If heaven and hell decide that they both are satisfied, illuminate the NOs on their vacancy signs



Jag är ledig idag, så jag har sovit länge och nu ska jag se klart på gårdagens film och äta frukost. Sedan städa lite, fixa med mina kläder och galgar över till nya klädstången som pappa satte ihop i helgen, sedan träning. Och solen skiner, underbart!

HP

Denna här kvällen har varit sådär, men nu ska jag fixa det genom att sätta
Harry Potter och dödsrelikerna. Harry får en alltid på bra humör.
 


Billie the vision and tha dancers




Dagen efter

Denna dagen efter vaknade jag runt tre och mådde ganska bra. Seg bara. Kollat på Greek och One tree hill i vanlig ordning på söndagar, och nu ska jag ta mig ett bad för kan man känna sig mer ofräsch än dagen efter när man stinker sprit och rök? Tror inte det. Ett skumbad får fixa det. Hade iallfall en jättebra kväll igår.

 

<3

Flams, trams och skrattkväll igår, haha. Älskar sådana kvällar. Dessutom utklassade jag och Felicia Sara och Alex stooort i TP. Sen att de vann Partyalias spelar ingen roll... ;)

   


Fredag.

Har spenderat dagen på stan med Felicia, Alex och Sara. Åt lunch på Nancys och kollade i affärer, och senare när Alex gått köpte vi en inflyttningspresent. För imorgon blir det inflyttningsfest och utgång! :-) Och nu drar vi till Felicia och har en mysig kväll.


11.11

Fan vad jag drömde inatt. En mardröm att mitt hus brann upp efter en bomb, en asbra som var hemsk att vakna upp ur och en som bara var jävligt konstig där vi var hemma hos en kompis kompis och skulle åka därifrån i vår bil men då satt två knarkare där och rökte på så det stank i bilen plus att två däck var borta.

Haha.. Den där bra drömmen blir jag riktigt irriterad över att jag drömde. Vill inte drömma sånna drömmar som det gör ont i hjärtat när man vaknar för att de inte är sanna. Undermedveten självplågeri typ.

I need spring

Fick sån otrolig längtan efter vår idag när solen sken.. Det känns som det är hur länge som helst kvar. Jag hörde dessutom igår att någon expert av något slag hade sagt att det ska bli jättekallt från februari till april. Men nej.. Det ska ju bli soligt och varmt i mars och sen ska man kunna sitta ute på altanen och fira min födelsedag i april. Fan.



vår 2009

För det är så jag säger det, ni är det finaste jag vet

Mina fina flickor har precis lämnat mig och jag känner mig direkt rastlös. Vi hade en mysig torsdagskväll med te, frukt, tända ljus och en massa prat. Välbehövligt. Nu finns en asbra helg att se fram emot! Och även nästa! Håkan Hellström – Det Är Så Jag Säger Det

Jag ska nog borsta tänderna och sen se på Criminal minds.



Musica

Senaste dagarnas favorit: Billie the Vision & the Dancers – A Man From Argentina Jag fastnar för låtar och sen blir jag helt lycklig av att lyssna på dem. Älskar det. Idag har jag sett på första avsnittet av Bibliotekstjuven som gått på ettan, helt okej. Och solen skiner ute så jag ska ta en dusch och ge mig ut på promenad tror jag. Komma ihåg att sätta ipoden på laddning innan det också.. Jag vill ha spotify i mobilen.

Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt Alexis Weak – Hela Havet Stormar Håkan Hellström – Det Är Så Jag Säger Det Daniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt Bruno Mars – Count On Me Lars Winnerbäck – Du hade tid Melissa Horn – Hanna
E.M.D. – Save Tonight  Gigi D'Agostino – L'Amour Toujours (I Wish Real Peace)


Vet ni vad jag värderar så otroligt högt? Ärlighet. Sanning. Det viktigaste. Inget håller utan det.


onsdag

Idag har jag jobbat, promenerat, varit på gympapass och crosstrainat. Jag fattar inte hur jag orkade, jag var så jäkla trött när jag vaknade imorse. Men man får ju passa på när huvudet mår bra. Nu ska jag få i mig lite mat och kanske sätta på någon film. Ingenting bra på tv som vanligt. Ska njuta av att jag inte ska jobba imorgon också, vara uppe så länge jag orkar. Vilken väl inte kommer bli allt för sent efter dagen, haha.... Men ändå.

   

MQ

Fin ny väska från MQ i Skärholmen.
 


25 jan

Denna dag gick helt okej och ganska fort men jag kände att huvudet blev värre och värre tills klockan blev halvfem och jag slutade. När jag kom hem så bröt migränen ut, det var nog det värsta jag någonsin haft, det var panik. Hemskt.. Tre timmar låg jag i min säng i mörkret och grät och stirrade och visste inte vart jag skulle ta vägen vissa stunder.

Shit shit. Crapy day.

Inte helt bra nu men efter tre timmars stirrande ut i mörkret är jag ganska uttråkad så jag sitter här ändå. Med dataskärmsljuset på lägsta. Nu ska jag äta middag..


You can count on me like one, two, three I'll be there, and I know when I need it I can count on you like four, three, two and you'll be there 'cause that's what friends are supposed to do

   

   


   

   

   

   

   

   

   

   

   

   
 ♥


Like one two three i'll be there

Har bara väntat hela dagen på att klockan ska bli fem då jag ska träna.
Kollade klart på Knight and day också.
Riktigt konstig film, inge vidare bra..

Gillar inte måndagar, det är så långt kvar till helgen då.

Bruno Mars – Count On Me


På vårt eget lilla vis

Filmen igår var bra. Alltid en massa bra filmer nu för tiden.. Jag vill se en jättebra film. Jake var snygg och charmig och gullig och perfekt. Han gjorde filmen ganska mycket.

Fikan med Anna och Johanna innan bion blev liksom inte av, för det blev ingen tid. Jag minns inte att vi någonsin hunnit hämta ut våra biljetter i tid när vi bokat och ska gå på bio jag och Felicia, hahaha.. Vi lyckas inte. Men igår fick vi ändå bättre platser än de vi hade bokat. Så det var ju bra det iallfall...

Efter filmen kände vi inte för att åka hem jag och Felicia. Så då gjorde vi inte det. Istället roade vi oss på vårt eget lilla vis. Hahaha.. Väldigt roligt. Spännande.

  

Love and other drugs

Efter lite omplanering så åker jag och Felicia på bio ikväll, med Anna och Johanna. Och så en fika innan det :-) Så nu ska jag fixa mig lite innan vi ska åka. Vi ska se Love and other drugs, hörde på Vakna med the voice att den var lite konstig och innehöll mycket sex. Haha! Romantisk komedi. Lite konstig genre, romantik och komedi passar inte riktigt ihop. Så detta ska bli intressant. Gillar både Anne Hathaway och Jake Gyllenhaal iallfall!

Fredag..

Fredag äntligen. Efter jobbet gick jag ner på stan för att lämna tillbaka en sak, men innan det letade jag efter kvittot i en halvtimme bara.. Hann bli något frustrerad. Mötte Felicia på stan och handlade en lite försenad födelsedagspresent till mamma och lite mer. När jag kom hem skulle jag åka och handla, finner mig själv på affären med en full korg men utan pengar. Vimmsig! Så pappa fick komma till undstättning. Sedan åt vi hemgjorda hamburgare och Felicia kom. Vi såg Devil. Den var bra faktiskt, vi hade inga större förhoppningar så det kan ha varit därför.

December och pepparkakshus


















Du säger att kärleken aldrig var till för dig

Varje gång man går ut från Friskis efter att ha tränat så luktar det så sjukt gott nybakat från PaneItaliano som ligger bredvid. Det är närmare plågsamt. Konstigt nog är det bara när man tränat klart och inte när man kommer.. haha. Nu ska jag ta dagens andra bad med badskum och sedan mätta min kurrande mage med kotletter och svampsås. Men jag vill ha tacos. Har fått världens sug efter tacos nuförtiden. Precis som jag har fått ett sug efter att gå ut precis varje helg. Och efter vissa Håkan-låtar när jag haft emot honom förut.


Vi är inte sånna som i slutet får varann

Torsdag! Ledigt. Ska ta ett bad snart och sedan iväg och träna. Imorgon blir det jobb igen.. Vad ska man göra i helgen då? Inga planer alls, tråkigt. Inget att se fram emot.

Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

19 januari

Idag har varit en riktigt bra dag faktiskt! Jobbade längsta dagen hittills det här året men dagen gick hur fort som helst. Pulkaåkning i isbacken och så många gånger som tvååringarna druttade på ändan, haha, såg lika roligt ut varje gång. Älskar att jobba med tvååringarna, de är så mysiga och charmiga. Och så mycket tystare jämfört med de äldre.. Sen åkte jag med mamma till stan och köpte tårta med mera. Hem och fixa lite och sedan kom släkten på fika. Fika med tre sorters kakor, bullar, daimkaka, chokladrutor och två sorters tårta. Haha. Sen åkte de hem och jag fick tråkigt. Men det ordnade sig. Nu ska jag hitta någon bra bok att läsa eller bara sova. Beroende på vad jag hittar.

Grattis till dig, världens bästa mamma i världen. ♥

Ny favorit.


Hur kan jag ha missat en sån bra Lars-låt?

18 januari

Jobbat, städat och sovit har jag gjort idag. Sen ringde de från jobbet så det blir jobb imorgon också.. Och efter det måste jag ner en sväng på stan, sen hem och fira mamma som fyller år. Fick dessutom en massa tider för februari idag. Väldigt bra. En på jobbet ska åka till USA och hälsa på sin dotter. Jag är inte avundsjuk alls...


New york, new york.

En dag hade Sara på sig att visa mig Manhattan. Världens underbaraste och mest klockrena dag. Känslan i kroppen av att stå på Top of the rock och mitt på Time square. Gå i Central park som man sett så många gånger på film, åka båt i solnedgången och se Frihetsgudinnan. Äta på ett mysigt fik i Soho och allt annat vi gjorde. Grymt. Hela dagen känns som en dröm. Att vi hann med allt jag verkligen ville se och allt klaffade så bra på 12 timmar.

Och vi åkte karusell och picknickade i Central park, träffade flirtande poliser, pratglada ordningsvakter och söta servitörer, blev intervjuade och filmade av danskar och träffade svenska killar på Time square, såg en gayfestival, gick genom Little Italy och China town på kvällen, lyssnde på John Lennon-covers vid hans minnesplats, besökte Starbucks ett antal gånger under dagen, träffade en amerikan med rötter i sverige som kunde lite svenska och kände Gessle, kutade som galningar från en båt till en annan på Staten island för att få bra platser, såg oss själva på en gigantisk Forever21reklam mitt på Time square. 

Och massa mer. Perfekt dag.





 











 









 



 



 





 



 



 









 









 

 

 











 

 



 









 

 





 

Måndag

Jag sov till tolv idag, och imorgon ska jag jobba så då ringer klockan halv sju. Hur fan ska jag kunna somna ikväll nu då, tänkte jag när jag vaknade. Men nu har jag precis varit och tränat, så nu undrar jag inte längre.. För jag är helt slut och skulle kunna somna nu. Haha. Fast det ska jag inte, jag ska duscha, äta tacos och se på Top model.

LO VE

Jag har mått bra idag men varit lite seg, som vanligt efter en utgång. Sovit länge, badat och sett en massa bra tv. Och förut började jag kolla på Dagboken, favoritfilm, ska kolla vidare snart.. Imorgon måste jag städa, vilket kan beöhövas för här står förfestsflaskor kvar från förra helgen. Haha. Enligt mamma borde jag skämmas men det gör jag inte. Men imorgon försvinner de, för på ons fyller mamma år. Vilken tur att jag skrev det här för nu kom jag på att det kan ju vara bra att ha en present också... Jag älskar att ge min mamma presenter, försöka hitta bra och lyckade saker som hon blir glad av, men man kan aldrig hitta något bra nog till henne egentligen. Hon förtjänar så mycket. Eftersom hon är bäst.

Levern kan vila nästa helg.

Påväg hem från Skärholmen igår så fick vi plötsligt idén om att gå ut på kvällen. Bara sådär. Jag hade verkligen inte tänkt det, efter att ha druckit tre helger i rad. Men vi beslutade oss för att gå ut iallafall! Sara, jag, Felicia, Simon och Iskander. Började hos Felicia där vi hade några roliga timmar och sedan blev det Strip. Bra lördagskväll!

 








lördag.

Fan.. Jag drömde världens bästa dröm. Och i drömmen så tänkte jag ''faan, det här är bara en dröm, jag kommer vakna..'' Så vaknar jag. Och nu känns det ju bara ruttet. Skitdröm. Hatar att vakna upp från bra drömmar!!! Samma sekund som jag vaknade smsade iallfall Felicia, så nu ska jag äta lunch och sen åka med henne till Skärholmen och kolla lite.

Old one

Nu ska jag snart iväg till Elin för en kväll med spel och/eller film. Film känns dock som en dålig idé just nu, jag har en känsla av att mina ögonlock inte skulle klara pressen.. Eftersom Elin och jag känt varandra i 17-18 år så bjuder jag på denna underbara bild. Photoshoot i min trädgård. Ja, det är pyjamasbyxor jag har på mig.....

(hahahaha...... obeservera den coola lilla radion jag har i byxan och elins hörlurar som leder till en freestyle som inte finns)

14.27

YEY! Halleluja moment här alltså. Jag älskar när man lyckas fixa saker till slut. Har suttit i en timme ungefär och försökt fixa mitt VLC som krånglade så jävla mkt, först gick det inte att 'spola', sen gick det inte att kolla, och dessutom var det ingen svensk text på True bloodavsnitten jag hade. När jag avinstallerade och laddade ner nytt ville inget fungera. Men till sist gick det och nu har det kommit till svensk text på avsnittet som inte hade någon text. Fattar ingenting men glad e jag :D

Nu ska jag äntligen äta lunch!! Väldigt lugn jobbdag idag. Men huvudet gör ont för nionde dagen i rad. Det kan gärna få gå över nu tycker jag. Ikväll blir nog en bra kväll!

Men inget gick ju sönder iallafall...

Varför ringer alarmet så tyst? Jo, för mobilen ligger på golvet. Såhär såg det ut när jag vaknade imorse: En nattduksbordslampa, en mobil och en NY KAMERA på golvet. Ett lypsyl, ett ljus och två julprydnadssaker i papperskorgen (som står precis bredvid nattduks- bordet). Ett liggande vattenglas på nattduksbordet. Vatten på nattduksbord och golv. Jag bara älskar när jag drömmer. Jag minns vagt en dröm om något hysteriskt som vanligt. Men jag minns inte att jag vandaliserade mitt nattduksbord. Hahaha. Jag orkar inte med mig själv ibland. Det är inte ens kul. Varför har jag ner min nya kamera i golvet i sömnen? Den klarade sig bra som tur var.. Och resten av sakerna också.


För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar? Och vem vet hur länge vi har varandra?

Jag har fastnat för en håkanlåt. Håkan Hellström – Vid protesfabrikens stängsel.


NRJ wake up call

Okej.. True blood börjar verkligen spåra. Det har alltid varit spårat men nu är det värre än någonsin haha. Dessutom är det väldigt mkt naket och väldigt mycket sex. Som gjort för att killar ska vilja kolla på det också. En sämre version av Vampire diaries. Hur som  helst.. Jag skulle lägga mig typ nio idag bestämde jag men nu är klockan helt plötsligt kvart i elva. Vafan. Jag som varit så jävla trött hela kvällen. Jag underhöll mig med att lyssna på alla de senaste Wake up callen på Knappen och Hakims blogg, det var jävligt roligt.. Och det höll mig vaken. Men nu, läggdags.


Onsdag

Trött dag. Fast det gick ändå förvånansvärt lätt att gå upp imorse, jag släpade mig inte ens. Jag tror aldrig jag hann hamna i sån där djup sömn eftersom jag sov så kort. På eftermiddagen kände jag mig jävligt zombie. Och nu efter jobbet har jag kämpat för att hålla mig vaken, somna efter jobbet är bara osmart eftersom jag jobbar imorgon med. Nu kommer jag somna tidigt, vakna utvilad och sen är jag inne i rätt dygnsrytm igen! Perfekt.

Men vad ska man underhålla sig med för att inte somna än är frågan..


I lördags blev det utgång!

En förfest med spel, musik, sång, gitarr, snack och skratt här innan vi åkte till 550.


 








Ixus 300

Felicia kom förut! Och jag informerade henne om allt som hänt och om hur allt är och ligger till. Mycket saker hände på två veckor.. Så fick jag höra om hennes resa :)

Och jag har provat kameran, och jag älskar den. Riktigt nöjd.

11/1 -11

Yey! Imorgon ska jag jobba. Och på fredag. Skönt. Men.. idag satte jag klockan på tio för att inte sova till tolv-ett-två.. Men självklart så snoozar jag till klockan TOLV. Två timmars snooz.. haha. Men imorgon ringer klockan sju, åh vad mysigt. Jag kommer vara död. Men det är en skön dag och jag älskar att äntligen få jobba.

Och nu ska jag göra lunch och sedan prova min nya kamera som har legat på laddning över natten. Och sedan kommer kanske Felicia.. Kanske.. Hoppas..

 

10 jan.

Okej, nu ska jag äntligen se Burried som alla säger är så bra. Eller inte. Alla säger att den är dålig men nu ska jag iallafall ge den en chans! Sen ska jag tvinga mig själv att sova. Undra hur det går. Jag har ju till och med druckit kaffe. Vad smart jag är. Jag dricker aldrig kaffe, jag fick något ryck.

Måndag

Yey, min kamera har kommit på posten!

Nu ska jag äta frukost och se på Step up 3. Började kolla igår och den är så bra, älskar Moose som var med i tvåan också. Han är klockren.


Söndag 9/1 2011

Seriestart av One tree hill räddade min dag idag. Jävlar söndagar. Så jävla kassa. Förra söndagen var typ senaste årets bästa söndag. Spenderad med mina underbara vänner inte bara hela kvällen utan natten också. Kommande vecka drar allt igång som vanligt, dvs dagisarna är inte sammanslagna och de lär ringa. Hoppas jag. Men ändå, jag har vänt på dygnet så jävla mkt så det lär bli ett helvete. Måste göra något åt det. Sov till två idag.....


...

Fjärde dagen i rad med äcklig huvudvärk.

Skrev jag att jag köpte en ny kamera?

Det gjorde jag iallafall och jag tycker att den kan komma snart.


The tourist







Fredagskväll

Ikväll blir en riktigt bra kväll. Om en timme åker jag med Sara och Johanna hem till Alex och Patrik. Vi ska ta tacos-middag hos dem på Söder innan vi går på bio inne i stan. Dags att börja sminka, välja kläder och fixa hår snart. Men först: måla naglarna. Mörkgrå.


Fikagäster





Sjätte januari

Idag har jag och mamma varit på Ikea! Trotsade snöovädret och jag hoppades på att det inte var fler som tänkte ''vi ska till ikea till vilket pris som helst!''. Men tydligen så tänkte varenda jävel det för det var ganska smockat. Jag köpte en klädstång på hjul! :D Massor av galjar, krokar och lådor också. Allt till rummet utanför mitt där jag ska ha lite förvaring av saker och kläder. Och ljus också. Med doft av något. Minns inte.

Sen åkte vi hem och åt middag innan mina fina vänner kom hit och vi hade tänkt spela spel. Men vad hände? Munnarna gick i ett istället. Blir så när man inte setts på länge. Jag saknade dem så fort de gick. Men imorgon ses vi igen:D


Den bästa sommaren

Igår var en ganska värdelös dag kände jag. En dålig dag. Och kväll. Men som tur är hade jag en Sara som ställde upp. Så vid elva åkte jag dit och spelade gitarr, drack blåbärssmoothie och kollade på Den bästa sommaren. Underbar och klockren film!

4 januari

  
Idag har vi haft ännu en dag i backen jag, Sara, Jenny och barnen. Nu är jag helt slut efter dagen, ligger i min säng under min filt och ska snart beställa min kamera. Måste bara kolla lite fler recensioner först. Men jag har så gott som bestämt mig. Woho, lycka.


Kom änglar, kom älvor

Ta mig tillbaka till gitarren och winnerbäck på nyårsfesten i fredags..



Nyårsafton

Nyårsafton firade vi hemma hos Marcus och Lucas i Hölö. Med middag och fest, en jättebra lyckad fest med roligt och trevligt folk, gitarrspelande och så. Ölspel. Lekar. Dans. Sång. Massa ljus. Dans runt granen. Mysigt tolvslag med en massa snö, väldigt bra första minutrar på året. Och världens gosigaste natt med Sara och Johanna i en 120säng ;)























Julafton

På julafton hade vi en bra kväll i Vagnhärad. Spelade Med andra ord, Buzz och Geni, drack glögg, åt julmat och öppnade julklappar. En bra och mysig julafton. Fick en massa jättefina julklappar av min mamma, allt jag hade önskat mig var en dammvippa, hon var jätteduktig på att komma på bra presenter. Min bästa fina mamma.

 
 
  
 
 
 

16.09 måndag

Hejhejhej. Igår var världens bästa söndag på länge, började dagen med att åka och fika i brunnsäng med mamma och pappa. Sara hade bakat kaka, duktig tjej. Sen pratade vi med Johanna och bestämde en filmkväll/sleepover hos mig, så jag åkte hem och städade innan jag hämtade upp flickorna och så åkte vi och hyrde film. Lika svårt att välja som vanligt, men våra val blev: The haunting of bryan becket och Forever strong. Första filmen var en skräckfilm och den var läskig ungefär en gång, men det sjukaste med filmen var att den slutade när det kändes som att halva filmen var kvar. Jag blev så jävla paff. Inget kändes uppklarat. Och andra filmen var ganska bra men för mycket rugby för min smak. Men fin kille att kolla på! Men inget slår Channing.. ;) Efter filmerna slocknade lilla Sara (;D) och jag och Johanna låg och pratade om allt och inget. BRA SÖNDAG. Idag åt vi frukost framför Titanic, och nu har de lämnat mig. Jag funderar på att ta ett skumbad. Bäst.


dear john

dear john var väldigt bra. och mina kinder var väldigt blöta igenom nästan hela filmen. nu kollar jag igenom gårdagens bilder och lägger in på facebook. funderar på att se step up3.
eller sova? inte allt för många timmars sömn inatt.


Gott nytt år

 


2011

wow.. vilken dag igår/inatt. berättar mer senare. jag kom hem för ett tag sedan, då la jag mig direkt i ett skumbad för att få bort all rök och spritlukt, fy. välbehövligt. och nu blir det dear john och bakismat. också så jävla välbehövligt, har bara ätit två små rostmackor idag. nytt år. jag hoppas att 2011 blir bättre än 2010. verkligen. jag ska göra allt för att uppfylla mitt nyårslöfte, och ta tag i lite saker.

en positiv sak med 2010 var att jag pratade (skrev) med min bror för första gången. min bror. jag har en bror. jag har aldrig träffat honom och visste inte vart han bodde, jobbade med och hade ingen kontakt över huvud taget. men så finns det ju facebook.. och nu har jag helt plötsligt en bror på riktigt. istället för bara en gammal bild på en liten kille i vardagsrummet. ganska galet. overklig känsla. en halv storebror. tog bara 21 år..