Onsdag.

Man märker att man är tankspridd när man går in på toaletten för att sätta i linserna men kommer på sig själv med att stå och borsta tänderna istället... haha.

Idag har jag tagit det luuungt, sen har jag varit i moraberg och kollat lite. Efter eventuella julklappar till mig och andra. Det gick inte så bra dock, det var svinvarmt på elgiganten och samma kund uppehöll han som jobbade vid den avdelningen jag var på i hundra år. Jag fick ont i huvudet, så jag gick. Till expert och kollade lite, till rusta och köpte deodorant. Sen gick jag tillbaka till elgiganten för att göra ett nytt försök, men samma kund stod fortfarande där. Allvaligt.. Då gav jag upp.

Snart iväg på roligheter!!

Tjugonionde november

Jag längtar till imorgonkväll! God mat, trevligt sällskap och underhållning. Jag är dessutom ledig imorgon, det ska jag fira med att kolla på Water for elephant's och dricka colalight fastän klockan är elva. Sen ska jag läsa innan jag sover och inte ha den minsta jag-ska-upp-om-några-timmar-panik, som i söndags. Fy, jag var vekligen en zombie igår. Efter jobbdagen åkte jag iaf till Jesper och kollade two and a half men och kramades, sen åkte jag hem och sov och drömde en väldigt konstig dröm. Jag, Sara, Felicia, Alexandra, Jessica och Johanna åkte på någon resa men Sara och jag tappade bort de andra, det var mycket märkligt. Nu minns jag inte vad som hände mer men jag var ganska lättad när jag vaknade, tror vi misstänke att de blivit våldtagna eller så. Usch.

Det har varit en ganska mysig eftermiddag på jobbet idag med julpyntning, lite julpyssel och disco. Jag älskar att julpyssla!! Älskar julen. Tända ljus, rött och mysigt.

 


1 advent

   
    Har ägnat dagen åt att bada, städa, adventspynta och fika hos Felicia. Mysdag.


Texas Longhorn, Magnus Betnér, Park hotell

  
Igår var väldigt bra. Betnér var grym som vanligt. Innan käkade vi på Texas Longhorn, det var good mat men tyvärr var de så sega med att komma med maten att vi fick slänga i oss den för att hinna. Synd det. Efteråt satt vi på Park hotell och hade det trevligt :)


...

Jag har en dålig dag idag. Massa jävla tankar som inte vill lämna mitt huvud och som inte är trevliga direkt. Gråten i halsen hela tiden känns det som?? Vet inte varför. Och dessutom, så blir man ju så less ibland. På vissa. Faktiskt.

Det känns inte kul att det ska vara såhär nu, när allt ska vara mysigt och julen är påväg.

all i want for christmas is you

Den här veckan har börjat ganska bra, den började ju i Göteborg hos Sara, igår blev det lite jobb och senare mys hos Jesper, och idag har jag varit ledig igen, och bara tagit
det lugnt. Tog ett lååångt bad med tända ljus, och nu lyssnar jag på julmusik. Då kan det inte kännas dåligt. Snart första advent. På fredag Betnér. Nästa vecka Måns Möller. Snart dags att köpa julklappar, och önska sig julklappar. Sen ge julklappar, få julklappar. Baka pepparkakor och lussebullar, julpynta, ännu mer julmusik, julgransköp och pynt, uppesitterkväll och julafton. Jag längtar en aning.
Sarah McLachlan – Wintersong

 

Göteborg.

Jag har haft en väldigt bra helg i mysiga Göteborg hos Sara i henne och Elins fina lägenhet. Vi har lagat mat, sett idol, spelat gitarr, fikat, pratat och myst, shoppat, firat vår namnsdag, varit på bio, ätit lussebullar, bowlat, ätit godis, sett på film och lyssnat på och asgarvat åt inspelningar av mig när jag pratar i sömnen. Som tur är kommer Sara hem om bara en månad för att fira jul och nyår. Det är det som är fördelen med att ha henne i Göteborg och inte i USA, man får hem henne över julen!!












Heeelg!!

Jag är fortfarande fri från spyor, halleluja! Annat kan man säga om många stackars barn på dagis, idag var 27 av 76 stycken där.. jag håller tummarna för att jag inte blir sjuk inatt, på tåget upp eller hos Sara i Gbg nu.

Kikar på bingolotto, ska börja packa lite smått och sedan iväg och gosa!


Härliga magsjuka

Det är väl klart att jag skriver ett inlägg om hur bra helgen och de kommanade två veckorna kommer bli, och så börjar det gå magsjuka på jobbet. Det är inte bra det här, över tio barn hemma med magsjuka, och idag blev jag nästan nerspydd av ett barn jag dessutom hade haft kontakt med flera gånger innan. Blir man smittad så blir man sjuk inom två dagar, det är ju ALLDELES perfekt, för om två dagar åker jag till Göteborg. Så jävla dålig timing. Åh.. Magsjuka i sig är ju skit men om den kommer och förstör min asbra helg blir jag arg. Och förlorar en massa pengar också för den delen. Jobbar eftermiddagen imorgon också så blev jag inte smittad idag så finns ju alltid imorgon....


Slutet av november

Oj vad mycket jag fick att se fram emot helt plötsligt, det gör mig helt lycklig. Först och främst bokade jag biljetter till Göteborg i söndags, ska dit och träffa Sara över helgen!! Och igår bokade hon biljetter till Beaking Dawn på lördag, åh den här helgen kommer bli så himla bra. Jag längtar liksom mest efter Sara och att se Beaking Dawn just nu. Så det kan inte bli mycket bättre.

Och alldeles nyss bokade jag, Felicia, Alex och Jessica biljetter till Betnér som kommer till Estrad 25/11, också helt jättebra. Och fem dagar efter det ska jag med killarna på Måns Möller mfl på Olearys. Vilka underbara två sista veckor av november!!


Lördag i Järna


Vänner. Godis. Alfapet. Michael Jacksson på LP. Buzz. Singstar.


Bra söndag.

Åh! Jag brukar känna att söndagar är ganska deprimerande dagar men nu när Vem kan slå filip och fredrik går så kan jag inte vara annat än lycklig när det är söndag!! Älskart. Sen har jag dessutom haft en ganska så mysig söndag i Jespers säng, med film, varm oboy och mackor. Men fy vad helgerna går fort.. Inte okej.
 

a little bit of heaven

Såg precis en väldigt bra film, gillar denna typen av filmer för när man sett klart så uppskattar man allt och alla man har så mycket mer. Den handlar om Marley som får cancer.

 


Fredag och Maggio

         Veronica Maggio var klockren, skitsnygg och helt otroligt jättebra.







...

Jag blir galen.

Morfar


Alla helgona afton.


Typ det bästa ögonblicket någonsin i Idol


...

Har kollat på Uppdrag gransknings avsnitt från igår nu efter jobbet, och gråtit en skvätt. Faktiskt. Det var sorgligt och hemskt, ibland undrar man hur fan det kan fungera som det gör här i Sverige? Ett par föräldrar blev falskt anklagade för sexuella övergrepp på sin 6åriga dotter och socialen, polisen, åklagare mfl var helt jävla hjärndöda. En jävla störd åklagare tyckte bla. att en film där deras två döttrar kittlade varandra nakna medans de kiknade av skratt var en pornografisk film som mamman gjort endast i det syftet. HERREGUD.

http://svtplay.se/v/2588771/uppdrag_granskning/del_10_av_16_mardrommen

Kalasonsdag

The Fray – How To Save A Life

Nu ska jag steka potatisbullar, som jag blivit lite galen i på senaste, och sedan ska vi på kalas i vagnhärad. Min kusin fyller år idag nämnligen. 17 om jag inte är helt fel ute.
Kusiner

Första november

Jag bara tappar suget lite här ibland. Men sen i fredags har jag varit hos Felicia med henne och Alexandra och haft mycket trevligt, sprungit till tåget, sedan var jag på Halloweenfest i Tumba och i söndags var jag bara väldigt bakis :) I måndags och idag har jag jobbat, igår ett besök på sjukhuset och.. ?? Inte så mycket mer. Allt är inte helt bra just nu! Det har varit bättre om man säger så. Och på fredag är det Maggio på Klubb molto, alltså nyss var det två månader kvar? Nu är det snart fredag.. Och jag har ont i halsen. Och det får gärna gå över tills dess. För jag ser väldigt mycket fram emot detta. Hade varit underbart om Adele, Lars Winnerbäck, Gavin Degraw, Melissa Horn, Hoffmaestro, Håkan Hellström och Regina Spektor kom dit också. Vilken blandning, men åh så bra.

Var ängel på Halloweenfesten.
 
Här är mitt ljusbruna hår också. Jag var inte så nöjd direkt efter jag kom hem från frisören men eftersom det var toning så har det ändrat färg lite och blivit bättre.