El fin de semana

Helgen har varit händelserik, fastän jag trodde den skulle bli rätt lugn. Eller den har väl varit lugn, men inte ligga-hemma-i-sängen-och-se-på-film-lugn utan ja, vara-med-släkten-och-kompisar-lugn. Haha, ja, inge festande alltså. Men den har varit mysig.

I fredags skulle jag och Felicia ner på stan, för jag skulle köpa ett par skor jag hade lagt undan. Vi fick sällskap av Johanna :) Jag köpte skorna och vi stötte på Elin & Frida, bestämde att vi skulle träffas hos Johanna på kvällen och sjunga singstar. Sen träffade vi på Sofie också :) Vi drog hem sen, vi käkade middag och sen drog vi till Johanna. Det var mys, älskar verkligen singstar! Och sällskapet var inte helt fel ;) Sen iaf skulle vi på fest, lite plötsligt sådär. Vi fixade oss och drog ditåt men när vi var påväg åkte en polisbil förbi oss och till festen. Så alla hade dragit ut när vi kom.. Vi var ute ett tag och sen drog vi hem.

   
    
     


På lördagen grillade jag med min släkt på kvällen. Fläskfilé och sedan jordgubbar och glass till efterrätt, kunde inte bli bättre :) Sen hade vi hört lite rykten om att det skulle vara folk vid mälarbadet och dricka, så jag och min kusin tog en promenad ner dit. Det var dött, såg högst 10 pers åt gången. Vi satte oss på bryggan och myste och sedan hämtade mamma oss och vi åkte hem. Dagen efter vare nån som sa att det var 70 pers där.. Yeah right. Var var alla dem isåfall, gömde de sig i buskarna? Aja, såg iaf lite oc hemma och somnade sen, vid 3..

  

   

Söndagen vaknade jag och insåg att det var mors dag. Eller det hade jag väl vetat dagen innan också, men hade inte direkt haft tid att köpa något till min kära mor. Så jag fick dåligt samvete, och eftersom hon var på affären gick jag iväg i mjukisbyxor, osminkad och oduschad till blomsteraffären. Tur att den inte ligger så långt bort :P Tog mina sista pengar och köpte en ros åt mammsen. Den var uppskattad, som tur var, det är tanken som räknas. Sen åkte vi till mormor och morfar där resten av släkten var. Älskar verkligen min släkt! Och snart får vi en till lite släktning :) Vi gick med våra småkusiner som inte är så små längre till lekparken och underhöll oss med att ta lite kort :P Åkte hem och sedan vare tv kvällen lång.. 

image219  

     
    
    
 
 
Idag gick man upp 7 för att gå till skolan i en timme. Kändes otroligt onödigt, och mådde illa, eftersom jag hade sovit ca 3 timmar på natten. Drog hem vid halv 10 alltså, och sov till 15.00. Vaknade utvilad :D Såg på oc och åt lunch.. Måste läsa lite spanska till imorn, muntligt kursprov då. En aning nervös. Men men, det blir bra.

Och sommarlovet kommer närmare och närmare, så underbart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback