Zipptisdag

Hej! Igår var det måndag, vilket brukar betyda seg tråkdag. Men iof är det ju sommarlov nu, alla dagar liksom smälter ihop, man håller inte riktigt koll. Satte klockan på 11 iaf och drog ner på stan med Elin och Felicia. Vi skulle möta Johanna på hennes lunch men var lite tidiga, så vi gick till resebyrån vilken var vårt stanärende, och det var inte roliga nyheter vi fick där direkt. De fick oss iaf att bestämma att resan som skulle blivit av nästa vecka inte blir av förrän på novemberlovet. Vi har pratat om Egypten nu, kikade just lite på hotell och gud så fina det finns, och inte är det spec dyrt heller. Längtar like crazy. Sen drog vi och käkade och när Elin var tvungen att gå, för att åka till sitt landställe, så kom Johanna. Vi snackade litegranna och sedan började hon igen, och Jag och Felicia kollade lite, sen drog vi hem.

Jag kände inte för att göra ingenting på kvällen så jag bad mamma ringa sina kompisar från Gävle som har sommarställe i Sandviken, som vi ändå skulle träffa någon gång i sommar. Så de 4 plus en kusin till dem kom hit på fika. Var kul att träffas, vi träffas bara en gång om året /: Isak och Sofie, barnen, är ett år yngre än Linda resp. mej. Vi fikade först, mamma hade bakat paj på rödavinbär, vilken var första gången men det var riktigt gott, dock lite surt :P Sen körde vi lite poker och andra kortspel. Så skulle dem åka och då ringde Felicia o frågade om jag skulle med till Sebbe. Klockan var inte så mycket, så jag hänkade och vi drog dit. Haha, utanför mötte vi Eve och en kompis till henne, som sa att det var grymt trist uppe hos Sebbe. Men vi drog upp ändå, det var inte många, några killar bara. Men vi satte oss i köket och snackade lite. Efter ett tag kom Sofie, Hannah, Emma, Klara o massa andra och sedan drog Johanna hem. Vattenpipan togs fram och jag och Felicia hade väldigt trevligt i köket med Issa, Dani, Christoffer och ibland Sebbe. :P Drog därifrån någon gång efter två och tog nattbussen hem.

Idag, oj vad klockan har blivit mycket.. Trodde den var runt 15.00 :S Ska äta middag snart antar jag, sedan till Mackan. Det är ju Zipptisdag ;) Haha, zipptisdag.. Vi hakar på killarnas tradition. Och denna gång kommer ju Sara <3 och hennes kompisar också. Kul! Borde nog faktiskt duscha nu, Johanna slutar snart och vi skulle inte bli så sena dit, bestämde vi.

Bye

Högt och länge

Jag känner mej verkligen så trött på allting just nu. Har 15 0000 bilder att lägga upp från 3300 olika tillfällen. Men jag orkar verkligen inte.. Eller jag överdrev, från 4 olika tillfällen och tror inte det är 15 0000 bilder. Men inte långt ifrån, haha. Aaaaaah så bilder kommer nångång men när är det ingen som vet. Tar ju 400 år att ladda upp en bild, man borde verkligen kunna lägga in fler samtidigt. Men ah nu kan man inte det, aja.

Idag har jag iaf varit hos Johanna, med Felicia och Elin. Vi kikade efter resor. Det gick inge bra. Imorn ska vi ner på stan och kolla på någon resebyrå. Lär ju inte gå vägen, men man kan ju hoppas.

Känns inte långt kvar till skolan, och det känns inte bra alltså. Helvetes skit. Det är 28 dagar kvar helt enkelt. Det är ju iof en del dagar.. Men tiden går så otroligt fort. Om prick fyra veckor är det kvällen innan man måste gå till skolan. Hemska tanke.

Jag är så jävla irriterad och egenltigen vet jag inte på vad men på allt kanske. Verkligen på allt, hur allt är just nu, hur allt går just nu.

Såhär vill jag skrika just nu, så högt jag kan och så länge jag orkar:


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Ja, man har ju sina deppiga stunder..

Senaste dagarna

Jag skrev ett inlägg om de senaste dagarna som försvann. Så nu blev jag väldigt irriterad. Så nu får det blir väldigt kortfattat: I tisdag var vi hos Mackan, träffade nytt och gammalt folk, alla var väldigt trevliga. Blev en lång vistelese, kom hem vid halv 8 på morgonen och mötte pappa som skulle spela golf. Sov till 5 på onsdagskvällen och efter det låg jag hemma och såg på tv och på One tree hill. På torsdagen var jag nere på stan med Felicia en snabbis, efter det hos mej med johanna och henne för att kolla efter resor. Vi ska beställa när Elin kommer hem på söndag. Efter att Johanna hade gått för att träffa en kompis så såg vi på film. 50 first dates. Idag har vi varit nere på stan, jag och Felicia. Skulle leta efter något att ha ikväll men hittade inget. Nu är jag hemma igen och ska äta middag snart, sen på förfest hos Viktor! Ser fram emot ikväll :)

Living nightmare

image472

HJÄLP

Jag är... seriöst talat så jävla livrädd. Jag är så äcklad att jag är nära till att börja gråta.

Varför .. Jo för att det känns som jag hamnat i en mardröm eller rent utav en skräckfilm. Vad skulle filmen heta? .. Ja.. I stil med myrorna, men istället: Tvestjärtarna. Det är sjukt, så  jävla sjukt. Jag freakade ju out för tvestjärten på mitt nattduksbord. Det här är.. så mycket värre. Så mycket äckligare.

Jag skulle gå ut och ta lite luft nyss. Jag öppnar dörren och det första jag ser är två tvestjärtar på trappräcket och en som kryper över golvet. OH NEJ, tre stycken på vår trapp tänker jag äcklat. Så ser jag sakta fler och fler och vänder mej om.. på dörren, på väggen, i taket, på räcket.. överallt kryper dem. Jag räknar till över 30 innan jag inte vågar stanna kvar, för de ramlar från taket och jag är påväg att börja tjura. Alltså.. är det bara jag som är såhär geeky och tycker att det här är jätteläskigt? Jag tyckte att två stycken var lika med invation, och nu sitter fan över 30 stycken bara på vår trapp. Att EN var på mitt nattduksbord känns nu som ingenting. Fyfan. Aah, jag rusar iaf in till Linda och säger ''Linda, Linda, kom och kolla!'' ''Jag vet..'' får jag tillbaka. Är jag den sista att märka att man inte kan gå ut utan att få en tvestjärt i huvudet? Åh, jag kommer inte kunna släppa synen av 58638693 stycken tvestjärtar krypandes överallt omkring mej.

Jag tvivlar inte nu att att alla småkryp dras tillmej för att förpesta mitt liv. HJÄLP

Sthlm

Iförrgår, söndag, dagen efter jag kom hem, så var jag med min käraste vän i Sthlm. Vi käkade litegranna och gick vi runt litegranna. Haha, jag mitt pucko höll på att få min mobil snodd.. Vet inte vad jag tänkte, två tjejer kom fram och frågade om de kunde få låna en mobil.. Och jag säger... JA! Jag förstår inte vad som flög in mej. De såg inte dirket decent ut heller. Haha, räddade situationen genom att komma på världens dåligaste ursäkt. Min mobil hade hakat upp sig! Hahahaha. Ja herregud.. De fattade ju att det inte var sant, men det ger jag blanka fan i, jag är bara glad att de gick sedan istället för att hoppa på mej :D Haha, när vi skulle hem fick vi oss ett litet äventyr då det kom några irakier springande efter oss.. Vi flydde in på seven eleven och lyckades på så sätt skada av oss dem :P Sen åkte vi hem och jag somnade ganska så dirket när jag kom hem, klockan var väl 1 eller nått..


image462 image463
image464 image465
  

 


ÅH VARFÖR?!

VARFÖR VARFÖR VARFÖR? Hur lyckas jag? Vad har de små äckelkrypen emot mej :( Jag satt nyss ute på altanen.. De va grymt skönt och avslappnande tills jag ser en SPINDEL PÅ TANGETBORDET. Fatta chocken.. På mitt tangentbord liksom :( De sånna här saker som får mej att tro att alla småkryp hatar och förföljer mej, var jag än är. Fy fy fy..

No lover, no cry!

WIIIIHO, I did it! Fixade just tillbaka alla låtar till media player.. Haha, det var superlätt. Jag måste vara lite efter.. Men nu är de iaf tillbaka, slutet gott alltid gott! :D

Jag är trött på att känna mej hängig och sjuklig. Jag vaknade idag igen med huvudvärk.. Denna huvudvärk. Kan jag inte få slippa den åtminstone på sommarlovet? Vill verkligen hitta på något, och tydligen ska det pågå en rosésipparkväll ikväll, haha låter intressant, det ända problemet är ju att jag inte gillar rött vin.. Meeeen, jag har ju faktiskt laddat mitt spritförråd med en del nu, där finns en liter vodka, 24 cider och 7 cubes! De kan man kalla nice :D Vodkan är det blåbärssmak på ^^,

Juste, kom nyss på att Johanna & Felicia ska komma ikväll o kika efter resor! Hoppas vi hittar något bra..


Mi habitación

Jag är riktigt rädd på kvällarna när jag ska sova.. Tills igår var det mest för spindlar i sängen. Jag menar.. De klättrar runt på väggar oh lite överallt, så varför skulle de inte kunna ramla ner i min säng? Det skulle var så hemsk.. Jag skulle aldrig våga sova här igen. Eller jag skulle väl vara tvungen, men jag skulle ligga i skräck innan jag somnade. Men aaa iaf, tills igår var det mest spindlar som oroar mej. Men igår så var det en TVESTJÄRT på mitt nattduksbord. Det är farligt nära sängen alltså. Och det var hemskt usch men de värsta var att bara en kvart innan hade jag hittat en tvestjärt som sprang över golvet inne i datarummt en trappa upp. Och när jag sa till mamma att jag hade hittat två, så sa hon att det fanns tydligen jättemycket sådan ute just nu. Fyy... Tänk om de skulle komma MASSA. INNE. Så nu är jag livrädd för att de ska vara i min säng. De är nästan värre än spindlar.. Usch, de är nästan värre än allt som kan finnas här inne i småkrypsväg. Värre än harkrankarna, alla sorters skalbaggar, de stora och små spindlarna, gråsuggorna, nattfjärillarna.. hmm, jag har säkert glömt något. Att jag hittade den just på nattduksbordet.. Det är fan 10 cm från min säng! Den kunde lika gärna varit i sängen! Gud så skrämmande..

Jag är lite trött på mitt rum här på lägsta nedervåningen just nu. Delvis för alla krypen men också för att det alltid är kallade här.. Alltid när jag ska klä på mej för att gå ut någonstans så sätter jag på mej för varma kläder bara för att det är så kallt här, så kommer jag upp och svettas ihjäl. Sen när jag har duschar så hänger jag ju mina handdukar på min garderob. Men det är så kallt att de knappt hinner torka till dagen efter då jag ska ha dem igen :S Haha, det låter som det är iskallt.. Men det är iaf mycket kallare än uppe. Visst kan det vara skönt på sommaren när mamma och pappa har supervarmt i sitt sovrum en trappa upp men jag har skönt och kyligt här.. Men mestadels är det bara jobbigt. Jag ligger liksom med tjocktröja på mej mitt på sommaren.. Känns inte rätt. Och elementana funkar inte nu på sommaren för då behöver vi ingen värme för då är det ju varmt, tycker mina föräldrar! Schyst säger jag bara, det kanske är varmt uppe hos er, men här nere ligger jag med tre tröjor och flisfilt på mej. Haha. På vintern blir det tvärtom.. Jag har jättevarmt, för varmt här nere och där uppe har de normalt. Ingen som tänker på mej :(

Fast fördelar finns ju iof också.. fler än nackdelarna.

Adam Sandler

En av mina absoluta favoritskådespelare! Grymt rolig =) Såg han nyss på David Letterman, han hade tydligen gjort en ny film.. Måste se den!

image461

Helvete

Åh, just nu känns allt verkligen inge bra. Jag blir så jääävla arg. Jag vill ha en mp3, så jag köper en jävla mp3. MEN JAG VILL INTE ATT ALLA MINA LÅTAR SKA GÅ FRÅN ATT SPELAS UPP I WINDOWS MEDIA TILL JÄVLA ''SONIC STAGE''. ÅH, jag vet inte ens vad jag ska göra nu, hur man gör för att de ska komma tillbaka.. Jag är varm som ett jälva cp och fan på bristningsgräsen till att slänga datan i golvet. Jag HATAR sånt här, hur i helvete kan alla låtar på hela datorn bli i ett annat format bara för att jag lägger in några jävla låtar på min nya fittmp3? Kan någon säga mej det? Och hur fan ska jag fixa det? För jag har ingen jävla aning.. och jag vill inte ha fucking sonicstage, JAG VILL HA MEDIAPLAYER. Dumma fitt mp3 och dumma dator. Och dumma mej som inte fattar vad jag ska göra.

Som sagt.. Inget känns vidare bra just nu.

Förövrigt.. Idag har jag haft huvudvärk hela dagen, härligt! Är förkyld också vilket inte gör saken bättre, kan inte andas genom näsan och låter som en skummis när jag snackar. Vädret har varit skit såklart, vad annat förväntar man sig.. Jag mitt pucko var på onoff med mamma och skulle kolla varför mp3n ''inte funkare''. Men den funkade perfekt, det var bara otekniska idioten jag som hade glömt att installera skivan som man får med. (Den jävla skivan som gjorde att alla mina låtar blev sonicstage istället för windows mediaplayer!!) Sen har jag inte gjort mer, kollat på lite bilder från danmark som nog kommer snart. Så snart som jag orkar.. Är så otroligt många. Och samma sak med Gotland; När jag orkar.

Ikväll hade jag tänkt unna mej själv med lite popkorn och en ny film.. Men vettefasen om jag orkar. Ska nog se på 24 om en stund, som har blivit jättedåligt, jobbigt och segt menmen, och sedan kommer jag inte orka se på film. Eller får väl se. Är ju van att lägga mej vid 12 sedan Danmarkveckan. Så blir det med släkten, haha. När man ska upp och göra saker dagen efter..

Just nu längtar jag så otroligt mycket utomlands.. och hoppas att vi får tag i något bra. Hoppas inget krånglar. Det är v. 32 eller runt där som gäller. Grekland, Spanien, Malta, Kroatien, Italien.. Spelar inte så stor roll, bara det är varmt. Men Malta o Spanien lockar mest.. Eller Cypern kanske.

Imorgon åker mamma till Finland.. Det blir pappa som får laga mat alltså. Bådar inte gott...Köttbullar och mackaronet och piråg gissar jag på. Usch. Eller de väl inte så farligt, men íngen riktiga mat direkt. O mackaroner o köttbullar är så smaklöst. Fan att hon åker nu, när jag känner mej sjuk o död. Ingen som kan ta hand om mej.. :(


Oh nooo

Plågsamt nog har jag inte kommit i säng än. Och ännu mer plågsamt nog ska jag upp om 3 timmar.. Varför kan jag aldrig vara ute i tid? Jag kan redan känna illamåendet jag kommer känna av tre timmars sömn. Eller mindre, lär ju inte somna direkt, ligger väl en till två timmar och inte kan sova som jag har gjort de senaste dagarna. Skulle vara typiskt mej. Neee men jaaa, jag ska väl iaf försööka sova nurå.

O hoppas att jag inte glömmer något imorgon.. (idag?..hm)


Hur ska detta gå

Igår var vi ju hos Pontus, vinpimplarkväll, men jag & Felicia körde spritpimpling istället, haha. Funkade precis lika bra. Singstar & TP vart det, och det gick ju rätt bra i båda två :D När alla började bli trötta  hamnade vi i soffan, och samtalsämnet var ''Honda fitta''. Haha, ja, det finns tydligen en bil som heter så. Jag garvade så jag fick ont i kinderna, haha. Vi fick skjuts hem vid två av Gustafff, som ändå skulle hem till Nykvarn.

Idag var jag på stan med mamma. Mådde inge vidare så det var rätt jobbigt, vi skulle fixa konto o skit. Hamnade såklart hos den segaste av alla på banken. Kom ut 4534 år senare och uträttade lite ärenden. Jag köpte en hel del, tror det vart: Hårspännen, leggings, nylonstrumpor, skavsårsplåster, ett par shorts, ett linne, ett armband, ett par örhängen (båda pilgrim), en porslinsask (för mina schmycken), deodorant. Aaaa det var väl det.

Måste verkligen börja packa nu, jag har inte gjort nått ALLS. O vi måste åka och handla frukost och sedan kommer Felicia. Hur ska detta gå... Jag ska upp om 8 timmar... suck. Och jag måste verkligen köpa en ny necessär.

   

   
  
  

12/07 hej

Yummie, vi ska snat äta Kebab. Är grymt hungrig.

Idag väckte mamma mej klockan halv 11, men jag tror jag segade i sängen till typ 15.00, haha. Någon gång där åt jag frukost och sedan plockade jag ur diskmaskinen. Sedan tog jag ett baaad, mmm det var skönt. Var fett länge sedan jag badade :)

Ikväll fick vi ett erbjudande om att komma på vinpimplarkväll, haha, låter intressant :) Så det blir de nog. Men nu måste jag sätta på mej some clothes, vi ska ju som sagt äta kebab och jag ska få den stora äran att gå in och handla skiten. Var förresten år och dar sedan jag åt det.. Kommer inte ens ihåg hur det smakar. Bara att jag spydde på natten efter att ha ätit det. Haha, meeeen, Sen har jag iof smakat lite när folk har käkat nattmat där vid festliga tillfällen. Då var det mucho gott.

Åh, mamma upptäckte nyss en tusenfoting här. Jag ryyyyser.

Imorn ska jag ner på stan med min kära mor, vi måste ta ut nå pengar och fixa lite med konto och så. Booring, vi måste tydligen åka ner tidigt också, för sedan ska mormor och morfar samt Liz komma på fika. Aa och sedan packa. Ska INTE vara uppe och packa tills en timme innan vi åker, som jag gjorde när vi skulle till Rodos förra sommaren. Fyfan vad jag mådde illa när jag vaknade efter att ha sovit mindre än en timme. Men som sagt, ska vara ute i tid denna gång.

Idag berättade mamma att vi ska åka klockan 5 också, inte halv 6 som jag trodde. Så.. Tänker inte sitta i bilen massor av timmar och känna mej iukiii, så jag MÅSTE duscha, dvs måste jag gå upp.. ja, vid halv 4 kanske :) Eller iaf ställa klockan då. Kan ju säga att nån kommer må otroligt illa. Jag hatar att gå upp tidigt. Det där är inte ens tidigt, de är liksom sent.. Sen på fredagen. Går inte ens och lägger mej förrän en timme efter jag måste gå upp i normala fall. Haha, det där lät krångligt men aaa. Ser inte fram emot det. Och skulle förresten hellre åka till Bulgarien som Pontus & Jonas ska, nästa veckan. :(

image444 image445

And the next doll is..

image443
Reklam nu och sedan avgörs det. Hoppas på Chelsea!

Tv-night

Idag var vi i Sthlm, jag bytte ett par skor på skopunkten och så köpte jag en sak på Indiska. (''Alltså.. är det en sminkväska?'' ''Ja.. *Osäker* Eller jag tror det..'') Haha jo men det var det nog.. Vit var den iaf. Skorna var svarta tygskor. Sköna som fan :)

Ikväll är veckans bästa tv-kväll; Project runway och efter det final i Pussycat dolls! Wiiiho.

Btw.. Ross Thomas i Beyond the break.. Mmmm.

image442
Fast det är med hans blonda hår och badbyxor som han är som snyggast :D

Tisdag 10/07

Idag har vi varit och fikat litegranna hos min moster. Dit kom också min kusin och mitt kusinbarn. Linda, Elin och Sofia kom förbi på mopparna också, uuuh ;) Haha. Så var min mosters man + mina andra kusiners mamma där. Så det  var en del.

Efter vi hade varit där åkte vi hem en snabbis och sedan till Skärholmen. Skulle kika på skopunkten där, och se om jag hittade skorna som jag såg på skopunkten när vi var där igår. De hade ju inte min storlek här hemma. Men hittade inte skorna över huvudtaget i Skärholmen. Sista chansen imorn då, då åker jag upp till Sthlm med Felicia.

Kom hem käkade, såg tv, kikade på datorn och ja.. Har inte gjort mycket annat ikväll. Är faktiskt lite trött, gick upp 13.00 idag, det är tidigt för mej, haha. Måste vända tillbaka dygnet tills på lördag ju, så imorn sa vi åka i skaplig tid. (dvs 12.00), så jag måste väl gå upp vid 10.30.. Hoppas jag somnar ikväll! 


    
   


Helvete

Alltså.. jag är rädd. Det känns som min syn bara blir sämre och sämre. Faan, snart är jag blind. Daaaaamn. Jag hatar linserna. Hellllveeeettee. Varför, varför, varför just jag? Kan jag inte bara få ha normal syn. Please god.


Sad sad person

Alltså.. HAHAHAHAHA.
Jag garvar. Åt dej.
Du kommer nu.. och tror.. ja, jag vet inte vad du tror. Hahaha, men patetiskt är det.
Skrattretande.
Lite sent va.. Saken är ju den att jag fick bara för mej. Får alltid för mej saker, intalar mej själv, och det var precis vad som hände då. Inte konstigt att det gick över så fort. Haha ne, big big misstake.

Söndag

Mitt internet la av någon gång vid 21.00. Jag deppade och kände mej skitensam och avskärmad från all socialitet. Men jag gick upp i vardagsrummet och kikade efter någon film att se och hittade mammas samling av filmer som man får med i aftonbladet. Fanns över 20 stycken, haha. Där fanns Hundtricket, så den såg jaaag. Den var helt okej, lite seg kanske, eller snarare  förutsägbar. Eller jag har ju iof sett den förut, så kan ju vara därför. Oh my, dummer.

Jag sett så jävla mycket filmer den senaste tiden. Oftast mitt på natten, när jag har tråkigt och inte många andra är vakna. Har vänt på dygnet helt och hållet, jobbigt värre. Inatt somnade jag 05.00 och vaknade 15.30, fyfan. Mer än halva dagen borta när man vaknar ju. I brist på annat har jag varit och rotat igenom gamla filmer som vi hade när vi var små, och därifrån såg jag Eva och Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko, Mio min Mio, Sherdil och Mästerdektetiven Bazil mus, hahaha. Höll på att dö för att jag var så uttråkad av Bazil mus och Mio min Mio orkade jag inte ens kolla klart på. Lite dålig idé kanske. Men nu hittade jag iaf några där uppe i mammas samling, några Wallander bl.a.

Så, när mitt internet inte funkade passade jag på att städa lite också, för första gången på 4 veckor tror jag. Och som jag trodde var det inte bara jag som levde i mitt rum, nej, jag hittade tre spindlar varav en ruskigt stor. Men det löste jag som vanligt, med några hårsprayskorkar!

Imorn kanske vi ska till skopunkten.. tredje gången på tre veckor. :P Men jag är väldigt osäker på om jag kommer kunna gå i de där skorna med klack som jag köpte, så måste kolla efter något annat..


Jag bli galen

Varje gång jag är ledsen tänker jag på dej. Alla jävla minnen kommer tillbaka, det är fett jobbigt. Varje gång längtar jag efter dej, för det känns som den enda som kan trösta mej och som jag vill vara med när jag är ledsen är du. Det är egentligen skumt, med tanke på att du oftast var anledningen till att jag var ledsen förut. Fan

Önskar verkligen ibland att man kunde få börja om sitt liv, så saker hade blvit annorlunda. Som det är nu är väldigt jobbigt

Nu saknar jag farfar också <3 Fan jag hatar att förlora människor som betyder


Mamma och pappa


image431

Full som en kastrull

Igår skulle vi till Jonas men de drog ut/Pontus drog hem och sov, ''full som en kastrull'', haha. Så vi hoppade av på stan och träffade Mange, Medin och Enlund en liten stund. Sen skulle de till Stanleys så då drog vi till Donken och satt där tills det stängde. Då drog vi till busshållsplatsen och medan vi satt där och väntade på bussen kom några killar fram och den ena började prata med oss. Haha, så ser jag att det är min kusins kompis och nån meter ifrån står min kusin som är 25, haha. Jag trodde snarare hans kompisar var 19 HÖGST, haha. Men sen har jag ju inte så bra syn heller.

Inatt drömde jag att Simon och jag kidnappade en massa kattungar från min granne, haha.

Ikväll.. Får se hur det blir, men vi träffa Mange iaf, hoppas på det!

Bombnedslag

Haha, jag är inte en person som städar i första taget. När jag väl städar så blir det rätt så ordentligt. Och det håller i högst två dagar. Känns som jag alltid har bråttom, och då blir det att man slänger kläder m.m på golvet. Tänker hela tiden att jag ska skärpa mej, lägga tillbaka saker där jag tog det osv, men nej.. Jag är ett hopplöst fall. (Ett av säkert många många andra) Haha, iaf, jag kollade just runt här och inser att det ser värre ut än det brukar. Jag ska ge er den stoooora äran att få se mitt bombnedslag till rum.

    

Hahaha, jag garvar. Men alltså, det kunde varit värre. Men det kan det väl alltid. Jag funderar på att investera i en städerska. Men egentligen borde det vara mamma som betalar då, eftersom det är hon som lider mer över stöket än jag. Det jobbigaste med att ha det stökigt är nästan att höra hennes jääääävla gnäll varje gång hon sätter foten här.

Haha fan, det är nästan så jag skäms. Men bara nästan

(Måste bara säga att det ser värre ut i verkligheten än på bilderna, helheten liksom. Plus att det har hunnit bli värre sen jag tog bilderna, haha. För varje minut.. Hjälp snart kommer jag inte se golvet längre)


How to lose a guy in 10 days

image421

image422

image423

image424

Jag älskar den här filmen. En av de bästa romantiska komedier som finns


Så kan det gå

Igår gick dagen fort, för dagen går fort när man ligger här i sängen och inte gör mycket. Ser på tv och kikar runt på internet. Rätt tråkigt faktiskt, men det är ju i brist på annat. Men jag och Felicia drog iaf ner på stan vid 4 och käkade lite och kikade lite. Jag köpte ett par skor på dinsko för 50 kronor. Såg dem i Visby men fanns inte i min storlek, här fanns det och jag blev glaad! Tror iaf att det var dem jag såg i Visby :S

Efter stan hämtade pappa mej och jag åkte hem och käkade. Sen gick jag med Felicia till Shell och sedan gick vi till Johanna och gjorde inte så mkt. Det vi gjorde mest var nog att garva! Haha, eller vi såg på film. Honey med Jessica Alba. Poppade popkorn gjorde vi också. Sen gick jag hem och såg klart på en film jag börjat kolla på.

Nu ska jag snart äta lite lunch, har köpt 38458 stycken färdiga rätter som ligger i frysen och väntar. Måste bara välja vilken jag ska äta! Kan bli svårt, med tanke på min beslutsångest. Sen ska jag duscha, för ikväll (typ snart) kommer mamma och pappas kompisar, de ska käka middag här. Vi ska grilla, yummie! Grillspett, åh jag älskar det.. Sen får vi se vad som händer ikväll, planer vi hade är plötsligt bortblåsta, haha. Så kan det gå, hejdå!

   

Allsång och Coop forum

Ska skriva lite om Gotland hade jag tänkt men det får bli i ett senare inlägg, det är så fett mycket bilder och orkar inte lägga in dem nu. Vi tog 950 bilder. Man kan ju undra hur vi lyckades med det, men ja.. Kändes som vi fotade allt varje minut så är inte så konstigt, haha. Vårt motto var ''Man måste dokumentera'', haha. En kille trodde att vi skulle sätta in alla bilder i en bok och skriva om varenda bild. ''Vad ska ni skriva om mej?'' Undrade han. Haha. Men det är ju så kuuul och se tillbaka på saker man annars skulle glömt.

Igår var det ju Allsång på skansen! Vi var på plats, jag, Johanna och Felicia. Inte klockan 9 på morgonen som de flesta andra, utan 18.30. Så vi fick inte de bästa platserna. Såg inte mycket (ibland såg jag Anders röda kavaj eller vad det nu var) men hörde ju iaf. Något annat som vi hörde va de mongonas röster som stod bredvid oss. Vi hade otur. Jag klankar verkligen inte ner på mongon, de kan inte hjälpa att de är som de är, att de är sjuka. Men det faktum att de gillade att sjunga eller snarare skrika och hoppa var inte så roligt för vår del. Stackars Felicia, de formligen skrek i hennes öron under hela 2 eller mer timmar. Kan ju säga att det förstörde låtarna lite.. Så hade vi ju kärringen som helt plötsligt grabbar tag i Johanna och säger ''Hur hamnade ni här, STÄLL DEJ BAKOM MEJ'' HUUUUH?!  Blev förbannad och stämningen var en aning förstörd. Ska man på sådana här tillställningar får man väll fan förstå att man inte kan stå på en plats och ha kvar den heeeela tiden. Tycker inte man ska komma om man inte pallar trycket.  Men förutom det tyckte jag det var kul! Bästa var helt klart när Per Gessle sjöng Sommartider <3

När sändningen var slut stannade vi och kollade på lite extranummer men blev besvikna när innte Patrik Isaksson sjöng ensam. Vi ville ju höra ''Hos dej är jag underar''. Sen tog vi båten in till Slussen, gick genom gamla stan och tänkte fika. Hittade inget bra ställe så tog tunnelbanan till Stureplan där vi satte oss på Kofi.

    
   
   
   

Idag segade jag lite på morgonen, såg på ''Harry Potter och hemligheternas kammare''. Tröttnar aldrig på de där filmerna! Är ett troget Harry Potter-fan. Synd bara att min trogne HarryPotterkompanjon Simon inte är hemma under premiären av ''Harry Potter och fenixordern''. Men får väl ta med mej Johanna om hon är på :D

Vid 4 åkte jag med mormor och mamma till Coop eftersom jag skulle lämna tillbaka (observera lämna tillbaka!) två par skor på Skopunkten. Men ja.. jag kom dit och såklart börjar man kika på alla 100tals billiga skor där. Så jag hittade två par nya istället, så det blev att jag bytte. Sen kilade vi över till KappAhl där mamma och mormor skulle kolla. Och jag kollade lite jag med, och provade lite kläder men inget var bra som tuur var. Men köpte ett halsband och ett skärp på rean iaf, för 80 kronor tillsammans. Sist gick vi in till Coop och handlade mat och lite gott ^^,

    
Ciaao