Söndag

Mitt internet la av någon gång vid 21.00. Jag deppade och kände mej skitensam och avskärmad från all socialitet. Men jag gick upp i vardagsrummet och kikade efter någon film att se och hittade mammas samling av filmer som man får med i aftonbladet. Fanns över 20 stycken, haha. Där fanns Hundtricket, så den såg jaaag. Den var helt okej, lite seg kanske, eller snarare  förutsägbar. Eller jag har ju iof sett den förut, så kan ju vara därför. Oh my, dummer.

Jag sett så jävla mycket filmer den senaste tiden. Oftast mitt på natten, när jag har tråkigt och inte många andra är vakna. Har vänt på dygnet helt och hållet, jobbigt värre. Inatt somnade jag 05.00 och vaknade 15.30, fyfan. Mer än halva dagen borta när man vaknar ju. I brist på annat har jag varit och rotat igenom gamla filmer som vi hade när vi var små, och därifrån såg jag Eva och Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko, Mio min Mio, Sherdil och Mästerdektetiven Bazil mus, hahaha. Höll på att dö för att jag var så uttråkad av Bazil mus och Mio min Mio orkade jag inte ens kolla klart på. Lite dålig idé kanske. Men nu hittade jag iaf några där uppe i mammas samling, några Wallander bl.a.

Så, när mitt internet inte funkade passade jag på att städa lite också, för första gången på 4 veckor tror jag. Och som jag trodde var det inte bara jag som levde i mitt rum, nej, jag hittade tre spindlar varav en ruskigt stor. Men det löste jag som vanligt, med några hårsprayskorkar!

Imorn kanske vi ska till skopunkten.. tredje gången på tre veckor. :P Men jag är väldigt osäker på om jag kommer kunna gå i de där skorna med klack som jag köpte, så måste kolla efter något annat..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback