Pink dress, black shoes

Jag har segat mig igenom dagen och knarkat både tabletter och näsdukar. Hur man nu kan knarka näsdukar.. Te har jag också förbrukat i stor mängd. Skönt i halsen när man dricker något varmt, synd bara att tet kallnar på fem sekunder.

Men jag har faktiskt gjort lite nytta också. Pluggat en hel del teori och städat på min byrå! (tog ca tre min) Ska fortsätta plugga teori snart. Fast det är lite jobbigt att göra det när man känner sig helt seg och tjock i huvudet. Har ont nästan precis överallt i huvudpartiet; i näsan, i huvudet, i halsen, i käkarna, i nacken osv.. Även i magen.. Jag blir hemma från jobbet imorgon med, men jag ska verkligen försöka gå på onsdag. Då börjar jag kvart över sju, woho. Men har körlektion 10.20 som jag verkligen måste gå på så jag kan lika gärna försöka jobba då också. Dock fasar jag för det.. Det är ju jobbigt att bara vara hemma med dessa åkommor.

Jag kommer när som helst klicka hem en klänning för 400 kronor. Med en viss knutta dåligt samvete, men jag vill ha en ny klänning. Den är dessutom rosa. Lite färg skadar aldrig. Kan ju alltid trösta mig med att det är fraktfritt på Nelly.com den här veckan. Har hittat ett par skor också men där får det ta stopp.. Tror jag. Vi får se. Har inte bestämt mig för hur snygga jag tycker de är än. Men nya skor är ju alltid nice!

Jag vill ha ett par Hanky panyks också, men vem betalar 200 kronor för ett par trosor? Inte jag. Någon som känner sig manad att bidra? ;-D

Kommentarer
Postat av: Johanna

Väldigt snygg klänning!! Håller också på och kikar runt där lite nu, ska nog också beställa en klänning eller något annat fint om jag hittar :) Lika bra att passa på nu när det inte tillkommer någon frakt. Man tjänar ju nästan på det.. haha

Postat av: Camilla

Tack! Jag hoppas att den passar.. Har du hittat något än då? :p

2009-03-25 @ 13:27:53
URL: http://camillamariaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback