Krångel

Varför kråglar allt? Igår krånglade bloggen och idag är det msn och facebookchatten. Jag hatar när saker krånglar, hatar när jag vill göra något och så går det inte. Just nu vill jag gå in på msn men det går inte så jag känner otåligheten i hela kroppen, krypandes. Hur löjligt som helst, haha. Egentligen borde jag laga middag och äta, det blir alltd så sent när jag ska fixa middag själv.. Så ska nog ta och göra det snart och se Trueblood.

Idag var första dagen på jagvetintehurlänge (månader!) jag jobbade en hel dag utan huvudvärk en enda gång. Tack Gud för att jag fick uppleva det.. Jag var helt lyrisk påväg hem för jag inte skulle behöva släcka lampor och lägga mig i ett mörkt rum eller knapra huvudvärkstabletter. Så jävla skönt.. Jobbade dessutom från åtta till fem så det är egentligen ett under att jag klarade mig. Mer jobb blir det på torsdag och fredag, imorgon är ledig om de inte ringer på morgonen.. Ska nog städa då. Och denna gång kanske jag till och med gör det när jag sagt att jag ska!

Förresten! Jag har lärt mig att göra inbakad fläta i luggen.. Lisa på jobbet sa för ett tag sen att det var hur enkelt som helst så jag gav mig fan på att det skulle gå och efter en eller två misslyckade försök gick det! Missade nästan att äta frukost imorse på kuppen men det var det värt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback