Sjuk tisdag.

Det blev inge jobb idag. Jag vaknade klockan halv tolv och åt en sjukt god frukost med falukorvsmacka, leverpastejsmacka, kokt ägg och gröt. Sen har jag bara sett på 24 och på tv, men nu ska jag ta ett bad och sedan koka lite te. Ut och få lite luft också kanske.

Vi får seeee

Jaha. Måndag. Jobb. Och jag har blivit dunderförkyld. Släpat mig fram som en zombie hela dagen. Min kropp känner inte för att gå upp tidigt imorgon och sen stänga på jobbet. Vi får se hur det blir. Får se om jag kvävs inatt av täppt näsa.


Första advent

Det har inte blivit mycket till firande men igår åt vi iallafall Saras hembakade lussebullar på tåget till Falun :-) Nu ska jag se Robinson och sedan blir det sovdags inför en jobbvecka mån, tid, tors, fre. Det gungar för mig känner jag nu. 9.5 timmars resande på drygt ett dygn sätter sina spår..

Jag kan inte riktigt fatta att det är fyra och en halv vecka kvar till jul. Men va mysigt!

Snowflakes




Hej. Jag har precis ätit skumtomtar och sett på Idol. Skönt att rätt person åkte ut.

Nu ska jag nog sova snart för imorgon är det relativt tidig upptigning för att slå in presenter, packa och fixa inför en trip till Falun. Håller tummarna för att det inte blir några förseningar i trafiken på grund av vädret /:

Hade en underbar upplevelse idag när ett barn på jobbet hällde snö i min nacke så det rann ner innanför alla kläder. Då tänkte jag många fina ord i mitt huvud :)


Stjärtlapp!

Det bara snöar och snöar och det slutar inte. Idag har jag åkt stjärtlapp på jobbet, haha. Slutade med att jag fick snö innanför jackan och byxorna :) Så himla rutinerad! Imorgon väntar en jobbdag till halvfem. Och sen är det äntligen helg.


''Gör din argaste min''


Måste vara världens argaste min! Haha :)

24 november

Snöstorm! Vi var ute på förmiddagen på jobbet idag. Det var helt okej ändå om man hade mycket kläder på sig och halsduken för halva ansiktet. Men efter inte allt för länge fick vi ta våra 2åringar och förflytta oss in, innan de blåste bort eller fick köldskador. Men innan det hann vi åka lite madrass i den inte allt för stora men ändå helt okej roliga backen som finns på dagisgården. Sen jobbade jag till fem och suckade tusen gånger inom mig över vissa barn och när jag väl slutade och trodde att jag äntligen skulle få åka hem så hade en tant om höll en kurs blockat bilen så jag fick vänta på att kursen, som min mamma bland andra var på, skulle bli klar. Kan inte tiden bara gå jättesnabbt imorgon och på fredag nu då så att det blir helg direkt tycker jag. Förresten så köpte jag ett par grymma sock-tofflor på Indiska igår och eftersom vårt hus är en igloo så kom de väl till hands redan idag. De är ganska fina. Men nu blir det Greys anatomy innan sovdags.

En månad kvar till julafton idag.


Tisdag

Jag vaknade imorse av snickaren. Jag ville sova ut och sova länge på min lediga dag, men han började klampa och ha sig utanför mitt rum. Jag hade god lust att slå honom med något hårt i huvudet. Men det hade ju inte varit speciellt trevligt. Nej men han gör ju bara sitt jobb.... hoppas han blir klar snart. Han håller på att måla om. Som tur är så jobbar jag resten av veckan så jag måste ändå upp tidigt.

Vid kvart i fyra hämtade jag Sara och vi åkte ner på stan och mötte Felicia. Gick lite ärenden, kollade lite i affärer och köpte present till Patte som har födelsedagsfirande i helgen! Alexandras pojkvän alltså, som bor i Falun. Så i helgen far vi till Falun! Vad jag flänger omkring. Men det ska bli väldigt roligt. Med middag, förfest och utgång.


Köpte ett ljus på Indiska och letade efter en ljusstake utan framgång. Men när jag kom hem gav mamma mig den här fina som varit min farfars sambos innan hon dog. Passade perfekt.


...

Idag har jag jobbat hela dagen lång och imorgon är jag ledig. Så jävla skönt.

Drömlördag

Jag har precis bokat en biljett till Uppsala där jag ska på dejt med dessa tre imorgon ;-)
   


Bettans dag

Jag har räknat ner timmar och minuter tills det är helg hela dagen idag.

Straxt efter att jag kom hem kom min mamma också hem, med en ros till mig. För idag är det nämnligen min namnsdag. Camilla Maria ELISABETH. Bettan. Även halva släktens namnsdag typ.

Åh. Ni fattar inte hur mycket jag ser fram emot imorgonkväll.

All I want now is a white light moment


Öppning

Imorgon, hujedamig, så börjar jag klockan sex. Öppnar. Så tidigt har jag aldrig börjat förut. Det finns ju de som  börjar så tidigt varje dag. Min pappa till exempel. Skulle aldrig kunna leva så. Jag har självmordstankar när klockan ringer på morgonen bara jag börjar nio. Seriöst, varje jobbmorgon så känner jag hat mot att gå upp och jag måste snooza minst 45 min för att vakna till liv och förbereda mig psykiskigt på uppstigandet. Jag är helt enkelt ingen morgonmänniska..... Men att jag börjar tidigt betyder också att jag slutar tidigt! Och att det sedan är FREDAG. Och jag ser mycket fram emot helgen:)

2010.11.17





Sjuttonde november

Kallt och fint med vit frost överallt idag. Nästa vecka ska det bli -8 grader såg jag. Och snö ska det komma om man nu ska lita på smhi. Woho! Snö är mysigt.

Idag på förmiddagen på jobbet var vi ute och gissa vad vi gjorde? Vi GUNGADE. Eller vi och vi, jag är ju då slaven som ska göra fart när alla skriker ''högre'' ;) Måste bara säga att jag älskar avdelningen jag är på den här veckan. Det finns några riktiga BUSFRÖN som man bara blir helt slut av att jaga när de ska busa p r e c i s  h e l a  t i d e n, men de är så himla charmiga och gosiga allihopa och det är inte samma röj som på de äldre avdelningarna. Bara lite röj. Och mitt huvud mår jättebra av att jobba på denna avdelning.

   

Gunga äna moonen

Vilka busiga ungar det finna alltså. Haha. Galet. Idag slapp vi äntligen regnet och kunde gå ut utan att drunkna i en vattenpöl eller flyga iväg av vinden (barnen alltså...). Vi gungade. Och gungade.. Och gungade lite till. Oj vad kul det kan vara att gunga, tydligen. ''Gunga äna moonen''. Ja då ända till molnen..

Årets första pepparkaka åt jag idag. Jag är inget större fan av pepparkakor men den var god. Bara för att den påminde om julen. December om två veckor. Det är ju bara stört. DET VAR JU SOMMAR NYSS. Hur kan tiden gå så fort? Iof inte mig emot att det blir juletider men


Rainy day

Lugn avdelning my ass, hahaha. Barnen hade visst växt upp. Idag har det regnat precis hela dagen men vi har inte varit ute på min avdelning. Skönt att slippa regnet men stänger man så blir man något trött och ond i huvudet. Men det var ändå drömstägning - en hel del bråkstakar lediga eller sjuka och sista barnet gick straxt efter fem. Dessutom var några personal kvar och planerade så jag behövde varken oroa mig för konstiga gubbar (som snokat omkring här förut) eller larma. Förövrigt tappade jag min väska i en vattenpöl imorse.

Fars dag



Fjortonde november

Det blev ett skönt förkrök hemma hos mig med Elin och Sara igårkväll. Vid elva kom Johanna och vi tog bussen ner till The Strip där Hannes och hans band Stillfree spelade.

Idag har varit en typisk söndag då man gör en massa betydelsefulla saker som att se på tv och vara inne på facebook. Imorgon börjar en jobbvecka på 2-3åringsavdelningen. Ska bli skönt med en lite lugnare avdelning med änglar till barn för omväxlings skull, haha.

Nu Gossip girl!

Last night

 
 


Time will tell

Idag är det lördag och det betyder kalas i Vagnhärad för min del. Min kusin som fyller år. Ikväll finns inga planer än men jag hoppas att det händer något roligt.. Time will tell!

Last night

 
 


Bowling och middag

Om ett litet tag ska jag iväg och bowla med jobbet. Och efter det ska vi ta oss till stan för att äta middag på Minako. Blir nog en trevlig kväll! Jag håller tummarna för att bollhallens system inte krånglar som förra gången. Och att mitt lag vinner ;)


Daniel daniel daniel...

Daniel Norberg – Don't Look Back In Anger. Jag har alltid tyckt om Don't look back in anger och även om jag gillar Oasis så tycker jag att de sjunger den lite för skrällgt för min smak. Sådär huvudvärks-skrälligt. Så hur perfekt är det inte när den här perfekta rösten gör en cover på den? Det kan inte bli bättre. Typ örongodis.

Nu tycker jag att alla andra låtar han sjöng i Idol (eller sjungit någonsin?!) kan komma upp på spotify också och varför inte när man ändå önskar, så kan han väl få komma tillbaka till Idol så att jag har en anledning att kolla på det igen?

picture

...


dry your eyes

det blev inge jobb för mig idag eftersom jag är sjuk men jag var tvungen att åka upp till stockholm i ett ärende som var jag var tvungen att göra senast idag. det var riktigt jobbigt. jag hade tänkt att jag skulle göra det så snabbt som möjligt för att sedan åka hem och vila men jag vet inte vad som hände. jag åkte hemifrån klockan ett och var tillbaka i södertälje kvart i fem, och det enda jag gjorde var i princip att uträtta det där ärendet. hemvägen var jäkligt strulig med missade tåg och förseningar. svängde förbi hemma hos felicia innan jag åkte hem, för att prata. och så. tack för att du finns ♥


Nionde november

fy, började sju imorse. så nu är jag jättetrött. och sjuk. idag har jag inte haft någon röst och det är ganska så jobbigt att jobba på dagis utan röst ska jag säga er. har ingen styrka i den för fem öre, måste anstränga mig som fan för att folk ska höra vad jag säger och vissa ord försvinner. ''varför låter din röst så konstiiiig?'' frågade en unge. dessutom har jag feber såg jag nyss, så det lutar mot att jag stannar hemma imorgon. så att jag förhoppningsvis kan jobba på torsdag iallafall..

förutom jobb så har jag varit på stan idag. bytte mitt minneskort till playstaionet som inte fungerade, bland annat. hade köpt det på claes ohlsson för ett halvår sedan, hade inget kvitto eller någonting men ändå fick jag ett nytt. det var schysst måste jag säga. och det nya funkade utmärkt! så jag har ägnade resten av eftermiddagen åt att spela crash. spelade ett par banor men fastnade totalt när jag kom till bossen. typiskt.


måndag, frost, jobb, förklyning, te och tända ljus




Bowling.

I igår åkte jag, alexandra, patrik och sara till bollhallen i hovsjö för att bowla. Vi hade egentligen planerat att åka till vårby gård men eftersom bollhallen var så mycket närmare så blev det det istället. Men det fick vi ångra, eftersom deras system krånglade flera gånger. Man tappade suget lite när det inte funkade som det skulle. Strikes och spärrar som inte blev registrerade, poäng som blev fel osv. Så dit känner man ju inte direkt för att gå tillbaka, fast jag ska visserligen tillbaka redan på fredag med jobbet, haha.. Hur som helst, tror man kan säga att dagens segrare var Sara! Good job;-) Och Alex den stackarn förlorade mot Patrik och fick därmed bjuda honom på bion på kvällen, haha.



 

 




Favoritserie.


picture


Söndag..

Fy, idag har jag riktig jobbångest. Jag har åkt på en förkylning så att jobba imorgon känns inge kul alls.. Men jag har åtminstone sovmorgon. Sen jobbar jag resten av veckan också, så hoppas att förkylningen inte blir värre.

Idag har jag sett Idolreprisen, fikat med lite släkt som var här och städat upp i mitt rum. Det såg ganska förjävligt ut. Nu ser det inte lika förjävligt ut längre.

Vilken tvkväll ikväll! Topmodelrepris, Gossipgirl, Vem kan slå filip & fredrik och Beck.

Allhelgonaafton



the social network

ikväll blev det bio på heron. vi såg the social network. jag hade inte riktigt hajat vad filmen skulle gå ut på. jag missade också att den var baserad på en verklig händelse. det förklarar varför den var så seg, verklighetsbaserade filmer har ju en tendens att bli det. den var två timmar lång, tycker gott och väl de kunde klippt ner den lite. det var ju lite häftigt att få veta hur facebook (ungefär) skapades och så. men..det var ingen höjdarfilm.

Every rose has it's thorn


Jag har aldrig känt mig så besviken

Om du inte var världens värsta svikare och hade krossat mitt hjärta så skulle jag säga till dig nu att Harry Potter 7 har kommit ut på bio nu, åh som jag längtat, för vi gillar ju båda Harry. Jag skulle glädjas tillsammans med dig. Men nu går ju inte det för du är världens största svikare, och du krossade mitt hjärta. Och det gjorde så äckligt jävla ont, och nu har jag ingen lust att någonsin prata med dig igen.

Lita inte på någon. Typ. Även den person du är mest säker på kan svika dig.

myskväll i vårsta

tudilu. fredag! snart hämtar felicia upp mig och sara så ska vi åka till alexandra och träffa henne och patrik. blir en myskväll i ren fredagsmysanda. mysigt!


what?

Fick en mindre chock när mamma ringde mig på jobbet idag och sa att pappa var påväg till Moraberg för att köpa .. FYRA tvapparater. Vill du ha en? frågade hon. Det var en 32tum på erbjudande på elgiganten. En till mig, och en till Linda. Och så två 40tums, en till vardagsrummet och en till gästrummet. Jag funderade på om min pappa hade fått en knäpp i huvudet. Men jag ville inte ha någon tv som jag inte ens hade sett, och jag är nöjd med min tjocka, gråa 24ellernåttsånttums-tv.. Så jag ringde pappa och vi bestämde oss för att vi skulle avvakta med den ena 32tumstvn. Såhär efteråt känner jag mig lite dum som tackade nej till en stor platt-tv. Men det känns jäkligt onödigt att köpa en ny tv bara för att..

Sjörövarfest

Idag har varit en ganska bra jobbdag. Relativt kort och med festligheter hela dagen! Vi har haft sjörövarfest nämnligen. Med sjörövarhattar, ögonlappar och kikare. Skattjakt med skattkartor och skatter i form av popcorn och en film. Lunch med långbord, blått vatten och sjörövarsugrör. Ballonger och serpentiner. Dödskallar lite överallt. Och dessutom så bjöd någon på kladdkaka i personalrummet. Vilken lycka! ;) Och imorgon är jag LEDIG.

 

Happy halloween!

Vi hade ett väldigt lyckat och roligt halloweenfirande i lördags. Vi började hemma hos Felicia i hennes rum där vi var världens bästa gäng som myste, pratade, och körde dricklekar innan vi åkte till The strip. Där hade vi ett par bra timmar med dans, shottar och allt det där som hör till. Måste säga att vissa personers utklädnader var klockrena!























The middle of the week

Back on track. Söndagen och måndagen var de värsta dagarna detta år. Eller på flera år. Därför dog allt lite här. Men jag börjar återhämta mig nu.

Har jobbat månsdag, tisdag och onsdag. Och igår fikade jag med några vänner på Tratten. Så har jag försökt få tag på en läkartid också, en som är tidigare än torsdag, men det gick inte så bra. Så jag ska dit imorgon. För min nacke, axlar, huvud, rygg. Min kropp är lite halft död. Hoppas det kan fixas.

Åh, idag kom min 24-box. Säsong 8. Jag satte igång direkt. Jack Bauer....

...

Det står lite still här för tillfället.