Åhhh

Men va kul.. Vi åker imorn, och nu mår jag inge bra alls. Huvudvärk, halsvärk, magont, känner mej varm (feber?) och helt jävla yr. Vad är detta? Sur jag blir.

CK <3 FF

image393

Inatt kommer min sweetheart hem. Har saknat dej! En vecka, var länge sedan vi var ifrån varandra så länge. Men sen nu är det bara du och jag i en vecka, för imorn drar vi. Destination: Gotland. Jag hoppas bara vädret är på vår sida! Längtar till Augusti också, Grekland vi 4 blir sååå kul. Älskar er <3

Torsdag & midsommarafton

I torsdags hade Johnny fest i Ritorp, så dit drog jag med Johanna och Johan. Vi fick lite panik där precis innan festen för att vi inte hade någon present, slutade med att det blev en skitdyr chokladask från Shell, haha! Men deee tanken som räknas, right? Så drog vi dit och det var kul med folk man kände igen och folk man lärde känna :) Som vanligt när man dricker gick tiden otoooligt snabbt och rätt som det var dog musiken och alla började dra sig.. Vi drog däremot till Peter några 100 meter därifrån på efterfest. Blev en stund i soffan där, sen började jag. Johan, Johanna och Jacob gå hemmåt runt 3 kanske. Det var inte lätt med klackar OCH på fyllan, så det vinglade rejält. Vi kom iaf till Birka korset och lämnade av Jacob som skulle till stan om jag minns rätt? Sen kom vi till IP och tog ett litet stopp då vi badade i vattenspridaren, haha. La oss och chillade ett tag i ett mål och seeeen gick vi hem dyngsura. Det var en väldigt trevlig kväll måste jag säga!

 
   
    
   
               

Igår blev planerna litelite ändrade. Var ju meningen att jag skulle äta hos Elin med Johanna, Pierre och Frida. Men eftersom jag inte lyckades hålla mej till mina cubes på torsdagen så mådde jag som jag förtjänade och värre. Så jag stannade hemma och åt med släkten. Sen lite senare kände jag att illamåendet gått över så jag gick till Elin, men då kom magontet istället, haha. Så blev väl där lite mer än en timme, sen gick jag hem. Spelade lite poker med släkten, spelade bort mammas pengar ^^, Sen såg jag på film men lyckades inte se klart hela innan jag somnade. Förutom hur jag mådde hade jag iaf rätt trevligt på midsommarafton. Att jag hade trott att jag kunde dricka två dagarna i rad förstår jag inte. Haha, jaaaa jag är en färsking, som Simon säger. ;) Men det blev en lugn midsommar och inte mej emot. Har alltid trevligt med min släkt. Lite trist när Sara stack sen bara, men men :) Hoppas du hade kul iaf <3

    
   
    

Idag tänker jag minigolf men frågan är vad vädret säger om saken. Jag tänker också packa. VI ÅKER JU IMORN. Snälla snälla solen kan du inte komma fram nu med detsamma. Gotland utan sol.. ? En blek Camilla bredvid en brun Felicia? Inget av det funkar. Fan, vädret gör mej deppig! Varför kom det superbra vädret en vecka innan skolavslutningen? Inget sommarlov utan sol?

Btw drömde jag världens skummaste dröm inatt. Det var verkligen en upplevelse! Tror jag levde någongång på renässansen eller något sånt. Den var lite läskig och den hade värsta handlingen! Lite narnia+Marie Antoinette-style. Herregud, vilken fantasi min hjärna har.

Jag måste äta frukost, min mage gnäller! Sen måste jag plocka ihop lite kläder om jag ska få något tvättat till imorn. Har ju ingen aning om vad man ska ta med sig, hoppas ju på att vädret blir bättre men vem vet.. Kanske får gå på gotland med det här skitvädret. Känns INTE bra. Fast vi har ju vår spritflarre ;) Haha, men just nu känns det som jag aldrig vill dricka mer. Hoppas den känslan går över.. Vill ju inte bli nykterist :O


..

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end?

Hello Sunshine

Igår åkte jag och Johanna till Sthlm, hon skulle köpa ett par skor och kolla lite kläder och jag skulle lämna tillbaka lite saker. Slutade med att jag köpte ett par shorts också, de var fina! Och nu börjar jag få lite beslutsångest om hur jag ska göra med skorna jag köpte i måndags också.. Samt de jag köpte förra veckan. Har köpt sex den senaste veckan, kom jag på igår. (Hahah, Johanna ;)) Så får se.. Känns lite mkt att lägga 1000 kronor ungefär på skor på en vecka. Finns annat som kanske borde prioriteras. Har inte ett öre till på söndag, då vi åker till Gotland. Men samtidigt är det rätt bra att få sex par skor för 1000 kronor ju. Det blir bara ca 150 kronor per sko.

Haaatar verkligen min beslutsångest. DE SÅ JOBBIGT. What's the big deal liksom, man köper en sak och antingen vill man ha den eller inte. Men ne, jag ska älta om saken tills det inte går att lämna tillbaka skiten längre. :P Då är det fritt fram att använda, för då går det inte att ändra sig. Haha, och skulle jag ändra mej ändå så säljer jag det till mamma, haha, var sig hon vill eller inte ^^, haha, stackare!

Efter att vi hade varit i sthlm där vi var till kanske 7, så drog vi båda hem och åt. Eller först inhandlade vi lite viktiga grejer till ikväll resp. gotland. Sen hade vi planerat att spela minigolf, som jag blev så sugen på att göra efter att vi såg Happy Gilmore hemma hos Pontus. Men till vår besvikelse märkte vi klockan halv 9 att de stängde klockan 9. Så vi drog ut ett tag istället jag, Johanna, Simon, Robin, Jeppe, John, Jocke, Wc. Vart inge länge, när Jeppe skulle skjutsa hem Wc till Järna började Jag, Simon, Jocke och Johanna gå mot Rosenlund. Satte oss på de typ ända bänkarna i hela Rosenlund som inte ens har ryggstöd. Varför göra bänkar utan ryggstöd? :S Snacka om låg-budget-variant. Snålt värre. Sen drog Johanna hem för hon skulle jobba och jag, Jocke och Simon gick till min trädgård och kastade frisbee, haha. Sen gick vi in och såg på film samt drack fruktsoda och åt mackor. ;) Mysigt. Sen drog väl de vid 3 någongång och jag slocknade strax efter.

Idag vaknade jag seeent som vanligt, känns som hela dagen försvunnit. Såg på tv och lite så, ska snart duscha. Har ätit frukost iaf och det är bra för att vara mej, brukar äta det vid 17.00 i vanliga fall ^^, När jag duschat tänkte jag städa lite, men de säger jag ju alltid. Men jag blir fan skraj och motiverad av den där silverfisken. UUUHHH. Sånt vill jag INTE ha i mitt rum. Ska ränsa o slänga alla jävla papper som jag tog hem som låg i mitt skåp också. Sen ikväll är det ju fest, wiiiho. Undrar bara hur det ska gå att dricka två dagar i rad för mej.. Vi hade de tider för några år sedan då vi drack båda dagarna VARJE helg, och jag förstår inte hur jag pallade. Jag blir inte bakis så hemskt ofta, men när jag blir det så är jag verkligen INTE sugen på att dricka igen. Mår illa bara jag tänker på sprit. Får ta det lite (bara liiiite ;)) lungt ikväll, och hoppas på att jag inte är bakis imorn, så jag pallar dricka på kvällen sen igen :) Men håller jag mej till mina Cubes ska det nog gå.

Nu ska jag se på Fresh prince i Bel Air hade jag tänkt, sen blir det nog duschen.


Har sett denna snygging i två serier och en film det senaste dygnet,
yummieeeeee

image360
Adam Brody

FYYYYY

ÅÅÅÅÅH FFY... Jag har en liten liten INTE STOR ALLS hög kläder på mitt golv. Så flyttar jag lite på en tröja.. och vad händer? EN JÄVLA SILVERFISK springer fram.. Alltså, jag kan stå ut med spindlar, skalbaggar, gråsuggor, harkrankar, flugor men SILVERFISKAR, där går gränsen. Och mamma damsög ju här igår förihelvete! Jävla jävla äckeldjur. De ska inte finnas i mitt rum, de ska finnas på äckliga unkna ställen. Mitt rum är INTE unket, det är FRÄCHT. Så stick äckeldjur ni här inte hemma häääär!! Creepy.

image359

Nu ska jag snart sova, efter att jag har kollat klart på Alias. Får creeps bara jag tänker å silveräckelfisken som ligger under hårsprayskorken två meter härifrån. BLÄ. Godnatt


Skopunkten.com

Hej! Aaa sitter här och klockan är halv 5 och jag har inte orkat äta frukost än. Man tycker ju att man borde hunnit bli hungrig men nej.. ? Fast fett sugen på oboy :D Ytterligare en dag på sommarlovet har gått och vad har jag gjort idag? Nada kind of.. Eller, jag vaknade. Kan det varit vid 14.00? Satte på tvn och kollade på skit samt startade datorn och snackade lite skit. Bestämdem mej vid 15.30 att nej, nu måste jag ta tag i detta. Så jag duschade.. Way to go! Så nu har jag det gjort iaf. Slipper man ligga sig och känna sig båååde uttråkad och ofräsh. Igår blev seent seent, 4 kanske? Fick inte gå och lägga mej för en fullis, haha :O Posten hann komma innan jag gick och la mej iaf, när kommer den? Ja men kanske 4, kan jag tänka mej. Med mina betyg, btw. Kan ju glädja mej med att det gick bättre det här året än förra :) Och inga G:n, vilket är mitt mål :D Så de nice.

Igår var en dag som denna, till en början. Sen gick jag in på skopunkten.com och kikade lite. Såg ett par skor som jag ville h och frågade Johanna om vi kunde dra dit. Så det gjorde vi, någon gång vid 5. Va kvar tills de stängde och både inhandlade tre par skor var :P Snodde pengar från min sommarlov-resa-sparkassa. Blir så besviken på mej själv.. :P Efter skopunkten käkade vi och efter en sväng förbi hemma så drog  jag, Johanna och Elin till Pontus och såg på film med honom och Jonas. Happy Gilmore såg vi, den var liiiite skum men rätt kul :P

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Extremt rastlös känner jag mej.. Vädret gör det INTE bättre.

  

Dessa skor köpte jag. Fast mina var vita istället för de där svarta. Fast skorna jag köpte i sthlm i fredags är de jag gillar bäst iaf, fast har ingen bild på dem. De är svarta, iaf ;)

Marie Antoinette

Jag är så trött på denna konstanta huvudvärk :( Det går mej på nerverna! Får huvudvärk för minsta lilla. Kan inte lyssna på annat än lugna låtar för annars känner jag hur det börjar göra ont, så fort jag hör en låt som är lite skrälligare eller hörgre. Inte det minsta kul. Såg just på internet något om en som hade haft huvudvärk men så hade det visat sig vara cancer. Creepy.

Igår drog jag till Elin och såg på film med henne och Johanna. Vi såg Marie Antoinette. Den gillade jag skarpt! Kirsten Dunst var såå fin och alla klänningar också!


image352

image354

Hoppsan

image349
Felicia on her way home i torsdags.. :D

image350
Södertälje by night. Taget här om veckan då Jag, Felicia och Johanna tog en liten promenad på stan, längst bryggan.

image351
Grisen! Han heter Leo, men han kallas Grisen. Tyckte han behövde en liten stund i rampljuset. För söt är han, visst?!

Första dagarna på sommarlovet

I torsdags var det skolavslutning och det kändes minst sagt onödigt att gå till skolan för 25 minuter. Efter sång från kören och tal från rekorn som var lika segt som vanligt, så gick jag hem där lite släkt väntade. Mamma och jag åkte och handlade fikabröd och sen hade vi lite avslutnignsfika. Fick lite välbehövliga pengar av min mor och far, yey :D Skumt att man inte fick betygen när man slutade detta år.. Men har för mej att de skulle skickas hem till den 18e. Men kanske hörde fel? Jaja, man lär väl märka när de kommer. Efter fikat åkte de flesta hem men Sara stannade så käkade vi middag. Sen drog jag till Johanna med Felicia, och där var Elin också. Vi gjorde inte så mkt innan vi sedan gick till Elin istället och skulle singa lite singstar. Dit kom också Marcos, Crille, Mikko och Mea. Vi sjöng tills vi var helt trötta och sedan gick vi hem vid halv1.

   

Igår åkte jag till Sthlm med Felicia och köpte upp pengarna jag fick i torsdags. (Y) Smarrrt. Så no money till i sommar nurå. Eller jag har ju mina sparpengar men det är snarare till resor, typ. Men snart om 10 dagar eller så så får jag ju månadspeng, så de kommer jag ju ha! Vi drog hem till 7 och då käkade jag lite sen drog Jag, Elin och Johanna ut till Jeppes stuga i Viksberg. De va kul o det var meningen att jag, Elin och Johanna skulle hem vid halv 1, Johannas pappa skulle komma och hämta oss, men det blev så att Elin och jag stannade kvar. Om jag kommer ihåg rätt så var där: Jag, Johanna, Elin, Jeppe, Simon, Jocke, Jonas, Robin, John, Ante, Hannah, Sofie, Vickan, Madde.. Glömt någon? Sen lite senare kom Sebbe, Pontus och Patrik ett tag. Årets första dopp togs klockan 1 på natten och jag måste säga att jag fick mej en riktig chock där då jag hoppade i, men sedan blev det riktigt behagligt och jag vägrade gå upp där ett tag :D Aaaa men sen sov jag haha och alla andra var uppe i år. :D 

    
   

Idag vaknade vi vid 10 och jag var så glad över att jag var VARM. Jag låg och kände mej som en isbit i 100 år på natten. Men när jag vaknade var jag nästan lite för varm då jag hade sovit med tjockt täcke + flisfilt över. Haha jag hörde att någon klagade om att den inte hade fått någon kudde, oops, Elin och jag hade 4-5 stycken ^^, hihi! När jag kom hem duschade jag bort all rök som hade samlats i mitt hår och på min kropp. Sedan sov jag någon timme och väcktes av att Felicia ringde för att säga hejdå. :( Sedan har jag inte gjrot så mycket.. Sett på film, Kate and Leopold. Den var braaa. Nu ska jag sminka mej och dra till Elin för ytterligare en film.


Liten Kattcamilla

image337 image337 

Avslutning imorgon

Idag hände inte mycket intressant. Skola först, vi hade muntlig reodvisnign om våra projektarbeten inför klassen. Sen fick vi sluta. Då drog vi ner till biblioteket och kollade om vi hade fått mejl från Trosa tryckeri. Det hade vi. Det stod att vi skulle ringa. Så vi drog hem till mej och käkade lunch och sen ringde vi. Skit på det, säger jag bara. Var den krångligaste personen jag någonsin pratat med. Pratade med han i fem år och fick inte ut mycket av det. Så vi deppade lite men sedan ringde min kära mor och hade nummret till hennes kompis/kollegas man som jobbar på en reklambyrå. Han var (tvärtom från den andra gubben) den (vad säger man?) enklaste personen jag någonsin pratat med. Det tog 3 minuter och sen var allt klappat och klart! Perfa! Det var skönt, med tanke på att vi måste veta konstander och så (att tycka några böcker + binda dem) till imorgon. Så nu vet vi!

Sedan åkte Felicia hem och jag började kolla på film, Rånarna. Trodde jag hade sett den förut men icke. Den var bränd och när den första skivan var slut orkade jag inte byta så jag somnade. Väcktes av att ett surt cp ringde. Blir man ju inte så glad av.. Men men. Sen senare kollade jag klart på filmen som var rätt kass egentligen.. Dålig version av Beck eller något i den stilden. Sen kikade jag på Lost och Project Runway right after dinner.

Nu vet jag inte vad jag ska ta mej till, är uttråkad :D Sova kanske? Fast börjar ju 11 imorn... SKOLAVSLUTNING! Tänk så många gånger man längtat och önskat att den dagen ska komma. Och imorn kommer den! Perrrrfa. Och sen snart Gotland, om närmare bestämt 10 dagar! Det går fort, men innan det ska jag be för att solen kommer tillbaka och sen fila lite på brännan ;D Kommer ju se ut som ett spöke jämfört med Felicia när hon kommer hem från Kroatien! Hon åker på lördag, btw. :( TA MEJ MED DEJ!

Fick en ros av mamma när hon kom hem från jobbet idag förresten. Bästa mamman har jag! ÄLSKAR HENNE MEST!

Aa men godnatt.

Bebisbilder

Här kommer lite bilder från i lördags när vi var hos min kusin i Bro.

image317

image318

image319 image320
     
     
   


Ungen är den sötaste jag sett, ville ta med honom hem! Men fick inte :( (nähäää?) Hoppas att de flyttar närmare snart iaf, jobbigt att åka i en timme för att träffa dem. Närmare skulle vara skönare.

Tisdag12/06

Hej! Idag var det skola till 11, precis som de senaste dagarna. Vi gjorde klart det mesta som ska vara klart till imorgon, är bara budgetplanen var nu, vilket verkar vara väldigt krångligt, åh. Aja.. Sen drog vi ner på stan, för att köpa sakerna vi lagt unda. Vi gick in på H&m och börjar prova ÄNNU mer kläder, åh vad dum man är. Jag har ju inga pengar. Blev iaf att jag köpte tre shorts och en tröja. Köpte skorna jag lagt undan på din sko också, och sen gick jag in på Åhléns och hittade ytterligare ett par skor jag köpte. Jag handlade för 1000 kronor sammalagt, och allt jag hade var 200? Som va mina alltså, resten var mammas. Så nu är jag skyldig henne en del. Och återigen har jag snott pengar från min sommar-resa-sparkassa :( Fan.

Vi åkte hem sen och jag kollade klart på Narnia och sen somnade jag vid halv tre. Sov till 19.00 och då åkte jag med mamma till affären och köpte en macka. Åt och kollade på ''Monter till svärmor'', som jag inte hann kolla klart på för skulle se American idol, men ska se klart snart. På American idol höll förresten han jag hejar på att åka ut :O Men som tur var gjorde han inte deeeet. Tur, för honom. Och mej liteee.

Ska som sagt kolla klart på filmen nu och sen sova. Så trött på att gå upp 7 varje dag nu.. Eftersom vi har projektvecka. Men snart kan jag ju sova hur länge jag vill i 10 veckor, så jag får väl stå ut, i guess.

Godnatt!

Du é söt och jag älskar dej

image316

Sommar 07

  • v.26 - Gotland med Felicia
  •  v.27 - Allsång på skansen, förhoppningsvis Bryan Adams (Dream om, hur ska jag komma ner till Kristianstad? Men jag vill, vill, älskar hans låtar och tänk bara summer of 69 live)
  •  v.29 - Danmark med min familj och min morbrors familj
  • 30/07 till 01/08 - Kryssning med Felicia och hennes familj (buffe´ med så mkt vin man vill!)
  • I början på augusti - Grekland med Elin, Johanna och Felicia.
Och emellan allt det där ska vi ligga och steka vid mina grannars pool. De är bortresta i princip hela sommaren. Tullarn, Malmsjön och Farstanäs måste vi också besöka. Sen grönan, krogen, Elins landställe. Gbg skulle vara kul men det är och förblir nog en önskedröm. Men vafan, ska ju göra massa annat :D Nice sommar!

image315

Tors, fre, lör, sön, mån

Åh, okej, de senaste dagarna då..

I torsdags började vår tema projektvecka i skolan, som håller på tills på torsdag. Det var dötråkigt och jag & Felicia blev så frustrerade för att vi inte kom på något att göra att vi blev ''kaxiga''. Haha, enligt B.I. Tror hon menade att vi blev lite aggressiva. Sen kom vi iaf på en liten sak att göra så släppte pressen litegranna.

Efter vi hade slutat drog jag hem o började göra lite lunch men så kommer mamma hem och säger att vi ska åka om 10 minuter upp till torekällberget (min kusin skulle ta studenten), så jag får kasta i mej maten vilket resluterade i magont men jag överlevde. Så åkte vi dit och det var fett med bilar men vi hann dit i tid iaf. Träffade resten av släkten, eller de flesta iaf:) Var några från finland där också; min momors syster, hennes man och vår syssling. Så sööööt, var ett tag sen jag sett honom, kanske när han var 3-4, nu är han 7. Så det var kul..

Sen åkte vi hem till kusinerna och hade studentfika utan studenten, haha de va cp. Men sen senare kom ju han, och så kom mer släkt bla. min andra sysslingar o mammas kusin o blablabla.. o kusiner o morbröder o allt vare va. Det blev en del och det var mysigt. Och varmt.
 
image300

    
   
   

I fredags, skola på förmiddagen, vi fortsatte med vår projektplan. Slutade 11 och åkte hem, hämtade pengar, åt på stan och åkte sen upp till torekällberget efter att ha mött Johanna. Då var det Matte, Sofie mfl som tog studenten. Vi var där lite innan halv två, för någon hade sagt att det var då allt började. Vi väntade i solen, höll på och dö av värmeslag. 45 timmar senare än vi trott kom alla studenter. Älskar stämningen när de kommer gående, längtar SÅ till nästa år då det är VÅR tur. Fastnade på ''sången'' också som alla går runt och sjunger; '' SP3b shaaalalalalaa'', haha. Sen drog vi ner på stan och kollade lite på studentflaken.

Sen åkte jag och Johanna till Simon där Wc, Hall och Camu var. Spelade lite tvspel och det gick bra, motståndarlaget (som var spelet själv) gjorde bara ett mål mot mej. Det är bra, med tanke på att det brukar vara ca 5. Men iof han jag inte spela så länge.. Vem vet hur det hade gått då. Sen drog vi till Mattes mottagning, där va mkt mkt folk och väldigt trevligt :) Skithärlig stämning. Haha, höjdpunkten var nog när hans pappa höll tal, haha :D Hade bestämt mej för att inte dricka, ville inte vara bakis dagen efter då vi skulle åka bil länge till min kusin. Men jag ångrade mej och pimplade för fullt, haha. Sen drog vi ut ett gäng, till stanleys. Skulle ju varit roligt med TK där de flesta var, men det var proppfullt. Kom hem vid 3 med ett sårigt ben och trasiga leggings:(  Ställde klockan på 11.15 och somnade.

image292

    
    
     

I lördags vaknade jag och såg på klockan 12.00. Trodde jag hade försovit mej och fattade inte varför klockan inte hade ringt, vi skulle åka vid halv 1. Men de visade sig att jag hade ställt om tiden istället för alarmtiden haha, på natten. Så klockan var väl 11 eller något bara. Duschade och sen åkte vi en timme till Bro, där min kusin bor. Det var så äckligt varmt i bilen och som vanligt när jag åker bil när det är soligt så hamnar jag på solsidan. ALLTID. Kom fram, kom in, gick in i vardagsrummet och trodde jag såg en docka i soffan. Så otroligt söt unge, 1 vecka gammal. Tror aldrig jag har sett sötare nyfödd unge. Namnet är bestämt nu iaf, Vilmer ska han heta. Sen fikade vi lite och hälsade på alla djuren (2 katter,  2 hundar) och på Fredrik hälsade vi också (Jennys kille). Vi åkte hem vid 5 och sen grillade vi, åh gott. Sen drog jag och Felicia till Johanna. Planen var att sjunga singstar men det vart att vi snackade lite sen drog vi ner på stan en stund och sedan hem.  (Bebisbilder kommer i nästa inlägg)

På söndagen gjorde jag inte så mycket på dagen, slappade, kände mej lite slut efter allt. På kvällen drog jag och Felicia till Johanna och då blev det te, kladdkaka och singstar :) mysigt. 

Idag hade vi skola till lunch som vanligt och sedan ner på stan. Skulle köpa sommar- lovskort, leggings och eyeliner. La undan ett par skor, två shorts och två linnen också. Hatar mej sjävl och shopping! Kan inte gå ner på stan utan att hitta massa saker som jag bara måste ha. Så har jag inga pengar, men ändå köper jag det. Hur kan jag göra det? :S Ingen som vet. Felicia la undan ett par skor också så imorn ska vi ner och handla skiten. 

Idag ringde vi (jag) på en lägenhet på Gotland också som vi ville hyra v.26. Trodde det skulle vara rätt dyrt eftersom det låg så pass nära ringmuren (fem minuters gångavstånd) men den kostade bara 2000 så vi slår nog till ;P Ska ringa senare idag iaf om vi ska ha den. Och det ska vi nog.. Så då blir det gotland om 2 veckor, inte så långt kvar :D

Ska plocka in disken nu, så att mamma dammsuger mitt rum, det börjar bli snuskigt dammit. Två dagar kvar till skolavslutningen, JAAA!!! Vilken lättnad

Godnatt

Hade tänkt skirva om allt som hänt de senaste dagarna  och lägga in lite bilder idag, men jag har inte hunnit (orkat) och nu orkar jag bara inte. Så måste jag sova också, börjar ju halv 9 imorn (GRRR ni som har sommarlov). Men jag lovar (nästan) att de kommer imorn.. Om jag inte hittar på något och kommer hem klockan 12 på natten. Men det är inte så stor risk.

Har iaf haft en trevlig och mysig dag. Som sagt, mer kommer imorn.. Godnatt

Godnatt

Trööööööött. Hektisk men rolig dag. Skriver lite om den imorgon, om jag hinner.. För nu ska jag sova! Godnatt

Mums

Hej! Igår var jag nere på stan med mamma en snabbis, hyrde film och så. Och handlade middag. Jag var så grymt hungrig så jag ville ha allt, allt, allt i affären. Men till sist hade jag valt bort alla (körde uteslutningsmetoden) och det blev till sist en macka med nått konstigt på och en pasta med champinjonsås och bacon. Fast den såg läskig ut, röd. Jag tyckte den skulle vara vit.. Haha, när jag blir hungrig blir jag sugen på saker jag inte ens gillar, såsom skagenröra och sånt. Till och med fisk! Fast sen när jag äter det kommer jag ju på att jag inte tycker om det. Jaja, mackan jag köpte var det någon konstig såssak i och det var mörkt bröd, vilket jag inte brukar vara så förtjust i. Men den slank ner på en sekund, så jag hann inte riktigt känna så mycket smak. Pastan var skum den, kunde inte bestämma om jag gillade den eller inte. Orkade inte allt, hade ju tryckt i mej en macka.. Men kan man inte välja så kan man inte.

Men hur som helst, när vi åket hem från stan tjatade jag på mamma att jag ville äta på restaurang. Såg alla lyckliga människor sitta där i solen och mysa och blev avundsjuk. Mammas respons var ''Du tycker inte om restaurangmat''.  Vad hon fick det ifrån frågar jag mej själv fortfarande. Det är väl kanske en ursäkt hon kör med föra tt slippa slösa pengar på att gå ut på restaurang. För dyrt är det verkligen.

Idag kom släkten och fikade i hettan. Sen pratade jag med Felicia och hon berättade att hon och hennes family skulle ut på restaurang! Jag dog av avundsjuka. Tjatade på mamma ännu mer att vi skulle gå ut och äta, men hon var omöjlig. Snackade om att grilla och skit.. Fy. Haha nej men inget slår restaurangmys! Så jag ringde Felicia lite senare och bjöd in mej själv. Hahaha, nej riktigt så var det inte.. Men nästan. Det visade sig att hon hade tänkt fråga mej förut när jag pratade med henne men inte vågat, för hon är så blyg. Arma barn. Nej men hon är söt :) Som alltid.

Jag var tvungen att duscha väldigt snabbt och som tur var fick jag skjuts ner på stan av min mor, som var lite ledsen för att jag hade dissat hennes grillningsförslag, men sen blev hon glad och föreslog att hon och min far skulle äta sill och potatis. Pju att jag slapp det. Inget jag föredrar. På restaurangen (Barolo) fick vi vår mat rekordsnabbt, vilket var förvånande för det brukar ta 34 år att få maten när man äter ute. Så jag blev glad och sken som en sol resten av middagen. Som om det inte räckte med den vanliga solen som stekte oss levande liksom.. Det var väldigt varmt och haha, det skedde ett litet missöde för en. Men mer ska jag inte skriva, så har jag ingenting skrivet. Det lät ju bra. Tycker synd om dej kif, gumman <3 Men visst var det en upplevelse? Jag åt iaf Oxfilé toast med klyftpotatis och bearneissås. VIlken hit, och det tyckte Felicia med, som tog samma. Jag vet, hon vill vara som mej, göra som mej. Men det är sött. 

Lovisa åt efterätt och Felica och Rut drack Espresso resp. Cap.. Aa jag orkar inte stava det, men ni kanske fattar. Jag satt där och snyltade lite, haha. Sen vinkade vi av Lovisa och Rutan och köpte glass på Donken (kostade 10 kr ist för 40 som glassen gjorde på restaurangen) och satte oss på bryggan långt ifrån fiskmåsarna som är Felicias stora skräck. Där satt vi ett tag, förflyttades oss till en bänk efter ett tag och sen tog vi bussen hem tll 21.00, eftersom vi skulle se Project runway. Men såklart var fotbollen på trean så det var inget. Såg på Grey´s istället. ALLTID ska fotbollen vara istället för något jag vill se. Ne, bojkotta sport på tv! Fan, kan det inte finnas en sportkanal, så kan alla som ska se sport kolla där och endast där.

Imorgon skola på förmiddagen, har faktiskt inte den blekaste vad vi ska göra. Men men, sen ska jag hem och göra mej iordning lite, sen till Torekällberget. Vet inte vad som händer där heller faktiskt, ska väl stå i solen och svettas. Wiho. Sen till brunnsäng, studentfest/vad det nu är hos min kusin. Kommer en del folk (släkt), kuuul. Sen käka något, vad nu det blir och efter det iväg till Kristians studentfest med lots of lots of people. Hur nu det ska gå i den lilla lägenheten. Eller liten och liten, men för 40 pers är den definitivt det. (Har jag hört, haha. Säker källa.) Ja, det är väl det som händer imorn.

Dags att sova. Bilder från idag:

image262

image260 image261

image275 image278

     
   


Kan man bli mer underbar?

image259
Goooosh :O Åhå, 3 dagar gammal. Det skumma är att jag inte vet vad han heter än, vet inte om de har besämt sig heller, har inte hört något. Men det lutar mot Wilmer. Alternativet är Viktor. Kan man bli mer underbar?

Måndag

Gick till skolan idag, hade naturkunskap i 35 minuter, vad gjorde vi? skrev en utvärdering (alla dessa utvärderingar gör mej gaaaaalen), hon snackade lite skit och sen fick vi sluta. Väntade ett tag, hade engelska. Fick göra utvärdering.. Sen fick vi veta våra betyg. MVG. Jag är väldigt stolt över mej själv faktiskt.. :) Fick sluta mkt för mkt tidigare och fick vänta på italienskan i en timme, men den spenderade vi i datasalen. Sen hade vi italienska, fick göra en utvärdering, blev bjudna på champis och inte mkt mer. Tog väl 10 min. Var 5 pers där typ, dvs vi och 3 till. Sen var klockan 11 ungefär, vi gick hem till mej och hämtade pengar och drog sedan till Moraberg. Köpte mp3 och gick hem. Somnade.. Älskar att jag kan sova utan att få dåligt samvete nu när vi inte har några läxor eller prov kvar!

Funderar starkt på att sätta på en film. Narnia? Men den är skit, fick jag nyss höra. Men kanske ska ge den en chans ändå :P Så goodbye.

Minnen

Tre minnesbilder:

image256
Påväg hem från Gotland 2004. Med Felicia och hennes familj. Oförglömligt. Öde tofta, Harald & Fredrik, snodda solstolar, 3.5cider, armband, blåsbubblor, spaning på grannarna, cyklande på ostadiga cyklar, attack av skummisar, ''NALLE, HUR GICK DET MED STOPPNINGEN?!'', tjaffs i bilen, garv grav grav och åter garv. Har aldrig haft så kul eller skrattat så mycket på en resa som jag gjorde på denna.

image257
Getryggen. Vi (jag och Felicia) spenderade, mot vår vilja, midsommaren 2004 på mina föräldrars kompisars landställe. Man ser inte så mycket, men där i mitten är det iaf jag och Felicia som står och kramas/deppar. Glömmer aldrig, det sög hårt men ändå gjorde vi det till bäst! På andra sidan sjön lockade fest, vi drömde om att nån skulle komma och hämta oss med båt och ta oss dit. Haha, herregud.. Dyblöt efter båtutflykt, telefonsamtal mitt i natten, kastspökrok i uppblåsbar båt, cpGustav, deppande på loftet, midsommardans.

image258
Haha ja, 2004 säger jag bara.. Att man gick runt såhär. Blodstopp eller vad? It was all about bracelets.


Hoot

Gud vilken värme. Är över 30 grader i skuggan på vår altan. Har legat i solen tills nu, äntligen lite färg. Inte mycket, men lite. Va helt vindstilla i början, det var rätt jobbigt, men när det började blåsa blev det så mycket skönare. Ska snart se reprisen på Greys.. Känns nästan som det redan är sommarlov idag. Är avundsjuk på min syrra som är ledig tills torsdag. Känns så otroligt onödigt att gå till skolan nu, inget nödvändigt kvar att göra ju. Få veta lite betyg och så, men det får man ju veta när man får hem dem sen.. Mm, vi ska tydligen inte få betygen på avslutningsdagen detta år, utan de kommer skickas hem istället. Bara för att lärarna ska kunna sätta betyget så sent som möjligt :S Nödvändigt, nödvändigt.. Varför inte bara sätta ett betyg dagen innan, ska de fundera hela sommarlovet eller?

Ser fram emot den här veckan lite. Imorn slutar jag 12, så då blir det sola om det är fint väder. På tisdag börjar jag 11.20 och slutar 13.00. Måste iväg till Moraberg, får se om jag kanske drar dit då. Måste köpa mp3..

Onsdag ledigt, ska troligen förhoppningsvis kanske hälsa på min kusin och hennes bebis! På torsdag börjar temaveckan och då tar min kusin studenten så då ska jag till Torekällberget och senare hem till dem! Sen också troligen, om jag hinner, till kristians studentfest. På fredag är det mattes studentfest och sen ut!

Igår låg det en fet geting i trappen. Haha, jag blev helt hysterisk och mamma med, men det erkände hon inte. Jag skulle slå den med en tidning, men jag var tvungen o vänta på att den skulle krypa lite så det skulle gå bättre att slå. Så kryper den lite och mamma: ''SLÅ DÅ SLÅ DÅ SLÅ DÅÅÅÅ!!'' Jag: ''MEN JA TA DET LUNGT'' haha herregud. Jag hatar kryp.

image240

I love you, sweethearts. Tänk så kul vi kommer ha i Grekland!

F U.

Just idag mår jag.. inge vidare jävla bra! :)

Haha, jag AVBOKAR DET JAG SKULLE GÖRA FÖR DIN JÄVLA SKETNA SKULL, FÖR ATT JAG TRODDE ATT DU BEHÖVDE MEJ, FÖR ATT JAG VILLE VARA MED DEJ, FÖR ATT DU SATT HEMMA KVÄLLEN INNAN, TRODDE JAG. JAG TRODDE DU VAR LEDSEN, SÅ JAG VILLE VARA DÄR FÖR DEJ. VAD FÅR JAG I GENGÄLD? EN DISS. NE, FUCK YOU.

HAHA, JAG GARVAR ÅT MEJ SJÄLV. Jag hade två saker att göra, nu har jag nada.

Bebis!

Åhhåå, glömde ju skriva igår att min kusin födde sitt barn igår! En pojke blev det, som väntat och allt gick bra. Yey! :D Nästan en hel vecka tidigare, han var inte beräknad att komma förrän på onsdag. Jag älskar bebisar! Längtar efter att få träffa honom.

Ikväll blir det en film med Felicia. Jag har tusen knivar i magen, känns det som. Ingen skön känsla. Så slappa blir skönt. Vi ska nog se ''Don't say a word'', som går på 5an.
----
Vad är det för missbildning som sitter fast vid roten av penis?


God middag

Är helt slut i hela kroppen.. Usch, så trött jag är. Huvudvärk också, as usual :) Ja, men jag hade kul igår iaf, men inte lika kul nu dagen efter. Men är ju mindre än två veckor kvar till sommarlovet, så det kan jag ta.. 2 vanliga skoldagar kvar, och då går jag till 12 resp. 13 så det blir skönt.

Haha de roligaste igår var nog när jag skulle fråga en kille efter öppnare:

Jag - Ursäkta, har du öppnare?
Han - Nääej.. Men jag har en tändare!
Jag - Aha, haha nja, det har vi nog ingen användning för..
Han - Nä men alltså jag kan öppna med den.


Haha, åh, seg segare Camilla. Trodde att han ville erbjuda något annat, när han inte hade det jag frågade efter.. hahaha.

Ne jag orkar inte mer här nu, ska nog sova lite.. Fast det är så ljust, får se om det går. Sover jag inte kommer jag fortsätta må såhär illa hela dagen, vore ju inge kul. Mina persienner är de dåligaste ever made. Hm, aja, godnatt. Eller god middag, snarare..


image255
Honey