Du kan få mig hur lätt som helst

Hallå där.

Gårdagen var heltbra! Började med att åka ner till trafikskolan vid 11 och plugga lite. Senare mötte jag upp Alex, Sara och Felicia. Jag köpte lite saker på h&m, som jag ska önska mig i present. Av någon. Haha. Fina saker! Jättefina. Sen handlade vi present till Elin, blev skitbra! Och så köpte jag en till sak att önska mig. Samt provade vilken storlek ja ska ha i Converse, så nu när jag vet det så kan jag önska mig det av min morbror! Han har ju tre Intersportbutiker så det kan väl inte vara nå problem att fixa det!

Åkte hem och städade lite i mitt rum. Övningskörde med pappa.. Senare hämtade Sara och Felicia upp mig så mötte vi Johanna på stan. Käkade på Nancys, lika gott som vanligt och asbra! Satt ett bra tag innan vi mötte Alex vid Sushi-placet på gågatan. Där köpte hon mat innan vi hyrde film och åkte hem till mig. Zodiac. Vi hade rätt höga förväntningar. Kollade i ca... 3 minter, tror jag. Och bestämde oss för att stänga av. Den var helskum, haha. Nej, vi gav den inte ens en chans. Satte på How to lose a guy in 10 days istället och snackade. Blev en liten Med andra ord-tävling också ;)

Efter en tur för att skjutsa Johanna till bussen och en till för att lämna Alex, filmen och hämta Linda så var jag och Felicia hemma hos mig. Haha nej, Sara är inte alls taxi ;) Haha, stackarn. Men när jag får körkort är det jag som får hämta syster istället! So looking forward.. Haha. Klockan var väl mellan tolv och halvett när vi kom hem, jag och Felicia. Och efter att ha pratat om allt mellan himmel och jord i ca tre timmar så somnade vi.

Och idag hämtade Sara upp mig och så åkte vi till Ikea! ''Kommer ni verkligen hinna det, ni har ju bara tre timmar på er?!' sa min mamma. Yeah mamma, när du går tar det tusen timmar ja. För du kollar på allt i arton år. Sara och jag avverkade Ikea på mindre än två timmar, och då hann vi äta rätt länge också. Jag kom iaf hem med en matta, två skohyllor och en ljus-sak-hållare. Och det gick på trehundra. Asbra! En matta, det var på tiden.. Och har även tänkt köpa skohyllor till mina skor ett tag.

Halv fem ska jag övningsköra ut till Vagnhärad till min morbror. Där blir det påskmiddag med släkten! Mysigt. Sånt är kul. Frågan är hur roligt det blir när Sara sticker och är borta i ett år. Way fun.. Men men. Sånt försöker jag att inte tänka på nu. Funkar bäst att tränga bort sånna tankar, ta itu med det när det väl händer. Så slipper man deppa. Något som jag måste ta itu med här närmast (närmare bestämt om en månad och några dagar) är att min bästa kompis åker bort i 4 månader eller mer. Jag försöker att inte tänka på det. Eller snarare, inte tänka på vad det innebär. Men det börjar närma sig och börjar bli rätt oundvikligt.

Men den här påskhelgen har hittils varit och kommer bli jättebra och rolig! Massa roligt planerat i princip hela tiden. Inte mkt tid över att plugga teori.. Men det ordnar sig. Kanske. Förhoppningsvis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback