det också. Jättebra. Sen åkte vi och sa hej till Sara. Utmanade ödet genom att inte betala när vi stod på parkeringen. Vi var väl borta max 5 minuter. Men jag skulle faktiskt inte blivit det minsta förvånad om det hade suttit böter på bilen när vi kom tillbaka. Just my luck. Men som tur var så gjorde det ju inte det. Tur det!

När jag kom hem från Moraberg fick mamma och pappa höra lite detaljer om uppkörningen och så fick jag blommar och en film! Austalia, som jag ville se på bio förut. Perfekt. Fick även en till asbra tagit-körkort-present. Nämnligen ett Spotifykonto! Så bra, så bra. Uppskattat. Tack för det, E ;)

Har lagat mat här för ett tag sedan. Mycket avancerad rätt bestående av köttbullar och mackaroner. Inte helt förvånandet råkade mackaronerna bli en aning för överkokta och köttbullarna en aning för brända. Det där med att laga två saker samtidigt verkar inte vara min sak. Får kanske hålla mig till nudlar i framtiden..

Lång dag, som sagt. Klockan är kvart över nio och jag är helt slut.
Godnatt.

För jag har tagit körkort!!! Wiho. Var bara tvungen o skriva det en gång till ^^,
Undra när det kommer sjunka in..

Vad händer idag då?

Godmorgon! Jag drömde skumma drömmar inatt, delvis att jag körde av vägen första gången jag skulle köra själv (haha) och att jag fick ett erbjudande om att bli barnflicka på heltid hos en familj. Jag undrar om jag börjar sakna mina dagisbarn, tänkte jag när jag vakade. Tre sekunder senare kollade jag min mobil och då hade jag fått erbjudnandet att jobba imorgon efter uppkörningen.

Härnäst ska jag hoppa in i duschen, äta frukost och sen åka ner på stan och övningsköra för sista gången i trafikskolan (om man inte räknar med halvtimmen innan uppkörningen). Hoppas det går bra, lite oroligt annars. Sen ska jag ta 13 tåget till Sthlm, Felicia hoppar på i Östertälje o så ska vi shoppa. Eller jag ska se om jag hittar något mer att önska mig i present.

Usch, nu fick jag ont i magen när jag tänkte på morgondagen. Må det gå bra!!!!


Om du lämnade mig nu


Original


Cover

Så fin låt.

Teoriprov och födelsedag

My my my .. Jag åkte upp till Sthlm idag för att göra teoriprovet. Sjukt nervös var jag. När jag väl satt där inne och skulle svara på frågorna fattade jag knappt vad det stod och läste allt arton gånger för att inte missuppfatta. Markerade tusen frågor och satt tills det var två minuter kvar. Då tryckte jag Avsluta provet och såg texten Resultatet kommer att komma om några sekunder. Fyfan va mitt hjärta dunkade då. Tills jag slutligen möttes av ett grönt godkänt och när jag kollade längre ner även av siffran 63. Då drog jag nog världens högsta suck av lättnad, så högt att hon bredvid mig kollade.

Pju. Vilken press som släppte där alltså. ''Bara'' uppkörningen kvar.

Idag fyller min syster år. Min lilla lilla syster fyller 17. Och om ett år 18. Så nu har mormor och morfar precis kommit och vi ska snart äta fördelsedagsmiddag. (skitgod) Senare ska pappa och jag ut och köra.

Och ikväll är det DH! Det ska jag se, på min tv med perfekt kvalitet på bilden. (not)
Linda


If u seek amy

>

Ballar av stål

Kaninkokerskan och Mansfällan







Hilarious!!

Söndag 12 april

Igår var det födelsedagskalas för min syster. Hon fyller 17 imorgon, vilket är helskumt. Men som vi pratade om i lördags hemma hos Elin, så kommer småsyskon alltid att vara små vilken ålder de än har.

Det kom iaf en massa släkt
och det blev fika, sång, fotboll, lek, presentöppning och tårta i solen.

När folk började dra sig hemmåt kom jag på att jag ville se både Òne tree hill och Gossip girl på femman. Men jag hade inte en enda kanal på min tv efter att vi bytt till stadsnätet från box. Efter måånga försök så lyckades vi få fram några kanaler. Men bilden var och är fortfarande ett stort skämt. Haha, så jävla dålig. Det är femman blandat med myrornas krig. Ännu värre på fyran och vissa kanaler går inte att se på alls. Måste fixas.. Har ingen aning om hur dock.













Glad påsk!


Grattis Elin, 20

Igår vid sextiden kom Sara och sedan Alex till mig. Lite sistaminutenfixande för mig och sen gick vi till Elin, som ju skulle fira sin 20 årsdag med tjejmiddag m.m. Satt i solen och drack lite bål innan vi gick in och fick bakad potatis med en massa röror serverat. Nice det. Efter maten dukades ost och kex fram och vi sysselsatte oss med en liten lek. Som är väldigt frustrerande. Och inte gick så bra för mig. Hehehe.. Senare kom lite mer folk, närmare bestämt en massa pojkar. Och senare Frida och Sofie också! Folk drack (dock inte jag, hade sån huvudvärk att jag hoppade att dricka) och pratade, skrattade och hade roligt. Runt halvtolv drog jag och Felicia till Olearys där det var en del trevliga kisar faktiskt. Efter det fick jag skjuts av Jocke tillbaka till Elin där folk var kvar. Och mer folk kom.. Och gick. Och kom. Och när de flesta drog på efterfest i Södertälje så drog jag hem till sängen och somnade vid fyra. Det var behändigt att bara gå över en trädgård och sedan vara hemma!






























Sommarvärme, påskafton

Så jävla stekhett var det på vår altan igår. Det kom över lite släkt och vi satt och fikade, snackade, solade, spelade gitarr osv där. Asbra! Jag älskar vårt hus, vår altan och vår trädgård.. Och min släkt! Tänka sig också, att en vacker fjärill ville posera för mig.







There's nothing else I can say



Den här låten gillar jag mer och mer för varje gång jag hör den.
(men det tar nog inte lång tid förrän man tröttnat på den)
 Sara och jag hörde den bla. när vi åkte hem från Ikea idag.
Och gissa hur många gånger jag har sjungt ''Eh Eh'' idag?

Minst femhundra..

Långfredag

Vår middag idag med släkten kändes mest som en vanlig middag. Ingen påskmiddag. Visserligen var det påsk(/jul/midsommar osv)mat men förutom det såg jag inte en enda gul kyckling eller ens gul sak. Eller jo, Lindas nyinköpta påsktröja från H&m ;) Efter maten, som enligt mig inte är någon höjdare, så blev det fika bestående av någon chokladtårta (som ingen ändå orkade äta pga. all mat) och sen spelade vi Buzz. Övningskörde dit och hem, gick galant. Dock hetsar min mamma, som inte har kört med mig på jättelänge och inte vet vad jag kan och inte kan, upp sig. Hon trodde inte att jag visste att man måste hålla koll på om det kommer bilar när man åker förbi påfarter på motorvägen. Inte heller att jag visste vad man skulle göra ifall det kom någon bil där. Lilla mamma. Tror hon verkligen att jag (kanske) tar körkort nästa vecka och inte vet en sådan sak?




Du kan få mig hur lätt som helst

Hallå där.

Gårdagen var heltbra! Började med att åka ner till trafikskolan vid 11 och plugga lite. Senare mötte jag upp Alex, Sara och Felicia. Jag köpte lite saker på h&m, som jag ska önska mig i present. Av någon. Haha. Fina saker! Jättefina. Sen handlade vi present till Elin, blev skitbra! Och så köpte jag en till sak att önska mig. Samt provade vilken storlek ja ska ha i Converse, så nu när jag vet det så kan jag önska mig det av min morbror! Han har ju tre Intersportbutiker så det kan väl inte vara nå problem att fixa det!

Åkte hem och städade lite i mitt rum. Övningskörde med pappa.. Senare hämtade Sara och Felicia upp mig så mötte vi Johanna på stan. Käkade på Nancys, lika gott som vanligt och asbra! Satt ett bra tag innan vi mötte Alex vid Sushi-placet på gågatan. Där köpte hon mat innan vi hyrde film och åkte hem till mig. Zodiac. Vi hade rätt höga förväntningar. Kollade i ca... 3 minter, tror jag. Och bestämde oss för att stänga av. Den var helskum, haha. Nej, vi gav den inte ens en chans. Satte på How to lose a guy in 10 days istället och snackade. Blev en liten Med andra ord-tävling också ;)

Efter en tur för att skjutsa Johanna till bussen och en till för att lämna Alex, filmen och hämta Linda så var jag och Felicia hemma hos mig. Haha nej, Sara är inte alls taxi ;) Haha, stackarn. Men när jag får körkort är det jag som får hämta syster istället! So looking forward.. Haha. Klockan var väl mellan tolv och halvett när vi kom hem, jag och Felicia. Och efter att ha pratat om allt mellan himmel och jord i ca tre timmar så somnade vi.

Och idag hämtade Sara upp mig och så åkte vi till Ikea! ''Kommer ni verkligen hinna det, ni har ju bara tre timmar på er?!' sa min mamma. Yeah mamma, när du går tar det tusen timmar ja. För du kollar på allt i arton år. Sara och jag avverkade Ikea på mindre än två timmar, och då hann vi äta rätt länge också. Jag kom iaf hem med en matta, två skohyllor och en ljus-sak-hållare. Och det gick på trehundra. Asbra! En matta, det var på tiden.. Och har även tänkt köpa skohyllor till mina skor ett tag.

Halv fem ska jag övningsköra ut till Vagnhärad till min morbror. Där blir det påskmiddag med släkten! Mysigt. Sånt är kul. Frågan är hur roligt det blir när Sara sticker och är borta i ett år. Way fun.. Men men. Sånt försöker jag att inte tänka på nu. Funkar bäst att tränga bort sånna tankar, ta itu med det när det väl händer. Så slipper man deppa. Något som jag måste ta itu med här närmast (närmare bestämt om en månad och några dagar) är att min bästa kompis åker bort i 4 månader eller mer. Jag försöker att inte tänka på det. Eller snarare, inte tänka på vad det innebär. Men det börjar närma sig och börjar bli rätt oundvikligt.

Men den här påskhelgen har hittils varit och kommer bli jättebra och rolig! Massa roligt planerat i princip hela tiden. Inte mkt tid över att plugga teori.. Men det ordnar sig. Kanske. Förhoppningsvis.

Onsdag

Hallu. Det har varit relativt soligt idag men ändå kallt. Hade kanske tänkt åka en sväng till Moraberg och kolla på Converse och på högtalare till mobilen men det blev inget av det.
Får bli en annan dag. Imorgon är det skärtorsdag! Och dagen är fullspäckad. Roligt!


8 april

Godmorgon.(eller dag kanske) Ska iväg och övningsköra. No kidding, tänker ni. hehehe ;) Sen plugga och sedan blir det kanske en trip till Moraberg? Kolla lite saker. Vi får se hur det blir med det. Nu måste jag iaf skynda.

I'm not a princess, this ain't a fairytale

Typiskt att när jag ska ta en buss ner till stan som kommer fram precis när min övingskörning ska börja så är den såklart försenad. När klockan var 15.25, den tiden då lektionen skulle börja, stannade vi precis vid köpmangatan och där stod det ungefär 25346347 folk som skulle på. Jag hoppade av och småsprang mot stationen istället. Såklart mötte jag 753an där precis när jag kom fram. Så jag var helt uppe i varv helt i onödan.

Sen körde jag iaf kvarvarande tid och senare pluggade jag Repetitionsfrågorna på trafikskolan. Nu när jag klarat de tre gånger, vilket man tydligen behövde, så är det bara sluttestet kvar. Och så nått test om vägmärken och.. nått mer som jag inte minns. Haha. Jag måste garva åt mig själv. Jag har fortfarande inte läst i boken. Teoriboken alltså. Känns som jag har någon osynlig spärr som hindrar mig från att läsa i den. Visst har jag läst lite för några år sen när jag hade körkortsteori i skolan och skummat lite nu på senare dagar men inte mer än så. Måste ta mig i kragen snart. Väldigt snart.

Jag ville övningsköra med pappa idag, men så sitter han och dricker öl? Suck på den. Så nu vet jag inte rikigt vad jag ska göra. Se Andra avenyn 21.00. Läsa lite i teoriboken kanske ;) Sol ute. Man vill liksom ut. Men vad ska man göra ute ensam? Dessutom är det inte speciellt behagligt när man väl kommer ut. Rätt kallt. Nu på kvällen iaf.

Ge mig sol på fredag för då ska jag tvinga mamma och pappa att grilla. Fan va gott.


Så.jäkla.skönt.

Jag har avslutat vänskapen, jag ser dig nästan aldrig, jag har slutat läsa din blogg. Och fan va lugnt och skönt livet är utan dig. No more drama.


LOVE IT!!!!!!


Det blev en solig dag

Hellu. Jag har varit nere en sväng på stan idag med mamma och Linda. Fixade nytt pass till oss och även IDkort till Linda. Jag hatar den där kameran där på polisstationen, kan det bli fulare bilder än de som blir där? Undra om någon någonsin har blivit bra i den kameran.

Sen kollade jag och mamma lite i affärer och så. Jag la undan en klocka på Ur och penn som jag gillade lite men behöver lite smakråd av kompisar kände jag. Mamma är inge bra på sånt, vi har inte riktiktgt samma smak.

Ser på OC nu, men strax kommer Felicia över.

Btw, så har jag kommit på en hel massa med saker att önska mig nu. Och
klänningen är beställd, hoppas den passar bara. Det är det som är så svårt när man köper från internet. Jobbigt om man måste börja byta och skicka tillbaka och så. Får hoppas på det bästa.


En rolig dag förut en gång


Från Felicia till Sebastian


Förlåten och glad


Sebastian laddar för det viktiga samtalet


''Jag ska kolla med mor'' hahahaha.. åh. typ jordens roligaste någonsin.


Det var soligt också. Men myror..


Vaaaaaarmt


Sebastian tänker över sina synder (''jag ska fråga mor'')

20 och 17

Kom precis på att jag fyller 20 om prick två veckor. Wiho

och min syster fyller 17 om lite mer än en vecka. Kan man ju inte riktigt förstå. Hon går ut på krogen om ett år? Herre jisses. Och oh no, skulle man ju också vilja tillägga. Syrran på krogen vet jag inte om det är någon höjdare. Det ska ju inte ränna runt massa småsyskon där. Eller några 92or alls för den delen. Kan inte fatta att de småpluttarna får gå ut nästa år.


Någonting att önska sig kanske?


Wiho

Favvolåt


You're a butterfly before my eyes


I'll catch you when you fall

Söndag. Det känns rätt bra. Men pirrigt. För imorgon, så tar jag kanske körkort nästa vecka. Om nu någon hängde med i det där. Och allt jag kan tänka på just nu är att plugga plugga och lära mig att köra precis som man ska köra på en uppkörning. Nervöööst.

Så ja, idag har jag övningskört och pluggat teori. Städat också. Bytt gardiner till vårgardinerna. Dammat och dammsugit. Två spindlar hittades.. Jag vill till Ikea! Skulle behöva dit och kika så jag kanske hittar något som jag kan önska mig i födelsedagspresent. Jag vet inget jag önskar mig.. Hatar att önska sig. Man vill ha så mycket men när man väl ska säga något så är det tomt i huvudet. Pengar är alltid bra men tråkigt.

Igår åkte jag, Sara och Felicia hem till Viktor och Daniel där de och Erik var. Hade en riktigt trevlig kväll där med massa skratt och så. ''Med andra ord'' spelade vi och jag blir galen på det spelet alltså! haha. Efter ett tag kom Phille också och vid tolv gick vi ner till Olearys. Trevligt där med. Bra för att vara nykter utgång måste jag säga.

Om man kanske skulle ge filmen på trean, Something new, en chans ikväll?



Follow me

Wiho vilket skönt SOMMARväder. Det känns nästan sommar, inte vår. Det är grymt varmt ute på vår altan. Jag älskar att bo i villa, speciellt på sommaren. Skulle inte kunna tänka mig att sitta instängd i en lägenhet då utan gräsmatta, altan osv. Nowayjosé. Mormor, morfar, mamma och moster sitter där ute just nu och fikar. Själv har jag just varit ute och kört med pappa, en trip till nykvarn, järna, pershagen och så förbi vägverket och hem. Jag ska nog plugga lite teori nu. Jag är bäst på att skjuta upp plugg tills det är försent eller till sista sekund. Det är nog inte det smartaste i det här fallet.

Ikväll ska jag nog träffa lite vänner, ifall allt går enligt planerana. ''Spellkväll'' står på schemat.

Jag vill grilla, spela kubb och äta jordgubbar och glass ute i solen. Någon som är på?!?!? heh

Någon gång förra sommarn, kubb vid minigolfbanan

Fredag finally!

Mjaha hörrni. Så fint väder! Man blir ju så glad. Jag började min morgon med att övnignsköra samt kolla på en massa vätskor. I motorhuven alltså. Sen satte jag mig och pluggade teori tills körskolan stängde.

Efter en vända hemma med lunch och OC åkte jag med mamma tillbaka ner till stan. Vi skulle till optikern. Och mina ögon såg alldeles jättebra ut. Men hon skrämde upp mig lite. Tydligen så kan det börja växa blodkärl på ett ställe i ögat där et itne ska finnas några blodkärl om man glömmer att ta ur linserna när man sover för ofta. Och jag glömmer de ju ibland, men itne allt för ofta.. Men nu kommer jag verkligen bli mer noggran med det. Fick även starkare linser, tänkte att det kan vara bra inför uppkörningen så jag ser skyltar lite bättre! Hehe. Och allt annat med för den delen.

Hur som heeeelst. Efter optikern så gick vi på stan lite och uträttade några små ärenden. Handlade på systmet och jag fick en ny fin lampa till mitt fönster! Jag gillar den skarpt. Sen handlade jag middag. Och när jag kom hem så lagade jag middag, trot eller ej. Fetaostfylld kycklingfilé med bacon runt. Det är grymt gott! Halloumi, potatissallad, körsbärstomater och bea till det.

När vi kom hem från stan, btw, så kunde inte mamma fickparkera så jag tog över och satte den på första försöket:D Haha! Tror mamma skulle behöva gå lite i körskola hos mig kanske. ;)

Guess what. Sara och Felicia är påväg hit! Och solen har gått ner nu .. :( Deprimerande.


20.00 torsdag - himlen var helt underbart fin!





Nämen hej

Igår åkte jag som sagt hemifrån runt kvart i åtta och vid kvart i tio ungefär kom jag fram till Gillinge. Då väntade en timmes väntan, men som tur var hittade jag tre kisar som också skulle göra halkbanan som jag började snacka lite med. Fick reda på senare att två av dem också körde med Södertälje trafikskola. När vi sen blev indelade i grupper två och två kom jag med killen från Södertälje. Så det var skönt att man kom med någon som man hade pratat med lite redan! Måste säga att det gjorde rätt mkt, vi garvade en hel del i bilen och det var mkt mer lättsam stämning i kursen än vad jag trodde. Och vår kursledare var jättebra! Roligast måste varit bromsa på asfalt, med däckskrik! Mahah.. Och att lägga i parkeringsbromsen i 80 såklart.

Åkte hem med dessa kisar också, var helt slut då.. Kom hem och då bjöd mormor och morfar på pizza, det satt bra. Sen segade jag mig igenom kvällen och försökte kämpa mig igenom Big brother. Haha.. Däckade efter ett program av två. Just det, innan det var jag ute och övningkörde med pappa också. Fråga mig inte hur jag orkade det.

Och idag började dagen med övnignskörning med trafikskolan. Senare kom jag hem och käkade och sen åkte jag ut med pappa och körde. Har städat sen!! Tro det eller ej. Måste vara första gången på månader. Mamma tyckte mitt rum skulle kunna platsa i Rent hus, har ni sett det programmet? Men nej, det håller jag inte med om. Fast nu har jag ju städat lite iaf, så. Dock inte helt klart. Jag tror aldrig jag har städat klart någon gång på en och samma gång. Städ-suget, so to speak, försvinner helt plötsligt och då är det inge roligt längre.

Haha just det. Idag när vi körde med Niklas, min körskolelärare, så stannade jag för en tant på cykel som kom mot övergångsstället på andra sidan refugen. Vad tror ni händer då? HAHA, två NUNNOR i en bil som kör i motsatt rikning stannar INTE för henne. Haha herre.. De bara gasade på med gasen i botten och körde mitt framför näsan på den gamla tanten som precis stigit av cyklen för att gå över. Som Niklas sa, de kanske har speciella Nunn-regler. Det var en kul syn ska ni veta.

Jag gick lite på stan idag efter trafikskolan också, skulle bara kolla efter en bikiniunderdel men det blev en väska och en tröja istället. Så kan det gå.. Men nu hädanefter ska jag nog ta det lite lugnt med shoppandet.. Något som är trevligt är ju att man ska deklarera nu och jag kommer få tillbaka 1500 kronor. Blev helt förvånad, var säker på att jag skulle få betala en massa. Trevlig överraskning! Men har ingen koll på när det kommer.. ? Det får också bli en trevlig överraskning.

Mitt kort har blivit avmagnetiserat tydligen. Suck.. Så idag fick jag gå in till banken och fixa ett nytt. Kommer om några dagar, så tills dess får jag klara mig med detta cpkort. Skumma var att det gick inte att dra det på Gillinge, men det gick på Vila. Och det gick inte att ta ut pengar i automaten.. Hm. Men ett nytt är iaf påväg. Vad är det egentligen man ska komma emot med för att det ska avmagnetiseras?


Seg

Trött efter dagen.. Åkte kvart i åtta och kom hem kvart i fyra. Hörs imorn. Godnatt.