23.45

Jag vill inte ha en sten i magen. Jag tycker det är skitstört och äckligt och jag överreagerar säkert men tanken på att jag måste ha den hela livet och alltid behöva oroa mig för att få ont och behöva tänka på vad jag äter (inte ägg, äpple, päron, magnum-glass, för mycket fet mat, hårdsmält mat osv) är ju skitjobbig. Detta drabbar inte ens unga speciellt ofta men såklart drabbade det mig. Jävla skit. Och jag kan ju inte operera mig när jag inte ens vågar ta ett simpelt blodprov. Operation är ju jätteläskigt.

På en sida står det att stenarna kan vara allt från några milimeter till NÅGON centimeter. Och min är EN och en HALV centimeter. Stor. Onormal. Det står inte ens med som alternativ. Sen läser jag om de som har så ont så deras smärtstillande inte hjälper, de ligger och spyr hela natten, är livrädda för att äta typ all mat i rädsla för att få ont. Haha... Åh.

Jaja.. Ikväll har vi kollat på fyra hotell i Florida. Imorgon, förmodligen, ska vi boka ett utav dem. Jag och mamma har spanat in dem in i minsta detalj och numrerat dem 1-4 ;p

Detta är vår etta:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback