Movie and nuts

Har varit en lugn helg och jag har inte känt mej sådär uttråkad som jag brukar när jag bara är hemma. Så jävla stressigt i veckorna så det är skönt att kunna ta det lungt. Har bara EN läxa till nästa vecka, läsa klart andra kapitlet i engelskaboken, så man behöver inte tänka på skolan heller. Men sen veckan innan lovet kommer alla prov på en gång, hur tänker lärare egentligen? Tänker bara på sitt eget ämen, som sagt. Sen om vi får slita arslet av oss för att plugga till 4 - 5 prov på en vecka, det ger de blanka faan i :)

Ska se på film tror jag and eat some nuts :D Haha, Nhut Long .. ja det är en lång historia. Det är iaf en person, om ni inte fattade det :P Förlåt Nhut, för att jag har blockat dej :$

Föresten, såg lite på melodifestivalen och jag blev så jävla arg när inte min favoritlåt ''Anything but you'' inte gick vidare. Istället gjorde jävla Anna Book det med sin fjollåt. Tål inte henne, hon verkar otrevlig tycker jag. Och rösten är inte mycket bättre :) Aja, melodifestivalen är väl inte livsviktig men jag ville höra den där låten en gång till och istället fick jag höra annars låt. Eller höra och höra, jag bytte kanal. :) Kollade på fear factor samtidigt, fyfan vad vidrigt det var jag fattar inte varför jag kollade. De åt koägon, fårögon och fiskögon. Och .. ja det var det äckigaste jag sett på tv :S Blääää, membranvätska haha. Inte det mysigaste.

Filmtime


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback