Sista dagen i augusti

Jag sov fem timmar inatt men klarade mig ändå igenom den här dagen förvånansvärt bra, jobbade från åtta till fyra och dagen var en riktig bajsdag. Ordagrant!! Haha, först bajsade en unge på golvet, hahaha.. Som en annan unge sen tog i... hahhha.. Senare på dagen tappade jag min relativt nya klocka som jag verkligen gillade i toaletten, när jag torkade ett barn, den ramlade ner i bajset. Så otroligt fräscht. Jag sprang ut i panik så fick en annan komma och ta upp den hahaha. Allvarligt.. Så otroligt äckligt. Och typiskt.

Annars har det varit en nice, mysig och solig dag. Var hos mina små solstrålar först och senare hos de äldre barnen, en av de små har döpt mamma till Chatrina (hon heter Chatrin) och mig till Kalella. Hahahah.. Åh.. Söta barn. Det är underbart att börja jobba igen även om mitt huvud vill dö ibland av ljudnivån och kaos som är íbland, och fastän jag dör när jag går upp tidigt och fastän jag känner mig lite krasslig, för man uppskattar så mycket mer de stunderna man är ledig.

Men jag tänker att jag ska göra så många saker som att gå ner på stan och fixa saker, städa, välja bilder till min tavelvägg och fixa med Samosbilderna men idag har jag bara spelat Wordfeud sen jag kom hem, hahah, jag älskar den appen, jag som älskar alfapet, perfekt. Men jag blir sjukt otålig när folk segar på att lägga, haha..



29 augusti

Idag började jag jobba igen efter världens längsta ledighet. Himla skönt, jag står inte ut en enda dag till hemma utan någonting att göra. Jag fasar nästan för helgen, för då kan man ju inte jobba (nåväl inte på dagis iaf). Underbart att träffa alla sötnosar igen, fick en riktig mjukstart då jag inte jobbade hela dagen och dessutom på en lugn avdelning, OCH med min mamma. Haha. Kunde nog inte blivit mycket bättre.

När jag kom hem hade jag massa saker som jag skulle ta tag i, men istället hamnade jag i min säng och såg på fångarna på fortet. Typ hela kvällen..
 
 


Kräftskiva hos Jesper
















































Helgen,

Den här helgen har varit den bästa på länge! Det enda sorgliga är att Sara flyttade idag, så igår var henne sista dag hemma i Södetälje. Men jag tänker inte tänka på det, jag tänker tänka på annat som jobb och sånt. Så den här helgen började alltså med att vi hade lite avskedsmiddag för henne vi tjejer (förutom johanna som saknades). Vi åt på Barolo och solen hade bestämt sig för att kika fram, perfekt. Sen gick vi vidare för att lyssna på trubaduren på Olearys. I lördags solade jag ute i trädgården eftersom det sas att det förmodligen var en av de sista riktiga soldagarna det här året, sen stressade jag runt som vanligt när jag ska någonstans och på kvällen åkte jag och F ut till Viksberg och kräftskiva hos Jesper. Hade en väldigt bra kväll och träffade otroligt mycket trevliga människor som man inte träffar så ofta. Väldigt många jag tycker om var där så det kunde inte blivit annat än lyckat. Dagen efter var det sol när vi vaknade, fastän det hade regnat hela natten så vi badade och sen grillade vi korv. Sen åkte jag hem och sov och efter middagen var jag och Felicia hos Sara en stund för att säga hejdå.






Ganska gosigt,

En heeelt okej torsdag! Har varit i Skärholmen på dagen och shoppat för pengar jag verkligen behöver spara. Så himla bra.. Hem för middag innan vi åkte till Vagnhärad på kalas! Trevligt med lite släktträff, fika och Buzz.

Och ikväll har jag hälsat på J. Det var ganska gosigt.

 
Köpte en halsduk på Monki.. Det blir säkert svinkallt snart så lika bra att gardera sig.

Den var ganska awesome,

  


yey,

Ikväll ska jag ääääntligen få se Baksmällan 2. På Heron. Yey!

Ikväll har vi haft picknick och filmmys,

 
 


när långa nätter inte blir som man vill

Jag har varit med Felicia och ätit lunch på stan idag, senare letade jag i alla affärer efter en skinjacka och hittade till slut en i sista affären, halleluja. Den fick duga. Nu ska jag plocka undan lite saker för snart kommer Sara och Felicia.. Jag är dödstrött av någon anledning, hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk.


Snart drar jobbet igång!

Idag har vi haft söndagsfika ute på altanen med mormor och sara, solen visade sig till
och med ibland. Det är helt sinnessjukt att det är september om ca tio dagar.. då är denna
väldigt långa semester slut, haha. Tillbaka till verkligheten. Ska bli skönt faktiskt, att få någonting annat att tänka på när saker kommer kännas en aning jobbiga.

  

I dare yoou

Två mysiga bra kvällar i rad, igår hos Felicia och idag hos Elin. Väldigt underhållande kväll denna som började med Risk (dock väääldigt tråkigt när det gick extremt dåligt och jag åkte ut.....) och övergick i darenight, haha. Som sagt, mycket underhållande.


Vår sista dans


Idag har varit en regnig och tråkig dag. Man blir så påverkad av regnet. Hoppas verkligen att den här hösten blir solig och fin som förra, annars blir man ju heldepp. Sen kan vintern få vara lagom kall, lagom kort och med lagom mycket snö. Så kommer våren tidigt, och går snabbt över i sommar. Perfekt, då säger vi så.

Nej men hemskt att sommarn är så gott som över..
Melissa Horn – Vår Sista Dans.

Hur ska det gå?


Melissa Horn – Hur ska det gå?

I-land och u-land

Jag är otroligt uttråkad och ingen är inne på facebookchatten och kan prata med mig. Ett riktigt hemskt i-landsproblem. Och på tal om i-landsproblem så finns det ju dem med u-landsproblem också som tex. hur ska vi få i oss tillräckligt med vatten idag så att vi inte dör av törst? Så plocka upp era fancy smarta i-landstelefoner och bidra med 50, 100 eller 200 kronor. Det tänker iallafall jag göra.

På tal om något annat har vi varit och spenderat våra i-landspengar i Stockholm idag, på både det ena och det andra. På fika på Kofi, och på en klocka på Ur & Penn. Och andra hemliga saker. Underbar dag som alltid med mina kära vänninorrr. (rawr tss..... internt..) Hämtade ut min nya hårddisk på vägen hem, av någon anledning har jag så mycket skit att jag tar upp 100 gb minne på datorn, 500 på hårddisk 1 och 250 på hårddisk 2. Så nu har jag köpt hårddisk 3. Den är vit och fin.




Hjälp u-länderna.
http://www.lakareutangranser.se/timme

 


Awesome.

Japp ikväll har vi haft ytterligare en awesome kväll, vi tog tillvara på solen och sommarkvällen och hade picknick nere vid minigolfbanan. Senare när solen gått ner slöt ett gäng killar upp med oss och det blev kubb. Tills det blev så mörkt så ingen såg någonting.

 

 

Igår hade vi en sån där jättebra kväll.. ♥


Vi brände muffinsen dock, men vad gör det? :d


Grönalund och Friday's





















Grönalund drog vi till igår, jag Angeliqa och Sara. Insåg för första gången att jag börjar bli en gammal tant som inte kan åka karuseller utan att må illa. Haha. Hoppade till och med min favorit (fritt fall) för att vi mådde illa, vi gick och åt på Friday's istället, sjukt gott som vanligt. Grym dag med grymma tjejer hur som helst!


19.44

Dagen blev lite bättre som tur var, vi har precis haft avskedsmiddag för Linda ute på vår altan och nu ska jag, Sara och Felicia röra oss mot Järna och Jessica. Mys!


:/

Vaknade på fel sida idag tror jag, med en konstig känsla i magen.. Somnade halv sex inatt(imorse?), hörde mammas alarm innan jag gick och la mig. Ljust hade det blivit också. Igår blev det film med Sara, The Source code, det var grym. Sen The Final hos J, den var också bra. Skräckfilm. Dock inte så läskig. Handlar om ett mobbat gäng som ger igen på sina mobbare. Nu ska jag väl äta frukost, ikväll tror jag det är någon form av avskedsmiddag för Linda för imorgon flyttar hon till Norberg.

Tycker den här skitkänslan kan försvinna nu..

?!

Kvällen har jag spenderat hos Sara med en tallrik fruktsallad och ett glas te framför den fjärde Harry-filmen. Och efter det ett långt välbehövligt snack. Nu ligger jag i min säng och undrar varför jag är uppe såhär sent..


fanns det en plats i hennes värld för två? snälla skicka ett vykort för jag undrar så

dagarna bara går jättefort, det gillar jag inte. men idag har jag funderat lite på vad jag vill utbilda mig till, och jag kommer alltid in på samma spår. av någon anledning har jag fått för mig att jag vill bli det men det står lite saker ivägen, så jag släpper det gång på gång men kommer alltid tillbaka. kanke lika bra att köra på det, så får det bli som det blir. men det är nog inte det lättaste... men vi får se.

det är så jobbigt när man inte vet nått. mycket enklare när man vet.


9/9



    så säg som det e
    för den här gången krävs det mer
    innan jag öppnar armarna
    förlorar mig
    och känslorna faller fritt
    på midnattsgatorna




03.42

Det har varit en ovanligt bra måndag faktiskt. Var i Barkaby och Bromma för lite shopping på dagen, köpte dock inget mer än en (underbar) parfym och en present. Sen satt vi i köer hela vägen hem, lagom roligt.. men ändå ganska smärtfritt då jag somna efter ett tag.

Sen har det varit filmkväll, såg först Luftslottet som sprängdes med Sara och sen Bad teacher med Jesper. Båda helt okej.. Nu är jag så himla trött så jag ska sova.

Igår firade vi Fredrik.








Igår firade vi Jessica.






















SKITSÖNDAG

Rutten söndag. För det första är det söndag. Det regnar. Värsta åskknallen jag någonsin hört väckte mig imorse. Funderade på om det var åska, en bomb eller något väldigt stort som ramlade omkull. Har världens äckligaste onda halsbränna och igår tappade jag bort saker. Sen är det en till sak som tynger mig men det tänker jag inte skriva här. Crap.

Stockholm 26.07.2011





























































Gävlebesök.

Ikväll har vi haft finfrämmande från Gävle, alltid lika kul att träffas och det blev en väldigt bra kväll. Sol, fyra sorters grillspett, kubb, glass med varma hallon och senare drog vi yngre ner till Pretzeltown för att se Fredrik och hans band spela. De var grymma som vanligt. Sen åt vi lite gratis pannkakor på Marenplan och drog hem och spelade kort.
















03.57

Mysig promenad med Sara och sedan ännu mer mys på annat håll. Myskväll helt enkelt!


Torsdag. Veckorna går så fort.. Snart är det september. Man känner mer och mer att man måste ta vara på soldagarna så idag har vi varit vid Malmsjön och badat och solat. Nu håller jag på att laga grym middag och senare en sväng till Sara. Min fina lilla Sara.

Solnedgång




Vi har haft det lite mysigt på bryggan i solnedgången ikväll. Synd bara att de var svinkallt och jag hade varit dödssmart och tagit på mig shorts.


Andra augusti

Idag, till skillnad från förra gången vi fiskade, så fick jag 14 fiskar på en
halvtimme ungefär. Två gösar och resten abborrar. Vad jag älskar att fiska, speciellt när det nappar. Smhi som lovade klarblåhimmel idag får göra-om-göra-rätt imorgon.












Jahaja.

Idag har vi steeekt på stranden vid Näsets udde ett litet gäng, mycket trevligt. Förutom när svanfamiljen kom och gjorde närmanden och sedan bajsade så det strank som fan. Nu ska jag iallafall hem till mr mr o se på film och imorgon upp relativt tidigt för att åka ut med båten! Hoppas smhi håller vad de lovat med sol hela dagen utan ett endaste litet moln.


Söndag.









Det har varit en grym söndag, på dagen var vi hos mormor och solade & fikade. På kvällen har vi spelat minigolf och kubb i solen. Sommar.. Fan att den är slut snart.