Fika i solen

Nej men hej. Idag skulle jag ju städa klart men icke.. Förvånande verkligen. Jag följde med mamma och fikade hos min moster istället.. Satt ute i Solen på deras uteplats, var stekhett. Träffade Sara på slutet där också, när hon kom hem från jobbet. Planerade lite inför ikväll.. Då ska vi ut. Förfest hos Felicia :D

Mamma berättade att det ska bli fint väder från och med onsdag nästa vecka.. Det passar ju INTE så bra, eftersom jag jobbar till HALV FEM på onsdag, på torsdag bara till halv två men då är jag uppbokad sen och på fredag jobbar jag till halv fyra... Va roligt va? Njuta av solen, jovisst. Kommer väl antagligen va ute iaf på förmiddagarna när jag jobbar, men det är ju mest jobbigt att vara i solen när man har massa kläder på sig. Får väl gå dit till dagiset i bikini och kolla vad de säger ;p .. haha

Jag övningskörde från moster till affären och sedan hem. Nu ska jag övningsköra och hämta mat! JAG VILL HA KÖRKORT NU. Vi tar två bilar, tänk så skönt det skulle vara att bara kunna ta en av  dem och köra vart man än ville. Stör mig på att jag inte kom igång tidigare med övningskörandet. En sak som bra är ju att vi haft teorikurs i skolan, tror de hjälper mycket sen när man ska plugga till den riktiga teorin.




Patrick Dempsey

Jag har varit i Sthlm med Felicia idag. Köpte två par skor, nice nice. Dessa nedan är ett par av dem.. I like them. Men olyckligtvis så är den ena lite trång.. Lite bara. Men får man vara fin får man lida pin. Så är det ju.

Slökollar på en film på trean, Loverboy. Handlar om en kille, en tonåring. Kände igen honom väldigt mycket, så jag kollade upp vad han hette. Kände igen namnet, så jag sökte på honom. Och vem är det om inte allas vår Mc Dreamy?

 

Två veckor, fyra dagar

Idag började jag med storstädningen av garderoben utanför mitt rum. ''The walk-in closet'', ja man kan ju faktsikt gå in där ;p Jag började väl någon gång på dagen och höll på till klockan åtta nu på kvällen, fortfarande inte klar. Imorgon ska ju jag och F till Sthlm så får väl fortsätta på fredag.. Men känner jag mig själv rätt så kommer allt som jag nu har plockat ut ur garderoben att stå där på obestämd dit. Haha.

Det är deprimerande, jag vill ha ett par skor som kostar 500. Känner inte ritkigt att det skulle passa min budget just nu.. Varför måste skor vara så fasligt dyrt?

Jag.längtar.till.Gotland. Tre veckor och 4 dagar kvar

Crille och Cami-pigor

Jävla slödag.. Vaknade mitt på dagen av att mamma väckte mig när hon kom hem från jobbet. Sen har jag inte gjort en enda vettig sak förutom att övningsköra. Har haft lite tråkigt nu på kvällen så jag plockade fram min kreativa sida.


A walk to remember

Den här filmen är den bästa jag har sett.  Mandy Moore är så otroligt söt! Och hennes låt Only yours som hon sjunger i filmen är också väldigt bra. Jag tycker att om ni inte har sett den här filmen så gör det, ni kommer inte att ångra er. Men glöm inte at ha ett paket med näsdukar vid din sida ;p .. Kommer definitivt behövas

Söta sköna efterlängtade svarta nya reaskor

Hallå i stugan. Klockan är snart tre och jag sitter och spelar alfapet med C på inernet. Meningen var att jag skulle knäcka honom men nu verkar det som att det kommer bli tvärtom.. Jag har alltid en sån otur med bokstäverna, det måste man väl kunna skylla på?

Usch nej jag borde inte spela det där jävla spelet, blir bara irriterad. Idag har jag förresten varit nere på stan med Felicia. Vill ni gissa vad jag köpte? Ett par skor. På rean. Som jag velat har länge.. Sedan de kom ut tror jag. De på bilden nedanför fast svarta. De är söta och väldigt sköna. På slutet av vistelsen åt vi middag på Nancys också, eftersom Felicia vägrade fisken hon skulle få hemma och hemma hos min skulle de typ inte bli någon mat. Fast det fick jag reda på efteråt..

Har haft ont i huvet sen jag kom hem från stan, det är väldigt jobbigt. Ett tag började jag må illa och kallsvettas också.. Men nu börjar det gå över lite faktiskt. Spela spel på internet tycks hjälpa. Eller nått.. Godnatt!


Six feet from the edge

Jag håller ju på att lära mig att spela gitarr. Det går frammåt alltså, i fredags kunde jag ju inget. Min syster lärde sig själv att spela gitarr för några månader sedan, eller när det var. Nu är hon riktigt bra. Hon har precis lärt sig spela låten här nedanför, Six feet from the edge med Creed. Kan nog tala för både Sara och mig när jag skriver att när vi kan den, då kommer vi vara väldigt nöjda med oss själva. Ett stort steg i gitarrspelandet. Haha, om det någon gång ens kommer hända, kan inte fatta att Linda kan spela den. Kolla bara på hans fingrar. Första strängen andra bandet, tredje strängen inget band, första strängen femte bandet, första strängen inget band, första strängen andra bandet och sen andra strängen tredje bandet. fjärde strängen inget band och sen band två, tre, fem, fem, tre, två på andra strängen. Ja, så långt har jag memorerat det. Sen ska det ju gå snabbt också. Det gör det INTE när jag ska spela det där.
.

Lördag 14/06 - Sophies födelsedagsmiddag


























































Filmtips

Igår var det lördag och väldigt många gick på bio märkte jag. Jag var inte sämre. Åkte upp till Sthlm med Sara och käkade middag, sen mötte vi Johanna och Felicia. Filmen vi såg var Brudens bäste man. Jag hade trott att den faktiskt skulle kunna vara lite lam, för jag är egentligen inte så mycket för kärleksfilmer, men den var bra!

Idag skulle vi ju spela minigolf men jag vaknade klockan halv två och kände mig så otroligt seg så jag hoppade det. Har istället sett på tre filmer idag, haha. Sthlm boogie var den första, alltid lika bra! Om ni inte har sett den så borde ni definitivt göra det. Den är verkligen en annorlunda, extremt verklighetstrogen film. Inget konsltat så lång ögat når. Måste vara en av de väldigt få filmer som är så. Det enda overkliga är väl att en rätt snygg tjej låter sig raggas upp på en tunnelbana av iaf en rätt trashig kille.

Så nu på kvällen har jag sett två filmer baserade på verkliga händelser. Första gick på tv och hette Lipstick, om en tjej som får cancer. Bra, men lite seg kanske i vissa delar..  Men när jag väl börjat kolla kunde jag inte sluta. Den andra laddade jag ner, American crime. Typisk film man kommer ihåg länge efteråt, som rör en så jävla hårt och som får en att börja tänka och inse att sånt faktiskt händer! Förjävla hemskt. Nog en av de hemskaste filmer jag sett. Handlar om två systrar vars föräldrar låter dem bo med en kvinna som har sex egna barn. Hon ska ta hand om dem men hon börjar misshandla den ena systern och låter även sina barn utföra hemska saker..


Kände för det

VEM
vem är i rummet med dig ? - Ingen just nu
vem fick du senast sms av ? - Crille
vem tänker du på nu ? - Ingen, är så trött så orkar inte tänka
vem pratade du senast i telefon med ? - Det var Linda
vems hus var du senast i ? - Hemma hos Felicia
vem önskar du var med dig nu ? - Hemlis!
vem är din favoritsläkting ? - SARA lätt
vem i din skola går dig mest på nerverna ? - Går ju inte i skolan just nu men i förra var det nog VILLE

VAR
var går du i skolan ? - Gick, Colin Leclari
var är din mobiltelefon ? - Den ligger bredvid mig här i sängen
var är din mamma ? - Antingen hemma eller så är hon och hämtar Linda
var sover du ? - I min säng
var handlar du mest ? - Vet inte? Handlar vad?
var fick du tag i tröjan du har på dej ? - Haha, jag vann den faktiskt en gång när vi var på studiebesök på Scania med skolan
var åkte du senast bil ? -  vart jag åkte? Till stan tidigare idag
var i ditt rum är du ? - I sängen!

VAD
vad åt du senast ? - En macka
vad drack du senast ? - vatten
vad är det för färg på dina byxor ? Har inga på mig ^^,
vad är den närmaste saken som är blå ?- Det finns blåa blommor på min kudde ;P
vad gillar du mest med skolan ? - Ehm typ inget.
vad har du på fötterna ? - Ingenting
vad är din favorit färg ? - Beror på vad det gäller.
vilken film såg du senast ? - Brudens bäste man på bio
vad hör du just nu ? - Hör? Jag hör när de snackar på tv

HAR DU NÅGONSIN
sovit i någon annans säng ? NEJ ALDRIG
hånglat på en bio ? - Det har jag nog
hånglat i skogen ? - Japp
tyckt att din kusin är het? - Haha, ja, SARA ÄR HETAST
sovit naken ? - ja
kört över hastighetsgränsen ? - Jaaaa :P 
målat om ditt rum ? - Nej det har jag ej
dansat framför en spegel ? - Det har jag nog
fått hicka ? - jaaaa
dumpat någon ? - japp 
stulit pengar från en kompis ? - men nej?
hoppat in i en bil med folk du just träffat ? -  haha ja
varit i slagsmål ? - nej inte vad jag mins
smugit ur ditt hus ? - japp
haft känslor för någon som inte känt detsamma ? - japp
hånglat med en främling ? -  haha.... en dansk främling till och med ;P
älskar eller saknar någon nu ? - klart jag älskar, och ja jag saknar någon.

Midsommarafton, en mysig afton

Igååår var det ju midsommarafton. Dagen då man måste göra nått annars får man ångest men det slutar ändå alltid med att det blir ganska misslyckat. Men jag hade faktiskt en skitkul och mysig dag. Först kom släkt vid två, vi fikade, maffiga muffins för halva priset. Och det började regna men vi satt ju under vårt tak på altanen så det spelade inte så stor roll. Sen knopade vi ihop en femkamp och körde de tre första grenarna, vilket var ''Boll närmast pinne'', ''Ha ner kubbkungen'' och ''Sparka fotbollen innanför repringen'' .. Hehe, :D ..

Just det, under fikat tog Linda ut sin gitarr och skulle visa Sara lite, jag hämtade den andra gitarren och sen vipps så hade jag lärt mig flera ackord. Jag har velat lära mig så länge. Så lärde jag mig spela refrängen på Knocking on heavens door och lite på When you say nothing at all. Gitarr är inte lätt alltså. Så ja, sen gick vi ner i mitt rum, kikade lite ackord till låtar på internet och peeeelade. Jag älskar gitarr!! Varför har jag inte tagit tag i det tidigare?

Aja sen käkade vi iaf skitgod mat. Jag är inte så förtjust i midsommar-påsk-julmat egentligen men det var gotttt. En nubbebisa var allt som sjöngs tror jag... Fast jag drack inge. Tror inte nubbe är min stil. Jag smakade inte ens. Det luktade ju inge vidare. Och ingen kunde berätta hur månag procent det var, haha. Efterätt var jordgubbar och glass, klassikern. Sen körde vi klart femkampen, Niklas vann och resten av ordningen behöver vi inte ta upp här :D Man jag kom inte sist iaf. Det gjorde mamma och pappa xD ..

Sen körde vi lite kubb, och MORMOR joinade. Hon har nog aldrig varit med och spelat nått. Och vårt lag hade övertaget hela tiden, men sen sket det sig. Och precis då ringde Martin, så tänkte vi dra dit men sen kände vi inte för det bara, för klockan var rätt mycket. Så vi spelade äännu mer gitarr, jag och Sara lärde oss nästan hela When you say nothing at all utantill. Sen ringde Linda Elin som kom hit med Pictionart. Så det + Galenpanna satt vi och körde i tre timmar tror jag, till klockan två iaf. Sen bädddade jag och Sara min säng och soov.

Och idag har vi bokat biljetter till Brudens bäste man som vi ska se på Sergel. Sen spelade vi meeeeer gitarr och jag fick ont i fingret bredvid lillfingret. Och i tutten för jag tryckte gitarren mot den xD ..

Jag har precis övningskört med pappa, snart ska jag och Sara ner på stan och käka Nancys. Sen blir det bio som sagt, med Felicia och Johanna.

















Kock, framtida jobb?

Hej hej hej på er. Idag har jag jobbat i typ knappt två timmar.. Lite cp att gå upp tidgt för så kort men men.. Sen satt jag kvar i personalrummet medan mamma höll på lite o så, orkade bara inte gå heeem. Sen när jag äntligen kom hem så klädde jag bara av mig o hoppade ner i sängen under täcket igen, det var jävligt skönt det. Sen vaknade jag av att Felicia ringde och när vi hade pratat klart så ringde jag Sara litegranna. Och när jag hade ätit lunch och sett lite på SATC då övninhdkörde jag ut till bolaget vid Coop, för pappa skulle shoppa lite dära.

Och nu på kvällen har jag och Felicia besökt Limpan och shoppa massa med mat som vi sen lagade. Och jag måste vara mästare på att rensa fläskfile eller inte, fan va äckligt det är. Usch.. men det äckligaste var nått jävla ''kött'' vi såg på affären, det var typ märg. Usch.. Amen iaf, vi lyckades pretty good med köttet men vad händer med pommesen om inte brända? :D Suck, hatar ugnar, hatar saker som bränns. Hatar matlagning. Inget för mig. Såsen lyckades vi också jääävligt bra med, Felicia klippe upp ett perfekt stort hål i förpackningen med den färdiga såsen i. När vi ätit satt vi där och tänkte på saker vi kunde göra men tiden gick och till slut blev vi så döda och trötta, efter allt skratt och prat, att vi gick till statoil i regnet, och sen åkte jag hem. Då såg jag klart Euro trip.. Bra film faktiskt.

Känns verkligen otroligt skönt att ha en person i sitt liv som man kan säga verkligen allt till. PÖSS på den, som min syster skulle skrivit. 


Tis-ons

Senaste dagarna har varit pretty slappa, igår myste jag, Johanna och Felicia på Trattens uteservering. Inte fräschaste stället men det var mysigt, förutom att vi lite smått höll på att dö av röken från våra kedjerökande bordsgrannar. Och när vi kände att vi var klara med vårt fikande/lunchätande så gick vi och hälsade på Sophie på Stadium och jag och Felicia passade på o shoppa lite. Sen åt vi lite middag  också och åkte hem.

Och idag har vart en ritkig familjedag för min del, haha. Åkte först ner på stan med mamma, fixade leg. Tabbe från min sida: På polisstationen frågade polistanten hur lång jag var, för hon skulle ställa in kameran. Så säger jag min längd, men tänker inte på att jag har rätt höga klackar. Så jaaaa, det kom jag på efteråt, inte konstigt att kortet inte blev accepterat flera ggr.. Hatar verkligen kort man tar med automater och sådär. Blir ju aldrig annat än superugly.

Så har jag övningskört med pappa, gick praaa, var ett tag sedan nu faktiskt. Men det verkar sitta det mesta nu, så det gjorde inget. På kvällen har jag moffat sånna där Fem örter-halstabletter och sett på Sex and the city. Imorgon ska jag jobba en eller två timmar, börjar 10.00.. Sen, vad händer sen? Nått kul tror jag :D Om inte annat så skall vi förbereda inför fredagen.

Torsdag 12/6 - 08

Först och främst, grattis till studenten Crille och ni andra som tog den dagen!



Avslutningsfika på dagen







Kvällen, förfest  hos Felicia och sen Igelstas slutskiva på Olearys




































Måndag och jobb

Idag gick jag upp klockan åtta efter mindre än sex timmas sömn.. Gick med mamma till hennes jobb och där hälsade jag på alla barnen. Var ute och lekte lite först, spelade fotboll, åt frukt och lekte i sandlådan. Tiden bara rann iväg och sen plötsligt skulle vi gå in och äta vilket betydde att jag hade en timme kvar bara. Vi åt, och jag förundrades över hur mkt godare mat dagisbarnen får i jämförlelse med vår skolmat. Tog till och med hem lite rester ^^, .. Sen tog jag med mig några barn in till en annan avdelning, lyssnade på när en annan fröken läste och sen skulle vi rita tummar, men det blev så att vi ritade prinsessor. Eller snarare, jag ritade och flickorna önskade färger på hår, krona, klänning, klackskor.

Det var ju så mysigt också för när jag precis kommit på morgonen så är det första jag gör att träffa på Emilia ute på gården, Sophies lillasyster. Så den söta ungen har jag träffat hela dagen och vissa barn är bara så underbara. Oliver, tre eller fyra år, gosig som få. Ser ut som en liten söt mus och med pipig liten röst hör man ''Camillaaa, camillaaa'' hela tiden. Haha, så när vi ska äta frukt så sitter han och kollar på mig och så plötsligt: ''Solen lyyser i din ögon'' .. haha, jag blev förvånad. Tänker barn så, att solen reflekteras i ögonen? Eller alltså, att det är solen? Sen mitt i allt fick jag en puss på kinden också. Tussebaaarn säger jag bara. Sånna som får en att vilja gå tillbaka och typ gör det kul att jobba på dagis. Man får betalt för att leka och gosa med söta små barn.


Haha, men jag märkte också att det var väldigt tröttsamt.. Visst hade jag sovit lite, men att vara igång i flera timmar i sträck är ändå inte ritkigt vad man är van vid.. Men det är ungarna, de blir ju inte trötta för en sekund. Håll igång hela tiden bara. Jobbade faktiskt över en timme också, haha.. Blev så, det behövdes folk. Och fick höra från min mammas kollega att ''Har du jobbat med barn förut? Det måste du ha gjort, du är ju så bra med dem''.. Och jag förklarade att vi har ju haft/har småbarn i släkten och sen är det kompisars och f.d. pojkvänns småsyskon och så.


En sak som jag inte hade tänkt på var hur smutsig man blev. Kläderna åkte i tvättkorgen direkt när man kom hem, det var sand, snor, slem, korvstroganoff, haha. Sexigt med snor va;) ..


Hmmm, när jag kom hem skulle jag lägga mig och läsa Veckorevyn men somande ofc. Vaknade klockan sex av att mamma meddelade mig att jag skulle vända på dygnet om jag sov längre.. Sen så hade jag lite tråkigt och sen slutade mitt F funka på min laptop. Så jag meckade lite, fick till slut ut en typ liten sten som hade legat under tangenten. Den pillade jag ut med en liten nål, och vad gör jag sen om inte tappar bort nålen? I sängen! Jag orkar inte tänkte jag, letade och letade. Men mitt i mitt beklagande till någon på msn så ser jag nålen precis bredvid datorn. Tur, då fick jag sova utan att tro att jag skulle bli spetsad i sömnen.


Första veckan på sommarlovet

Det kommer inte hända ett skit de fem veckorna innan vi ska till gotland tänte jag, men det har varit en hektiskt första vecka på ledigheten. I lördags var det släktfika, inte ovanlgit i vår släkt.. På kvällen spelades det kubb med vänner och sen var vi hos calle och busade. Dagarna flyter liksom ihop när man är ledig men på söndagen tror jag minsan vi var farstanäs.. Årets första badstrandsvistelese men inget dopp blev det:P .. Det kommeeer.










På måndagen tog jag och Felicia våra studentpengar och åkte upp till Sthlm, kom hem lyckliga med en massa nya saker :D.. Fast slutet på dagen var rätt jobbigt, vi satt på ett varmt tåg i tjugo år för att de va nå problem med nån kontaktledning som hade blivit förstörd, eller hur det nu var.

Och i tisdags så åkte jag och Sara ner på stan, jag köpte ett par underbara skor och vi åt på vårt älskade Nancys. Kvällen var lugn för på onsdagen skulle vi ju göra prov jag, Johanna och Felicia

Aa onsdag då, Cambridge prov, advanced english och man får ett diplom om man klarar det som är bra att ha helt enkelt, speciellt om man vill jobba utomlands eller så. Detta kostar pengar och vi betalade 850 och skolan resten vilket var ungefär lika mycket. Det gick INTE bra.. Deprimerande dåligt. Det var svårare än alla test-prov vi hade haft i kursen..

På onsdagskvällen träffades vi fyra tjejer som hållt ihop, vissa från 4årsåldern, vissa från sexårsgruppen och vissa från sjuan. Länge, hur som helst. Och kul och mysigt och trevligt hade vi. Jättemysigt. Och jag älskar er.



På torsdagen min syster avslutning, hon slutade nian och jag kan inte riktigt fattade det.. Men vi var där iaf i kyrkan och sen var det släktfika för tredje gången samma vecka hemma hos oss. Och på kvällen väntade Igelstas skiva, jag, Sophie, Sara, Johanna och Felicia förfestade hemma hos Felicia och jag hade jävligt skoj på kvällen TROTS att jag spillde ut en helt jävla drink över mig själv och kamera samt ramlade platask på dansgolvet.. Men alltså jag var full och glad så var gör det om hundra år tänkte jag? Hehe. Sen fick jag mysigt sällskap hem också, inte helt fel ju.

Jag var inte bakis trots min rätt kanoniga fylla dagen innan.. Skönt att jag slipper sånt skit nästan jämt. Vid två slog vi följe med Johanna ner på stan. Men innan det hann jag få lite smått panik eftersom min data vägrade sätta på sig. Bilden blev bara svart och jag tänkte på alla mina närmare 25 000 bilder eller var det är, som jag har på datorn. På stan köpte vi busskort, bytte halsband, åt.. Sen skulle vi ha spelat minigolf med några prickor men så vart inte fallet utan jag åkte hem och somnade istället. Men senare på kvällen pallrade jag mig över till Elin där Viktor, Pontus, Micke, Elin och Erik var. Vi spelade Risk och det är ett spel jag aldrig fatttat, min syster har det och vill alltid spela men får alltid ett ''neeeej, för komplicerat'' från oss kusiner, men jag fattade nu faktiskt och jag vann faktiskt! Hehe. Sen kom Johanna över och vi skulle säga hejdå till Elin som skulle åka till USA i tre veckor kommande morgon.. Det var lite sorgligt men när hon kommer hem är det ju GOTLAND som gäller.

Lördag, segade lite på dagen och sen vid 16.00 åkte jag och Felicia ner på stan för att köpa present till Sophie som vi skulle åka till direkt från stan, hon hade födelsedagsmiddag. Kom ner på stan och upptäkte till vår förskräckelse att det ända som var öppet var konsum och sibylla! Smått panik, vi fick liksom välja på att ge Sophie en korv med mos från Sibylla eller blommor från Konsum.. Blommorna fick det blir, och ett kort som ursäktade vår dåliga planering och lovade att en present skulle komma senare.. haha.

Och sen åkte vi dit, och det var partytält och bar med en het bartender i, haha. Och söta syskon och trevliga familjer och grymt god mat och drinkarna ska vi inte tala om. Toppen kväll verkligen. Dock hade alla lite olika åsikter om vart vi skulle dra när klockan närmade sig tio.. Jag ville ut men några ville på lokalfest så det fick det bli. Och det var sådär alltså men men.. Tog nattbussen hem vid halvtre, somnade som en jävla stock efter några nattmackor ^^,

Idag händer det inte ett jävla skit faktiskt. Det ska bli SKÖNT. Men imorgon ska jag jobba några timmar. Och juste, jag skriver om min underbara härliga studentdag någon gång när jag orkar lägga in alla bilderna.

Vem är då detta?


Någon som känner sig manad att gissa? ;)

Försent för Edelweiss



Det är sådär när det händer en massa saker så hinner man inte blogga just då och sen efteråt orkar man inte heller för det finns så mycket att berätta. Och det orkar jag verkligen inte göra nu. Men någon gång.. Kanske i övermorgon. Då är det tisdag och jag är bjuden på fest som jag inte kan gå på för dagen efter börjar cambridgeprovet klockan nio. Men blogga kan jag iaf. Kan säga redan nu att det finns många saker som är överskattade. STUDENTEN är inte en av dem sakerna. Man vill bara uppleva dagen om och om igen. Ni som varit med om det vet, och ni som väntar på det: DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅTT GOTT. Jag lovar er att ni inte kan vänta förlänge på den dagen.

Försent för för Edelweiss

Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen

Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig
Och varje moln är trasigt
du räknar allt sorgligt natten lång
och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
kanske allt egentligen

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm.
Och har du vin & sprit
så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks

Och du undrar vem som kysser henne nu
Och du undrar vem, vem om inte du
O läpparna du kallar dina
det gör ont att veta men lika ont att undra


Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm
Och har du vin & sprit så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks
Ingen alls

Försent för edelweiss.
Ingen Alls
Försent för Edelweiss
Ingen Alls
Edelweiss

Noll dagar kvar

Sjukt sjukt sjukt... Det här ska bli en sån jävla rolig  dag. FÖR JAG SKA TA STUDENTEN!!!!!!!!!!!
image1697

Ceasars & Olearys

Hola hola hola. Har haft en häärlig helg. På fredagen tog jag det bara lungt hemma, va skönt efter en hektisk dag. Lördag, solade på dagen och på kvällen åkte jag ner på stan och mötte min två kära kusiner och kusins kille. Fredrik skulle ha spelning på ceasars och vi skulle kolla. Satte oss ute och käkade/drack lite först. Runt halv elva flyttade vi in och såg första bandet, Satans terror patrol spela. Haha, men öronproppar i  var det faktiskt helt okej. Dock hörde jag inte så mycket skillnad på alla låtar.. hah. Sen kom bandet Fredrik spelar i och det var lite roligt att se hur någon kan förändras så mycket när de går upp på scenen.

Runt tolv drog jag och sara oss över till kära Olearys. Var mycket äldre folk och väldigt dåligt med folk över huvud taget med tanke på att det var lönehelg. Men vi stötte nästan direkt på Martin och Gregor som stod och hängde;P Och redan i dörren träffade vi Linnea och Micke. Sen kom Adam och Tobbe, och tobbe ville generöst bjuda på drinkar men jag var tvungen att tacka nej. Tar hårt att tacka nej till gratis men bara två dagar kvar nu sen smällere! Hehehe yeees. Men Sara tackade glatt ja;);)

Martin och Gregor fick för sig att fråga trubaduren på Olearys om de fick spela och sjunga något, och till allas vår förvåning fick de det. Det blev I'm Yours och Sara och jag var i extas, haha. Stolta :D Sen efter det sjöng de nån låt som trubaduren körade lite till, typ. Haha. Alla kom igång skitbra när Martin och Gregor kom upp, sen när de drog igen, och trubaduren kom tillbaka o sjöng, så dog allt igen.. Martin sa efteråt att trubaduren hade bett dem att de skulle höras av. Jobb på olearys nästa? Kul

Jag har en skitkul stund på Olearys faktiskt. Sarresmarre är bäst! :D Runt tjugo över ett gick vi iaf ut och mötte Fredrik och Jenny igen. Gick mot sista bussen och tog den. Skönt att slippa nattbussen..
image1678
image1679
image1680
image1681
image1682
image1683
image1684
image1685
image1686
image1687
image1688
image1689
image1690
image1691
image1692
image1693
image1694
image1695
image1696