Var sak har sin tid

tjena bloggeeeeen.

jag har idag:
gått till jobbet med tunga tunga steg och gråten påväg varje gång jag svalde (gjorde ont)
jobbat med ungar som inte kunde hålla sams i en enda sekund
hört roliga kommentarer såsom ''Vägra, o jag KROSSAREJ'' haha
jag har gått hem och somnat
jag har sett på tv
jag har förbannat vår box för att fyran inte ville funka och jag ville se idol
jag har löst problemet som den problemlösare jag är
jag har också förbannat min hals för att den aldrig vill bli bra

och sist men inte minst har jag sett på Vem kan slå Filip och Fredrik och kommit fram till att Fredrik är sexig. Faktikt. Han är det. På nått skumt vänster..

Imorgon är det ingen som behöver mig på jobbet (vad jag vet, de lär väl ringa imornbitti och förstöra min vilodag) så imorn ska jag vila vila viiiiiila så min jävla hals kan bli bättre någon gång. Jag hade tänkt be mamma ringa doktorn för detta är jobbigt men så kom jag på att om det är nått fel på halsen så jag får medicin, då kan jag inte festa i helgen.. Och det... fy.. det skulle ju vara förbedrövligt. Faktiskt. Tänker inte låta min hals förstöra helgen. Har ju faktiskt köpt en biljett. Doktorn får bli efter helgen.. Här prioriterar vi. Var sak har sin tid ;)

Ibland när jag ska sova här jag massa barn skrika/gråta/gnälla i huvudet. Ikväll kommer jag höra ''Du är DUUUM'' i huvudet. För den kommentaren hörde jag nog ca. 100 ggr idag.. Mellan barnen alltså. Oftast följt av ''Fröööken, Calle säger att jag är duuuuum'' och tårar.  En sak som en tjej sa också, som gjorde mig lite upprörd var att; ''Min pappa säger att om någon puttar på mig så får jag putta tillbaka''.. Det var ju ett jävligt bra sätt att lära sin dotter att inte bråka på. Jag sa iaf bestämt att pappa hade fel, att puttas löser inget. Ibland blir man ju så trött.. Vilken bra pappa, som får sin dotter in i slagsmål. Smartare att lära sitt barn att tex. gå därifrån, be barnet säga att ''nej sådär får man faktiskt inte göra'' eller vad fan som helst.. Allt utom att säga till sitt barn att det är okej att putta sina vänner, bara de började så är det lungt. Suck

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback