Spontanutgång

Spontanutgångar verkar alltid bli de bästa, har jag märkt. Vi hade tänkt kubb i lördags men det blev utgång istället, till sist. Jag, Felicia och Sofie åkte till Emma där Johanna, Marcus, Emma, Thim och Emil var. Hade jätteroligt förutom lite knas men det löste sig till slut tror jag? Hoppas det iaf. Var ju meningen att alla skulle gå ner tillsammans men istället gick jag och Emil ner, Sofie, Thim och Marcus åkte bil och Felicia, Johanna och Emma gick lite senare. Det jag kommer ihåg från promenaden är i princip kugghjul och bilar.. haha.

Tror den var runt ett när vi kom till Olearys, men det gjorde itne så mycket. Alltid roligare innan man kommer ut. Vi dansade iaf och sånt. Och när jag satt vid baren och drack vatten och återhämtade mig lite så kom det upp en kille till mig och frågade vilken shot som var bäst. Så sa jag att de enda jag visste var typ lakrits och tabasco, så då frågde han om jag var finne, ja halvfinne sa jag förvånat. Bara för att jag hade nämnt latritsshoten, finnar drack tydligen mycket sånt sa han. Hm.. aja, sen övertalade han mig att han skulle köpa en till mig med. När jag satt där och återhämtade mig!!! Vet inte varför jag gick med på det, men jag drack bara halva. Men lovar att det var den halva som fick mig att få huvudvärk dagen efter, vilket jag aldrig får i vanliga fall.

När skiten stängde hoppade jag, Johanna, Marcus och Emil in i Toms bil och åkte hem till mig. Jag och Marcus bredde tusen mackor och vi åt men ändå blev det jättemånga kvar. Johanna åt inte upp sina :( Fy på dig Johanna! :p Sen åkte Tom och skulle jobba. Så vi andra sov litegranna. Och sånt. Det var mysigt.

:)




























Kommentarer
Postat av: johanna

Men jag var inte så sugen på att äta just då.. Haha. Och dagen efter när jag faktiskt var sugen på mackor så såg de inte så lockande ut längre ;P

Postat av: Camilla

Haha, du ska bara veta hur sexiga ostmackorna såg ut efter två dygn, osten var helt svettig:D

2009-05-07 @ 00:57:39
URL: http://camillamariaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback