Mitt i natten

Klockan är återigen mitt på natten. Jag borde återigen sova men jag sover återigen inte. Som sagt, vänt på dygnet.. inte lätt. Idag vaknade jag.. Duschade.. Åt lunch.. Sen åkte jag och mamma iväg för att se på kamera till mig. Åkte till Moreberg. Blev kär i en kamera, en rosa. Kollar lite mer men bestämmer mig för att jag vill ha den. Såklart och jag är inte förvånad så finns den inte inne. Den fanns i svart, men inte rosa. Det var ju den rosa jag hade förälskat mig i. SKITSNYGG. 8.1 megap, touchscreen, bildstabilisator osv osv .. Perfekt. Såg dessutom på Onoff att den hade fått ''bäst'' av bra, bättre och bäst. Min förra kamera var ju ''bra'' och den va crap. Men ja, den fanns ju såklart inte. Varken på elgiganten, onoff eller siba. Så vi frågade om den fanns på Elgiganten någon annansans. Det fanns den, weho. I kungens kurva. Så vi åkte dit.. Där kostade den 3500 nästan!!! Till skillnad från de 2500 på elgiganten i Södertälje. Nästan 1000 kronor dyrare, helt sjukt. Så vi kollade onoff, fanns inte.. Kollade expert, fanns inte.. Kollade mediamark, fanns inte.. Fyfan min vanliga jääävla otur. Vi var alltså i 6 olika affärer men icke. Nu vet jag varken in eller ut, ska jag köpa den svarta imorn eller be dem köpa in en rosa? Åh.. Vill inte ha min crapy korvkamera på nyår. Hatar den.

Kom hur som helst hem utan en kamera men med två filmer och första Desperate housewives-boxen från Media Markt. Huuur billigt som helst, jag gillar den affären skarpt. Förutom att de inte hade kameran. När jag kom hem segade jag lite och tog det lugnt, vilket jag inte skulle gjort för rätt som det var var det fem minuter kvar tills jag skulle möta Felicia och jag hade varken gjort mej iordning eller slagit in Johannas present. Men Felicia kom hit och jag speeade lite, sen drog vi dit. Johanna hade dukat upp med ett närmast bufféliknande fikabord. Även fast många inte kunde komma, bla sara, så hade jag vääldigt trevligt. TACK alla tjejer och framför allt Johanna. Och grattis igen ;) ..

Kom hem för en dryg timme sedan och nuuu ska jag sova. Ska upp och handla med Sara i skaplig tid imorgon. Köpa/beställa kamera o sen laga mat. Sen kommer alla tjejer!!! Åh jag längtarrrrr puss

image1321


Äntligen gumman!

image1320

Helgnatt

Hej hej hej. Kom på att jag hade lust att uppdatera nu. Men förvänta er inget överdrivet roligt. Nu har jag fullkomligt glömt bort vad jag gjrode de senaste dagarna.. Torsdagkväll är som bortblåst. Men igår var jag iaf hemma, låg i sängen hela långa dagen och ''chillade fett'', som en viss person hade sagt. Under dagen samtalade jag lite smått med Felicia och Sebbe och bestämde träff senare på kvällen. Vi åkte till Sebbe och umgicks. Efter några timmar av det så kom Joakim och hämtade upp oss. Roadtrip till statoil. Wehoo. Tillbaka till Sebbe och ''chillade fett''. Haha, nej men vi myste. och drog massa dåliga skämt. osv osv osv.. Mamma var snäll och hämtade oss.

Imorse satte jag klockan på halv 10. Vaknade 11.. Inte konstigt att man försover sig när man är uppe hela jävla natten. Har vänt på dygnet en aning. Borde verkligen sova nu :S.. Jag fick skjuts till stationen på grund av tidsbrist och tog tåget till Sthlm med Felicia. Hade lite mer tur denna gång och hittade både jeans, en tröja, strumpbyxor, ett linne och en kjol. Älskar när man hittar saker!! Köpte present till Johanna också SOM FYLLER ARTON ÅR IDAG (30e). GRATTIS!! Äntligen :)

Haha, det var så lustigt. Tydligen har jag tydligen nån ''Hej jag jobbar på H&m''-vibb. När vi var inne på h&m så kommer först en tant fram o frågar om en tröja finns i svart. Haha, jag svarade nej och gick vidare. Visste ju faktiskt att den inte fanns i svart för det hade jag precis frågat i kassan. Några minuter senare i samma affär kommer en tjej fram o frågar om jag jobbar där. Det har hänt mig förut också, en del gånger. Hm? Haha.

En till lustig sak var... I början av vår sthlms-runda sa Felicia: ''Hoppas vi se någon kändis''. Och gissa vem vi ser om inte den kändaste i hela Sverige? Nej, nu överdrev jag. Vi såg ingen mindre än
Mikael Nyqvist. Det ni. Wow eller hur

Juste, måste nämna också att jag vaknade imorse med en hemsk jävla ryggvärk. Eller det känns som en nerv är i kläm. Så otroligt jobbigt, ni kan ju tänka er att gå en dag i sthlm o prova kläder med det. Var ju rena rama helvetet att prova jeans och så. Usch.. Hur som helst så orkade jag inte röra mig ur fläcken ikväll pga av det, och trötthet, så jag blev hemma och lät Johanna åka ensam till Mårten där ''alla'' var. :( Jag hoppas och ber att det är över imorgon. För jag känner inte riktigt att jag kan ha roligt med den smärtan hela tiden.

Imorgon ja, (idag om man ser datumet). Johannas födelsedag och är bjuden på tjejkväll. Mysigt. Innan det ska jag hinna handla med mamma & Sara och ytterligare innan det ska jag åka till Moraberg med mamma och se på kamera. (som jag ''fick'' i julklapp)

På måndag, nyårsafton, blir det tjejmiddag här eller hos Sara, och efter det feeeest. Såklart.

Sova står på schemat nu.. Godnatt.


=)

Världens sämsta uppdatering, jag vet :$ Men imorgon så..
Om jag hinner. Jag hinner. Håll ut. Puss


27/12

image1319
Idag gjorde vi ett andra försök när det gällde rean. Men denna gång nöjde vi oss med Södertäljes affärer. Blev en lika stor besvikelse som igår, rean SUGER. Jag hittade iaf en tröja på Indiskia. Den var på rea men kostade ändå skjortan. Den var svart. Den var rätt fin. Kanske till nyår?

Vi kikade runt lite till men hittade inget mer, eller Felicia köpte en väska. Så skulle vi precis ta bussen hem när vi mötte William, Sebbe och Johan. Agerade lite rådgivare när det gällde att välja parfym och sedan fick vi skjuts hem, schyrre däär.

Idag har jag bokat Gotland! Känns så skönt att ha det gjort, och att 2an fanns kvar. Vi har också för tredje gången bokat resa för släkten, och för TREDJE gången bokat av. Vi har alltså bokat och avbokat tre resor nu. Den första bokade mamma och min morbror på stan, men det såg för hemsk ut så den avbokade vi. Hittade en ny som verkade bra, men upptäckte att det inte fanns någon luftkonditionering där så den avbokades också. Tredje gången gillt tänkte vi idag och bokade ännu ett hotell. Verkade jättefint, stor pool, nära till stand och centrum. Så visar det sig, såklart, att det ligger nån jävla sump/våtmark precis bredvid som gör att det finns massor med myggor där. Är ju kanske inte så roligt.. Kan nått bli bra för någon gångs skull, snälla??? Nu verkar det som vi kanske ska till kanarieöarna istället, iaf.. Bara jag får värme och sandstrand är jag glad- Pusshej


26 december

Nu är julen så gott som över. Nyår på ingång.. Vad man ska göra då är ännu ett frågetecken, men något lär ju hända. Idag har jag varit en sväng till Sthlm med Felicia o kollat in rean. Fyfan säger jag bara. Hälften av tiden gick åt att köa och ta sig fram. Massor av folk överallt, varmt som in i helvete och kläder slängda överallt. Men iof, vad trodde jag? .. Man ångrade sig nästan att man åkte upp där ett tag, rea-kläderna var ändå bara fula XL-kläder. I princip. Nä, tackar vet jag en normal dag med normalt mycket folk och normala priser. Efter en heeektisk dag kom jag iaf hem med en tröja och ett par strumpor. Dock också med en hemsk mag- och huvudvärk..

Igår firade jag jul med mammas släkt. Åkte till brunnsäng, åt en god middag och umgicks med alla. Lika trevligt som vanligt! Hade inte planerat att gå ut men jag kände suget så jag drog ner på stan med min kusin. Väl där fick jag reda på att inträdet kostade 200. Sen hade jag inte förat nått heller, så drickan skulle blivit dyr där inne. Så jag stod där o funderade lite och kom fram till att jag hellre köpte nått för 500 idag på rean än att dricka upp pengarna. Så jag drog hem igen, haha. Var iaf skööönt att lägga sig under en filt efter det kalla o blåsiga vädret ute.


Kunde inte sagt det bättre själv

30 saker killar måste veta om tjejer:

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..

2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.
-Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
-Ett gosedjur
-En av dina tröjor
-En väldigt tjusig ring(Även om det inte är ett så seriöst förhållande)

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminståne snacka med tönten.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det, eller ni "låtsasbråkar"

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner
- Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes fördelsedag för guds skull! Glömmer du den
- Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en natt

Hahaha, nice bröllopsdans! (se hela)


24/12

JULAFTON. God jul :)

Har varit en helt okej julafton hittills. Mormor, morfar och Liz (farfars tjej..) kom vid 3tiden då vi fikade och kollade lite Kalle. Morfar klarar inte en stund utan att göra nått så efter fikat blev det lite kortspelande.. Maten var ovaligt god, julskinkan var bäst. Känns ju som man ska vara med gästerna när de är här men jag smitit undan en stund. Var bara tvungen att lägga mig i sängen en stund; jag känner mig helt vimmsig, är helt slut :S Ser lite suddigt ibland också. Nej, jag är definitivt inte frisk ännu. Igårkväll var det inte roligt, pillerna som jag käkar för sjukdomen kan man ju börja må illa av och det var precis vad jag gjorde, big time. Usch.. 

Vi har fått lite godis av mamma & pengar av Liz hittills, resten öppnar vi när Sara o co kommer vid 20.00 ungefär. Snön kom inte men jag har gjort med bästa med att ha persiennerna nere och låtsas som ingenting. Det man inte ser lider man inte av, haha..

Jag är så glad att jag inte är enda barnet. Vet inte hur jag skulle klara såna här dagar utan Linda. Nu kom hon ner med min julklapp och frågade om vi skulle spela tecken. Tihi, PUSSHEJ.
image1317

All we need is love

Pju, nu har jag städat färdigt. Dock återstår alla julsaker som ska ställas fram.. Jag som är helt slut. Att damma är inte det roligaste, jag blir helt täppt i näsan och tjock i huvudet. Jag måste vara dammallergiker. Nu är det iaf skinande rent, skönt det. Kom just tillbaka från brunnsäng, mötte upp Simon och lånade hans photoshop. Wiho, äntligen.

Felicia var ju här förut idag.. vi åt lussebullar med tända ljus och öppnade våra julklappar. Var dock inte så spännande men vi spelade så gott det gick ;P Haha. Älskar min julklapp. Ett par örhängen från Pilgrim. F <3

Ikväll skulle vi ju koka knäck, jag och min mami men det får bli imorgon.. Orken finns inte helt enkelt. Känns fortfarande inte som det är julafton imorgon. Jag är lite upprörd; jag har huvuvdvärk så kan inte lyssna på julsånger (!!!!). Dvs. ungefär ingen chans att få in den rätta stämningen eller julkänslan. Sen är mitt humör ju upp & ner; enda sekunden är jag jätteglad och känner julkänslan, andra tycker jag att det känns som vilken dag som helst.. Hah.

Var lite smått kaos här förut; pappa vägrade hjälpa till för att han skulle se på tv, då blev mamma sur och skulle firra belysningen på granen själv. Det gick bra tills hon skulle tända det, då var det något fel med sladdar och skit så då blev hon jätte upprörd. Stormade ner här med sitt dåliga humör osv blabla.. Haha, men det är lungt nu. Tror jag.. Lugnet efter stormen, kanske. Men har ni märkt hur stress kan få folk att bli sura osv? Hoppas morgondagen blir lugn utan något tjaffs..

Hoppas fortf på snön.. Ge mig ett mirakel

image1316
Mina till vänster, Felicias till höger

Dan före dopparedan

I detta nu borde jag städa. För om ca 15 minuter kommer Felicia, då ska vi fika och ha oss. Öppna julklappar. Min julklapp är jättefin <3 Tihi. Iaf: Jag borde städa, men det gör jag inte. Jag sitter istället och njuter av julens bästa påhitt: Julskinkan. Finns det något godare vid juletid? Nej. Om jag kunde så skulle jag leva på julskinska och lussebullar året om. Mmmmmmm. Kan inte förstå hur man inte kan tycka om det :|

Oh nej nu måste jag hinna äta upp mackorna, måla naglarna, städa upp i rummet och firra fika på 15 minuter. Ha en mysig fjärde advent. Glöm inte att hjälpa till att pynta granen! (Såvida det inte är gjort redan, men man brukar väl göra det dagen innan? .. )

Finns det en snyggare, sexigare, hetare idoldeltagare?

Svar: nej
image1315
(klicka på bilden)

Haha, skönaste reklamen


Det ordnar sig alltid?

Eh.. Jag kom just på att jag inte har köpt alla julklappar. Jag som trodde att jag var klar. När hade jag tänkt hinna med det? Imorgon är det dagen före julafton och den dagen är fullbokad. Ska baka julgodis med mamma, julfika med Felicia då vi ska ge varandra våra julklappa, städa, pynta rum & julgran, slå in julklappar. Oh.. Det lugn som låg över mig försvann just och nu känner jag stressen. Och pressen. Men iof.. Det fixar sig. Det gör det ju alltid.

Fredag, lördag

image1313
Danföredanföredopparedan, är det idag.
Jisses.. Igår tog jag det rätt så lungt på dagen. Efter middagen mötte jag Felicia. Vi traskade vidare till Johanna där vi hade myyys i massor. Drack te, myste, pratade, skrattade & spelade lite spel.. Perfekt kväll när man fortfarande är lite sjuk. Vi blev kvar rätt länge, vid ett kom Johanna på att hon skulle jobba dagen efter så då begav Felicia och jag oss hem till mig istället. Funderade på att joina en efterfest med några grabbar men tröttheten tog över. Vi satte oss i köket och gjorde varma mackor med oboy istället, snackade om allt mellan himmel & jord och fick ett och annat fyllesamtal. ;) Slocknade inte förrän halv 4 och jag vaknade innan 12, så är rätt så trött nu. Blir nog en lugn kväll.. Lovade min kära mor att jag skulle städa mitt rum idag, men det är inte gjort. Det ser så hemkt ut med damm överallt i varje hörn, så jag orkar verkligen inte.

När mamma frågade mig om jag kunde göra inbjudan till hennes 50års fest idag så kom jag o tänka på att vi planerade att sjunga på festen. Tjejer, ska det bli av måste vi nog ta tag i det snart, det är inte ens en månad kvar.

Förresten.. Denna frost som nu har samlats på marken och nästan ser ut som snö, ska såklart försvinna till julafton. Det är så typiskt.. Jag blir så upprörd. Återigen en icke-vit julafton.. Inte okej


SUCK

image1310
Åh, det är jobbigt just nu. Jag har världens jävla hormonsvägningar; jag kan vara hur glad som helst och sedan kan minsta lilla få mig att sitta och tjura. Liksom, den senaste timmen har jag varit påväg att börja tjura tre jävla ggr, haha, hur normalt är det?

SUCK. Till råga på allt  verkar alla vara sugna på att vara extra elaka mot mig idag. Ingen bra kombination direkt. Det faktum att jag fryser som jag vet inte vad, har dötråkigt och inte fått i mig någon mat idag gör nog inte heller saken bättre..

All I want for christmas is .. this

image1309

If you were a river I would swim you

image1308
Finns det något skönare än att få sova ut, och sedan kunna ligga kvar och mysa i värmen hur länge man vill? .. Skulle inte tro det. Jag var uppe rätt länge inatt, och varför vet jag inte.. Det vart så. Iaf så vaknade jag för ett tag sedan. Klockan är nu halv två och halva dagen har typ gått. Men det gör inte så mycket, har inte så mycket för mig idag ändå. Ikväll däremot skulle jag föredra att något hände? .. Ska ta och äta brrrunch nu, tror jag. Arrivederci

Varför är livet så orättvist?

image1306
(klicka på bilden)


20 dec

Heeej. Kan inte beskriva hur glad jag är över att ha lov. Allt skolpress släpper, man får SOVA UT, göra vadfan man vill om dagarna. Och det är JULAFTON på måndag.

Dagen började ju med att vi hade filosofiprovet och det var verkligen ett skumt prov! Har inte den blekaste om hur det gick.. Återstår att se efterlovet. Efter det var de avslutning och den var verkligen lika tråkig som vanligt. Vår rektor är SÅ lam. Det går knappt att lyssna när han pratar för han låter så död. Hur som helst, jag hörde iaf när han sa att VÅR KLASS vunnit skolfotopoängtävlingen!!! Jag blev SÅ förvånad. Enligt någon jurry hade vi bäst tema, flest utklädda, bäst närvaro blabla och allt vad det mer var. Blev lite stolt över klassen där :)

image1302

Efter några julsånger hämtade mamma upp mej & Felicia och vi åkte till doktorn. Han frågade några skumma frågor och sedan bad han mig ta av mig mina kläder :( .. Tyckte det verkade väldigt onödigt men vågade inte göra annat, så jag lydde. Haha. Sen lyssnade han lite på min andning och skrev till min förvåning ut några piller som jag ska äta i 8 dagar. SKönt att jag fick något, så kanske den här skiten försvinner snart så jag kan leva ett normalt liv. 

Mamma skjutsade oss ner på stan där vi käkade middag, kollade runt lite och sedan köpte vi varandras julklappar :) Var dock lite strul med min men orkar inte gå in på det.. Men hur som helst är jag iaf pank nu sånär som på 2.50.. Har lite smått kvar med julklapparna så det är inte bra. Samt att jag är skyldig Felicia pengar. Så blir väl till att låna av mamma.

Var helt slut när jag kom hem från stan vid halv 7, så har myst under min filt hela kvällen, sett på Magnus Betnér. Det var underhållande. Nu ska jag invänta sex and the city och bara njuta av ledigheten.. Imorgon är det fredag, hoppas på att något roligt händer ^^,

image1304

Onsdag

Idag är det 19 december och 5 dagar kvar till julafton. (För den som inte visste det.. ) Jag är så glad att slippa skolan ett tag, men vill inte att det ska bli imorgon för då har vi provet. Fattar verkligen noll av det man ska kunna, det bådar inte gott. Men har kommit till den punkten då jag inte orkar bry mig längre. Jag.hatar.filosofi. Trodde det kunde vara lite roligt men det visade sig att det var det värsta ämnet någonsin förutom Matte. Så om ni någon gång tänker välja filosofi som ett tillval - GÖR DET INTE! Jag varnar er.

Dagen har varit lika seg som resten av alla skoldagar. Eller den har förresten varit helt okej. Vi åt på stan till lunch.. Det var gott. På idrotten dansade vi juldanser, det var rätt jul iaf att se Felicia flyga när vi dansade ringdans. ;) (hon var sist, ja ni kanske kan föreställa er? ..) Sedan fick vi veta att vi inte behövde ha någon idrott imorgon. = SOVMORGON.  På italienskan som var sista lektionen fick vi tillbaka proven och precis som jag trodde gick det väldigt bra. Får skippa den imorgon också! Vilket betyder att vi har en lektion - filosofi - prov. Sedan avslutning.. Sedan ska jag till doktorn. Har blivit mkt bättre på sjukfronten men ibland kommer det små anfall då jag hostar så jag typ tappar andan. Så ska nog göra ett besök på sjukhuset trots allt, och se om de kan göra något. Inte för att jag förväntar mig så mkt..

Jag ska sova TIDIGT idag. Jag fick fyra ynka timmars sömn inatt.. Inte bra. Godnatt!

image1301


18 december

image1299
Idag var jag i skolan klockan 14.05. 14.15 var jag påväg hem igen. Det gjorde mej rätt irriterad, att jag hade gjort iordning mig och gett mig ut i kylan för att gå till skolan i 10 minuter. 10 helt otroligt onödiga minuter. Men men..

Hemma har jag mest försökt lära mig hur de gamla filosoferna tänker. Kan det bli mer ointressant? Längtar verkligen tills det där provet är över.  

Jag tror att jag kanske är påväg att bli frisk.. Eller iallafall friskare. Tur det, idag har jag varit sjuk i 17 dagar. Hela december ungefär. Har fått tid hos doktorn på torsdag..

På torsdag kommer jag också sitta bänkad framför  tvn klockan 21.00. Magnus Betnér ståupar på kanal 5. Kan ju inte missas!


Måndag

Usch, det har varit en jobbig och ansträngande dag idag. Alla treor i skolan skulle ju julpynta en del av skolan och så skulle det räknas in i poängen om vilka som ska få gå först i studenttåget. Var liv överallt och efter några tappra försök fick vi till det någolunda iaf.. Även fast det var typ sämst. Haha. Orkar inte riktigt bry mig om någon studenttågsplats längre känner jag. Fick huvudvärk nästan direkt och sedan höll den i  sig. Sen blev jag uttmattad som fasiken och ja.. Mot slutet var alla rätt sega. Det slutade 13.00 och vi sulle ha lektion 14.30 men jag & Felicia gick och frågade Fredrik om vi gick gå, och det fick vi..

Var så trött, seg, less och inte alls glad när jag kom hem. Så jag gick direkt ner i mitt rum och la mig under täcket. Iskall var jag.. Snorig. Hostig.. Död. Haha. Skulle ligga och vila lite där tänkte jag men jag somnade och sov i ett antal timmar.. Vaknade upp med en ännu värre huvudvärk än innan. Näst intill migränaktig.. Sen åt jag middag men började bara må illa som bara den. Nu ligger jag här i ett mörkt rum och väntar på att Andra avenyn ska börja.

Usch, vissa dagar är verkligen inte roliga.. 
 
Kan ju glädja mig med att de är en vecka kvar till jul. .Och 14 dagar kar till nyårsafton. Tre dagar kvar till julavslutningen och imorgon börjar jag 14.05.
image1300


Sommar sommar sommar

Jag och mamma har äntligen hittat en bra resa för vår och Saras familj. Det är på Alcudia- kusten på Mallorca och kostar ett dugligt pris. Nu gäller det bara att den finns kvar att boka tills på onsdag, och såklart att de andra är på, så är sommarens resor nästan klarplanerade.


Juni - Obestämd resa med tjejerna
13 juli-19 juli - Gotland
20 juli-3 agusti  - Mallorca
image1295

Rhodos, 06


Drömklänning?

image1294

Kunde man bara välja, oberoende av pris eller svårhet att få tag i, så skulle det här nog bli mitt val av klännning till nyår. Men nu är det inte så lätt, och med tanke på att detta är en Ingwa Melero-klänning och kostar 396 dollar så finns det nog bara en sak att göra.. Dream on (Hittade den för övrigt i Natachas blogg)

Tredje advent

Tjabba.. Har tappat sugen lite när det gäller bloggen på senaste tiden. Kanske är det för att jag är sjuk? Finns inte så mkt att skriva då. För sjuk är jag fortfarande. 15e dagen är det idag. Jag som trodde att jag skulle vara sjuk på julafton börjar undra o det kommer faktiskt kommer bli så. Men mamma ska iaf ringa till doktorn imorn.. men vi är ganska säkra på att de kommer säga att jag ska avvakta lite till, att det är ett virus vilket man inte kan göra något åt.. Men hur normalt är det att vara sjuk längre än en halv månad? Det rasslar i lungorna när jag andas, skitläskigt.

I fredags hade vi en lektion på hela dagen och det var engelskaprov. Gick inge vidare.. Men men, satsar ändå inte på något höjdarbetyg i engelska C. Efter provet så åkte jag & Sara ner på stan. Letade julklappar som galningar och efter många om och men fick vi med oss det mesta vi skulle ha iaf.

Vi åkte hem åt varsit håll.. Jag käkade och sedan drog jag till Johanna där Felicia var också. Efter ett tag kom Elin. Vi snackade om sommarens planer och drack te med tända ljus. Mysigt. Sen drog Felicia så vi kvarvarande flyttade ner till Johannas rum, roade oss med lite sällskapsspel framför hennes tvbrasa som sprakar så härligt ;) ..

I lördags åkte jag återigen ner på stan, med Felicia,  i hopp om att hitta de sista juklapparna; Hade mormor och morfar samt Felicias kvar. Hittade lite julsaker åt mig själv och så köpte jag till mormor och morfar. Felicias kvar alltså.. När vi åkte hem köpte vi med oss mat, men såklart kom inte bussen.. Så fick ta nästa och när vi väl var hemma var den maten iskall. Så typiskt, jag hatar SL.

Efter att vi hade ätit roade vi oss bäst vi kunde med lite olika saker, haha. Helt plötsligt slog tröttheten till och vi blev sega och fick tråkigt. Ringde till massa men alla var döda.. Så vi gick till Willys och köpte godis. Svinkallt men det var skönt efter den jobbiga värmen som var i mitt rum. När vi var påväg hem ringde Johanna och frågade om vi skulle hänga med till Viktor där det hade sagts att det var fest. Eftersom våra enda planer var att spela tv-spel så dumpade vi dem och följde med.. När vi kom dit var de dock inte fest. Lite segt, och jag var utmattad av allt hostande så vi drog igen ganska snabbt.. Höll på att frysa ihjäl på vägen hem men klarade mig med endast några köldskador. När jag kom hem var klockan kanske halv 12.. Jag satte på en film och la mig under en filt. Hostade mer än vanligt eller så inbillade jag mig? Inte så bra att gå ute i flera minusgrader med leggings och tunn jacka när man är sjuk. Men det var ju jag som tog på mig det, så får väl skylla mig själv.

Idag vaknade jag sent och då var lussebullsbak i full gång i huset. När jag hade duschat var bullarna precis klara, och mormor och morfar hade precis kommit, så då fikade vi. Äntligen ett riktigt adventsfika! Det var på tiden. Bullarna blev jättegoda, finns inget bättre i bakväg. De man köper i affären kommer inte ens i närheten av de hembakta, eftersom de knappt smakar saffran. Det är en vecka och en dag kvar till julafton.. Skumt. Så skönt med sista veckan i skolan.. Men så typiskt att vi ska ha prov ändå tills den sista dagen. På den sista dagen. 10 minuter innan vår skolavslutning i aulan börjar sitter vi fortfarande och har prov.

Jag vill bli frisk! Min regelbunda träning är inte regelbunden längre.. Och jag kan inte annat än att ta det lungt. För seg för att festa. Spillde nyss ut ett glas vatten över hela nattduksbordet och halva sängen, på tal om inget.. Som tur var hade jag mobilen i sängen, annars skulle den fått möta samma öde som min förra mobil. Den dränkte jag i ramlösa :P .. Haha. Idag ringde jag och preliminärbokade lägenheten på Gotland. Kändes bra att göra det, så nu har vi 14 dagar på oss att bestämma om vi ska ha den eller inte.

Ska kika lite i resekataloger nu. Ha en mysig tredje advent..  :)
image1293

13 december, Lucia.

Lucia! Har inte blivit något Luciatåg för mig idag dock.. Men jag tror jag klarar mig. Eftersom att skolans Luciatåg ägde rum halv nio imorse och jag började 12.35 så kändes det rätt så onödigt att gå upp tidigt bara för det..

Efter skolan har jag inte gjort så mycket, fikat med mamma.. Städat upp lite i rummet. Det snöade ju förresten lite i eftermiddag! Väldigt väldigt lite men glad är jag ändå! Kanske får vi trots allt snö på julafton?

Lucia när man var lite var ju något helt annat. Luciatåg för föräldrar & på dagis/i skolan, mys mys & åter mys. Men som med allt annat s blir det ju en helt annan sak när man blir äldre.. Tråkigt men sant. Bara att vänta tills man får egna barn som kan göra dagen mysig.
image1292
Finns det inte ljus till alla så tar man en ficklampa ;) Haha, kreativ man är.

12/12- 23.25

image1290
Aa hej! Nu har jag proppat mig full med te och knarkat halstabletter så nu känns läget helt okej.

Visste ni att det förekom två bomber på Södertälje central nu i helgen? Och tydligen så har någon knivskurit sin fru här i området. Så har vi ju det där överfallet utanför täljehallen också. Mycket skit som händer just nu, känns ju lite smått oroande.

Vill att det ska snöa NU.. Och så vill jag hitta något att ha på mig på nyår. Och jag måste skriva en önskelista! Ingen jävel vet ju vad den ska köpa till mig.

Godnatt, dröm sött

Dead

Idag kämpade jag mig igenom hela skoldagen.. Var nödvändigt eftersom att jag hade två prov. Det enda gick rätt mkt åt helvete men det andra kändes bra..

Resten av skolveckan blir skön, imorgon har jag en lektion börjar 12.35 och på fredag har jag förhoppningsvis också bara en lektion som börjar 12.50, om vår lärare i turism låter oss hoppa den. Annars får vi håltimme i 4 timmar..  Efter skolan på fredag blir det julshopping med Sara <3 Senare på kvällen ska jag nog träffa Felicia, Elin & Johanna.. Diskutera lite ang. sommaren.

Det är 12 dagar kvar till julafton.. Kan inte riktigt fatta det. Lov om en vecka!!! Fan va skönt.. Men har Engelskaprov på fredag.. Och filosofi nästan vecka. Asså proven tar aldrig slut!!! En efter en efter en.. Jag blir galen. Tar ju död på en.

image1291
S


Inte lätt att vara positiv these days

Hehehe.. vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Kan jag få bli frisk någon gång? Nu har jag fått hemskt ont i halsen också, på hostan. Det är riktigt nice.. Härlig natt det kommer bli alltså.

Känns fan inte som det är nästan jul.. För inget känns bra eller roligt. Så jävla mkt i skolan, vädret är förjävigt och jag mår skit. Vilken julstäming..

Har totalt gett upp när det gäller pluggandet. Ig here I come.

Amen, godnatt ..


11/12.. jadu

Någon har bestämt sig för att terrorisera mig per telefon. Härligt moget där! Inatt fick jag 4 samtal med dolt nummer och nyss ett. Några nätter tidigare 3 stycken. Och den stackarn ringer och ringer men inget säger han? Är inte det lite onödigt samt slöseri med pengar? Ja jag vet inte, hans problem. Hädan efter sätter jag iaf telefonen på ljuslös & vibrationslös på natten så att jag slipper vakna klockan tre av att någon idiot ska roa sig. Vem fan är uppe klockan tre på en vardag ens?

Idag hade vi möte med Ann, hon gillade vår idé. Sen kom hon med några skitdåliga idér som Felicia och jag snyggt avfärdade. Ann ville att det skulle innehålla mobbning i vår bok. Liksom, kommer inte på fråga. Vilken barnbok handlar om mobbning? Inte vår iaf. Sen hade vi klassförestårndartid. Då kände jag hur jag bara ville avskeda några personer i klassen. (om man ändå kunde det.. ) Även fast de flesta i vår klass har en någolunda bra sammanhållning för tillfället, så finns det en del som bara FÖRSTÖR. När vi nu inför studenten ska samla ihop poäng så att vi får gå längst fram i ledet av alla klasser i  skolan, så finns det dem som säger ''Men jag vill gå längst bak i ledet'' lite sådär trotsigt, superbitchigt och nonchalant. ''Men då kan du ju göra det ensam'' hade jag lust att säga. Och det gjorde jag också. Varför ska de aldrig kunna göra något för vår klass? De ska inte komma på studentskivan, de ska inte vara med på flaket. Liksom..? Sitt hemma och stirra då era tråkiga jävlar. Eller varför ens ta studenten? Hoppa av skolan vetja. Ne, ni gör mig så arg! Att man itne kan ställa upp för andra, det förstår jag inte. Att det ska vara så svårt att komma till skolan med en jävla tomteluva eller så, och lägga kanske 15 kronor så att vi ska kunna pynta lite grann och få lite poäng. Hade det inte varit så att man får poäng för hur många i klassen som är närvarande, så skulle jag SKITIT i er. För jag tycker bara ni är grymt omogna som förstör för alla och inte kan offra er en dag, några timmar. Så otroligt dålig stil.

Jisses, där fick jag ut det där... Men det är fler än jag som är irriterade

Iaf..  Efter mentorstiden hade vi turism, snackade lite med Annis och sen fick vi sluta.. Hemma såg jag Gilmore girls, drack te.. Sen skulle jag plugga litegranna inför proven imorn men då frågade Linda om jag kunde locka hennes hår, så det gjorde jag, snäll som man är.

Hejsvej


Reality

Ja.. vad ska man säga? Saker blir ju inte alltid som man har tänkt, det borde man veta vid det här laget. Det värsta som finns är när man vill något så otrolgt mycket, men.. ja. Det kan inte bli av helt enkelt. Vad ska man göra då? Jag får ärligt talat ont i huvudet av allt det här.

GOTLAND 08

Heeeej.

Nu mår jag lite bättre.. men bara lite. Imorgon kör jag halvdag i skolan, hoppar religionen på morgonen.

Gick inte på bilden idag. Somnade.. sov i flera flera timmar, så nu kommer jag väl inte kunna somna inatt. Men det gör itne allt för mkt eftersom jag ''börjar'' klockan 12.15 imorgon. Åh, frånvaro i massor nu på senaste tiden men vad ska man göra.. kan ju inte styra hur jag mår. Vill inte vara sjuk på julafton bara!! Har varit sjuk i en vecka idag.. När är det dags att gå till doktorn? Fast det känns inte som att doktorn skulle kunna göra nått..

Ikväll har jag & Felicia kollat lite på boende på Gotland.. MÅSTE verkligen boka snart, för att få något bra eller något över huvudtaget! Tar slut snabbt.. Men vi har kikat på hon som vi hyrde av förra året, det var rätt bra. Nära till affär och bara en liten promenad till Söderport. Så om vi inte hittar något bättre, så blir det nog det.. Om alla tjejer är med på det ;) Ska ta ett snack med er! Men det är bra, inge sunk eller så. Måste boka måste boka!!!! Inge kul att sitta där i början av sommarn o tänka ''Synd att vi inte bokade tidigare'' som förra sommarn :P

Någon mer som ska till Gotland vecka 29?! :D

Ikväll kommer Prison Break!!!! Yey. Det är nog det enda bra med måndagar. Tur det.. Nu ska jag ta itu med lite plugg.. Tre prov denna vecka ju :(
image1287

Suck...........

Åh, jag är så sur.. Har bara lust att gråta.

Imorse gick jag upp även fast jag mådde skit, gick till skolan, hade svenska.. Vi hade bara en halvtimmes lektion, så efter det var det 2 timmar kvar till min nästa lektion. Så jag satte mig och väntade de där två jävla timmarna.. Och när den lektionen väl ska börja visar det sig att han inte är där!!!! Ja, som sagt, hade bara lust att gråta.. Där hade jag suttit i 2 timmar och mått skitdåligt.. Efter lektionen har jag håltimme, så då skulle jag gå hem. Kunde alltså ha gått hem två timmar tidigare än jag gjorde. Legat hemma i min säng istället för att sitta där ensam på en stol och stirra i två timmar. Två timmar är jävligt lång tid när man har tråkigt och mår skit

Nu har jag håltimme 3 timmar frammåt, till halv 3.. Då ere bild.. till 17.00. Orkar inte.. Jag mår fan inge bra. Får se hur jag gör, men känns som jag borde gå, sket i bilden förra veckan. Aja

Nu ska jag äta pasta


Andra advent

Åh, jag är så trött.. Konstigt eftersom jag sov till 12.00 idag.

Jag trodde att jag var på bättringsvägen när det gäller min sjukdom men mådde inte det minsta bättre när jag vaknade idag. Har hostat lika mkt som jag gjorde igår och idag har jag dessutom ont i hela kroppen :(.. Känns inge vidare med tankte på veckan som väntar med tre prov. Man kan ju inte plugga om man inte kan sova på nätterna..

Idag åkte vi till Vagnhärad, till Mattias som fyllde år. Fullt hus där idag, var jättekul att träffa alla. (Som vanligt) Känner mig så lycklig lottad som har en så bra släkt. Efter fika spelade vi lite Buzz - music quiz. Var väldigt roligt faktiskt, även fast jag var sämst, hä hä. Men någon måste ju var det också.. ;) Jag vill ha ps2!!!! Jag ska bli ett tv-spelsfreak har jag bestämt. Fast inge jävla fotboll eller hockeyspel dårå, utan roliga spel. Och singstar såklart!

Jag börjar få lite smått panik när det gäller juklappar. Inte vad jag ska köpa utan vad andra ska köpa till mig. Vet inte vad jag ska önska mig, alltid lika svårt.. Hur kommer det sig när man väl kan få massa saker vet man inte vad man vill ha? Så typiskt. Är ju inga som helst problem i vanliga fall.

Hare hej puss

image1282
Wilmer är glaaad. Suddig bild dock..

image1283
Födelsedagsbarnet!

image1284
Mums en boll

image1285
Liten tomtenisse

image1286
Kusiner minus 3

8/12

Hej.. Idag har jag satt upp julgardiner, julstjärnan och så har jag dammat. Efter det tog jag ett bad och skulle måla naglarna lila. Men nagellacket var gammalt så de fick bli beigea istället. Nu ser jag på någon skitfilm och är på allmänt dåligt humör. Woho det är lördag

image1281


Vem vinner idol ikväll?

Hejsan hej. Jag slog på en låt nyss och så blev jag glad igen. Humörsvängar hej!

Ja, så nu känns en lugn hemmakväll rätt skönt.. Idolfinal.. OC.. popkorn? Låter inte helt fel.

Igår vart en tjej tydligen överfallen. Det skedde utanför Täljehallen. När 92orna tränade kom hon tydligen inspringande där. Lite smått creepy sådär. Man vet aldrig när det händer en själv..

Vem vinner ikväll? .. Jag tror nog att Marie gör det. Men man vet aldrig.. Den som väntar får se sägs det ju. Skulle säga såhär, att Amanda vinner när det gäller uppträdande och Marie när det  gäller sång. Och detta är ju en sångtävling så då borde ju Marie vinna. Faktiskt.
image1270

Berörd?



Jag må vara i en känslig period just nu,
men detta ger mig rysningar och tårar i
ögonen. Skumt men sant. Berörd.

Fredag..

Ikväll överger alla mig. Typ. Felicia ska till Rasmus.. Min mamma ska på julfest. Johanna & Elin ska till Enhörna. Jag.. ska inte göra något. Ser fram emot kvällen. Att inte göra något är det bästa jag vet. Ensam.. hemma.. med pappa. Jippi! Linda.. vet jag inte vad hon ska göra. Kanske ska tvinga mig på henne ikväll. Alltså, jag är ju sjuk så jag borde ju ta det lungt. Men jag vill inte ta det lungt ensam :( Fast som jag hostar, så ingen vill nog ändå vara med mig. Jag har hostat idag, mest  i eftermiddag, så att jag börjat gråta. Jag har hostat så att det låter som jag har aids. Jag har hostat så att jag nästan spydde. (Jag har inte adis jag lovar). Det har varit en jobbig dag med andra ord.

Funderar på om jag ska sno min syrras tv-spel och spela lite. Det är ju inte allt för underhållande men iaf uppehållande. Om man nu kan säga så.. Inte för att hon har några roliga spel men jag kan nöja mig med CB (förkortat, vet inte hur det stavas, nån kanske fattar vilket spel jag menar. det börjar med crash.. ). Tekken har vi också, men tråkigt att spela själv. Tekken i sig är tråkigt. Tv-spel i sig är också rätt tråkigt. Men CB är rätt okej. Men jag suger på bossarna.. :( Heter det så? .. boss

För övrigt idag.. Vi hade ingen turism så vi började 09.50. Då hade vi relgion. Vi gick igenom några frågor som jag inte ens hade gjort klart så nu har jag bestämt att jag itne ska göra det frivilliga provet. Dvs slutbetyg i religion: VG. Hade hon tänk sig att jag skulle orka med 5 prov på två veckor eller? No way. Nästa vecka har vi tre prov.. Ser fram emot den veckan.

Efter religion skulle vi Nancysluncha. I kön träffade vi Johanna som joinade oss. Trevligt trevligt.. Innan det köpte jag ett paraply förresten. För vi har bara paraplyn som är illröda, har katter på sig, har blommor på sig eller har nalle puh på sig hemma.

Sist hade vi Engelska. Lyssnade på nån gubbes dagbok uppläst på ett band och hade lite förhör på boken. Var dock bara jag och Felicia som hade läst klart.. Guldstjärna till oss. Efter denna lektionen åkte jag & Felicia hem till mig för att spåna lite ;) Vi skulle bestämma handlingen och så, till vår barnbok (projektarbetet). Det ska handla om en igelkott.. Vi velar mellan tre namn som den ska heta. Freddy, Alvin & Ivar.. Om någon har lust kan ni ju säga vilket namn ni skulle vilja läsa om om ni var ett litet barn :D .. Vad boken ska handla om är hemligt. Japp, ingen får sno vår bästsäljaridé. För att spåna bättre gjorde vi varm oboy. Såklart slutade det hela med att mjölken kokade över och det luktade bränt ända ner på stan. Jag har en tendens att ofta koka över saker..

Nu fick jag reda på att Linda ska till jävla Jossan.. :( Dumma unge

image1272

Gotland 2007

image1268
Wow coolingar. Ni är mina idoler

S.n.ö.

Såg återigen i Sophies blogg att det ska komma snö nästa vecka. Om det nu kommer snö så kommer den verkligen i grevens tid! Och då ska den ligga kvar till julafton. Tänker fan inte ha en till julafton utan snö, det skulle ju bara vara så deprimerande.


Snart traveler :D
image1267


Dag 6 i december

Heeej. Mår lite bättre idag. Fick sömn inatt! Låg och hostade till två kanske men sedan sov jag HELA natten till klockan 11. Det var skönt det.. Halv ett gick jag på Filosofin och efter den har jag.. ätit en skorpa. Och sett på Gilmore girls såklart. Och läst några sidor i engelskaboken.. Vilket jag ska fortsätta med strax.

Kom och tänka på en sak. Denna låt ''Satellite'' av Tasmin Archer. Det låter nästan som att det skulle kunna vara Amanda Jensen i idol som sjunger den. Eller Rasmin Archers röst är inte lika gnällig, lite skönare. Men annars så är de väldigt lika. Samma sköna sound.. typ.

Angående facebook.. Hör och ser bara mer och mer skit om det. Det verkar inte vara någon bra sida. Funderar starkt på att ta bort min konto där. Först var det ju det om att det är facebok som äger alla ens bilder där och de kan göra vad de vill med dem. Aa, och sedan läste jag i tidningen om att man inte kunde ta bort kontot såvida man inte raderade alla sina vänner och allt annat och sedan meljade till facbook och bad dem ta bort det. Verkar ju väldigt skumt.. om det är sant. Men varför skulle det stå i tidningen om det inte är sant? Så har vi ju detta också: ''Nu har det avslöjats att Facebooks annonssystem kan kartlägga användarnas internetvanor även när de inte är inloggade. Avslöjandet gjordes av säkerhetsforskaren Stefan Berteau och under helgen bekräftade Facebook att uppgifterna stämmer, skriver Computer Sweden''

Ja, jag vet inte.. Vad ska man tro? Sidan som kom helt plötsligt och blev så populär verkar plötsligt inte så hederlig som man trodde.. Bara den saken att det inte går att ta bort sitt konto genom en eller två enkla knapptryckningar?

Imorgon är det fredag. Börjar tidigt.. :( Men på håltimmen blir det Nancyslunch! Längtar redan ^^, .. Efter skolan vill man ju bara gå hem och ta det lungt (som sjuk). Men då måste jag & Felicia spåna på vårt pojektarbete. Haha.. Hoppas det går bra. Det kommer gå bra.

Såg den nya Mqreklamen med Måns och Agnes idag.. Någon som har sett? Den är mysig :)
image1266

Drömmar om lussebullar

image1265
Har just tagit 10 ml av världens äckligaste hostmedicin. Dags att sova.. Hoppas på en lugn natt. Skulle ge mycket för en lugn natt. Jag vill sova för första gången sen i söndagsnatt. I helgen ska vi baka lussebullar mmmmmm. Det ska jag drömma om. Godnatt!



5 december - Illa

Nämnde jag att natten till måndag var ett helvete? .. Hm, den natten var inget emot natten till idag. Jag somnade inte. Jag somnade inte på hela jävla natten. Låg och hostade till klockan halv tre, klarvaken. Då kom mamman ner med hostmedicin. Efter det låg jag där.. fortfarande klarvaken. Slummrade då och då. Såg på klockan var och varannan minut. Hostade.. Kallsvettades.. Var klarvaken. När klockan ringde var jag också klarvaken, men glad att det var över. Låg inte kvar en halvtimme som jag brukade, utan gick upp direkt. För jag var ju inte trött.. Asså skumt.. Fattar ingenting. Visst är jag sjuk men jag har aldrig varit med om att jag inte har kunnat sova en hel jävla natt. Tanken på att den här kommande natten ska vara likadan  får mig bara att vilja gråta..

Hm, nog om det. Gick ju till skolan iaf.. Efter 0 timmar sömn, högst en timmes slummrande. Mådde illa genom hela dagen, men var också typ överexalterad. Eller inte överdrivet, men jag var inte trött då HELLER. När ska tröttheten slå till, frågade jag mig själv & Felicia hela dagen.. Gav idrotten ett försök, men Jimmie, Daniel och Philips jävla militärhinderbana dödade mig efter ett varv, så jag gav upp. Hade all lust i världen att skolka från Italienskan sen, men vi gick ändå.. Duktigt.

Imorgon tänker jag bara gå på Filosofin. Eftersom att jag slår vad om mycket att jag inte kommer få en normal natt..
Deppat inlägg.. Men jag är deppad. Jag vill inte att det ska bli natt..

Mardrömmarna börjar avta..

Hehehe.. Det går inge bra med läsande.

Kom och tänka på en sak.. Jag har inte haft en mardröm på väldigt länge. Förrän inatt. Eller jag vet inte man ska kalla det mardröm.. Jag blev rånad. Av en kompis. :S Ingen jag känner på riktigt alltså men i drömmen var det min kompis. Said hette han. Han sa: ''Du får välja, antingen tar jag ditt busskort eller din plånbok!'' Så jag gav honom plånboken.. Men sen kom jag på att busskortet snart går ut, så jag skulle gjort tvärtom, hehe. Och så tänkte jag att nu kan jag inte handla julklappar till alla.. Jag vill kunna tyda drömmar.

Men det är tur att mina mardrömmar nästan har försvinnit iaf. Vill aldrig mer drömma om mammor som dödar sina barn, om mumieliknande lik eller om våldtäkter.

Några mardrömmar jag hade när jag var liten vara att min lillasyster var en av de dumma i ''Kenny starfighter'', att jag fick jättestora fästingar överallt, att jag höll på att kvävas av ''krambollar'' (fråga mig inte vad det är...) och att någon riktade en pistol mot mig så jag var tvungen att röra mig jättesnabbt så att den inte träffade. Haha.. Jag är verkligen en drömmare


4 december

image1264Då var tv-kvällen över.. Hade gärna kollat på Brothers and sister som kommer om en halvtimme, men måste dessvärre lägga mig och läsa. Att läsa ett sönmpiller till bok klockan tio på kvällen känns inte som världens bästa idé, men men..

Har planerat att gå till skolan imorgon. Mår inte på långa vägar bra, men vad ska man göra? Vill inte missa mer.. Har ju förhör på boken imorgon. Som jag inte kommer hinna läsa klart, men får svara på frågor jag kan och hoppas att han aldrig får reda på det, hehe. Hoppas skoldagen går bra, känns dock inte så bra med min värk vid revbenen. Att gå runt i skolan med det hela dagen.. Sen vet jag inte om jag ska vara med på idrotten. Känns kanske itne som någon bra idé.. Får se. Godnatt, puss


 


4 december - 20 dagar kvar..

Idag är jag är en sjukling. Jag mår väl lite bättre än igår kanske.. Men det kanske är för att jag har legat hela dagen? Men en sak är värre än igår. Har fått en mystisk och hemskt obehaglig värk nedanför hjärtat typ vid revbenen. Gör ont som fan när jag går och när jag andas. Hjälp? Jag vill inte dö.

Haha.. Idag har jag.. Ja, vad gör man när man är sjuk? Jar har underhållt mej själv lite med datorn, sett på Girlmoregirls & OC.. Läst läst och läst. 70 sidor kvar nu.. Kom ju förresten på igår att jag har glömt frågorna till bokförhöret i skolan. Great..

Ikväll blir det ännu mera tv såklart; Andra avenyn, slutet av Ugly Betty och Desperate Housewives. Och om tio minuter ska jag se julkalendern! Mysstämning här i mitt rum just nu, luktar jordgubsste och är sådär lagom varmt och tända ljus. När jag vaknade imorse trodde jag att någon hade flyttat min säng till Nordpolen. Med andra ord; det var svinkallt! Men som tur är har jag mina tända ljus och min dator som justerar värmen alldeles utmärkt. ;)

Efter julkalendern ska jag äta nudlar.. Mamma är också sjuk & pappa kommer hem efter en lång dags jobb så det finns ingen som orkar laga middag. Ang. julkalendern förresten. Måste säga att den verkar helt okej till skillnad från de senaste årens men jag stör mig hela tiden på ungen som bitchar. Hon höjer på ögonbrynen titt som tätt och pratar som om hon vore snarare 20 än 10. Haha, men annars så är den mysig. Julig.

image1263

Sov gott!

image1259Nu har jag meljat min mentor, så det blir en hemmavilodag imorgon. Även fast det inte känns som det så hoppas jag att jag blir frisk sedan, så jag kan gå till skolan på onsdag. Är inte roligt att missa hur mycket som helst, det blir bara jobbigare sedan när man kommer tillbaka och måste ta igen allt. Vi har 4-5 prov som väntar nu de kommande 2 och en halv veckorna innan jul. Visst låter det som att jag kommer kunna njuta av att det snart är lov och julafton? Och av att adventsfika och julhandla och spela julmusik och allt som hör till. Ne, känns inte som man kan göra det när man ständigt måste tänka på prov..

Har börjat kolla på OC säsong tre.. Kan inte bli bättre. Att Marissa kommer dö i slutet vill man ju inte ens tänka på! Dåligaste någonsin i serie-historien. Hur kunde hon hoppa av?! 

Godnatt :) Hoppas att jag också får en god natt..


Tröstshopping?

image1258
Känns som jag, precis som Kelly Osbourne, skulle behöva det nu..

Hemska 3e december

image1257Hej,
Natten till idag var ett helvete. Värsta på länge, låg i över två timmar utan att sova. När jag väl somnade drömde jag skumma drömmr och vaknade flera ggr. Feberdrömmar? Blev allt som allt inte mycket sömn där..

Morgonen blev inte bättre, men med tårarna brännande bakom ögonlocket kom jag iaf iväg till skolan. Där orkade jag mig igenom första och andra lektionen och efter det gick jag hem. Att gå till klockan 17.00 kändes inte som ett alternativ.. Lånade lite böcker om Peking i skolbiblioteket först, har ju lovat Ann att mejla in fortsättningen på arbetet idag. Får se hur det blir med det, hittills har jag iaf inte gjort något på det.

Har sett Gilmore girls och sovit.. 140 sidor ska läsas idag och imorgon också. Men jag vet inte hur jag ska kunna läsa, jag kommer somna..

Är inte 100% säker än, men jag tror inte att det blir någon skola imorgon för min del.. Känns som jag har ont överallt. Allt är fel med min kropp. Ont i huvudet, ont i magen, hostar som bara den, helt tjock och hes i halsen, känner mig frebrig.. Är de nog symptom för att stanna hemma EN ynka dag? Går jag inte imorgon, missar jag religionen dvs. information till det frivilliga provet jag inte vet om jag ska göra. Så går jag inte imorgon så gör jag inte heller religionsprovet och har då inte chans till högre betyg. Men åh, jag är ju sjuk.. Åh aja, jag orkar inte bry mig, jag är sjuk, jag är hemma imorgon. Så får det bli.


Nu är det jul(känsla) här i vårt hus

Det blev tillslut lite julkänsla på första advent. Jag såg julkalendern, tände ljus, åt trotsallt pepparkakor och en lussebulle och fick en chokladkalender av mamma. Min syster åt upp sin på en kvart.. Jag ska vara duktig och öppna en varje dag. Det är smartiesar i våra chokladkalendrar, ha! Det ni.

Simon är knäpp, han hatar julmust och lussebullar och julen. Som sagt, han är knäpp. Skulle förstå om det bara var julmust, det är faktiskt inte såå gott men det är juligt. Men lussebullar, det är det godaste i bakväg någonsin! Skulle jag få välja skulle vi baka lussebullar året runt i det här huset. Men mamma vägrar. Och att han hatar JULEN. Liksom... :O Det enda jag hatar just nu med julen är att det inte är någon snö.

Det jag har åstakommit i pluggväg idag är att jag har läst 30 sidor i min svenskabok. Jag känner mig stolt.  Jag lyckades såklart somna. Det är jag inte så stolt över. Men jag vet faktiskt att Jocke också gjorde det när han läste Dr Glas, så det gör inget. Dr Glas = sömnpiller

Sovdags, godnatt & sov gott
image1254

Vad pysslig man blir när man inte inte vill plugga ^^,

image1250

image1251

image1253

Varför måste advent vara på en söndag?

Hemlis från mig till er.. Jag har inte börjat plugga än :O Men det går ju inte att plugga när man är deprimerad. Det är söndag, jag är sjuk, det ligger ingen snö på marken och jag måste ägna min första advent till att plugga. Dvs. ingen tid till att njuta av att det idag är 22 dagar kvar till jul, ingen tid till adventsfika med lussebulle och julmust.

Och sen.. Vem ringde mig inatt? Runt 03.00. Vem vem vem?
Jag- hallå? KIllen- hej. Jag - hej. Killen - *klick*.. Haha, ungefär så gick det till.

Dr Glas väntar.. :(

...

image1247

Första advent 2007

Idag har min sjukdom slagit till på allvar. :( Det stora problemet är halsen.. Fan
image1246
Det ä ju SÅ mysigt att det är första advent. Men.. Jag mår skit plus att den här dagen måste jag verkligen ta tag i allt jag inte tagit tag i hitttills. Turismen som skulle varit inne i fredags måste jag göra. Jag har 200 sidor att läsa till på onsdag.. 70 sidor på engelska till på fredag. Ja, det var väl det. Det är turismen som är värst, känns som jag har någon jäva SPÄRR så att jag inte KAN göra det. Jag vill men det går inte.. Sjukt

Igår var vi ju hos Elin. Spelade först lite Galenpanna ;) Haha, sen övergick vi till Rapakalja (hur det nu stavas) .. Det var också roligt :) Det går till som så att man får en förkorning, en person, en film eller liknande så ska varje lag skriva en förklaring tex. vem är personen, vad handlar filmen om eller vad står förkortnignen för. Sen läses alla upp, plus den riktiga förklaringen, så får lagen gissa på vilken av förklaringarna som är rätt. Det blir ju en del roliga förklaringar ;) Önskar jag kom ihåg nån nu men minnet verkar inte vara på topp idag. Efter det såg vi på Disturbia. Har velat se den jättelänge och det var väldigt bra! Sen fick jag skjuts hem, haha, av Erik och Pontus. Shyrre.

Jag har lite beslutsångest. Eller rätt så vädligt mycket. Det kommande provet i religion är frivilligt. Och på senaste provet fick jag VG. Så om jag hoppar att göra provet så får jag alltså VG i beytg. Men gör jag provet och får MVG så får jag högst troligt det i betyg. Men får jag inte MVG på provet känns det bara som att jag slösade bort tid på att plugga.. Helt onödigt. Det är ju inte lätt som en plätt att bara sådär få MVG på ett religionprov. Vet inte om jag ska göra det..
image1245

Sällskapsspel är roligt

Hallå!

Hemkommen från Johanna. Mysigt vi hade. Närvarande var jag, Felicia, Elin, Sophie, Johanna och Emma. Vi fikade den godaste äppelpajen jag smakat och det blev som vanligt mycket skratt. Skinheadgrannar, skumisar på bussen, cpstörda anonyma kommenterare och stalkers var bara några av samtalsämnena ;) Hahaha.
image1236
Efter ungefär en timme gick Sophie och Emma hem. Då satte vi kvarvarande igång och spela Galenpanna. Haha, måste nog säga att det är en av de roligaste spelen man kan spela. Medförde ett ANTAL skrattattacker. ''Krulltott blir katolik'' eller ''legend dansar hula-hula på ö'' var några av de skumma ledtrådar som sas, haha. Ni lär ju inte  veta vad Galenpanna är förnågot, så jag kan ju förklara. Det är ett sällskapsspel där man ska ha kort på huvudet och på korten står det en plats och en person. Sen ska man med hjälp av ledtrådar ta reda på vad det är för plats och person det är man har på huvudet. Grymt roligt :P.. Spec när man ska ställa snabbfrågor och i panik inte kommer på en enda fråga, haha. Tjejer <3
image1238

Jag lånade Johannas gudomligt sköna.. vad kallas de? tofflor? Snygga!
image1239

Haha, ibland är mina kompisar such retards .. ;) Men jag älskar er ändå!!
image1240
När Johanna skulle äta kom min snälla mamma och hämtade oss och skjutsade hem alla. Fyfan för detta väder alltså. Nu har jag käkat och snart ska jag ringa Sara. Ikväll ska vi; jag, sara, alex, sophie, emma johanna, micke, pontus och deras kompis till Elin. Time for some more sällskapsspel. Jag älskar sällskapsspel. Det är roligt

Ha en trevlig lördagskväll, puss

Svarthåriga små flickor överallt

Känner mig inte på topp. Men det orkar jag inte bry mig om.. Fikan som skulle äga rum på stan har nu flyttats till hos Johanna. Klockan 4, mums kladdkaka ^^,

Innan det måste jag äta lunch, jag är så dålig på att äta på helgerna så har inte fått i mig något än. Kanske därför jag inte känner mig på topp? Delvis iaf, illamåendet och magontet är nog därför. Halsen skulle ju vara konstigt om det var därför. Att jag känner mig tjock i huvet är nog inte heller därför.

Måste också sminka mig, vara lite social med gästerna (mormor, morfar och mammas kompis) och ta en alvedon. Vill ju inte sitta hemma hos Johanna och känna mej så hängig som jag känner mig nu. Alvedon hjälper väl mot hängighet? Hope so.

Det spökar små the ring/the grudge-flickor med svart hår i mitt huvud. Det var år och dagar sedan jag såg de där filmerna, så jag fattar inte varför. När jag går upp för att borsta tänderna i mörkret på kvällarna, när alla sover, tror jag att jag ska se dem överallt. Tror det började efter att jag såg 1408 på bio för några veckor sedan.  Filmen som Simon varnade mig om att se :P.. Tror det var någon sån svarthårig läskig liten tjej med där också. Fy, det är inge kul.. Blir ju livrädd varje gång jag ska gå ensam i mörkret.
image1235


Hur svensk är jag/du?

[x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon utanför din släkt som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[ ] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Gotland minst 2 gånger
[x] Du har varit på husvagns(bil)semester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng / studiebidrag
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.

Mina poäng: 75%

...

image1234

Mysfredag

Ja, mysfredag har det varit idag!

Efter skolan skulle ju jag, Elin, Felicia och Johanna fikat var det lite tänkt. Men fanns tyvärr inte tid för det eftersom jag & Felicia var tvugna att göra den satans turismuppgiften som skulle vara klar och inmejlad till Ann senast klockan 18.00. Snacka om ett förstöra vår fredag. Så ja, jag hoppade fika för att plugga.. Och ändå så gjorde jag det inte!! Jag tänkte, jag tänkte hela eftermiddag att jag skulle göra den.. men..

Först såg jag lite på tv, Gilmore girls. Sen åkte jag och handlade med mamma.. Stackare, det blir alltid så dyrt när jag är med ^^, Men tur hade hon som fick hjälp med att bära och packa in i bilen! ;) När vi kom hem hade Sara kommit, då satte vi igång och packade upp lite och så.. Eftersom Sara skulle äta här (kycklingpaj MUMS) så propsade hon på att plocka in disken, haha gumman då :D. Mamma blev glad, hon är inte van vid att ungdomar hjälper till med sådant. Så frågade Sara om om skulle hjälpa till med maten också, salladen eller så.. ''Camilla frågar aldrig något sånt'' sa mamma då. Men det gör jag visst, jag brukar fråga både vad det blir för mat och när den är klar, varje dag!! ;)
image1232
När Sara hade slavat klart i vårt kök gjorde vi glögg och jag drack några klunkar av mitt sen kände jag pressen. Jag tror inte att jag gillar glögg. Mamma frågade om jag inte ville ha det, om hon skulle ta det. Nej, jag vill ha, sa jag. Jag väntade tills det blev kallt sen gav jag det till henne. Då ville hon plötsligt inte ha det längre :S Fattar inte varför hon tjatade från början! ;) .. Ja, efter att vi hade myst med vår glögg och julkänslan därtill så började vi kika efter sommarresa och med det försvann julkänslan för en stund.. Hittade inget speciellt, men jag hoppas iaf på att det blir Mallorca! Men Sicilien verkar vara ett alternativ just nu iaf enligt Sara, Linda och mamma. Och Micke vill till Portugal.. Jag vill till Mallorca. Ja, detta blir inte lätt..
image1229
image1230
image1231
I väntan på maten satte vi oss i Lindas rum och sjöng. Haha ja, vi roade oss med att sjunga. Linda har ju lärt sig spela gitarr och jag är verkligen imponerad. Stolt storasyster jaaaaaa. Spelade in litegranna också men jag blir nog halshuggen om jag lägger ut något här :P. När vi satt och sjöng där och så pratade vi lite om när vi sjöng på dopet och sa att det skulle vara roligt att göra om det, var så jävla nervös men efteråt var man så stolt när folk började gråta och så.. haha. Sen efter maten kom mamma in och lyssnade lite och sa att vi kunde sjunga på hennes 50årfest i Januari! Jisssses. Det är typ två månader kvar. Vi tänkte sjunga någon av hennes favoritsånger vilka var Ladie in read, Allting kan gå i tusen bitar.. Hmm .. sen kommer jag inte ihåg någon mer. Men hon kanske få nöja sig med Collide eller någon som vi kan.
image1233
Påtal om sång, fyfan va bra att RÄTT personer gick vidare i Idol. Dessa två som gick vidare var mina favoriter från början, hur bra kan det bli liksom. Vet faktiskt itne vem jag tycker ska vinna nu... Båda är bra på olika sätt. Great iaf att Andreas åkte, gillade aldrig honom. Skrikröst.. blä

Efter maten såg jag och Sara på Idol och pratade litegranna. Linda stängde in sig i köket och övade på sin gitarr. Haha... Sara, måste säga, TACK för att du finns :) Och för att jag kan prata med dig och lita på att det inte sprids vidare.  När Sara stack vid halv 10 såg jag på White Chicks.. Bra film, men hade lite svårt  att koncentrera mig. Vet ej varför.

Imorgon ska jag sova uut. Eller, beroende på om vi tar fikan imorn.. Får se hur det blir. Natti!
PS. Grattis i efterskott på 25årsdagen och på namnsdagen idag, Andres! DS.