13 maj

Tänk att jag skrev varje dag i den här bloggen förut. Det är ju jättekul att kunna kolla tillbaka. Märker en stor förändring i uppdateringens frekvens efter att jag började utbildningen. Det är mycket skola som tar upp plats i huvudet just nu och hur kul är det med massa skola i bloggen hela tiden.. Men det är klart att det händer mer än skola i livet. Bara det att skolan alltid finns i huvudet och trängs. Speciellt just nu när vi börjat en ny kurs och jag har fått den stora äran att vara i en grupp som innefattar en hjärdöd person. Mer än så tänker jag inte förpesta den här bloggen med, hon förtjänar inte att bli skriven om mer än så. Så.jävla.illa.är.det. Bara jag skrev den där lilla meningen vaknar upprördheten och ilskan i min kropp. HERREGUD. Skolan är helt enkelt förjävlig nu för tiden och det beror enbart på henne. Tycker synd om oss alla andra i gruppen.
 
I fredags hade jag och mamma en liten myskväll med tacos, let's dance-finalen och Mig äger ingen. Den kvällen var inte helt nyttig men ack så härlig. Kämpade mig iaf upp ur soffan på lördagen, där jesper låg och sov...., och iväg till gymmet. Förstår ni besvikelsen när jag, asseg från soffan, hade kämpat mig iväg till gymmet och upptäcker att jag glömt mobilen? Träning utan musik eller pod blir typ 3 ggr så lång, eller ja, känns 3 ggr så lång. Fast jag hittade en tidning som jag läste i detalj, så det löste sig ganska bra ändå. Det är så tydligt att dagsformen inkluderande trötthet, huvudvärk eller ej, eventuellt träning gårdagen och typ mat i magen avgör hur lätt träningen går. Ibland dör man och ibland flyger man fram på den där stepmaskinen. Haha.
 
Så efter träningen tog jag ett välförtjänt bad och sen åkte vi till Stockholm för att fira Marcel med ett restaurangbesök. Ett dyrt sådant för mig men ack så god oxfilé. När vi väntade på taxin hem snodde jag Jespers hörlurar och hann kolla Eurovision från låt nr 10, och resten hemma sen. Jävligt bra löst tycker jag som blev lite förskräckt när vi skulle fira Marre samma dag som Eurovison. Hade ju varit snäppet bättre om Sanna vunnit men. Vad fick Europa förreste för en sinnesförvirring när de satte Nederländerna på andra plats? Den var ju tråkigast och minst minnesvärd i hela tävlingen.
 
Och för att hela helgens påhitt ska komma med i denna uppdatering så åkte vi i söndags till skärholmen och shoppade. Jag kom hem med shorts, linnen, solglasögonen, en helt otroligt härlig bricka och en bok att skriva recept i. Bästa var brickan, det kanske märktes. Måste visa en bild. Ska på tal om shopping beställa en svart bikini från H&m nu också.. Jag som älskar svart har inte en enda svart bikini att använda. Fast först ska jag laga frukost så jag slippe detta yra huvud. Det är klart att jag ska börja städa kläder och skriva blogg när jag kliver upp innan jag ens hunnit äta frukost. Konstig. Två dagars ledigt från skolan nu, sedan tillbaka till helvetet aka. gruppmedlemen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback