Dröm..

Fyfan hörrni. Jag vaknade klockan sju imorse och grät hysterisk... Haha. Näst efter drömmen om att min mamma skulle dö så var nog detta den värsta jag drömt.

Var på något hotell och det började med att jag tappade bort hela min resväska. Det var ju hemskt i sig! Usch, tänk så mycket man har där. Man tar ju med sig allt det bästa man har när man åker på semester. Gick iaf och sa till en som jobbade där och han hjälpte mig leta. När vi kom till en korridor utan några människor försökte han lura in mig i en 'vrå'' och han var jätteläskig. Sliskig och snuskig. Men jag drog därifrån snabbt som ögat. Men det slutade nte där.. Usch, nu känner jag hur tårarna börjar komma bara av att tänka på det!! Jag träffade på min pappa sen och han gjrode närmanden mot mig! Var skitpå och jag försökte ''men du är ju min pappa, du kan inte hålla på sådär!!''. Men han bah ''och??'' så fortsatte han att vara jättepå och äcklig. Som att han ''ville ha mig''. Och nej, det slutar inte där heller.... Fy. När vi kom tillbaka till hotellrummet lång mamma och sov och jag försökte väcke henne och säga hur pappa höll på men hon reagerade som pappa och va jättegrinig och sa också ''och??? vadårå???'' och sen anklagade hon mig för att vara prostituerad. Och jag blev helt förtvivlad. Och sen hörde jag hur mamma och pappa sa ''Vi får  hålla fast henne i sängen'' och något om ''betalat'' och ''vi tar ju extrapris för att hon rider snabbare'' !!!!!!!!!. Alltså... Det var så hemskt. Mina egna föräldrar tänkte sälja mig. Och hålla fast mig. Vaknade sen men en hemsk känsla i kroppen och tårarna rann som sagt..

Tänkte också på de som HAR det så på riktigt. Fatta va hemskt?? Vars pappor antastar dem och mammorna gör inte ett skit. Och min mamma är min största trygghet i världen, den jag älskar mest av alla. Att hon hade blviit sån det var så hemskt. Fyfan vilken jävla dröm. Skakar nästan när jag skriver nu. Ni kanske inte fattar hur jobbig den var. Men allt var så verkligt och jag visste inte vad jag skulle ta mig till och jag kände mig så förrådd och hjälplös.

DÖD åt alla föräldrar som någonsin gör onda saker mot sina barn. Fyfan alltså. Och pedofiler borde straffas med döden och inget annat. Hur kan man?

Vilken lättnad det är att vakna upp ur en sådan dröm...

Kommentarer
Postat av: Felicia

tortyr skulle va bättre! eller kanske torteras till döds, det skulle va bra

2009-03-08 @ 14:06:47
Postat av: Sara

Usch! Undrar om inte filmen på heron kanske är en orsak till att du drömde just de..fy va hemskt!

2009-03-08 @ 17:14:23
Postat av: Johanna

Haha du och dina drömmar alltså ;P

Postat av: Camilla

Felicia: Ja, torteras till döds låter bra



Sara: Ja, kanske.. ja, hemskt.



Johanna: Ja, jag hatar dem. :p

2009-03-09 @ 19:32:51
URL: http://camillamariaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback