12/07 hej

Yummie, vi ska snat äta Kebab. Är grymt hungrig.

Idag väckte mamma mej klockan halv 11, men jag tror jag segade i sängen till typ 15.00, haha. Någon gång där åt jag frukost och sedan plockade jag ur diskmaskinen. Sedan tog jag ett baaad, mmm det var skönt. Var fett länge sedan jag badade :)

Ikväll fick vi ett erbjudande om att komma på vinpimplarkväll, haha, låter intressant :) Så det blir de nog. Men nu måste jag sätta på mej some clothes, vi ska ju som sagt äta kebab och jag ska få den stora äran att gå in och handla skiten. Var förresten år och dar sedan jag åt det.. Kommer inte ens ihåg hur det smakar. Bara att jag spydde på natten efter att ha ätit det. Haha, meeeen, Sen har jag iof smakat lite när folk har käkat nattmat där vid festliga tillfällen. Då var det mucho gott.

Åh, mamma upptäckte nyss en tusenfoting här. Jag ryyyyser.

Imorn ska jag ner på stan med min kära mor, vi måste ta ut nå pengar och fixa lite med konto och så. Booring, vi måste tydligen åka ner tidigt också, för sedan ska mormor och morfar samt Liz komma på fika. Aa och sedan packa. Ska INTE vara uppe och packa tills en timme innan vi åker, som jag gjorde när vi skulle till Rodos förra sommaren. Fyfan vad jag mådde illa när jag vaknade efter att ha sovit mindre än en timme. Men som sagt, ska vara ute i tid denna gång.

Idag berättade mamma att vi ska åka klockan 5 också, inte halv 6 som jag trodde. Så.. Tänker inte sitta i bilen massor av timmar och känna mej iukiii, så jag MÅSTE duscha, dvs måste jag gå upp.. ja, vid halv 4 kanske :) Eller iaf ställa klockan då. Kan ju säga att nån kommer må otroligt illa. Jag hatar att gå upp tidigt. Det där är inte ens tidigt, de är liksom sent.. Sen på fredagen. Går inte ens och lägger mej förrän en timme efter jag måste gå upp i normala fall. Haha, det där lät krångligt men aaa. Ser inte fram emot det. Och skulle förresten hellre åka till Bulgarien som Pontus & Jonas ska, nästa veckan. :(

image444 image445

Kommentarer
Postat av: Anonym

gullig tå i bakgrunden :)

2007-07-12 @ 23:30:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback