Miss you.

http://camillamariaa.blogg.se/2009/march/here-comes-the-sun-dudududu.html#comment

Why can't this be love?

Hellu. Har fått en liten aning mer klarhet i kvällen nu. Har bestämt att jag inte ska med till Vagnhärad, till min kusin. Vilket är jättettråkigt både för mig och för honom som fyller år.. Men vad ska man göra. Har också bestämt att jag ska åka och handla nu, ska laga mat i form av potatisgratäng och fläskfilé. NU ska jag måla mina naglar. Denna kväll är det extra viktigt. Svart nagellack.

Nu på min Spotify:
Van Halen – Why Can't This Be Love
Kings Of Leon – Sex On Fire
David Guetta – Memories (Featuring Kid Cudi)
Cascada – Evacuate The Dancefloor
Familjen – Det Snurrar I Min Skalle
The Killers – All These Things That I've Done
Pat Benatar – Hit Me With Your Best Shot
Cindy Lauper – Girls Just Wanna Have Fun
Jordin Sparks – S.O.S. (Let The Music Play) - Main Version
Janet Jackson – Feedback

Bad night.

Godmorgon. Det är verkligen en god morgon. Det har däremot inte varit en god natt.. Drabbades av samma skit som jag hade för någon/några månader sedan. Det är sjukt jobbigt, vet inte vart jag ska ta vägen! Kan inte slappna av och därför inte andas ordentligt. Gick och la mig straxt efter elva och klockan var väl tre innan jag somnade in.. Däremllan var hemska timmar. Tack gode gud för den varma vetesäcken, utan den skulle jag nog legat och kvidit hela natten. När jag vaknade kände jag mig helt skör, vågade knappt röra på mig ifall det skulle komma tillbaka men nu mår jag bra. Fan, vet inte ens vad det är som händer när det blir så? Men läskkigt är det. Tankar som far igenom huvudet är ''Hur ont gör det att föda barn när detta gör såhär ont?'' och ''Vilken tur man har som är frisk och inte ligger med sånna här smärtor varje dag som vissa gör''. Och ''VADFAN SKA JAG GÖRA JAG DÖÖÖÖÖR''. Hehe.

Jag hade tänkt åka till Skopunkten idag men nu sov jag så länge pga. sömnbristen inatt så jag hoppar nog det. Ska duscha och sätta på mig min klänning så mamma kan möta och lägga upp den. Sen ska jag försöka få lite klarhet i kvällen, vet inte om jag ska med till min kusin och käka eller om jag måste äta hemma eftersom det kan bli sent där. Måste ju hinna till förfesten!

Notboa

I fredags runt tretiden bestämde jag mig för att hänga med Sofie och Jacob till Pontus landställe där han och Robin redan befann sig. Så ungefär kvart över fyra hämtade Jacob mig, vi mötte upp Sofie vid Coop, shoppade lite på systemet och så. Sen började vi resan som skulle ta två timmar ugnefär, hade jag fått höra iaf. Pga. förbisvängar hos Sofie, matstopp och handling så tog det ungefär fem timmar att komma fram, från att vi åkte från mig. Så det blev en lång resa. Men vi roade oss med lite lekar som gissavissellåten och vem tänker jag på bla! Självklart sjöng vi med i låtarna på Jackans nybrända skiva. Favoriten redan då och som även blev helgens låt var Familjen - Det snurrar i min skalle. När vi hade handlat i Örebro och hade en bit kvar, klockan var väl kanske halvnio, så korkade och Sofie upp våra flaskor och började förkröket. På affären var det förresten lite kaos, jag och Sofie tyckte olika om det mesta och Jackan tyckte inte så mycket. Så det tog ett bra tag där, haha. Vi hade  Backyard babies med oss i GPS'en hela resan. De hjälpte oss mycket förutom när de sa åt oss att sväng av motortrafikleden och köra tillbaka mot Stockholm. Vet inte vad som hände där riktigt, de måste ha haft ett weak moment. Eller så var det jag som råkade komma åt något (a)








När vi kom fram möttes vi av marsaller som killarna hade satt upp, efter ett tag dykte dem även själva upp och hjälpte oss bära den biten man gick till stugan. Såg inte mycket av hur det såg ut men inne var det mysigt med tänd brasa och killarna hade städat ;) Vi drack och hade det kul, körde lite lekar och så. Killarna kände även för att bli rockers så min kajal kom till användning. Supervackra blev de! Blev en sen och full kväll ;)

























På lördagen gick vi utanför dörren och jag fick se hur fint det var där. Precis vid vattnet, det enda som fattades var lite solsken. Killarna var jättesöta i sitt dageneftersmink. Vi åt äggmackefrukost och sen åkte jag, Robin och Sofie in till Nora för att handla och gå på systemet. Det snurrar i min skalle var på repeat ;)! När vi kom tillbaka samlade jag ihop lite kläder från alla hörn (var nämnligen så smart att jag inte hade med mig bra utekläder) och sen gick vi och plockade svamp. Kantareller. Massor hittade vi som vi skulle ha till kvällsmaten. Vid lunchtid grillade vi korv och spelade Fia med knuff. Och Fyra i rad.



































Efter maten åkte vi ut och fiskade, började med att Robin fick en jättestor abborre på första kastet. Några minuter senare fick jag en reltativt stor också. Den största fisk jag fått och för en gångs skulle var det inte en jävla mört som alla säger är så äckliga! Det var en abborre och sånna är bra att få har jag hört. Sjukt nog fick Robin även TVÅ stora gäddor under loppet av några minuter. Fula jävlar. Och mitt spö trasslade mer än jag någonsin varit med om, men jag gillar verkligen att fiska. Älskar när man känner att man har napp! Fick det flera gånger efter abborren men alla släppte för jag verkar inte ha någon bra dra-upp-teknik. Ingen van fiskare. Skapligt irriterande att veta att fisken satt där men tog sig loss. Måste lära mig! Ena studen drog jag för hårt och andra för lite.














Kom tillbaka med fyra stora fiskar, en båt med blodvatten i, blöta skor och kalla händer. In i värmen! Tog det lite lugnt, rensade svamp och förberedde maten lite. Öppnade en cider som aldrig blev uppdrucken, den var inge vidare god. Även om jag gillar smultron. Men cider är inte min grej. Alkoläsk ska det vara. Men helst groggar! Killarna bastade och BABADE, haha, vilket måste varit jäkligt kallt. Vid åtta gjorde vi middag, fläskfilé med svampsås, potatissallad och sallad. Var så grymt gott. Speciellt svampsåsen! Sen drack vi lite och roade oss med diverse saker. Yytterligare en bra kväll! Innehållandes citroner i munnen, massa text på kroppar, sexiga danser, ''Im so nasty'', luftgitarr på rygg på golvet, bastumannen m.m ;)






Dagen efter städade vi, fixade, diskade och allt. Sen åkte vi hem, sov mestadels. Det var ganska skönt att vara hemma igen med toalett och det skönaste: Ta en DUSCH! Jag är van vid att duscha varje dag. Var jätteskönt att komma iväg även om det bara var över helgen, o en lyckad helg blev det :-)


2 från dagen


Bild 1. Världens godaste macka på Tratten. Special med kycklingfilé och avokadosås.
Bild 2. Jag var inte arg på riktigt även om det ser ut så. Åh vad jag gillar att ha tillbaka mitt blonda hår!


30/10

Idag börjar Allahelgonahelgen så vi var och hälsade på morfar. Det var jättefint med alla ljus. Och en hel massa folk. Vi gick även förbi Kristins grav..


Shopping shopping

Herre.. Jag hittade så otroligt mycket fint på stan idag! Köpte drömskorna, ska förmodligen ha dem imorgon. Köpte hela outfiten till imorgon: Svart klänning, svart halsband, vit ring, svarta fjäderörhängen, svart skärp, svart väska och en mönstrad kofta. Haha! Och så skorna! Kommer bli jättefint. Men spenderade alldeles för mycket pengar, köpte det mesta på kortet och nu vågar jag inte kolla hur mycket som är kvar. Får ha lite köp-förbud nu ett tag så ordnar det sig.

Förutom morgondagens outfit köpte jag också en varm jobbjacka, en mössa på Åhléns och en till väska. Tror det var allt.. Vilken shoppingdag! Sitter och ser Idol nu. Men mest väntar jag på Cirkus Möller. Idol börjar bli rätt långtråkigt.. Så jag sysslar med att fixa med lite bilder samtidigt.

Blev inte riktigt som jag tänkt mig ikväll. Synd det.





Mot stan!

Godmorgon! Jag ska göra mig iordnig och sen möta min kära mor och hennes kompis på Tratten för lunch. Sedan ska jag göra mitt konto osäkert genom att gå på stan, jag vet så mycket jag vill ha. Bland annat ett par alldeles för dyra skor på Din sko, det kan mycket väl vara mina drömskor. Väldigt fina. Frågan är bara ifall jag skulle kunna gå i dem en kväll ute på krogen. Men det är sånt man får ta reda på. Fast skulle ju förstås vara lite tråkigt om jag la en massa pengar på dem och sen inte kunde använda dem. Jag vill dessutom till Skopunkten, har spanat in ett par skor där som jag faktiskt behöver. Behöver ett par vinter-utgångs-skor. Stängda, så att säga. Med nitar och sånt. Sofie hade köpt ett par med långa skaft därifrån, vilka jag fick se igår, de var jättesnygga. Det är ju dessutom relativt billigt på Skopunkten, va? Eller så vill de bara att man ska tro det.

Måste iaf hitta något att ha på lördag, det är huvudmålet denna dag!

Torsdagen

Jobbade idag på dagen, börjar bli sjukt trött på det jag gör.. Måste börja se mig om efter något annat sätt att tjäna pengar på så jag kan börja må lite bättre, slippa ångest. Fast idag när jag slutade mötte jag två kollegor på kontoret som bara öste beröm över mig och sa att föräldrar och barn hade sagt snälla saker om mig. Sånt är ju alltid roligt att höra! Om jag slutade jobba som vikarie där finns det helt klart barn jag skulle sakna.

Vid kvart i fyra när jag slutade åkte jag hem, hämtade bilen och åkte för att möta Sofie på stan. Vi kikade på Kom och C efter Halloweenoutfits! Efter det åt vi på Nancys, vilket var gött, har inte ätit där på länge. Sen kollade vi vidare efter något att ha på oss på lördag, hittade ingenting. Jag kände en starkt vilja att hitta fjäderörhängen, helst svarta. Vi letade som galningar innan vi till sist hittade ett par på JC, dock inte precis som jag tänkt mig men de funkade! La undan lite saker också, ska ner på stan imorgon då jag är ledig och fortsätta leta efter något att ha på mig. :-)

Ser på Postkodsmiljonären nu. Senare är det Criminal minds och sen däckar jag nog.
Känner mig helt slut och huvudet gör ont.





Back to normal

Just det! Det första jag gjorde när jag kom hem från jobbet idag var sätta på tvn. Och WEHO äntligen normala kanaler som man SER något på. Så otroligt jävla skönt. Satt och zappade skitlänge haha, o bara förundrades över att det efter ett halvår äntligen är fixat.. Nice!


Hej

Jobbat idag. Höll på att frysa ihjäl, fan va kallt det är ute. Äger fan inga kläder som är tillräckligt varma. Orkar inte slösa mina pengar på en jobbjacka som ändå kommer bli skitig, kladdig, snorig. Haha.

När jag kom hem såg jag Alias och sen däckade jag. Satan va död jag var när jag vaknade. Imorgon jobbar jag också, sen kanske ner på stan inför helgen! Hejdå.

En liten bild från helgen:

...

Fanfanfan. Börjar få ont i halsen känner jag.. :-( Så jävla olägligt.


Tisdag

Fan alltså. Jag har fått lock för öronen = ett skitjobbigt tryck i huvudet = huvudvärk. Jag minns att jag höll på att bli galen förra gången jag hade så en längre tid under en förkylning.

Idag har jag jobbat. Så har jag sett Andra Avenyn och snart ska jag städa så mamma kan dammsuga. Eftersom det måse vara rent, tydligen, imorgon när tv-killen kommer och (förhoppningsvis) fixar mina kanaler. Han kommer klockan halv åtta på morgonen. En bra sak med det är att jag ändå jobbar imorgon. En dålig sak är att jag börjar kvart i nio, vilket betyder att precis vid halvåtta kommer jag ut ur duschen och ska göra iordning mig i mitt rum där han befinner sig. Måste gå upp tidigare för att få på mig kläder osv tills han kommer. Sucks, jag trodde jag skulle få lite sovmorgon!

Inatt drömde jag att Jenny födde sitt barn. Kom ihåg att jag tänkte att det var väldigt tidigt med tanke på att barnet är beräknat att födas i februari, haha. Men det är bannemig snart tre månader kvar bara. Som jag längtar.

Förresten så höll jag på att försova mig imorse. För första gången på jagvetintehurlänge, så lyckades jag stänga av klocka i sömnen. Det var bara ren tur att min mamma började innan mig och kikade in innan hon gick till jobbet. Pinsamt det vore att komma försent. Vakna vid tio eller så när man börjar halvåtta. Kanske måste börja ha två veckarklockor som jag hade förut. Men som tur var hann jag i tid imorse iaf, dock fick jag stressa och det är ju aldrig speciellt trevligt.


Skrämmande..


Detta skrämmer mig. Inte nog med att jag har sprutfobi, nu måste jag oroa mig för att bli störd av att ta den där sprutan också. Frågan är bara, vart håller svininfluensan hus?


Old days

Godkväll. Jag vaknade så tidigt som klockan nio idag. Då fixade jag pasta och ostsås och satte på Idol. Hade sett fram emot det men blev uttråkad, faktiskt.. Många som är ointressanta. Men det var bra med rock-tema iaf! Jag har börjat gilla rock mer på senare dagar. Kom faktiskt en liten tår när Nicklas åkte, vet inte varför för han vara lite medioker men det var något jag gillade med honom. Hans stil, eller något.

Senare idag har jag tagits tillbaka till 2004. Förundrats över hur alla betedde sig då, inklusive jag själv. Jag har en mapp som heter ''Gamla datorn'' på min exteran hårddisk, där finns bilder, videor och dokument med msnkonversationer som jag sparat. Mest bråk. Folk som säger att de ska hugga andra, folk som säger att ''jag hoppas han knullade sönder din håriga fitta'' osv. Tack gode gud att alla har växt upp. För det var nästan en chock att läsa hur folk var. Och HAHA, vilket fjortisår 2004 var för mig och många av mina vänner. Men sådana år ska man väl också ha. Roliga var bara att då förstod jag inte hur folk kunde säga att jag var en fjortis, förstod ingenting. Haha! Ändå var det ett så jävla bra år. Men va jag också sett, i och med sparade 'krypin' från lunarstorm och sånt, så verkade det vara en ganska mörk period för mig. Minns det inte alls så?? Kanske publicerar lite saker sedan, det är rätt kul. Mitt sätt att skriva SKRIKER fjortis.

Senare idag har jag tagit ett bad, spanat in lönen och sett på Las Vegas. Och fått jobbtider för imorgon, halv åtta till halv två eller längre. Jätteskön tid. Nu ska jag ta mig lite mat och se Alias.

Cirkus Möller!


Missade ni det i fredags? Se! Bra grejer detta.

Back in town

Hallå där! Jag har haft en jättebra och mysig helg. Men nu är klockan elva och jag är jättetrött så berättar om den imorgon. Men vet ni förresten? På onsdag kommer någon äntligen, ett halvår senare, och fixar mina kanaler! Helt underbart. Ska bli så jävla skönt. Godnatt!

Coola kisar


Frustrationer...

Torsdag. Har varit en ganska hemsk dag, känt ungefär tusen ggr att jag vill gå hem och gråta. Så kan det vara ibland. Jobbade halvåtta till halvtre. Kände att jag hade noll tålamod och blev så fruktansvärt trött på allt ONÖDIGT tjafs och skit. Seriöst hur mkt FINNS det att tjafsa om egentligen. ''Du krockade i mig!'' ''Nej du krockade i mig!!!'' ''Nej duuu krockade i mig'' Båda storgrinar. Jag vill dö för jag blir så irriterad. VEM FAN BRYR SIG VEM SOM KROCKADE I VEM. För.i.helvete. Nej som sagt.. detta var en sån dag jag bara inte orkade med sånt jävla skittjafs. Detta eviga skittjafs. Imorgon börjar jag åtta, hoppas för guds skull att dagen blir bättre.

Helgen är lite oklar för tillfället.

Time to say goodnight.

Hellu. Har testat kameran nu. Jag tror jag gillar den. Svårt att säga när man inte använt den i situationer man planerar att använda den till, men det är väldigt lik min förra så det blir nog jättebra. Ska behålla den iaf. Weho.

Jag har haft ont i huvudet hela dagen och kvällen, mindre roligt.. Fick reda på nyss att jag ska jobba imorgon också, börjar halv åtta. Med tanke på min huvudvärk just nu känns det sådär, men förhoppningsvis är den borta till imorgon. Mer pengar, weho. Eftersom min klocka ringer tidigt så ska jag gå och sova nu. Ska bli skönt att slippa huvudvärken. Senast i förrgår sa jag till någon, minns inte vem det var, att jag nästan aldrig har huvudvärk nu för tiden, inte ens knappt något när jag jobbar som jag alltid hade förut. Efter det fick jag ont i huvudet igår och idag. Vadfan??? Glömde visst säga peppar peppar!! My bad.

Önska kostar ingenting..




Colors


Fina höstfärger!

Idag har jag hämtat ut
min kamera som jag skickade efter. Håller på och laddar batteriet nu så att jag kan prova den. Den snälla killen på Onoff sa nämnligen när jag var där att om jag handlar på internet (eftersom det är billigare där) så kunde jag få testa den och sedan lämna tillbaka den i butiken ifall jag inte var nöjd. Förhoppngsvis blir jag nöjd, men känns ändå skönt att kunna lämna tillbaka den ifall så inte skulle vara fallet.. Oroar mig för mörka utan-blixt-bilder mest. Och dåliga närbilder.

My love

Hej. Jag sitter här trött som få och lyssnar på Melissa Horn på spotify. Idag ringde de vid nio och vid tio var jag på dagis. Jag älskar att få så mycket jobbtider!! Men gud så slut jag är när jag kommer hem. Men gud så glad jag kommer bli när jag får lite pengar att köpa julklappar för sen i december. Nu kommer jag även har råd att spara pengar till (förmodligen) maj då vi (förmodligen) ska åka till Sara. JAG VILL ÅKA NU. Och helst stanna hela året. Påtal om Sara så hade vi en Skype-date vid halvfem idag som vi båda lyckades komma ihåg. Woho! Vi pratade i förtio minuter och när jag såg efteråt att det var så länge så fattade jag ingenting, det kändes som en kvart. Idag har det gått precis en månad sen hon åkte. Oj vilken lång månad.. Känns som situationen alltid varit som den är nu. Kan tiden gå lite fortare please? Gärna till maj 2010 då jag kommer få åka till New york OCH träffa Sara. Förstå vilka underbara veckor!

Jobbdagen var helt okej, förmiddagen gick fort för då kom brandkåren och körde in sin bil på gården. Alla barnen stod med öppna munnar och lyssnade när de förklarade och visade en massa saker. Alla inklusive jag själv hoppade högt när de, när de skulle åka, satte på sirenerna. Och, påtal om något helt annat, så såg jag Sveriges största skalbagge. Det var så jävla äckligt, fick rysning efter rysning. Det såg ut som en leksaksskalbagge, så stor och fyfan. Gissa hur mesig jag kände mig med mina rysningar och ''fyyy'' när en av brandmannen tog upp den, haha! Skalbaggar är inget jag tycker är speciellt äckligt, inte som typ spindlar eller tvestjärtar, men denna var ju i en klass för sig.

På eftermiddagen gick det snabbt för då satt jag vid ett bord och pysslade hela tiden. Gjorde pärlhalsband, rönnbärhalsband, målade kikare och ritade och klippte julstjärnor.

Och nu ska jag gå upp och hämta en hemgjord hamburgare och sätta på ett avsnitt av Alias.

One

Hellu. Idag har jag jobbat, till klockan fem. Seeeeeeeeg eftermiddag.

Minnen från cirka ett år sedan:


Felicia, Sara, jag och Jocke. Snyggt! Taget i en fotoautomat i tunnelbanan, haha.


Jaha..

Hej. Jag blev så himla sugen på julmust, julmat och allt som har med julen att göra nyss. Och det är väl ungefär en månad och tolv dagar kvar till första december och allt vad det innebär. Främst och bäst; julklappsköpande. Jag älskar att köpa julklappar hur svårt det än kan vara. Att få julklappar är inte heller så dumt.

Jag ska nog sätta på en film nu. Har en massa på min externa hårddisk som jag inte sett.. Mest skräckfilmer. Vilket känns helskumt att se en måndagseftermiddag helt själv. Så vi får se vad det blir. Och på tal om filmer, visst har jag inte sagt vad jag tyckte om Pride & Glory som jag hyrde i fredags? Den var bra. Väldigt bra. Nu får jag verkligen för mig att jag har skrivit detta förut.. Orkar inte se efter. Var iaf en av de bästa jag hyrt på länge. Min nästa hyrning kommer vara En shopaholics bekännelser. Åh va jag saknar att kunna ladda ner. Filmen i fredags kostade 50 kronor att hyra!

Om Felicia vore här nu (och inte på en strand i Thailand) så skulle jag säga till henne att jag såg att Saw 6 snart kommer på bio. Och att den måste vi se!

Happily ever after

Lördag. Gjorde iordning mig för fest, vi skulle på min kusin Jenny och hennes sambo Fredriks 30årsfest ute i Nykvarn. Runt halvfyra kom vi dit. Möttes av Fredriks pappa: ''Det har blivit ändrade planer.. Kör 80 meter fram och sväng in vid det röda huset till en gul byggnad med torn'' . ''De ska gifta sig!!!'' ropade jag i bilen. Och så var det, jag blev så himla glad. Hade inte riktigt tänkt den tanken faktiskt. Förrän jag hörde ''ändrade planer''. Så vi åkte dit, gick in i kyrkan och satte oss, jag kände mig helt extas och gråtfärdig. Var så glad för deras skull och även om man har tänkt att de ska gifta sig någon gång kanske så var det inte aktuellt i mina tankar iaf. Så kom musiken och de kom gående, så otroligt fina och Jenny hade världens finaste klänning. Och den finaste lilla gravida runda magen. Perfekt. Det var nästan overkligt, eftersom Jenny är en av oss kusiner ser man delvis henne fortfarande som ett ''barn'' eftersom det alltid varit vi som är barnen, men hon är 30 år nu, med barn, hundar, katter, familj, hus, bil och hela rubbet. Och även gift nu dessutom! Förutom mina föräldrars bröllop (som faktiskt också var ett överraskningsbröllop) då jag var ca 4 år så har jag nog aldrig varit på bröllop? Det var så underbart och fint iaf. Kunde inte ens sjunga för jag kände mig så uppe i varv och med tårar i ögonen. Försökte så gott det gick.

Vilmer hade de finaste kläderna och med en liten ros vid bröstet. Allt som fattades var Sara. Hon skulle varit där och gråtit glädjetårar med mig på näst första raden och sedan festat loss med mig på kvällen. Som det vart nu så hade jag inte tänkt köra, vi skulle ta taxi, men jag kände inte riktigt att det var nödvändigt att dricka någon alkohol, drack några klunkar champange vid sextiden och körde sedan hem vid tolv ungefär. Hur som helst, efter böllopet åkte vi till stället där festen skulle hållas, dvs deras 30års- OCH nu även bröllopsfest. Vidbynäs (?) tror jag det hette och det var ett jättefräscht ställe med två våningar och en massa mysiga rum. Först hade vi ''tipspromenad'' utan promenaden, vi satt i grupper och skulle lösa frågor om bröllopsparet. Visade sig senare att min grupp hade 13 rätt av 15 men missade vinsten (som var en brunch eller fika hos bröllopsparet, fan!) på utslagsfrågan som var riktigt klurig. Maten var buffé; kyckling, potatis och såser m.m. Jättegott och sedan hölls det tre tal. Skäratårtan, fika, dans och sånt bestod resten av kvällen av. Även lite presentöppning och så. Fanns 9 stycken engångskameror, två på varje långbord och en på böllopsparets bord. De användes flitigt under kvällen, de tog alla slut och jag kan inte vänta tills jag får se dem! Lär vara en hel del roliga.

Tack Jenny och Fredrik för att ni var så fina och för en underbar överraskning och dag/kväll. Vet att ni kommer leva lyckliga resten av era liv.

En hel del bilder från dagen:








































Påväg hem till mig..


Jag hoppas att jag blir nöjd. Tyckte mycket om min Canon ixus85is som gick sönder,
och detta är ju en uppdatering av den, så det borde väl bli bra.


Ingen kan slå.. ?

Haha, ännu en gång har Filip och Fredrik vunnit. Verkar nästan inte som om det går att slå dem? Ingen har gjort det hittills. Dagens utmanare Anders ser skitarg ut, haha. Superlöjligt med dåliga förlorare tycker jag. Fast måste vara ganska surt att missa en kvarts miljon. Gillar Filip och Fredrik skarpt. Kommer sitta bänkan varje söndag ;-)


19:28

Bästa tvkvällen denna söndagskväll. Har kollat One tree hill, nu är det Gossip girl och klockan åtta börjar Vem kan slå Filip och Fredrik! Allt på kanal fem. Efter det ska jag redigera lite bilder och berätta om den underbara gårdagen. Puss

Pissigt

Konstig dag idag. Den har varit så jävla pissig vissa gånger men andra ganska bra. Började med att jag blev väckt klockan åtta av att de ringde från jobbet. De behövde personal. Och när jag väl stressat som en dåre för att hinna till nio så kommer jag där och får höra att hon som ringt dit mig inte hade pratat med de andra och jag behövdes inte egentligen. Som 'tur' är så får man jobba de tiderna man blivit lovad. Men det var ju inte så kul när ingen behövde hjälp och jag bara blev omkringskickad överallt. Så det kändes ju sådär. Men men, pengar som pengar. Började dagen med att leka med bebisar, åt lunch med de stora barnen och sövde mellanbarnen. Rätt perfekt dag egentligen.

Efter att jag jobbat klart hämtade mamma mig och när vi kommit hem gick jag och köpte blommor till Jenny som fyller 30 idag. (Grattis!) Lite ärenden på stan hann vi med (och där har vi en till pissig sak som jag dock inte kan nämna här i bloggen) innan vi åkte till henne och fikade. När vi skulle åka därifrån hände en pissig sak. Min moster skulle stänga bakluckan men min mammas huvud var i vägen. Det blödde som fan och jag trodde inte jag var så känslig men kände mig verkligen helt svag. Svimfärdig, illamående. Ont i magen när jag tänkte på att det kunde gått värre. För som tur var verkade det inte vara någon större fara. 

Vi har ätit god mat och nu ser jag Idol. Roligt med Michael Jackson-tema! Har hyrt en film som jag tänkte se efteråt, Pride & glory. Kom ihåg att jag tänkte se den på bio när det gick men det blev aldrig av. Problemet är bara att jag redan är jättetrött. Så vi får se hur det går..







En cover


Duktig kis.

Höst höst höst

Dagen: Såg Alias, skrev CV, åt pasta, gick promenad ner på stan, köpte almanacka, åkte hem, pratade med mamma, åt middag, såg Criminal minds. Imorgon är det fredag woho! Va fin hösten är förresten. Se själva från promenaden: (tagna med min Panasonickamera som är halft invalid efter att jag spillt en drink över den, hehe)














Fina löv,  varma kläder, ''näsor'', blåbär, blå tunga och sol.

Den här var länge sen


En sån låt som alltid kommer hänga med och alltid kommer att vara bra.

Lördagens förkrök i bilder

















Bra det går..

Så HIMLA jätteroligt att kameran jag tänkte köpa gick upp 500 jävla kronor över natten. Så himla lägligt då att jag bestämde mig för att köpa den igår men aldrig klickade hem den då utan tänkte göra det idag istället. SUCK!

Update: Att köpa bara kameran kostar 2495 men att köpa kameran + en kameraväska kostar 2095. Makes sense, verkligen. Onoffs hemsida är fucked up ..

Onsdag

Idag har jag jobbat, som sagt. Stått och gungat gungor i snöfall och hört kommentarer som ''Det snöar på min snippa''. Haha. Fan alltså. Jag trode jag skulle frysa ihjäl imorse när vi var ute. Fy fan va kallt. Måste skaffa mig en varmare jobbjacka, synd bara att det kostar så mycket med jackor.

Efter jobbet åkte jag till Moraberg, fick äntligen min externahårddisksladd som glappar bytt och så kollade jag på kameran jag tänkt köpa och frågade lite om den. Ska nog beställa den från internet eftersom den var 400-500 kronor billigare där.

Efter jag kommit hem jag har skypat med Sara (finally), diskuterat barnnamn med Jenny (som är i v. 24 nu) och sett på Greys. Visade sig att namnet jag har till mitt framtida flickbarn ligger högst upp på
svenskanamn.se's Namntoppen 2008. Maja.


Tisdag 13 oktober

Idag har jag varit nere en sväng på stan med Felicia. Uträttade lite ärenden, jag är på jakt efter en almanacka som jag gillar. På bokhandeln höll de på att packa upp en massa så jag ska tillbaka dit någon dag i veckan. Men imorgon ska jag jobba, halv åtta till halv två. Skön tid. Sedan ska jag antingen hem och hoppas på att Sara kommer in på Skype eller åka till Moraberg, om jag orkar. Har nämnlingen kollat kamera på internet hela dagen. Vet inte riktgt vem jag försökte lura när jag skrev att jag inte skulle köpa någon ny, haha. Jag har hittat den jag ska köpa, det är en canon för cirka 2000 kronor. Kommer köpas för pengar jag skulle sparat (när nästa lön kommer) men vad ska man göra..

Nu ska jag kolla på Andra avenyn och sen sova. Godnatt!


Confused

Jag får skylla på tillfällig förvirring i detta inlägg, för det heter väl ändå minneskort och inte SIMKORT. Haha. Förhoppningsvis förstod ni mig ändå. Och påtal om det så har jag nog löst mysteriet, MINNESkortet verkar vara sönder. Såg jag idag..  Så kan det gå.

It sucks

Många som ska till Thailand nu i höst/vinter. JAG VILL OCKSÅ ÅKA BORT. Skulle jag få välja skulle jag välja att åka till Vermont. Efter det skulle jag välja London och så New York. Fast nä, min familj bjuder inte mig på någon resa och inga pengar har jag.

Feliciakväll

Hej. Min dator strulade igår så jag kom inte in på bloggen. Ungefär allt strular just nu. Det är så himla trevligt. Men jag lekte iaf med Felicia igår, vi hyrde film och så. Och pratade om sjuka saker. Filmen hette Kill Theory och för en gångs skull var den inte superkass. Vi hyr alltid superkassa filmer. Inte denna gång. Var nästan lite stolt över oss. Efter filmen såg vi Roast på Berns, Felix Herngren roastades. Det var nog den bästa roasten hittills, jag skrattade jättemycket. Fredrik Vikingsson sjöng fint också. Och jag gillar Felix. Efter det såg vi Vänner och när vi hade kollat upp vem Felix Herngrens fru var, kollat lite bilder från helgen m.m. så lämnade vi tillbaka filmen och åkte hem.

Krångel och strul

Jag blir så jäkla less. En timme innan vi skulle åka till Johanna i lördags så bestämde sig mitt simkort för att börja krångla. ''Kort spärrat'' stod det när man skulle ta kort. KORT SPÄRRAT?! Hur i helvete kan ett simkort vara spärrat? Och speciellt utan att man har gjort någonting. Jävla skit vad allt går skit utan att jag fattar vad som hänt ibland alltså, jag blir galen. Vi löste iaf det hela för stunden med att jag lånade Felicia simkort den kvällen.

Men nu spelar det ingen roll om jag har ett simkort eller inte för nu har jag ingen jävla kamera längre heller. Mötte Marcus nyss på stan och fick min kamera som jag glömde i hans pappas bil. Antar någon har klivit på den eller så, troligtvis jag, för displayen funkar inte. 2000 i sjön. Jag är så trött på kamerastrul och skit nu att jag har inte ens lust att köpa en ny. Jag har lust att sluta fota. Eller något. Just nu iaf. För allt går ju bara åt helvete.


Happy day

Jag har ont i varenda cm av min kropp. Helt trasig känner jag mig. Har ont i hjärtat också för att jag saknar min Sara. Och nu har det gått tre veckor av femtiosex.

Till råga på allt åker Felicia till Thailand på Onsdag.

Femfemnoll

Efter försvinnandet av min kamera fick jag låna Johannas kamera litegrann på 550. Kameraberoende som man är. Så dessa bilder är därifrån, tagna av mig och henne.













Söndag

Idag har jag sovit hela dagen. När jag vaknade åt jag rårakor och såg på det sista avsnittet av säsong 6 One tree hill på tv. Jag tror jag grät mig igenom nästan hela programmet. Som vanligt ungefär. Allt gick så bra för alla.

När jag fyllde 20 fick jag ett papper av min syster där det stod att jag fick Alias säsong 1 av henne. Hon hade inte hunnit beställa den från internet. Nu igår, ett halvår senare, så kom boxen hem till mig. Fast det var jag som fick ta tag i det hela och beställa den. Så nu ska jag lägga mig och dricka colalight, äta vindruvor och se på den.


Någon??

Jag vill ha Sunes sommar, Sunes jul, Mysteriet på Greveholm, Senaste Harry Potter-filmen. Alla säsonger av Alias, säsong tre av Desperate housewives, alla säsonger av Smallville, alla säsonger av Vänner. Någon rik jävel som vill köpa det åt mig?

En kväll hos Daddy! ;-)

Hej. Igår var en jättelyckad kväll. Runt halvfem tog jag och Felicia bussen ut till Vagnhärad där Anna och Johanna mötte oss. Vi handlade mat, pizza, kyckling och paj och gick en kall painful (i fötterna) promenad upp till Johannas pappa. Eftersom det tog en stund att gå så blev det till att värma upp maten och sen åt vi medans vi funderade på hur vi skulle komma in till Södertälje senare. Bussarna gick helknasiga tider. Sen satte vi på matchen och musiken och korkade upp. Jag kollar aldrig på fotboll men när jag för en gångs skull gör det så är matchen supertråkig. Ett mål och inte var det rätt lag som gjorde det heller. Kan dock inte säga att jag bryr mig.. Jag kunde inte bry mig mindre. Men kan ju tycka synd om de som verkligen bryr sig. Fast som jag förstått det så finns de fortfarande en mikroskopisk chans att vi kan komma till vm.

Efter matchen vart det sång och lekar och så. Jättetrevligt hade vi. Och skjuts hittade vi också, Marcus pappa var snäll och ställde upp. Så vid kvart i elva åkte vi in till Södertälje. Jag håller alltid reda på mina saker men denna gång var jag väl kanske lite för förfriskad eller något, för lyckades glömma kameran i Marcus pappas bil. Det var rätt jobbigt innan jag visste säkert att den var där. Aldrig kul när man märker att något dyrt och kärt är borta. Men nu ligger den säkert hemma hos Marcus så det är ju bra iaf. Pga. det så kommer bilderna på efterkälken här i bloggen. Fast har några få bilder nu från andra kameran som också fick följa med hem till Johanna igår.

Det var en rolig utgång! Som sagt lite deppigt när kameran var som bortblåst men det ordnade sig ju så kvällen blev jättebra. Jag blir så glad. Det har varit så misslyckat för mig de senaste gångerna. Men igår var allt bra. Woho. Men tiden gick jättesnabbt ute som vanlig. Vi var ju ändå där nästan tre timmar, längre än vi brukar.

 Tack för kvällen brudar!!






Resten kommer senare som sagt :-)


Mördaren plingade på vår dagisdörr

Skitscary. Ni vet mordet som skedde här uppe i Rosenlund häromåret? En man som bodde precis vid mordplatsen dödade femton-sextonåriga Norba. Det ligger ungefär 20-50 meter från dagiset jag vikarierar på. Och GUESS WHAT?! Ett tag innan mordet plingade mördaren på vår dagisdörr och frågade om det fanns något jobb åt honom. Han kunde städa sa han. När han sedan var på tv kände Lena som hade öppnade dörren igen honom. Fan va äckligt.


Idol

När ska Laila Bagge lära sig uttala konkurrens?

Är det bara jag som tycker att Rabihs röst låter som ett skämt?
Tror varje gång han pratar att han gör till den.


Idol, cola light och After eight

Kanske skulle vi varit påväg till Hölö just nu för att umgås med lite pojkar om det inte hade varit för att jag är så jävla trött efter dagen så jag ligger däckad i min säng istället. Nu börjar Idol vilket jag ska se och efter det lär jag slockna ganska snabbt. Hoppas på lite nya krafter till imorgon då det faktiskt kommer hända saker! Cola light och After eight är mitt fredagssnacks. Jag hoppas Camilla åker ut ur Idol ikväll!


Trött kis.

Ojojoj. Idag var jag mitt livs tröttaste. Gick runt som en robot kände jag och var påväg att somna ett X antal gånger. Det var rätt segt att komma upp kvart över fem imorse när jag vaknade ett dagen innan... Tre timmars sömn vart det. Haha, jag var så trött att när ett barn fick potatisgratäng i håret satt jag bara där och asgarvade. Bara skrattade och barnen fattade ingenting. Är det kul med mat i håret helt plötsligt? Ja när man sovit tre timmar så är det det.. Tydligen. Kunde inte heller låta bli att fnissa för mig själv när lille Isac två år går och sjunger på Svennebanan! XD Eller när Linnea förklarar att hennes syster är hemma från dagis för hon är ''Sjuk i huvudet''. Haha.

Mammas pojkar och Heroes

Nu börjar Mammas pojkar på fyran. Typiskt sådant program som finns i USA och som de tar och gör i svensk version vilket slutar i katastrof. Finns ingen chans att dramatiken som finns i USA ska kunna finnas i en svensk version.

Ikväll är det säsongsavslutning av Heroes 22.40 - 00.30. Jag måste se det.. Lite jobbigt bara att jag måste sätta min väckarklockan på 04.45 (!!!) för att gå upp och jobba. Blir förmodligen ca fyra timmars sömn. Kommer bli en lång och trött dag. Men det är det värt.


Okt. 8, 2009

Har sett film och promenerat idag. Kom inte på så mycket mer att göra.. Förutom hänga tvätt och plocka in disk. Och laga makaroner och köttbullar. Typiskt nog gick solen i moln precis när jag kom ut. Jag hittade blåsbubblor bakom ett foto i mitt rum så jag roade mig lite. Sen tänkte jag gå och köpa en tialott och hoppas på lite tur men så kom jag på att sånt där har man ju aldrig tur på. Men någon gång måste det ju iochförsig vara min tur att ha tur på sånt tycker man ju.




Dagens tips

Haha vilken skön kille. Har kollat igenom alla dagens tips nu efter att ha hittat ett klipp på facebook länkat av Cattis. Dagens tips, dagens tips, lalalalala, dagens tips! Mycket användabara tips! Nummer elva:


Onsdagen

Hejhej. Idag mötte jag och Felicia Alex på stan för en lunchdate. En mycket trevlig sådan och det var skönt att prata av sig. Provade på, rekommenderat av Sara, Trattens specialtoast med kycklingfilé och avokadosås. Himmelskt god! Den kommer definitivt ätas flera gånger. På tal om Sara så saknade vi henne. Två timmar gick fort och när Alex skulle ta bussen hem för att laga mat innan träningen så gick jag och F på stan en stund. Träffade på Frida som hakade på och efter ett besök på bokhandeln (införskaffade mig en ny almanacka) och lite mer så gick vi till Sandys där Frida skulle köpa med sig mat till jobbet. De hade de allra godaste och konstigaste glassorterna där! Den jag föll mest för var nog Strawberry Cheesecakeglassen. Men jag behärskade mig, man ska ju inte äta glass mitt i hösten. Konstigt att det där Sandysstället tydligen funnits där i flera månader och jag har inte sett det en enda gång... Hehe.

På kvällen har jag sett Twilight och i och med det längtat tills nästa film kommer på bio i november. Även sett OC, Greys och Heroes. Christine och Vänner.. En hel del serier med andra ord. Men nu ska jag nog se Andra avenyn eller sova. Vi får se vilket..





7


Bara sju månader kvar till vår..

Sjätte oktober

Idag har jag ägnat en stor del av dagen till att laga lunch. Tog mig två timmar att göra smet, steka pannkakor och äta dem. ''Smeten'' blev så rinnig så jag trodde först att jag hade misslyckats totalt (vilket skulle varit så typiskt) så jag var redo att ge upp, men gräddade några och det blev bra som tur var. Var jäkla gott att äta efter allt hårt arbete. Hur ska jag klara av att laga middag åt mig själv när jag flyttar hemifrån när det tar år för mig att steka pannkakor kan man ju fråga sig, haha. Såg film när jag käkade, Harry Potter och den flammande bägaren. Bästa av filmerna hittills om ni frågar mig. Och förresten.. haha.. man märker verkligen att jag har för mycket fritid. Satt och sorterade mina dvdfilmer i färgordning idag i brist på annat.. Haha. Blev jättefint. Verkligen.

''Jag ska bli Lucky Luke''

Idag vaknade jag av att det ringde från jobbet och de behövde vikarie. Det är så himla bra att få jobb men just i den stunden man blir väckt av ''Kan du komma så fort du kan'' så känns det rätt piss. Ganska skitjobbigt. Men såfort man gått upp och duschat är det okej. Men jag hatar verkligen att bli väckt och sen behöva stressa upp direkt.

Idag har varit den lugnaste och skönaste jobbdagen någonsin. Tror det hade att göra med vilka barn som var lediga, sköna tider och glada ognälliga barn där. Strök pärlplattor och gjorde cowboyhalsband blandannat. Där lärde jag mig någon nytt! Fick även veta vad alla barnen hade för framtidsplaner, ganska roligt. Normala jobb som polis och brandman, sen hade vi ''simfröken'', dagisfröken och de roligaste var nog ''Jag ska bli prinsessa tlll Edvin och han ska bli min prins'' och ''Jag ska bli Lucky Luke! För han är det bästa jag veet''. Haha :) Vad enkelt allt är när man är tre-fyra. Vem bryr sig om man kan försörja sig som prinsessa eller om Lucky Luke är en påhittad person, det spelar ingen roll.

När jag kom hem så städade jag i nästan tre timmar. Tiden bara rann iväg.. Sen har jag ätit falukorv, potatis och spenat till middag. Så himla gott, vem kunde tro att spenat kunde va så gott?? Nu väntar jag på Roast på Berns. Inget annat bra på tv idag vad jag såg när jag kollade i tidningen imorse. Fast nu kollade jag
Tv.nu och ska nog se CSI NY om sisådär tio minuter.


Krockar och bråk

Lördag. Det var en seg dag med inte så mycket att göra på dagen. På kvällen däremot hade jag bestämt att vi i våran familj skulle äta kyckling med fetaost i och bacon runt. Och eftersom jag är den enda i familjen som kan göra det rätt så skulle jag laga maten. Slutade dock med att halva familjen wanted out, syrran åkte bort och åt och pappa vägrade, han gjorde sina egna köttfärsbiffar. Det var tacken!! För att jag ställde upp och lagade jättegod mat.

Efter maten hämtade Felicia mig så åkte vi ner på stan.. Bråttom bråttom, fem minuter kvar tills vår reservation av biobiljetter till Flickan som lekte med elden skulle försvinna. Vi skulle hunnit.. Om det inte vore för att en irakier bestämde sig för att köra in i oss. Ja, vi krockade. Och det var rätt coolt :D Min första tanke var: ''Nu ere kört''. Lyckligt nog fick Felicias mammas bil endast lite färg från Irakierbildens lack på däcket. TUR FÖR HONOM. Han kunde nämnligen inte högerreglen så han skulle fått PEJA annars. Hehehe. Det var skönt att det slutade så för det kändes inte som det när krocken väl hände. Då trodde jag det skulle bli en stor buckla i vår bild. Man kan ju fan inte köra runt i trafiken om man inte kan reglerna!!

När vi sagt tusen gånger ''Vi har varit med om krock, cooolt'' och hämtat ut biljetterna som faktiskt var kvarreserverade så gick vi en sväng och sen till en tobaksaffär och köpte lite saker. Filmen var bra, jättebra. Jag älskar de där filmerna. Fanns gånger då de snackade om så många olika namn att man inte ritkigt hängde med, men det mesta klargjordes i slutet. Riktigt sevärd. Lisbeth Salander är cool. Längtar redan efter tredje och sista filmen.

Efter filmen stötte vi först på Anders (kusin), han var påväg till 550. Senare mötte vi Mazen (long time no see) men efter ett rätt olyckligt slut där så gick vi till centralen istället för att möta Emil, Lans och Pontus som hade varit och sett hockey i Stockholm. Vi hade nog det roligaste jag haft på centralen någonsin med citat och sånt, tills ett citat slog helt fel och lockade på oss idioter. Nästan bråk, vart det. Lite halft bråk. Lite spännande måste jag erkänna men aldrig kul med sånt. Fick lite ont i magen. Man vill ju inte att någon ska slå eller dödshota någon av ens kompisar. När det hade ''löst sig'' = ''vill aldrig se dig mer i södertälje då skär jag halsen av dig'' så skjutsade vi killarna till statoil där Höga väntade för att skjutsa hem dem.

Händelserik och rolig helg! Och det bästa var att den var vit.

Två låtar såhär på kvällskvisten




Asian Roxy och Hölö vildmark

Fredag. Runt femtiden började jag göra mig lite fin inför jobbmiddag. Vi skulle till Asian Roxy och äta för att fira att Lisa har gift sig. Runt halvsex kom hon över till oss och medans jag gjorde mig iordning körde hon och mamma en liten förfest där uppe;) Runt halvsju åkte vi tre ner mot stan och gick till restaurangen. Eftersom det var en överraskning för Lisa så satt alla där när vi kom. Vi åt buffé och det var mycket att välja på. Asiatisk mat i form av soppor, kycklinggrytor, köttgrytor, vårrullar, sushi, osv. Sen fanns det också ett annat bord med rått kött och massor av grönsaker. Där skulle man plocka på sig och sedan gå till kockarna som stekte alltihopa till en wok ungefär. Fast jag var så mätt av den andra maten så åt aldrig det, men det var tydligen gott sa de andra. Jag provade på sushi för första gången på rikigt! Jag åt tre bitar varav på två jag tog bort sjögräset. Jag fick nästan kväljningar av lukten så det var bäst så. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om det hela men eftersom jag åt tre stycken var jag ju uppenbarligen sugen på mer efter första.. gott på ett konstigt sätt, kanske. Jag har hört att man antingen tycker bra om sushi eller inte alls. Konstigt för inget av det stämmer ju in på mig.

Efter vi ätit efterätten som bestod av en massa goda frukter såsom melon, vindruvor, annanas osv så sa jag hejdå och åkte hem en snabbis. Sen hämtade jag Felicia och åkte ut till Emil i Hölö. Där knöt vi slippsar, dansade magdans, såg Heja björn och Final movie, åt kexchoklad på en minut och hade en superviktig match i Geni. Även Lans och Höga var där. Och just fan, påvägen dit hoppade en grävling ut framför bilen. Hjärtat hoppade högt där men som tur var hann jag stanna så ingen död kis blev det. Och påvägen hem stod en ko vid vägen (dock bakom staketet) och kollade på oss. Hölö vildmark alltså..

Färdigfixad för restaurangbesök


Ganska kolsvart. Ungefär här som Felicia blir rädd vilket resulterar i att jag blir rädd för att det kanske möjligtvis skulle kunna komma en mördare gående från hagarna (enligt F). Panik.


Med instruktioner från Felicia om hur man knyer en slips lyckades jag.. nästan.


Lans chockade oss alla med att kunna knyta slipsen utan instruktioner OCH göra det fint.


Han klarade det nästan..


Sen ville han mest spy verkade det som. Klenis!


Lans fixade frillan.


Precis innan den stora matchen.


Sekreteraren.


Frågeläsaren


Resultat! Jag, Felicia och Emil klådde Lans och Höga.


Han blev rädd och sprang iväg.

Kanelbullens dag


Idag är det kanelbullens dag som jag förstått det. Skulle det ha varit vaniljbullens dag (varför finns inte det??) så hade jag kunnat äta en vaniljbullen bara för saken skull, men eftersom jag inte gillar kanelbullar så har jag inte ätit någon. Eller okej, jag kan erkänna att en varm nygräddad kanelbulle är gott. Och Elin lagade en gång jättegoda kanelbullar. Men i praktiken gillar jag dem inte speciellt mycket.

Istället för att äta bullar så har jag sett Idolrepriser och One tree hill, ätit hemgjorda hambugare och sett mer One tree hill. One tree hill säsong ett från box och One tree hill säsong sex som går på tv. Jag kan inte få nog. Och idag i säsong sex var Peyton och Lucas bröllop. Och jag vet inte hur många gånger jag fick tårar i ögonen under programmet. Har nog aldrig varit så fäst vid en serie.

Uppdatera

Heej. Jag ska duscha, äta lunch och se One tree hill. Sen tänkte jag uppdatera lite om helgen :)

L.O.V.E


Dessa fina bokstäver skaffade jag mig häromdagen från en förälder på jobbets mysiga källaraffär.

...

Ändrade planer. Jag fick huvudvärk så blir hemma. Ska nog rensa lite bilder och kanske, inspirerad av Johanna, framkalla några. Värsta är att det lär väl kosta och jag är inte så fasligt rik just nu. NU IAF: OTH OCH NUDLAR

Moraberg

Hej. Nu ska jag dra upp persiennerna och kolla vad det är för väder ute. Och så om vädret tillåter ska jag ta en promenad till Moraberg och kolla ny bärbar hemtelefon och klaga lite på min externa hårddisk som börjat glappa. Men först ska jag duscha och äta nudlar. Och vi får se ifall jag bli ensam där i Moraberg eller inte, jag råkar veta att F måste dit också. Vi får se.

Woops



Haha åh vad jag skrattde när jag såg detta igår. Pinsamt för henne dock. Va hemskt att bli så glad och sen får reda på att man inte alls gått vidare så då blir man ledsen och sen får man dessutom stå ut med att alla garvar åt att man hörde fel. Haha, stackarn.

1 Oktober

Första oktober! Skumt hur tiden går så fort, känns som det nyss var sommar och nu är det fan inte långt kvar till julen. Jag längtar efter mysiga julen. Fast tänk om man kunde få tillbaka hur det var när man var liten. Vilken lycka på första advent och alla decemberdagar fram till julafton.

Idag har jag jobbat förmiddag och sen varit nere på stan med Felicia. Tanken var att jag skulle införskaffa lite nödvändigheter och en ljuslykta från Indiska. Tur som man har så var den på rea! Köpte en jättefin vit mössa med tillhörande vantar därifrån också. På H&m bytte jag en lång t-shirt mot en fin mönstrig sak. Med mig från stan fick jag också ett bröstcancer-armband från Guldfynd. Gillade det skarpt. Lyckad runda på stan skulle jag vilja säga.. och idag var det om möjligt ännu kallare ute. Isande vindar, fy. Tur att varma halsdukar och vantar finns säger jag bara! På tal om det så undrar jag nu varför jag inte köpte en vit haldsuk till mina vita vantar och mössa från Indiska?? Får ta och göra det kanske.