16/05- 2007

Hej! Idag vare myys med kalas at Svenssons house :P Emil fyllde tre. Allt började lite halvkasst. Alla skulle träffas på donken o käka, men Wenche krockade, haha. Så hon & Lukas kom aldrig. Men vi andra åt och sedan åkte vi hem dit och fikade och Emil öppnade sina presenter. Han fick en film, ett svärd, en ubåt, en uppblåsbar krockodil (sån man har i vattnet) och lite mer.. En tv hade han fått också :P Fet sak, såg ut som en bil. Hur nu en tv kan se ut som en bil :P Men det som alla barnen tjatade om hela tiden var sina små hundar de hade fått i Happy meal, haha. Tror alla utom en försvann. Mja sen lekte/skrek barnen och jag kikade på lite filmer som jag skulle låna av Vicke. Blev 7 stycken, några Beck mfl. Sen lyckades Vicke ha sönder mitt armband OCH hade loss en knapp på min jacka. :O Knappen går ju att sy dit men armbandet var förlorat, låg pärlor all over hans rum. Sad, sad. Sen åkte jag hem i time till Top modelfinalen, och Caridee som jag hejade på vann! Gillade aldrig Melrose. Sen kikade jag lite på Pussycat dolls, och såg nu för några minuter sedan att jag missade Idol som började 22.35 :( Får se reprisen. Ska nog ta och kika efter nått gott i kylskåpet nu och sätta på lite oc! Allitd lika bra.

Idag är det btw 2 år och 8 månader sedan jag och Vicke blev ihop, och 1 år sedan vi gjorde slut! :P Fan va tiden går snabbt. Det här året har gått så snabbt, kommer knappt ihåg vad som hänt :S Sommaren var ingen höjdare iaf, var mest ledsen. Eller den blev väl okej, var väldigt mys på gotland. Men Rhodos blev helt förstörd pga. allt med Vicke och så. Men men, denna sommar ska bli SÅ bra! :) Problemet är bara  p e n g a r. Attans.. Aja, det löser sig. Får väl ta ett lån av mina föräldrar eller nått, haha.

På fredag ska vi nog upp på Rix fm i kungsträdgården! Tråkigt bara att Johanna inte är hemma :( Skulle passat på att kika lite i Sthlm när vi är där också, men är jag smart så gör jag inte det, med tanke på att om jag hittar något kommer jag inte kunna köpa det. Blir så arg på mej själv att jag har köpt upp mina sommarbesparingar. Så jävla dumt. Men som sagt, jag är väldigt nöjd med de jag köpte och jag behövde ju faktiskt en bikini! (eller ja, 2) Måste iaf ligga lågt nu ett tag, när det gäller pengar. Kul, kan inte typ gå på bio, kan inte supa. Kan inte göra någonting känns det som.. Krävs väll åtminstone liite pengar till det mesta? Till festa, till hyra film, till shoppa, till fika.. osv. Får bli promenader, det är gratis! :P Aja.. oc nu!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Filma Danny och Måns och Mika åt mig, snällaaaaa!! Och du, det finns jobb kvar att få jag tycker du ska söka. Fast jag är ju också arbetslös så ska inte säga för mkt :P hehe.. Ha så kul hemma!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback