Heej.

Filmen vi såg igår blev The Guardian.. Sett den förut,, den är bra. Ashton är snygg. Inga popcorn fanns det i skåpet här hemma så det fick vi köpa på statoil... Men Emil hade ju ingen micro!! Skandal.. Hehehe. Så vi fick poppa dem för hand.. Kanske.. typ. Eller så hade han visst en micro. Och popcornen blev perfekt poppade fast jag fick strålskador på kuppen för jag kollade in i micron. 

Idag vaknade jag av att det ringde från jobbet, så jag skyndade mig dit. Gosigt att träffa lite gosbarn igen, men man blir fan slut hur länge man än jobbar, spelar ingen roll om det är en timme eller åtta. Efteråt gick jag hem, hann se några minuter av 24 innan jag dog i min säng. Sov och sov i vad som kändes som hur länge som helt, vaknade halv åtta  typ.. Nu måste jag börja fundera på middag!!! Hoppas hoppas att det behövs personal imorgon också. I need money.

''Man kan inte äta kalkonen men samtidig ha de kvar'', Sofies nya ordspråk ;D ..

Jag har försökt öppna batteri/minneskortsluckan på min kamera i en kvart nu :) Det går inte. Tappade den ju i skummet på tullen (KLANTARSEL) och efter det tog den suddiga bilder. Lite senare funkade den inte alls. Ytterligare senare funkade den men sen inte, och morgonen efter så funkade den. Jag har fått upp luckan förut en gång men då var den också seg, me nu sitter den fast. Helt jävla fast. Var det lim i skummet eller?! Ångrar kvällen med tanke på att det kommer kosta mig minst 2000 att köpa en ny kamera. 2000 jag absolut inte har....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback