Dö eller spruta, dö eller spruta?

Tudilu. Jag har sysslat med mormors julklapp hur många timmar som helst. Väldigt rolig sysselsättnings faktiskt, men nu är jag rätt färdig tror jag. Ska kolla igenom det en sista gång imorgon, blev så trött nu. Ska nog sätt på någonting, Alias kanske, och sen sova. Imorgon ska jag besöka Skopunkten weho! Och kanske, bara kanske ska jag också ta en spruta. En spruta. Jag vet inte om jag ska skratta av nervositet eller gråta av skräck. Haha. Jag har inte tagit en spruta på sju år och innan det inte sen jag var liten. (Sprutfobi för er som inte vet). Men, jag vill ju faktistk inte dö av någon löjlig svininfluensa och eftersom alla ska vaccinera sig verkar det som så vill inte jag vara ensam kvar och dö all by my self. Så imorgon får alltså alla på mitt jobb gå och vaccinera sig. Vet dock inte om det gäller mig, som är vikarie, eller jag tror inte att det gör det. Men min mor skulle höra efter iaf. Annars råkar jag veta att man kan görat på Telgeakuten på onsdag också. Så då blir det väl det. Så hur det än blir så ska jag förmoligen ta en spruta inom några dagar. Fanfanfan. Hehe.. Jag ska försöka låta bli att tänka på det nu, nog bäst så. Dö eller spruta, dö eller spruta. Lätt val fast när jag står där, redo att få den instucken i mig, så kommer jag nog säkert hellre välja döden :D

Kommentarer
Postat av: S. Ahrén

Så det blev ingen spruta. en pappa till ett barn på jobbet var igår och skulle ta spruta, det var typ 300 pers till som tänkte samma tanke. så var där i goood tid! innan den utsatta tiden!

Och du behöver inte vara rädd, innan du ens hinner fundera över hur de ska kännas har du redan fått den! man hinner inte ens blinka så är det klart och du är ute på gatan igen (utan att låta som du är en prostituerad :P)

2009-11-03 @ 19:14:35
Postat av: Camilla

Haha :P Vi skulle dit idag men så orkade inte mamma, PJU. Haha. Vi får se när det blir, jag längtar inte..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback