Midsommarafton, en mysig afton

Igååår var det ju midsommarafton. Dagen då man måste göra nått annars får man ångest men det slutar ändå alltid med att det blir ganska misslyckat. Men jag hade faktiskt en skitkul och mysig dag. Först kom släkt vid två, vi fikade, maffiga muffins för halva priset. Och det började regna men vi satt ju under vårt tak på altanen så det spelade inte så stor roll. Sen knopade vi ihop en femkamp och körde de tre första grenarna, vilket var ''Boll närmast pinne'', ''Ha ner kubbkungen'' och ''Sparka fotbollen innanför repringen'' .. Hehe, :D ..

Just det, under fikat tog Linda ut sin gitarr och skulle visa Sara lite, jag hämtade den andra gitarren och sen vipps så hade jag lärt mig flera ackord. Jag har velat lära mig så länge. Så lärde jag mig spela refrängen på Knocking on heavens door och lite på When you say nothing at all. Gitarr är inte lätt alltså. Så ja, sen gick vi ner i mitt rum, kikade lite ackord till låtar på internet och peeeelade. Jag älskar gitarr!! Varför har jag inte tagit tag i det tidigare?

Aja sen käkade vi iaf skitgod mat. Jag är inte så förtjust i midsommar-påsk-julmat egentligen men det var gotttt. En nubbebisa var allt som sjöngs tror jag... Fast jag drack inge. Tror inte nubbe är min stil. Jag smakade inte ens. Det luktade ju inge vidare. Och ingen kunde berätta hur månag procent det var, haha. Efterätt var jordgubbar och glass, klassikern. Sen körde vi klart femkampen, Niklas vann och resten av ordningen behöver vi inte ta upp här :D Man jag kom inte sist iaf. Det gjorde mamma och pappa xD ..

Sen körde vi lite kubb, och MORMOR joinade. Hon har nog aldrig varit med och spelat nått. Och vårt lag hade övertaget hela tiden, men sen sket det sig. Och precis då ringde Martin, så tänkte vi dra dit men sen kände vi inte för det bara, för klockan var rätt mycket. Så vi spelade äännu mer gitarr, jag och Sara lärde oss nästan hela When you say nothing at all utantill. Sen ringde Linda Elin som kom hit med Pictionart. Så det + Galenpanna satt vi och körde i tre timmar tror jag, till klockan två iaf. Sen bädddade jag och Sara min säng och soov.

Och idag har vi bokat biljetter till Brudens bäste man som vi ska se på Sergel. Sen spelade vi meeeeer gitarr och jag fick ont i fingret bredvid lillfingret. Och i tutten för jag tryckte gitarren mot den xD ..

Jag har precis övningskört med pappa, snart ska jag och Sara ner på stan och käka Nancys. Sen blir det bio som sagt, med Felicia och Johanna.

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback