Stupid

Tjabba. Ledigt idag då, vädligt skönt. Känner mej duktig, har plockat ur och i disken, då blir mamma glad ^^, Ska snart hoppa i duschen, sen tänkte jag ta och städa! Om jag orkar.. Känns som det verkligen behövs. Min garderob är en enda röra av massa saker som typ ska upp på vinden. Ikväll 3årskalas ;D myyys.

Har världens dåligaste samvete. Vi (jag och felicia) var på stan igår. Började med att vi kikade lite (mkt) på h&m, kollade lite på bikini m.m. Hittar 8445 (=6) saker jag vill ha. INTE BRA. För i min plånbok fanns ca 600 kr som jag hade tagit från mina besparingar inför sommaren. Och det var INTE meningen att jag skulle handla för de pengrna. Jag lägger undan sakerna på h&m. Kikar vidare på guldfynd, hittar ett halsband jag vill ha. Lägger undan. Kikar på Vila, hittar en tröja. Lägger undan. Kikar på Åhlens, lägger undan sjalen jag suktat efter så länge! (den är SÅ fin) Kikar på Vero moda, hittar en skärp som jag velat ha länge, och det var billigt. Lägger undan! Herregud.. Och jag hade bra 600 kronor med mej. Åker hem och hämtar RESTEN AV MINA BESPARINGAR. (dvs 1000 kr) och åker ner på stan igen. Köper ALLT (förutom halsbandet), det vart  ca1200 kr. Jag är galan. Eller kanske dum i huvudet. Där rök mina gotlandspengar :) Vad är mitt problem? Men jag behööövde faktiskt allt det där. Det var ett par shorts, ett par mjukisshorts, sjal, två bikiniöverdelar, en bikiniunderdel, en tröja, ett linne, ett skärp. Tror det var allt.. Men nu måste jag hitta ett sätt att få tillbaka alla de där pengarna till mina besparingar. Fick typ 400 över. Så 1100 måste dit, annars.. ja, jag vet inte.

Jag behöver verkligen ett par nya skor till sommaren. Gympaskor eller tygskor. Jag behöver en tunnare jacka. Jag behöver ett till par leggings och jag kommer behöva köpa nytt puder snart. Vart ska jag få alla pengar ifrån :( Vill inte jobba i sommar, men även om jag skulle vilja det så är det nog försent att söka jobb nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback