Göteborg.

Igår kom jag hem ifrån en jättebra, mysig och rolig trip till Göteborg. Vi åkte i tisdags och på vägen ner stannade vi och åt mat vid Brahehus. När vi kom fram parkerade vi bilen i ett inte så billigt parkeringshus och packade upp lite. Sen gav vi oss ut på promenad, gick förbi Universeum påväg på Avenyn och upp i ett av de två Gothiabyggnaderna. Där uppe finns ju en bar så där drack vi vin, öl och drinkar och såg på den fina utsikten. På kvällen åt vi på Lilla London som låg mitt på Avenyn och senare gick killarna till Rockbaren medan vi tjejer gick till hotell Avalons bar.

På onsdagen åt vi vandrarhemmets goda frukostbuffé och sedan blev det en heldag på Liseberg. Men först en vända till systemet inför kvällen! Långa köer och massa folk på Liseberg men det var en rolig dag och vi åkte alla berg&dalbanor, höjdskräcken, hanghai, uppskjutet och favoriten uppswinget! Kållerado och flumride åkte vi med våra fina ponchosar och undvek ganska bra att bli blöta, haha. Alla vi tjejer hade på oss vita tröjor så det kändes som en bra idé. Spökhuset lyckades vi pricka in precis när det kom en regnskur också. Så det var en lyckad dag! Och det fortsatte med en lyckad kväll, vi åt thaimat på rummet och sen förfestade vi länge innan vi gick till Nivå på Avenyn. Det var en rolig kväll, mycket för att jag träffade en kille som jag pratat med i ungefär åtta år på msn, via sms och i telefon. Det var stört och sjukt och overkligt och jätteroligt. Haha. Konstigt. Jag var tretton ungefär när vi började prata på lunarstorm..

Dagen efter sov vi hur länge som helt innan vi åt goda baguetter och åkte till Nordstan för att shoppa. Efter några timmars shopping och en fika höll alla på att somna så vi åkte hem, vilade lite och fixade innan vi gick på restaurang på kvällen. La Gondola, en italienska restaurang där vi åt pasta. Saffranspasta blev det för många, svart pasta med saffranssås och räkor, scampi och sånt. Promenerade hemåt för att roa oss med lite kortspel och sånt men eftersom Frida kom på att hon glömt sin kamera på restaurangen och vi fick gå tillbaka så blev det sent, så alla somnade när vi kom hem.

Hemgång på fredagen, perfekt eftersom det regnade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback