Gå inte och dö

Nu måste jag skriva lite om detta. Det kommer dock vara rätt flyktigt.. Men jag måste bara påpeka hur mycket saker har föändrats på ändå rätt kort tid. För det första vem hade trott att det skulle vara såhär för ett år redan? Saker har till och med förändrats drastiskt bara på någon månad. Det är skumt.. Om någon skulle sagt till mig för ett år sedan att det skulle vara såhär skulle jag tycka att det lät helknäppt. Men mycket saker hinner ju iof hända på ett år. Det bästa som hänt sedan runt ett år tillbaka är fanimig att jag har funnit en av mina två närmaste vänner i min kusin. Det är så skönt att veta att man åtminstone kommer att ha en vän kvar föralltid för man kan ju inte avsluta vänskapan när man är kusiner;) Så Sara, ledsen att säga det men mig blir du inte av med ;D (inte för att jag tvivlar på att jag och F kommer vara vänner livet ut)

Vet ärligt talat inte vad jag skulle göra om jag bara hade många halvbra kompisar men inga få riktigt bra. Ni vet, frågan 'Om du skulle få välja skulle du helst ha en massa bra kompisar eller en/få riktigt nära?', den är så himla enkel att svara på. Vem fan skulle jag säga allt till om jag inte hade er? Jag skulle fan explodera. Snälla ni, gå inte och dö nu för då skulle jag inte klara mig.

Simon måste också få vara med på ett hörn, dig litar jag på och kan berätta allt för.

Kommentarer
Postat av: kussengussen :D

Men din lilla söta underbara sak! Du fick mig nästan att bli lite tårögd ju! Håller helt klart med dig att det bästa som hänt sista tiden är att du å jag kommit varandra så nära även utanför släktskapet ^^! Du får lova att inte dö från mig heller så lovar jag detsamma :D!



Älskar dig jorden runt å ännu längre! <3<3<3 du är bäst!

2008-08-20 @ 19:08:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback