La Bouche - Baby Baby

Fredagen!!!! Haha, ja jag säger då det.. Rolig kväll. Började med att jag satt hemma och hade no plans. När Sebbe frågade om jag ville med ut på krogen försökte jag få tag på Elin. Fick tag på Elin, hon kunde inte. Förutom henne så har jag inte sådär överdrivet mycket tjejkompisar över 18.. Men men, jag sket i pressen och hänkade själv istället. Träffade Felicia på bussen ner på stan och från centralen gick jag till Mackan där de förfestade. Jag och 10 killar, muhaha.

Jag drack mig påverkad och sedan hände den skummaste saken på hela kvällen! Jag vann med 5-1 mot Linus när vi körde NHL!! Varje gång jag gjorde mål blev jag lika förvånad, hahaha. Jag var ju bäst!!! Ägde iaf Linus ^^, Haha, det var roligt. Oanad talang kan man kalla det!! Stackars Linus, ägd av en tjej!

När vi sen drog ut vid halv 12 glömde jag såklart kameran hos Mackan, som tur var hämtade Jocke den idag, TAAAAACK. Blev lite nervös där ett tag... Även om jag hatar den där kameran.

Var väldigt dåligt med folk när vi kom till TK men det kom fler och fler.. Har aldrig varit där förut så kan inte säga hur det brukar vara eller så, men.. Ja det blev en del iaf. Gick in på toaletten ett tag för att ringa Felicia, men dörren till toaletten var helt skum, den gick typ inte att låsa, bara halft. Så stod jag med telefonen mellan örat och axeln och pratade med Felicia samtidigt som jag håller på att knäppa upp byxorna för att gå på toa. Så trycker nån ner dörrhandtaget o jag blir så överraskad att jag tappar mobilen som (som tur är inte åkte ner i toan!!!) åker ner i golvet och glider över hela toalettgovlet och ut under dörren. Hahaha, det var komiskt. Så jag böjer mig ner under dörren och känner med handen utanför dörren i lite smått panik och så hör jag någon säga utanför 'här!!'  så kommer mobilen inglidande igen haha. Och hela tiden är Felicia i luran och undrar vad som pågår:P

Vid kvart i två drog vi till Olearys och mötte några, sedan mot nattbussen..

Imorse mådde jag fan sämre än någonsin, ville bara försvinna. Som tur var hämtade mamma mig och när jag kom hem sov jag lite, duschade och åt och sedan mådde jag som tur var lite bättre. :P När jag hade piggnat till lite såg jag på ''Kärleken checkar in'' med Jennifer Lopez... GRYMT bra film. Tror nog att den är en av de bästa jag sett.

Vid halv sex kom Sara och dem och vi åt Thaimat, det var gott det. Resten av kvällen blir jag mest irriterad av att tänka på. Var ju meningen att vi skulle beställa eller åtminstone bestämma resa, men det gick skit. Är inte lätt att vara 8 personer och typ alla har olika åsikter. Men men.. När de dragit började jag iaf kolla på en film ''Sahara'' men gav upp, den var lite seg.. Men ska nog forstätta se nu, snart..

Imorgon blir det plugg plugg plugg och träning. Ciao!!
image1203


Kommentarer
Postat av: Sarre ;D

Nepp..jag fick fan dampryck på pappa igår.. känns som det alltid är han som förstör.. MEN nu äntligeeeen har mina päron bestämt att vi ska åka :D:D:D, så det blir nog mallis endå ^^, jag trodde inte mina öron när dom satt där å diskuterade..mamma typ övertalade pappa, hon ba : men det kanske är sista gången vi får med alla nu..sista resan, det måste vi ha (fett sorgligt fan :/ ) men iaf, VI SKA ÅKAA :D:D:D SHUHUUU! är hel överlycklig! fett trist de där med julafton..men juldagen blir nice..å jag får ju alla julklappar då..så det blir som min "riktiga" julafton å det är med er, vilket är det jag vill helst

2007-11-25 @ 11:42:34
Postat av: Camilla

ÅH!! Fan va bra. Jag vart lite orolig där ett tag :P Vill jättegärna åka utomlands men inte utan dej ju, fett trist :P

Aaa juldagen får bli vår julafton. Vi får nog också alla julklappar då, kanske nån på julafton.. :) Jag antar att vi kommer fira med mormor och morfar på julafton, och ni kanske kommer senare också. Men juldagen då jävlar :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback