FREDAG

Tjabba.

Fyfan vad segt att gå upp kvart i sju idag, inte lätt med fredagsmornar. Det har det ju läckt avloppsvatten från taket där vi har skåp i skolan ett bra tag nu.. Idag hade de tydligen ''tagit tag'' i problemet. Det stinkte helvete och mitt skåp är några meter ifrån det! Fick seriöst kväljningar.. Ja ni kan ju tänka er stanken av avloppsvatten. Luktade lång väg. Såg så jävla äckligt ut, vatten och nått brunt/svart över golvet under, och ingen liten pöl heller. Snusigt värre!!

Innan vi hade håltimme hade vi mentorstid, fick det nya schemat för vårterminen. Ja, vad ska jag säga.. Mina veckor består utav håltimmar.. Håltimme håltimme ännu mer håltimme. Jag hatar håltimmar. Så otroligt onödigt. Sen börjar vi 08,15 TRE gånger i veckan.. Hemskt :( .. Slutar dock tidigt på fredagar och hör och häpna, är LEDIGA på tisdagar. Var nog det enda positiva med det hela. Men kvart över 8 tar dagar i veckan, hur ska jag orka .. :( Går rån 08.15 till 17.10 på måndagar, jobbigt långt..

Vi gick ner på stan på håltimmen. Jag hade tagit med mina sparpengar (!!!!) och skulle handla puder och mascara. Vad gör man inte.. Får lägga tillbaka dem när studiebidraget kommer.. Köpte iaf min mascara.. och pudret.... och en tröja. Såklart. Går fan inte att hålla i pengarna när man har dem. Men den var fin.. Kostade inte så mycket heller. Sen tänkte jag köpa ett par söta strumpor men som tur var stoppade jag mig själv innan jag hann betala. Haha, fast de  var inte så dyra heller.. Det dyraste var liksom pudret + mascaran, 400 tillsammans! Rena rama rånet.. Fattar inte varför smink är så jävla dyrt.

Jag är jävligt seg och trött, eftersom jag gick upp innan sju.. Men måste börja göra iordning mig lite, måla naglarna m.m.. Tar kvart i fem bussen till Östertälje.

Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback