Skopunkten.com

Hej! Aaa sitter här och klockan är halv 5 och jag har inte orkat äta frukost än. Man tycker ju att man borde hunnit bli hungrig men nej.. ? Fast fett sugen på oboy :D Ytterligare en dag på sommarlovet har gått och vad har jag gjort idag? Nada kind of.. Eller, jag vaknade. Kan det varit vid 14.00? Satte på tvn och kollade på skit samt startade datorn och snackade lite skit. Bestämdem mej vid 15.30 att nej, nu måste jag ta tag i detta. Så jag duschade.. Way to go! Så nu har jag det gjort iaf. Slipper man ligga sig och känna sig båååde uttråkad och ofräsh. Igår blev seent seent, 4 kanske? Fick inte gå och lägga mej för en fullis, haha :O Posten hann komma innan jag gick och la mej iaf, när kommer den? Ja men kanske 4, kan jag tänka mej. Med mina betyg, btw. Kan ju glädja mej med att det gick bättre det här året än förra :) Och inga G:n, vilket är mitt mål :D Så de nice.

Igår var en dag som denna, till en början. Sen gick jag in på skopunkten.com och kikade lite. Såg ett par skor som jag ville h och frågade Johanna om vi kunde dra dit. Så det gjorde vi, någon gång vid 5. Va kvar tills de stängde och både inhandlade tre par skor var :P Snodde pengar från min sommarlov-resa-sparkassa. Blir så besviken på mej själv.. :P Efter skopunkten käkade vi och efter en sväng förbi hemma så drog  jag, Johanna och Elin till Pontus och såg på film med honom och Jonas. Happy Gilmore såg vi, den var liiiite skum men rätt kul :P

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Extremt rastlös känner jag mej.. Vädret gör det INTE bättre.

  

Dessa skor köpte jag. Fast mina var vita istället för de där svarta. Fast skorna jag köpte i sthlm i fredags är de jag gillar bäst iaf, fast har ingen bild på dem. De är svarta, iaf ;)

Kommentarer
Postat av: tove

snygga skor
:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback