Can't get my mind off of you

Senaste dagarna har i princip bara bestått av plugg och att ta igen veckan som jesper var borta. Hur kan någon någonsin frågat frågan ''hur vet man att man är kär?'' Man känner det ju i hela kroppen. Haha helt ärligt. Vet knappt vart jag ska ta vägen ibland av saknad.

I söndags hade vi även kalas för mamma med kära släkten.












Idag var jag en lycklig tjej.

FREDAG.

 
Underbart skönt att det äntligen är fredag. Har varit en lång vecka, längsta någonsin typ.

Massor av saknad.

Idag fyller min fina mamma år, så efter skolan var jag förbi på jobbet och nallade lite på födelsedagsfikat hon hade ställt i personalrummet. Jag saknar jobbet. Senare har vi ätit födelsedagsmiddag i form av köttfärssås och spaghetti och efter det har jag kollat på Once upon a time och pratat med Jesper i telefon. Jag saknar honom. Saknar mina vänner också, som tur är så verkar det som vi ska ses i helgen. Det blir en bra helg.

 


18/1

Onsdag. Imorse var jag stå trött att jag hörde ''rönninge'' på tåget, och sen plötsligt var det ''huddinge''. Jag hade alltså åkt förbi tre hållplatser utan att höra dem ropa upp dem varav en var den jag skulle av på. Jag sov inte eller så, jag var bara helt död i skallen. Så det var bara att vända tillbaka i huddinge.

Förövrigt tycker jag att det kan bli söndag nu.. jag vill bara hoppa över kommande tre dagarna och få söndag. Saknad!!!


Här är mina jag-blir-lycklig-av-att-lyssna-låtar,

För tillfället. Jag älskar sådana låtar. Det blir extra effekt när man sitter på tåget med hörlurarna i och kollar ut också. Sjukt hur låtar kan få en att känna sig så lycklig.








Sweep me off my feet

Fredag den trettonede blev hur bra som helst och inte med ett endaste lite missöde. Hela helgen fortsatte på samma bra och jättemysiga sätt tills idag. Idag lämnade Jesper mig i sin säng klockan sju och åkte till Sälen, och jag började sakna honom så fort han gick.. Idag åker även Felicia till Uppsala för att plugga, och jag är dessutom väldigt nervös inför imorgon då jag ska infinna mig på Karolinska för registering klockan 10.00.

 


Fredag, 13/1


Mina bilder kom jättesnabbt, beställde dem på kvällen på måndagen och på tisdagkväll fick jag ett sms om att de fanns på posten, på onsdagmorgon låg de i brevlådan. Crimson.se! Idag har jag ängat en del av dagen åt att sätta in bilderna i mina ramar, nu ska jag bara få till det snyggt på väggen också.. Känns som det kan bli lite knepigt.

Smoooothie.

Hej kära bloggen. Idag var en sorgsen dag, det regnade och jag plockade av julpyntet från julgranen. Så nu står den där bara och ser naken ut. Ett år kvar tills nästa julafton.. Kvällen blev desto bättre, för jag mötte Felicia på affären för att handla, sen gjorde vi smoothie och såg på The red riding hood. Mina förhoppningar var ganska höga, och i början var jag väldigt skeptisk, men den var bra faktiskt!

Sen började vi, som så ofta när hon är här, kolla på gamla bilder, från förr. Läste konversationer också, jag var en hejare på att spara sådana. Elaka, kärleksfulla, kontsiga, alla möjliga konversationer från msn, playahead, osv printscreenade jag. Haha, ganska kontigt men det är jäkligt kul att ha kvar nu en hel massa år senare. Mitt i allt kollande så dök min pojkvän upp i en konversation, som jag inte mindes att jag hade sparat. Eller varför.. Haha. Det är iaf bevis! Jag ska framföra mitt bevis imorgon.. 

 

11/1

Idag har jag och jesper varit tillsammans i en månad.. Det firade vi genom att se Dawn of the dead! Haha! Det är verkligen den bästa zombiefilmen, dock kan jag inte påstå att jag sett speciellt jättemånga, men jag ska be jesper fixa några fler. Tror han gillar sånt.

Sen insåg jag återigen vilken underbar pojvän jag har. Hur hände detta? Det är ju underbart att två personer som känt varandra i åtta år plötsligt kan hitta varandra. Bara för att en av dem hade lite tråkigt en dag, och skrev till den andra på facebook.. ♥

 


Det är som så att..

Idag kan tyckas ha varit en ganska meningslös dag, men idag tog jag ett beslut! Så den var nästan den mest meningsfulla dagen hittills detta år. Nu ska jag bara få mig själv att hålla mig till det här beslutet. Finns fler beslut jag skulle vilja ta och hålla mig till men vi börjar med det här.. Även om jag är lite livrädd.

Jag har träffat Jesper på kvällen också. Imorgon är en liten liten milstolpe i vårt förhållande, då har en av många fler månader gått. Jag känner mig så lyckligt lottad..

LO VE

Idag har jag äntligen tagit tag i att välja ut och beställa bilder till de 15 ramarna jag köpte för jättelänge sen, typ ett år. Seg jag är. Men nu ska de äntligen upp på väggen!


Can you feel the love tonight

Tjaaaaa. Jag har haft två riktigt bra kvällar denna helg, igår var vi hos Rasmus och såg Super 8, sen fortsatte jag och Jesper hos honom med att se Unknown. Den senare var riktigt sevärd faktiskt! Idag har vi bara myst hela dagen, och spelat Mario kart, sen drog jag hem och städade lite innan tjejerna kom hit. Vi åkte och åt middag på Full house och sen blev det en enda lång kväll med te, kaffe, pepparkakor och tjejsnack, helt otroligt väldigt tjejsnack. Haha. Inte alls spårat ibland..... Haha ♥

 
 

VMGULD

Inatt när jag hade så tråkigt så kom jag på att det skulle vara hockey på tv, så jag tänkte undra när det börjar, så slog jag på tvn och då var det en minut kvar tills det började! Så jag ägnade natten åt det, och jag blev jäättetrött men när det gick över till sudden death så kunde man ju bara inte gå och lägga sig, och sen gjorde sverige mål och jag blev jääätteglad, haha. Nu däremot vaknade jag helt snorig med lock för öronen och huvudvärk så nu känner jag mig inte precis lika glad.

go for it, run towards it, dive in head first

 

Vilken bra torsdag jag har haft, börjde med lite lek i lekparken med Sara, Vilmer och Axel, sen gick vi in och fikade lussebullar med Jenny. Efter fikat åkte jag i snöfallet iväg till Heron city och Media Markt för att byta kamera. Hoppas det blir bättre denna gång. Ikväll har jag varit hos Elin och Micke och sett på deras nya lägenhet, jättefint var det. Nu sitter jag mest här hemma och vet inte vad jag ska göra, för jag lär inte somna än på ett par timmar. Kolla på The voice sverige?? Så himla True talent-kopia..

Jag saknar min pojkvän.


2
























1














Lilla Jönssonligan och Cornflakeskuppen.

Den här myskvällen började vi med att se Filip och Fredriks årskrönika som faktiskt var ganska så tråkig, hade förväntat mig mer och roligare. Vill ha tillbaka Vem kan slå Filip och Fredrik, mitt favoritprogram. De ska tydligen sända något nytt program nu på måndagar, ''följa personer och lära känna dem'' ..

Sen fick jag toast skagen till middag av min bästa pojkvän och så såg vi Lilla Jönssonligan, Cornflakeskuppen. Nästa gång blir det På styva linan. Häromdagen såg vi Skönheten och odjuret, på vhs, och vad som är bäst är att de har en hylla på övervåningen fylld med alla bra disneyfilmer som jag vill se, hur många som helst.

 


Januari.

 
 
 
 
Längtar en aning efter sommaren. Speciellt när vintern bestämt sig för att vara höst.


00.00 ♥


Happy new year.


Det här året började på bästa tänkbara sätt med mina vänner och min fina pojkvän uppe på Torekällberget, med hela Södertälje och alla raketerna framför oss. Väldigt vackert. Och innan tolvslaget hade vi tjejer på bilden en supermysig trerättersmiddag hos Sofia.


2012.