Trött-svammel

Eftersom jag verkar ha någon slags nedräkning till skolans slut här på bloggen så kan jag ju börja med att säga att jag nu har fem dagars ledigt, följt av två dagars skola, följt av SOMMARLOV! Följt av en resa till Kreta. Så framtiden ser ljus ut, HEHE! Planerrna är att imorgon städa denna lilla skolåda till lägenhet, träna, äta grillat hos Jespers föräldrar, och på fredag till Stockholm och shoppa. Olyckligt nog är tåget mellan Årstaberg och Stockholm central inställt hela helgen vilket förjobbigar saken.. Fast nu kollade jag precis smhi och överväger att ändra morgondagens aktivitet från städa till sola. Sol och femton grader från klockan 13, dock stark nordanvind. Frågan är om man fryser arslet av sig då... Alltså det är 10 dagar kvar till vi åker!!! Vilket tjat.
 
Ska bli så skönt att slippa jobba i grupp mer (skolan). Det är så himla tröttsamt och efter 4 veckor går man vekligen varandra på nerverna. Alla tycker och tänker olika, har olika standard och sådant kan vara så frustrerande. 
 
Alltså kan ni förstå lyckan när ens favoritserie genom tiderna gör en ny säsong? Säsong 9 sisådär väldigt många år efter 8 tog slut och man trodde det var över. 24 <3
 
Maggis!

Sista kvarten

Haft en toppnenhelg i fina vädret. En sväng på stan med Jessica, grillat hemma hos mamma och pappa, Miras dop, cykeltur, fotande i kvällssolen, morsdagfika hos mormor och ett avslut av helgen i soffan framför Game of thrones med Jesper. Game of thrones, en serie som alla alltid sagt är så bra men som jag varit så skeptisk till, utan att ens veta någonting om den. Men den är ju så bra! Jag slutade med min antibiotika (som man inte fick sola då man åt) i torsdag, skulle vänta en vecka med att sola efter det men jag höll mig till idag. Tänker tusan inte vara en total blekfis när vi åker om två veckor. Så nu har jag fått en härlig grisrosa färg på bröstet. Många har klagat ett x antal gånger på denna supervärme, inklusive jag själv, men i slutet av denna kommande vecka ska det regna och bli kallare, då kommer vi ångra våra ord..
 
En och en halv vecka kvar i skolan innan sommarlov och resan.. Kämpa sista kvarten nu!
 
Underbara fina Mira

Trött tisdag

 
Ja jag har verkligen varit jättetrött från början till slutet av den här dagen.. Började med att försova mig tio minuter, springa till tåget som ändå var 10 minuter försenad och sen har dagen bestått av arbete med gruppen. MEN: utan vår dumma gruppmedlem!!! Halle-fucking-luja. Hon var tvungen att jobba.. vad synd, tyckte vi alla. Hehehe. Vi satt mest inne i ett ganska kallt rum hela dagen men lunchen spenderade vi ute i solen iaf. Vilket var väldigt lugnt och harmoniskt tills alla fick en hjärtattack för att Maggan hade tappat bort sin påse, med sin mans dator i! Ja jisses. Det var någon vänlig själ som hade lämnat in den i cafeterian som tur var. Efter skolan har jag hunnit träna, varit hos mamma och tagit ett bad och lagat mat och matlåda. Till imorgon.. då vi börjar 8 solna.. alltså snark.. då ska vi typ hålla i ett seminarium.. som jag måste plugga på nu.. men jag håller på att somna.. snark. Kämpa, 2 veckor kvar.

Läggdags

Måndagen slut och varje dag som tar slut just nu är ytterligare en dag närmare skolans slut (exakt 16 dagar kvar) och Kreta-resan (exakt 19 dagar kvar). Vi åker på söndagen den 8e juni, vilket egentligen är 20 dagar kvar till, men eftersom vi ska flyga så tidigt från Arlanda på söndagen så åker vi tåg upp på lördagen och bor på hotell över natten. Lyxigt värre. Blir skönt att kunna sova någon timme längre på söndagsmorgonen, även om det aldrig är så lätt att gå upp tidigt som när man ska åka utomlands. Hur som helst.. Längtar! Fast önskar samtidigt att tiden kunde stanna så jag skulle hinna träna lite mer innan vi åker, haha. Två bilder från förra sommarens Mallis-resa så länge:
 
 

Typisk måndag

Idag stämmer vädret verkligen överens med min dag. Vädret är grått och regnigt, och dagen består av städning, tvätt, träning och plugg. Har dessutom en överhängande huvudvärk som pricken över i:t, kanske beror det på vädret. Eller bara på att mitt huvud är världens sämsta huvud. Snart ska jag skjutsa Linda till jobbet och vidare till gymmet.. Igår var en liten bättre dag iaf då vädret var lite roligare och vi åt drömgod mat på Barolos uteservering. Alltså verkligen hur god som helst. Åt oxfilépasta och bestämde mig för att vara lite snål och ta mina rester i en doggybag. Vet ni hur glad jag var över det när jag satt och åt de asgoda resterna till lunch idag?! Hehehe. De har ju dödsstora portioner så om man betalar för allt ska man väl få äta allt också...

Farväl och firande

Nu har jag vinkat av min pojkvän som lämnar mig själv hemma tills på torsdag kväll. Han ska till Sundsvall på slutprov i sin utbildning. Skulle aldrig kunna bo själv, så fort jag kom upp igen efter att ha följt honom till bilen känns lägenheten helt öde och i vanliga fall när man är själv så vet man att någon kommer hem snart, men nu är det ingen som kommer på fyra dagar.. Vilket inte är SÅ lång tid men jag hatar att sova ensam, så det känns ändå som en liten evighet. Men ska inte sitta här och uggla länge till, ska göra iordning mig och gå en promenad som får sluta nere på stan där jag har lite ärenden innan vi ska träffa Johanna och äta lunch i solen. Och ikväll är det Talangfinal. Det går ingen nöd på mig liksom.. försöker jag intala mig. Inte förrän ikväll när det är läggdags iaf.
 
Vi hade det supermysigt igår hos Alex, hon bjöd på kött-middag och samtalsämnena var sådär förbjudna och härliga, haha. Och kladdkaka som var himelskt god, och strawberry daiquiris.
 

Två och en halv vecka kvar till sommarlovet.

 

Tjeeena tjena, som tiggaren nere på stan säger. Måste säga att det låter trevligare än resten av tiggarna som skramla aggressivt med sina pengabössor och typ mumlar alternativt ropar något på sitt eget språk. Brukade alltid få ett sug efter att ge tiggare pengar men efter allt man hört om att det är ligor och att det finns någon ändå ganska rik snubbe som tar pengarna har jag slutat känna så och går bara förbi. Men det är lika jäkla jobbigt varje gång att gå förbi en tiggare när man känner hur de spänner ögonen i en och man gör sitt allra bästa för att spela oberörd. Är det bara jag? Det kanske bara är jag.
 
Kan meddela att skolan har lugnat ner sig lite, eller med skolan menar jag väl då den där gruppmedlemen. Eller vi har väl tillfälligt lagt konflikterna på hyllan och jobbar nu vidare med det vi ska göra, dock måste alla dalta med henne nu så hon inte ska bli upprörd (hon blir så jävla jobbig då) och "känna sig utanför" igen, vilket är sjukt irriterande. Hon säger så mycket orelevant och fel att man liksom måste bita sönder läppen för att inte bara utbrista MEN DET STÄMMER JU INTE ENS. Tex, hon säger: "Gruppen som gav oss feedback skrev inte en kommentar på varje punkt" "Jo Amel, det gjorde dem, på VARJE punkt" "Nej" "Jo Amel" "Nej" "Jo" "Nej" "Dö" "Okej" "Skönt". Riktigt så utspelar det sig inte men.. Hur kan man vara så säker på något som inte ens stämmer?
 
Igår hade jag dock en mysig kväll med två av mina normala klasskompisar, haha. Vi åt på Fridays och det var himmelskt gott som vanligt. Blir en riktig lyxhelg med restaurang igår, grillmiddag hos Alex ikväll och ytterligare ett restaurangbesök imorgon för att träffa Johanna som senare åker tillbaka till Göteborg. Ska snart äta mat nu och sen ge mig ut i det fina vädret, typ gå en promenad med Filip och Fredrik. I öronen alltså. Så kanske jag går där och skrattar högt över vissa saker de säger, precis som jag ibland står på gymmet som ett fån och skrattar högt för mig själv med lurarna i öronen.

14 maj

Hej blöggen. Återigen här innan frukost. Dagens plan är att (efter frukosten..) gå hem till mamma och pappa och hämta mitt nya bankkontokort som kommit dit med posten. Eftersom jag spärrade mitt gamla kort pga. ett otroligt korkat move från min sida. Ibland så funkar inte hjärncellerna som de ska! Sen ska jag gå vidare till stan och möta Felicia för presentshopping till en viss vän som fyller år i övermorgon. Ska passa på att kolla på H&m efter en bikini som var slut på nätet igår när jag skulle handla, också. Bikinis bikinis bikinis. Konstigt hur man kan tycka så mycket om något som man känner sig totalt obekväm i. Lite mer bekväm när man väl blivit brun iof.
 
Sen är planen att förbereda inför morgondagens helvete, aka. skolan, och efter det träna. Och äta middag. Och sova svintidigt eftersom jag och min grupp måste komma tidigare imorgon för att ha ett möte med läraren hur vi ska lösa detta. Alltså det är helt sjukt. Vi är vuxna människor och ändå är vissa så okapabla till att anpassa sig och samarbeta. Inte vissa, utan hon. Det är fanimej ett jävla skämt. Sen börjar hon dessutom tjata om ålder och att visa respekt, för att i nästa sekund gå till personangrepp på mig. Hur gammal var du nu igen sa du? 10? Alltså.... Nej du har helt rätt, jag respekterar inte dig efter efter vad du gjort och sagt till/om mig :) Lilla GUMMAN. Om man inte kan få in i sitt huvud att ens tre gruppmedlemmar alla delar samma åsikt om att man inte går att samarbeta med och då ändra sig, så är man inte helt normal.
 
Nu blev jag sådär arg vid tanken igen. Hahaha. Aja, morgondagens problem är morgondagens problem. Nu jäklar ska jag äta skitgoda rester från igår.

Corinna Mare

 
 
 
 
 
  
Som sagt, inte många dagar kvar och hotellet känns perfekt! Trerumslägenhet, frukostbuffé, solnedgångar varje kväll, en lite bit till Chania och perfekt läge vid havet. Längtar ganska så mycket. Älskar grekland. Tror detta blir 7e greklandsresan.

H&M

 
 
Sååådär ja, nya fina bikinisar att varva med de jag köpte förra sommaren. Nya bikinisar varje säsong känns ju alltid roligt men förra sommarns bikinisar gillade jag skarpt så de får hänga med ett tag till. Tre veckor och 5 dagar tills de får användas! Blir nog en bikini varje dag där om jag ska hinna använda allt.

13 maj

Tänk att jag skrev varje dag i den här bloggen förut. Det är ju jättekul att kunna kolla tillbaka. Märker en stor förändring i uppdateringens frekvens efter att jag började utbildningen. Det är mycket skola som tar upp plats i huvudet just nu och hur kul är det med massa skola i bloggen hela tiden.. Men det är klart att det händer mer än skola i livet. Bara det att skolan alltid finns i huvudet och trängs. Speciellt just nu när vi börjat en ny kurs och jag har fått den stora äran att vara i en grupp som innefattar en hjärdöd person. Mer än så tänker jag inte förpesta den här bloggen med, hon förtjänar inte att bli skriven om mer än så. Så.jävla.illa.är.det. Bara jag skrev den där lilla meningen vaknar upprördheten och ilskan i min kropp. HERREGUD. Skolan är helt enkelt förjävlig nu för tiden och det beror enbart på henne. Tycker synd om oss alla andra i gruppen.
 
I fredags hade jag och mamma en liten myskväll med tacos, let's dance-finalen och Mig äger ingen. Den kvällen var inte helt nyttig men ack så härlig. Kämpade mig iaf upp ur soffan på lördagen, där jesper låg och sov...., och iväg till gymmet. Förstår ni besvikelsen när jag, asseg från soffan, hade kämpat mig iväg till gymmet och upptäcker att jag glömt mobilen? Träning utan musik eller pod blir typ 3 ggr så lång, eller ja, känns 3 ggr så lång. Fast jag hittade en tidning som jag läste i detalj, så det löste sig ganska bra ändå. Det är så tydligt att dagsformen inkluderande trötthet, huvudvärk eller ej, eventuellt träning gårdagen och typ mat i magen avgör hur lätt träningen går. Ibland dör man och ibland flyger man fram på den där stepmaskinen. Haha.
 
Så efter träningen tog jag ett välförtjänt bad och sen åkte vi till Stockholm för att fira Marcel med ett restaurangbesök. Ett dyrt sådant för mig men ack så god oxfilé. När vi väntade på taxin hem snodde jag Jespers hörlurar och hann kolla Eurovision från låt nr 10, och resten hemma sen. Jävligt bra löst tycker jag som blev lite förskräckt när vi skulle fira Marre samma dag som Eurovison. Hade ju varit snäppet bättre om Sanna vunnit men. Vad fick Europa förreste för en sinnesförvirring när de satte Nederländerna på andra plats? Den var ju tråkigast och minst minnesvärd i hela tävlingen.
 
Och för att hela helgens påhitt ska komma med i denna uppdatering så åkte vi i söndags till skärholmen och shoppade. Jag kom hem med shorts, linnen, solglasögonen, en helt otroligt härlig bricka och en bok att skriva recept i. Bästa var brickan, det kanske märktes. Måste visa en bild. Ska på tal om shopping beställa en svart bikini från H&m nu också.. Jag som älskar svart har inte en enda svart bikini att använda. Fast först ska jag laga frukost så jag slippe detta yra huvud. Det är klart att jag ska börja städa kläder och skriva blogg när jag kliver upp innan jag ens hunnit äta frukost. Konstig. Två dagars ledigt från skolan nu, sedan tillbaka till helvetet aka. gruppmedlemen.