En dag på stan

Efter en lång tur inne på Clas Ohlson kom jag hem med ett Playstation, en stor ljuslykta och ett usbminne. Handlade på Bikbok också, därifrån blev det tre klänningar och ett par mjukisbyxor. Ett halsband också, som man fick när man handlade för en viss summa. Höll på att smälla av när jag skulle gå ner på stan, hade tagit på mig alldeles för mycket kläder. Gud så varmt det var ute idag! Hoppas på konstant sol och lika varmt imorgon.


29 april

Goddagens. Nu ska jag ta en dusch för att sedan ta en promenad ner på stan och kika lite på Clas Ohlson som öppnar idag, de skulle ha lite specialerbjudanden såg jag i tidningen.. Råkade finnas något som jag har tänkt köpa en längre tid. Så vi får se om det finns kvar, det öppnade ju 10 imorse och jag lär väl inte vara där förrän tidigast 14.00.


For god's sake...!

Haha gud vad är det för fel på vissa folk?? Nästan så man vill gråta även fast man itne bryr sig åt deras förjävla dumhet och konstigheter. Jävla mongolid. Blir så jävla arg.

Idag blev jag väckt, lika jävligt varje gång, av jobbet. Stack och jobbade till halvfem då jag drog hem, bytte om och åkte till gymmet. Hade tänkt köra en liten stund eftersom jag var dödstrött efter dagen men när man väl är där känns det ju så onödigt att bara köra en liten stund så så blev det ju inte. Kom hem och tog ett bad och slog mig ner framför Andra avenyn och Grey's. Snart somnar jag ..


Death's head

 
Här är min fina dödskallering som jag fick av Felicia när jag fyllde år. Jag älskar den.


18.46

Det blev hårt idag, både gympapass och gym. Var lite orolig för min hals som varit hostig och ond i helgen men den mår jättebra! Härliga regnskurar möttes jag av både när jag cyklade dit och hem. Fast det gjorde inte så mycket, det luktade blöt asfalt = sommarlukt.

På vägen hem såg jag en liten kaninunge sprina omkring i en trädgård. Oklart ifall han hade rymt från någon bur eller fick springa fritt. Den var svart, liten och söt med hängande öron. Ville ta med den hem. (vet någon som skulle gjort det också) Jag ska skaffa mig en kattunge när jag flyttar hemifrån. Har säkert tjatat om det många gånger i denna blogg.. Att jag hatar djurhår (i mat, på kläder, soffor osv) får jag väl leva med antar jag. Och allergisk är jag också. Men bara lite. Nu ska jag hitta på någon middag! Min nya favoritlunch är ost&broccolisoppa. Den är så jäva god. Och knäckemackor med kaviar.

Friskis

Det var soligt och fint förut idag så jag skulle ut och sola täntke jag. Men då gick ju solen självklart i moln.. Sen har den kommit och gått typ varje minut.. Men det är ändå grymt varmt ute, hur skönt som helst. Nu ska jag cykla till Friskis!

2 cool 4 you

Vet ni vad? Min syster är grym. Jag är verkligen ledsen att det är över. Att hon sjöng fyra låtar som gick jättesnabbt och efter den ribban var lagd verkade allt annat som kom efter mediokert. Jag är stolt. Jag fick rysningar. Hon har utvecklats som fan på bara ett år, det är det som är så coolt. Var stunder jag inte kunde förstå att det var hennes röst och att det var hon som stod där uppe på scenen. Pondus. Tårar i ögonen fick jag också vid något tillfälle. Haha herre.. Ett fint tandställningslöst leende kunde hon leverera också ;) Det var lite roligt när min favoritlåt genom tiderna skulle framföras (inte av Linda). Den blev.. totalt massakerad. Värsta jag varit med om. Personen som sjöng kunde varken text eller melodi. Tänker inte skriva vilken låt det är ifall personen ifråga mot förmodan skulle läsa denna blogg, men om ni hängt här ett tag lär ni kanske veta. Eller kanske inte. Men det var ingen härlig upplevelse ska jag säga er!

 

 





 
Jag.måste.klippa.mig.


Bobbykväll

Idag är det en solig måndag, lönespecen kommer och ikväll ska jag, mamma och moster iväg till Skogås för att kolla på när min syster och hennes skolas musikklasser har Bobbykväll = uppträdanden och så. Linda ska sjunga tre eller fyra låtar. Jag minns inte vilka just nu, bara att en var en Ne-yolåt. Det hela håller på från halv sju till halv tio-tio. Och jag minns att det blev lite segt förra gången att vara där så länge för alla framträdanden är ju inte jättebra, men de flesta har stora talanger och är jätteimponerande. Tråkigt att Sara hänger i USA nu för tiden och inte kan följa med som hon brukar.


Från bobbykvällen förra våren

Tack för igårkväll, tjejer










































Firandet av mig igår blev riktigt lyckat! Vi var ett perfekt härligt gäng hos mig. Och vi åt god mat, efterrätt, jag öppnade en massa fina presenter och efter allt det blev det förfest med en massa snack och spel. Vid halvtolv blev det utgång för de flesta av oss.

Tack tjejer ♥


Födelsedagsmiddag och utgång

Sådärja. Nu har jag uträttat en massa ärenden på stan med mamma, handlat inför kvällen, dukat, gjort sallad och så. Provat kläder men inte kommit fram till mycket, köpte en klänning på stan men vi får se om det blir den ikväll. Ska alldeles snart börja göra mig iordning, fixa det sista och klockan halvsex kommer mina pinglor! :D ♥

Blir middag, förfest och sedan utgång för vissa av oss. The Strip!

,,,

Den här dagen känns väldigt stressig. Jag hatar stress.

00:10

Alltså aa. Idag har jag jobbat. Längtade verkligen efter att dagen skulle ta slut precis hela tiden. Men det var åtminstone sol när vi var ute på förmiddagen. Har haft ont i huvudet också. MEN, imorse var den första dagen av dessa jobbdagar som jag vaknade upp och kände mig någolunda utvilad. Det var jäkligt skönt iallafall. Gick inte omkring som en zombie hela dagen som tidigare dagar i veckan. Efter jobbet åkte jag och handlade litegrann. Och förresten, efter jobbet fick jag hosta. Jag är så otroligt irriterad på det eftersom jag hatar att hosta, fast vem tycker om det, och jag ska ju fira mig själv med mina vänner imorgon. Vill ju kanske må bra då? Så när vi satt och åt middag och klockan var kvart i sju så kom jag på att jag behövde hostmedicin. Så mamma och jag racade ner på stan för att köpa hostmedicin. Det var verkligen lite tid vi hade på oss. Men vi hann! Fast hostmedicinen hjälpte inte direkt.. Efter racet till stan såg vi Postkodsmiljonären och Disturbia. Och nu ska jag äntligen sova, ska hinna med en hel del imorgon.

,,,

Har verkligen inga kommentarer om den här dagen.

April 21, 2010

Vilken jobbig dag, jag var så äckligt trött. Kvart i sju - halv ett. När jag slutade åkte jag hem och sov. Det var jäkligt skönt. Fast inte var jag mycket piggare när jag vaknade. Bara äckligt seg. Äckligt väder har det varit idag också. Snöblandat regn. Blött överallt. Inte mysigt. Dagens enda positiva var lunchen, sjukt god fisk. Ingen annan lagar bättre mat än hon på mitt jobb. Skulle gärna anlita henne som kock här hemma. Finns nästan ingenting hon gör som är äckligt, och jag är ändå rätt kräsen när det gäller mat. Imorgon hoppar jag över till en annan avdelning för dagen, det ska bli skönt. Omväxling. Till de största barnen som jag varit mest hos, känner och tycker om mycket. Men kan det inte vara lite bättre väder imorgon? Orkar inte gå ute i blask. Det är bara så himla tråkigt och deprimerande. Alla barn tjatar om att de vill gå in för de fryser eller är blöta.

Jobb och träning

Är så himla trött efter dagen.. Klockan sju ringde de och ville att jag skulle jobba, jag ville ta livet av mig lite som varje gång någon ringer och väcker mig på morgonen och säger att jag ska skynda upp och jobba, och sedan stack jag till jobbet. Var ute större delen av dagen, i solen! Höll på att svettas ihjäl på eftermiddagen. Klockan halvfem när jag slutade stressade jag hem, hann bara byta om och cyklade till Friskis. Väl där märker jag att passet jag tänkte gå på började halv fem och inte hel. Suck.. Så då gymmade jag istället. Efteråt har jag bara dött i min säng till Dating in the dark och Desperate housewives. Imorgon börjar jag kvart i sju.. Så det är nog dags att sova nu om jag ska få några timmars sömn iallafall. Kan ju glädja mig med att jag slutar tidigt!


19 april

Det har varit galet här ikväll! Med fina presenter, god mat och söta bebisar. Haha. Dock blev jag helt mätt av middagen och orkade knappt med något fika.. Vilket i-landsproblem va? Och med galet menar jag en viss liten kille som har mycket energi i kroppen ;)

Min dag!

Tjaaaaa. Kom hem från gymmet alldeles nyss där jag och Felicia hängde ett tag. Så nu kan man äta födelsedagsmiddag utan att få dåligt samvete! För jag fyller ju år idag. Även om det inte är nå vidare speciellt att fylla 21 så är det ändå speciellt att fylla år, det är en enda dag på året som betyder lite extra och är ens egna dag. Nästan. Finns ju fler som fyller år på samma dag.. hehe. Men ändå. Med oss hem köpte vi tårta som släkten ska få ikväll när de kommer. Själv äter jag inte tårta.. ville tycka om tårta förut men nu inser jag att det är ju lika bra att inte göra det eftersom de verkligen är rena rama kaloribomberna! Om man nu ska tänka så :D Jag ska duscha nu innan familjen börjar komma hem från jobb och skola, sen blir det middag och senare fika med släkten, som sagt.
   

Firande 2







Efter firandet för syster igår gick jag ner till Elin där det bjöds på god middag & efterrätt. Lite senare droppade det in lite fler folk och det blev en trevlig kväll!

18 april

Idag är det söndag och vanligtvis en riktig slappdag men ikväll blir det träning. Kan behövas efter helgens goda middagar och elins supergoda kladdkaka igår. Kommer hem lagom till Wallander! Imorgon är det ingen vanlig dag...


Firande 1

Igår kom hela tjocka släkten hit och firande att Linda fyllt 18












lördag lördarg lördag

var det någon som sa att det skulle snöa idag eller har jag drömt det? va hemskt isåfall. fast nä, nu kollade jag smhi och det ska bli 12 grader idag. så någon snö blir det nog inte. men på tisdag kväll och onsdag natt/morgon står det fan att det ska snöa.

jag har vaknat för ett tag sen och ska nu äta lunch. och efter det är det väl bara att börja göra sig iordning inför kvällen, klockan fem kommer släkten och firar att min syster fyllt 18. klockan sju är det födelsedagsmiddag hos elin. gillar inte stressen. men vad ska man göra. de blir nog kul båda två! en kul kväll.


en bra vecka för ett år sedan

Fan. jag glömde totalt bort att fira att igår (16 april) hade jag haft körkort i ett år. grattis till mig och mitt körkort. fan va fort tiden går, det är ju helt galet. den veckan var bra den: tog körkort på torsdagen och fyllde 20 på söndagen.

Fredag 16 april

Idag blev det bio på Heron city. Jag, Elin, Felicia, Linnea och några pojkar såg på En galen natt. Den var inte alls som jag hade trott, det var en actionkomedi! Hade visst glömt bort att kolla genren.. Men den var bra. Inte så mycket mer än bra. Helt okej rolig.

Jag hatar verkligen att göra val som jag inte kan göra.. Jag vill inte gå ifrån min lillasysters 18årsfirande imorgon men jag vill inte missa Elins middag. Fan. Vad gör man?

klappat och klart

Idag skickade jag iväg det påskrivna kontraktet till han som jag, felicia, alex och linnea ska hyra boende av på gotland i sommar. så nu är det fixat och klart! kan man ju hoppas. det har liksom krånglat en hel jävla del med denna gotlandsresa. men nu är det förhoppningsvis lugnt. peppar peppar... ?

på kvällen har jag tränat och när jag kom hem tog jag ett bad. jag badar jätteofta nu för tiden, det är ju hur skönt som helst. efter det väntade världens godaste kycklingsallad. och världens bästa program. som var skitbra idag. vampire diaries.

idag ska jag gå och lägga mig relativt tidigt. orkar inte sova bort hela dagarna. hoppas verkligen på lite jobb nästa vecka!

2008 gotland


Herregud..

Fyfan. Jag ska berätta om min natt.

Jag drömde att jag blev instängd, och var tvungen av komma ut. På liv eller död som så många andra gånger i mina drömmar. Så jag vaknar av att jag hysteriskt och i panik står och slår mot mitt fönster. Så jävla uppskakad. Gråtandes. Jag hör hur glas är krossat så jag är säker på att jag slagit sönder fönstret, helt säker. Men så känner jag på fönstrena och de är hela, men på golvet ligger glas från en stor vas som ramlar ner och gott sönder. Går upp en trappa fortfarande helt uppskakad och tvättar ansiktet, när jag kommer ner igen är fönstrena helt öppna och jag hade inget minne av att ha öppnat dem på vid gavel. Persiennerna är helt förstörda. Kan ju säga att jag inte kunde sova på ett tag efter det där. Min kropp var helt uppskakad och tårarna rann. Hemskt.

Ibland blir jag fan rädd för mig själv..

14 apil 2010 - Linda 18


Sthlm.

 
Idag har jag, Alex och Felicia spenderat dagen i Stockholm. Började med att äta lunch på Kofi innan vi letade reda på en present åt Elin som firar sig på lördag. Både Felicia och Alex köpte presenter till mig också och jag köpte till Linda. Mycket presentköpande! Både Linda och Elin firar sig på lördag, hur tråkigt som helst att det blev krock för jag vill verkligen vara på båda.. Men försöker lösa det på bästa sätt. Men det känns verkligen inte bra att gå hemifrån när min syster firar 18 liksom. Så ja, jag vet inte.. Fan. Köpte ett par skor på h&m till mig själv, gladiatorsandalerna med nitar som ni ser ovan!


And if I'd fall, would you pick me up?

You look nice alright
And I like the way you nod after everything I say
Like it actually means something to you

And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVD's

But there are things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
So I've prepared a quiz for you

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine ?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks?
Because I'm still scared of feet

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

Hello Saferide - The Quiz

Så himla konstigt

Gud vad jag har ont i kroppen alltså, haha. Dessutom i huvudet också. Efter skypandet med Sara gick jag ner på stan och mötte mamma. Hon handlade lite presenter till Linda och även en till mig. Om en stund kommer Felicia och efter det ska jag äta middag och se på Desperate housewives. Ska ligga så still som möjligt för jag har väldigt ont i nacken. En huvudtablett måste jag ta också... Fan va kallt det var när jag skulle hem från stan förresten, känner mig helt frusen utifrån och in. Att vårt hus inte är det varmaste gör inte saken bättre.. Lite ljus och te kanske får nog komma till undsättning.

Imorgon fyller min lillasyster 18. Det är ju bara så himla konstigt.


13 april

Jag vill kastsa ut min DVD henom fönstret. Varje gång det blir strömavbrott eller sladden råkar dras ut av någon anledning så slutar den funka. Ibland en vecka, ibland månader. Så jävla konstig. Den bara låter skitmycket och så står det Welcome. Så jävla irriterande.

Dagen ser ut som så att jag ska äta lunch, duscha, skypa med Sara. Efter det ska jag ner på stan med mamma, sen kanske träna och efter middagen träffa F.

Och fint väder verkar det vara idag också! Och idag mina kära vänner är det exakt två månader tills miami/newyorkresan. Två måndader går fort!


Sara från tidigade skype med studenthalsbandet från mig

Det är kallt och det knarrar under skorna, och jag längtar till ett varmare land

Haha, det ser ut som jag gör värsta modeposen på första bilden i föregående inlägg. Vilken liten modepingla. Haha åh herregud, i nian hade vi en mentor som var vindögd och helt lost. Ganska skön. När det var jul lärde han oss  en jullåt som gick ''Det är kallt och det knarrar under skorna, och jag längtar till ett varmare land'' och för varje gång han sjöng den där raden klämde han i hårdare och hårdare på ''kallt''. Vilka minnen. Dessutom var det inte tillåtet att säga några ''hårda'' ord på hans lektioner och varje fredag satt vi i en ring och så fick alla berätta hur de mådde.. eller hur det nu var? Rosenborg. Den skolan saknar jag. Till skillnad från Colin.. Sämsta skiten, sämsta eleverna, sämsta huset, sämsta lärarna. Ungefär. Med vissa undantag. Minns även att jag GILLADE skolan i Rosenborg upp till typ sexan. Vad vad jag för barn? Gilla skolan? Va? Men jag minns att vi hade så kul på rasterna, hittade på egna lekar och en som till och med nästan hela skolan började leka. Fartdåren. Och en massa andra. Dessutom skrev jag och Johanna en berättelse om Superfåren. Och jag, Elin och Johanna skulle skriva en berättelse om några ungdomar som åkte iväg på camping i skogen men vi arbetade så mycket med attt rita personerna, bestämma vad de hade för relation till varandra och så att det aldrig blev någon saga. Det blev bara sådär som står på baksidan av en bok. ''Sex ungdomar åker ut i skogen för att campa, men vad lurar i skogen? Och kommer alla att komma hem igen?'' Någonting sånt ungefär Hahaha. Så himla påhittiga. Superfåren blev dock skriven. Älskade Superfår. De var skitsnygga ska ni veta. Även personerna i vår berättelse som aldrig blev av. Dock minns jag inte vad de hette nu.. Elin eller Johanna kanske minns? Fanns det en Jonathan?

När bekymmer inte fanns.


12 april

Idag skiner solen precis som igår. Får mig att längta tills det går att sitta ute och äta, fika, förfesta på min altan. Underbar plats på sommaren i kvällssolen.. Jag var knappt ute igår, ska försöka komma ut lite mer idag. Vid fem ska jag iallafall träna på Friskis och innan det måste jag dammsuga. Mitt rum och kanske någon mer stans. Men jag hatar att dammsuga.. Men jag överlever nog. NU ska jag iallafall få i mig lite mat, det blir broccolisoppa. Och Alias. Såklart. Om en vecka fyller jag 21.

En förfest från i somras..


För aliens finns ju inte på riktigt och människor kan inte sväva

Jahaja. Kan ju börja med att säga att jag aldrig tänker tippa på ritkigt, med riktiga pengar alltså. Med tanke på hur det slutade igår. 2-0 till Barcelona slutade matchen. Jag som satt på helspänn hela kvällen och väntade på sms från jesper som berättade när det blev mål.. Jag och Felicia åkte och hyrde film, det blev en skräckfilm som jag hade sjukt höga förhoppningar på på grund av en viss man men den var väl inge vidare. Inte så att vi var tvugna att stänga av iallafall ;) The fourth kind hette den. De visade ''riktigt'' material från en händelse men vi kom fram till att det inte var på riktigt. För aliens finns ju inte på ritkigt och människor kan inte sväva. Eller ja, liv på andra planeter kanske det finns men inget som kommer och rövar bort oss, får oss att sväva eller bli förlamade. Bullshit. Var väl för att vi inte trodde på det för fem öre som det inte var läskigt för fem öre heller. Så filmen är ingenting jag rekommenderar.
 
När jag kom hem igen efter att ha lämnat tillbaka filmen och skjutsat hem Felicia så gick Exorcisten: Begynnelsen på tv! Jag satt och såg nästan hela filmen bara för att få se slutet då demonen tar över en kropp och blir sådär demonig som bara blir i Exorcisten. Mörk röst, klös i ansiktet och jävligt kinky. Haha. Älskare. Jag och Felicia har ett förflutet med Regan (Exorcisten 1). Hon kommer alltid att finnas i våra hjärtan.

Firrarna på Maxi ;-)

Lördagskväll

Har precis ätit lördagsmiddag. Grymt gott med bakad potatis, kyckling och tzatziki. Efter det såg vi på när en 22årig kille vann en halv mille i Postkodsmiljonären. Det skulle sitta fint med en halv miljon alltså..

Om en stund ska jag iväg med Felicia och hyra film. Och jag hoppas på lite tur med filmväljandet idag för vi har kommit hem med de allra skummaste filmerna förut.

Lars Winnerbäck live har gått på högsta volym hela eftermiddagen till städandet. Hugger i sten på liveskivan är helt magisk.. då kan man ju undra hur det är live live. På riktigt.

Förresten. Det är tydligen en match mellan Barcelona och Real Madrid ikväll. Eftersom jag har sånna oerhörda kunskaper när det gäller fotboll så tippar jag 3-2 till Real Madrid. Felicia tippar 3-1 till Barcelona. Skitspännande det här ju. Som sagt, tippnignen är grundad på mina kunskaper om fotboll. Jesper tippar 3-3. Undra vem som vinner? Blir ju asnervös. Kvällen blev plötsligt så mycket mer intressant. Hahaha.

Det roligaste är att jag just blev liiite lite osäker på ifall detta är fotboll eller hockey. Fast innerst inne vet jag ju att det är fotbll. Men ändå....


S club Steve

Va konstig jag är. Inatt fick jag ett gallstensanfall, mycket skönt. Och på morgonen vaknar jag och går upp och gör äggmackor (man ska inte äta ägg för då kan man få ansfall). Men jag ville ju ha en äggmacka..... Så jag antar att om jag nu får ett till anfall inatt så var det värt det. Haha. Nä. Men aja.

Jag ska sätta på lite svängig musik nu och städa lite. Synd bara att det känns som min spotifymusik är tusen år gammal och nästan varenda låt är sönderlyssnad. Blir galen. Det värsta som finns är när man måste lyssna på en låt som man verkligen har lyssnat sönder. Det kryper i hela kroppen. Man kanske ska lyssna på lite gamla godingar? Problmet är att jag aldrig kommer på några gamla godingar. Och frågar man andra så är det oftast ''Ck - På rosa moln'' som blir svaret. Söker man på S club seven på spotify så kommer det upp ''Did you mean S club steve?'' Nej jag menade inte Steve..

Så ni vet..

From Within visade sig vara en ganska bra skräckfilm.

Fredagskväll

Det har inte varit någon bra eftermiddag idag.. Herregud. Men nu har jag ryckt upp mig, skjutsat mamma till en vän, varit och handlat och ätit fläskfilé till middag.

Nu blir det Postkodsmiljonären och Talang!


9 april

Hejhej. Idag skulle jag och Felicia gymma men hon blev sjuk eller hur det var, så jag sov vidare en stund innan jag spinnade hemma istället. Det är perfekt för man kan cykla och se på tv/film samtidigt. Finns dock bara VHS på den tvn och inte DVD så det blir gamla godingar. Sherdil såg jag idag. Om någon minns den. Sen tog jag ett bad och nu ska jag äta lunch och se på Bella&Tyrashow, tänkte jag. Eller Dating in the dark. Eller båda.

Jag är jättesugen på äggmacka
men om jag äter ägg får jag ont i magen.. :(

Lösning

Lite roligt att mamma kom in precis efter att jag skrivit förra inlägget och säger att Linda inte ska fira sig med sina vänner den 24e längre. Så datumet är all mine. Perfekt. Gillar när saker löser sig av sig själva. Hon ska istället ha fest i Östertälje båtklubbs lokaler med en kompis. Förmodligen. Får nog kika in där och se till att allt går rätt till ;-) haha. Vad ska man köpa till ens syster som fyller 18 år då förresten?


Torsdag

Tjaaaaaaa. Idag har jag haft ganska dödstråkigt. Så tråkigt att jag sov en stund vid halvfyra i brist på annat att göra.. haha. Nu har jag iallafall tagit ett bad och ska snart äta mat. Det blir tonfisksallad.. med broccolistuvning. Lite konstig kombination. Men det blir nog gott. Ikväll är veckans bästa tvkväll, Vampire diaries 20.00 på sexan och Criminal minds 21.00 på femman.

Så himla kul va?

Det är snart dags för en massa födelsedagsfirande. Jag fyller år, min syster fyller 18 och Elin fyller år. Eftersom min syster fyller 18 har hon förtur när det gäller datum att fira på så jag har ingen aning om när jag ska fira mig med mina vänner. 24e april hade varit perfekt för det är lönehelgen efter jag fyller men nej, då ska hon firas. Hon fyller 14e och hade kunnat fira lördag den 17e men då har hennes vänner bestämt sig för att åka bort. Bra gjort av dem, det förstör verkligen för mig. Helgen efter 24e är det nämnligen 1a maj. Ah jag vet inte hur jag ska lösa detta. Suck.

This summer..

Hej kära ni. Jag är på lite bättre humör nu för jag har precis pratat med Sara i telefon. Hon har precis bokat biljetter till oss från Newark till Miami och det betyder att allt är färdigbokat nu. Den 13e juni (om snart två månader!!) flyger jag och släkten med samma plan till Newark (New jersey). Där möter vi Sara och därifrån flyger jag och Sara i ett plan och släkten i ett plan ner till Miami. Vi ska på ett fint hotell mitt på South beach. Mitt i smeten. Jag längtar efter 10 underbara dagar där. Den 23e åker vi alla med samma flyg upp till Newark igen, men därifrån åker jag och Sara hem till henne (!!!) medans släkten åker hem till Sverige. Då väntar en vecka med Sara i New jersey och New york. Fira midsommar. Få se hur Sara bor. Få se NEW YORK. SHOPPA!

Cirka två månader och en vecka kvar alltså..

Idag har jag sett på tv, tränat, spelat lite gitarr och ätit kiwi. Haha.. det sammanfattade dagen typ. En läskig sak som hände när jag och Sara la på var att min arm började krampa. Eller jag vet inte hur jag ska beskriva det, men det gjorde jätteont och handen kändes lite avdomnad så jag var typ säker på att jag skulle få en hjärtattack eller något haha, för har hört att det kan bli så innan man får en. Det slutade inte och har fortfarande inte slutat helt men det har avtagit. Jävla konstigt. Vad hände där liksom? Aldrig varit med om liknande.

Ska se dagens Andra avenyn-avsnitt innan jag sover.




14.07


http://sabino.tumblr.com/page/6

Kan det blir juni nu?

Jag vill att Sara ska komma hem. Min bästa Sara. Just nu känner jag att jag behöver henne. Det suger att hon är tiomiljoneretttusneåttahundra mil bort då.

Om en liten stund blir det födelsedagskalas för min mostes sambo. Så nu måste jag verkligen skynda mig in i duschen om jag ska hinna. Men jag känner ingen ork när jag mår som jag gör, bara så irriterad i hela kroppen. Och ledsen. Vill att det ska bli juni nu så vi kan åka till Florida. Och New york. Jag längtar.

ps. alla blir så chockade över snön och det är klart att det är tråkigt men detta kallas vår-väder. Samma sak varje år så jag är inte förvånad för fem öre.

En favorit i repris

Kollar igenom gamla inlägg och hittade denna. Charmig kille. Fina röster. Underbar låt.


En förfest hos mig, en shot på Flamingo och en taxiresa från Flamman till 550











Fjädrar i väskan

Gårdagen var lite upp och ner. Bra och dåligt. Några riktigt bra stunder. Minns att jag skrattade så jag nästan grät. Men, jag känner att nu för tiden är inte utgång riktigt min grej. Vi började hemma hos mig som sagt och när vi kommit ner på stan gick jag, Linnea och Felicia till Flamingo och tog en shot. Sen var tanken att vi skulle till The Strip men vi hamnade på 550 iallafall. Där lyckades jag dränka min väska i hostmedicin. När jag kom hem inatt hade jag dessutom hela väskan full av fjädrar, haha.

Idag har jag kollat på en massa Alias, städat och nu kollar jag på Ballar av stål. Klockrent program. Drömdejten och Mamman är bäst.


Glad påsk!


Idag är det påskafton och än så länge har jag bara sett på Talang och ätit frukost. Om en liten stund ska jag börja göra iordning mig och sen iväg på påskmiddag med släkten i Brunnsäng. Efter påskmiddagen blir det raka vägen hem och fixa inför kvällen, runt åtta kommer fyra damer hit och förfestar innan vi tar oss ut. Vi får se vart vi hamnar.


Yesterday



Allra snyggast som vampyr

Filmen som vi såg idag, Remember me, var enligt mig bra. Enligt Felicia så var den seg. Jag gillade den. Den var inte världens mest händelserika film men det gjorde inte mig någonting. Den var fin och hemsk. Jag älskar Robert Pattinsons skådespeleri. Minspel, uttryck och sånt. Och så är han snygg på ett konstigt sätt. Men allra snyggast som vampyr.


Det blir bio ikväll


Alla vaknade till liv till slut och nu är tre biobiljetter bokade på Heron City till mig, Felicia och Linnea. Vi ska se Remember me. Den har jag velat se ett tag men är ganska säker på att jag har för höga förhoppningar. Men vi får se! Fin kille med i alla fall.


Spring by Weheartit.com


Våren börjar komma nu. Och jag tror och hopppas att den är här för att stanna.

Långfredag

Idag har jag hunnit vakna och sett på Vampire diaries. Nu kryper det i min kropp för jag vill göra någonting roligt ikväll,  men folk ligger ju bara och sover så det är sannerligen inte lätt att planera. Klockan är ju över 11 så tycker de kan vakna snart..

In love

Skärtorsdag. Har varit en mysig och rolig dag :-) Började med att äta lunch med Felicia, Elin och Alex på Tratten. Efter ett par timmar kom Micke och då kollade vi lite i affärer. Köpte mig en film. New moon! Det får bli min påskpresent till mig själv. Måste bara läsa ut boken innan jag kan se den. Efter stan åkte jag till Moraberg och lämnade tillbaka högtalarna jag köpte iförrgår, de var inte så bra som jag ville så tänkte att det var lika bra. Pratade med en kille där om min kamera, man kan inte få för mycket information ;p, och tyckte han var jättehjälpsam. Fick även hjälp med att ta reda på vilket objektiv jag borde köpa till min systemkamera ifall jag ska köpa ett nytt. Berättade för honom ungefär vad det var jag ville få ut av det och han visade mig ett som inte alls var dyrt! Perfekt. Är ganska så säker på att jag ska önska mig kameran i present nu. Im in love.

Nu på kvällen har mormor varit här och vi har ätit skärtorsdagsmiddag. Haha. Just nu ser jag på Biggest loser-finalen. Det är hur coolt som helst att se hur de ser ut efter att ha gått ner 50% av sin vikt. Många blir verkligen hur vackra som helst. 




1a arpil!

Dagens första första april-skämt är avklarat, lurade Alex att Floridaresan skulle krocka med Gotland ;-) Hahaha. Det var kul. Jag kommer vara superskeptisk till vad alla säger hela dagen, jag ska inte gå på något. Nu ska jag iallafall ta och äta lite frukost och se Andra avenyn (vilket inte blev av igår), sedan är det duschen som gäller innan jag ska ner på stan och fika/äta lunch med Felicia, Alex och Elin. Blir nog supertrevligt! Mår fortfarande inte helt bra men att komma ut från huset skadar ju inte.