Drömma går ju

image1214

Kan någon ge mig ett sömnpiller snälla? Ett som sitter i länge, till bättre tider. När det inte är svinkallt och mörkt ute. När man slipper jobba, gå i skolan och dylikt. Sommar året om. Och då menar jag inte Sverigesommar, utan Spaniensommar. Någon som har ett sådant piller? Vavava?

Tur att det snart är jullov, för jag känner mej utpumpad av allt skolarbete och allt annat bredvid. Det är fan inte lätt att orka med allt!! Märker inte lärarna, de vuxna, eller vilka det nu är som ska märka det, hur dåligt massor av ungdomar mår av alla press gällande läxor och prov? Läxor och prov borde vara förbjudet.. Eller så borde det vara som vårt nästa prov i religion; frivilligt.


På tal om drömmar.. Nu har jag drömt om en och samma person flera dagar i rad. Varför?  Varför drömmar jag så jävla mycket hela tiden? Jag vill inte drömma.. Piller mot att drömma? Finns sådant?


 


Kommentarer
Postat av: stina

haha camilla, jag vill ha ett liknande inlägg som "min hund skip". När jag läste det satt jag verkligen och skrattade för mig själv!
Fortsätt skriva när du har blod i alkoholen;D

Postat av: Camilla

Haha, garvade också åt det dagen efter :P Brukar ju inte bloggga när jag har blod i alkoholen men vi får se vad som händer framöver ;P

2007-11-30 @ 14:33:39
URL: http://camillamariaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback